georgemv Δημ. December 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2020 Huawei mobile / Huawei δίκτυο δεν έχει πρόβλημα. Huawei ran με mediatek είναι οκ (τίποτα το ιδιαίτερο) Huawei ran με qualcomm και exynos καταστροφή. Τα τεστ στην Ελβετία έδειξαν ότι η Sunrise (Huawei RAN) με το S10+ (Exynos) πάει πολύ καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2020 Τα τεστ στην Ελβετία έδειξαν ότι η Sunrise (Huawei RAN) με το S10+ (Exynos) πάει πολύ καλά. Εξαρτάται από το configuration. Μιλαω για νέα chipset. Υπάρχει περίπτωση και η Samsung να πεταξε τη Huawei από iodt σαν την τρίχα από το ζυμάρι... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Για το 5G συνεχίζουμε εδώ πλέον. Κάντε follow στο thread. :p http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=486946 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Εδώ και 2-3 μέρες παρατηρώ συχνές εναλλαγές από 4G σε H+... διαρκούν δευτερόλεπτα! Σπαστικό όταν χρησιμοποιώ δεδομένα... Καστοριά Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Ξανά το ίδιο με σέρβερ Wingo. Είχα μερικά GB που λήγουν αύριο, οπότε... Πλάκα έχει ότι στο μπαλκόνι έπιανε με το ζόρι 200 και στην κουζίνα έδειχνε κάποιες στιγμές 267. :p Φαίνεται στην κουζίνα έχει λιγότερες παρεμβολές. :lol: Πάει κι άλλο τελικά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Εδώ και 2-3 μέρες παρατηρώ συχνές εναλλαγές από 4G σε H+... διαρκούν δευτερόλεπτα! Σπαστικό όταν χρησιμοποιώ δεδομένα... ΚαστοριάΣήμερα το παρατήρησα και γω αυτο Αθήνα Νότια Προάστια. Συγκεκριμένα Άγιο Δημήτριο αλλά και Φάληρο. Ανοιγοκλεινουν κατι; ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάει κι άλλο τελικά. :) Έχει πάρει φόρα πάλι η μπλε. Τι συσκευή έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Χερσόνησος , Ηρακλειο https://ibb.co/pv9ngRm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Ανεβασμένες καταστάσεις! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Στο σαλόνι μου με 4G+ 2CA 800+2600 https://www.speedtest.net/my-result/a/6843097847 Και με τα απεριόριστα καλά κρατεί... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 (edited) Πάει κι άλλο τελικά. :) Στο ίδιο σημείο του σπιτιού με χθες. Νομίζω για unlimited πάει πολύ καλά. Αν και βέβαια, Σάββατο απόγευμα με καραντίνα, δεν έχει καμία σχέση με την παλιότερη κίνηση στην Πανόρμου... Όλοι θα είναι σπίτι. Επίσης, δοκίμασα και το Hotspot στο δωμάτιό μου και πήγαινε μέχρι 40 Mbps. Το κινητό έπιανε 160. Αν και ήταν με 2.4 GHz η συχνότητα, στην 5 δεν "έβλεπε" την συσκευή μου το PC, μόνο το σταθερό ρούτερ. ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σήμερα το παρατήρησα και γω αυτο Αθήνα Νότια Προάστια. Συγκεκριμένα Άγιο Δημήτριο αλλά και Φάληρο. Ανοιγοκλεινουν κατι; ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει πάρει φόρα πάλι η μπλε. Τι συσκευή έχεις; Mi 9 Lite. Edited December 19, 2020 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Βρήκα ευκαιρία να βάλω την κάρτα στο S10 τώρα με τα απεριόριστα. Λίγο πιο μακριά από το σπίτι μου, έχοντας μπει στον Άλιμο το καλύτερο που πέτυχα ήταν 48,8 με band 20+7. Όσο πλησιάζω στο σπίτι όλο και πιο χάλια. Με πήραν τηλέφωνο και λέω ωραία να δοκιμάσω και το volte, και την ώρα της κλήσης δεν είχα συνδεσιμότητα(εννοείται με volte δεν έπεσε το δίκτυο σε χειρότερο). Κοιτάζω να δω, band 3 με 10MHz και σήμα γύρω στο -100. Τι να κάνεις έτσι... Το πρωί καλώ το 1269 και 2 φορές δεν ακουγόταν τίποτα. Την τρίτη άρχισε να ακούγεται κανονικά και με έριξε σε edge. Είναι χάλια και το 3G αυτή τη στιγμή. Είχα μέχρι χθες 2 κάρτες Q και F2G σε παλιό moto g που δεν έχει 4G, και έπιανε μόνο edge. 3G ούτε για δείγμα. Πίστευα ότι έχει κάτι το τηλέφωνο. Σήμερα του άλλαξα κάρτα με άλλο πάροχο αφού έβγαλα το f2g, και πιάνει κανονικά H+ με 8-10mbps. Κρίμα, πριν λίγους μήνες που είχα δοκιμάσει γενικά να δω πως πάει η wind εδώ ήταν πολύ καλύτερα από τώρα και είχα δει βελτίωση σε σχέση με το παρελθόν. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Περνούσα από την περιοχή και έχει καλές ταχύτητες για wind. Μάλλον φταίει το σημείο που μένεις. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο ίδιο σημείο του σπιτιού με χθες. Νομίζω για unlimited πάει πολύ καλά. Αν και βέβαια, Σάββατο απόγευμα με καραντίνα, δεν έχει καμία σχέση με την παλιότερη κίνηση στην Πανόρμου... Όλοι θα είναι σπίτι. Επίσης, δοκίμασα και το Hotspot στο δωμάτιό μου και πήγαινε μέχρι 40 Mbps. Το κινητό έπιανε 160. Αν και ήταν με 2.4 GHz η συχνότητα, στην 5 δεν "έβλεπε" την συσκευή μου το PC, μόνο το σταθερό ρούτερ. ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Mi 9 Lite.Όντως γενικά η wind έχει πιάσει καλύτερες ταχύτητες από την ιδιοκτήτρια του δικτύου της ,(voda) που σέρνεται εντελώς στο κέντρο αλλά τα νούμερα που δείχνεις δεν υπάρχουν τουλάχιστον στα σημεία που κινούμαι. Μόλις φεύγεις από κεντρικά σημεία μετά είναι hit or miss η όλη κατάσταση. Όσο για το απεριόριστο τους η προσφορά είναι με το γνωστό θέμα μετά τα 30 gb πτώση ταχύτητας οπότε δεν είναι άμεσα συγκρίσιμο με τις προσφορές που δίνουν οι άλλοι. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 cmvr, ακόμη και μετά την κατανάλωση των 30 gb και την πτώση στο 1 mbps το σερφαρισμα γίνεται κανονικά. Τα έχουμε πει και άλλη φορά. Και YouTube στα 480 p κανονικότατα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Αυτό πάλι με το "ιδιοκτήτρια του δικτύου της Wind η Vodafone" και να έχει καλύτερη ταχύτητα η Wind... ειλικρινά δεν μπορω να το καταλάβω... πώς είναι δυνατόν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Εγώ με κάρτα Q και το προηγούμενο απεριόριστο χρησιμοποίησα γύρω στα 45 GB σε 15 ημέρες λόγω Webex αλλά κόφτη δεν είδα. Βασιζομαι βέβαια στον μετρητή δεδομένων του κινητού αλλά δεν νομίζω να πέφτει έξω πάνω από 5-10% με τα πραγματικά. Και γενικά δεν έχω δει ημερήσιο ή μηνιαίο κόφτη στην Q και έχω κάνει hotspot το κινητό ακόμα και για εγκατάσταση νέων Windows και ενημερώσεων σε λάπτοπ. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Αυτό πάλι με το "ιδιοκτήτρια του δικτύου της Wind η Vodafone" και να έχει καλύτερη ταχύτητα η Wind... ειλικρινά δεν μπορω να το καταλάβω... πώς είναι δυνατόν; Δεν είναι ιδιοκτήτρια του δικτύου η Vodafone. Δεν έχουν έτσι ακριβώς τα πράγματα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Δεν είναι ιδιοκτήτρια του δικτύου η Vodafone. Δεν έχουν έτσι ακριβώς τα πράγματα. Πλέον είναι ΑΛΛΑ ιδιοκτήτρια των υποδομών όχι του φάσματος Το φάσμα παραμένει στην wind Το ποιες συχνότητες εκπέμπουν από που και με τι ισχύ, το radio planning δηλαδή, παραμένει ανεξάρτητα στην κάθε εταιρεία Και πλέον αυτό είναι που έχει την μεγάλη σημασία, δεν είμαστε στην εποχή του 2G που έβαζες σαν ραδιόφωνο κεραία στα βουνά κι όποιος έπιανε σήμα είχε υπηρεσία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Πλέον είναι ΑΛΛΑ ιδιοκτήτρια των υποδομών όχι του φάσματος Το φάσμα παραμένει στην wind Το ποιες συχνότητες εκπέμπουν από που και με τι ισχύ, το radio planning δηλαδή, παραμένει ανεξάρτητα στην κάθε εταιρεία Και πλέον αυτό είναι που έχει την μεγάλη σημασία, δεν είμαστε στην εποχή του 2G που έβαζες σαν ραδιόφωνο κεραία στα βουνά κι όποιος έπιανε σήμα είχε υπηρεσία Ακριβώς. Η Vodafone έχει το πλειοψηφικό πακέτο, αλλά η εταιρεία διαχειρίζεται τις παθητικές υποδομές (σταθμούς βάσης). Η vantage συστάθηκε και από τις δύο εταιρείες. Σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει αυτό ότι ιδιοκτήτρια του δικτύου της Wind είναι η Vodafone. Άλλο δίκτυο το ένα, άλλο το άλλο. Υπάρχουν σχετικά δημοσιεύματα που μπορεί να βρει κανείς και να καταλάβει. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Η ταχύτητα 4G στη Ν. Ραιδεστό Θεσσαλονίκης... https://www.speedtest.net/my-result/i/4318080664 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Ακριβώς. Η Vodafone έχει το πλειοψηφικό πακέτο, αλλά η εταιρεία διαχειρίζεται τις παθητικές υποδομές (σταθμούς βάσης). Η vantage συστάθηκε και από τις δύο εταιρείες. Σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει αυτό ότι ιδιοκτήτρια του δικτύου της Wind είναι η Vodafone. Άλλο δίκτυο το ένα, άλλο το άλλο. Υπάρχουν σχετικά δημοσιεύματα που μπορεί να βρει κανείς και να καταλάβει. https://www.vodafone.com/news-and-media/vodafone-group-releases/news/vantage-towers-capital-markets-day Ο πως και να χει ανήκει στο Vodafone Group που σημαίνει ότι για το 5G θα πάνε χέρι χέρι. Πάντως σε γεωγραφική κάλυψη στα δύσκολα σημεία ακόμα και τα δυο δίκτυα μαζί παραμένουν πίσω. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Η ταχύτητα 4G στη Ν. Ραιδεστό Θεσσαλονίκης... https://www.speedtest.net/my-result/i/4318080664 Τι έγινε εκεί; Δεν είχε πρόβλημα στην περιοχή. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Ειλικρινά δεν ξέρω τι συνέβη.... Ήταν πρώτη με διαφορά στις μετρήσεις και ξαφνικά πήγε στα μονοψήφια κι η κόκκινη απ τα μονοψήφια στα φουλ διψήφια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Πριν τη Ραιδεστό στον Μασουτη πάντως, είναι όπως ήταν πάντα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Ναι, συμφωνώ... αλλά μιλώντας γενικότερα για ανατολική Θεσσαλονίκη θα έλεγα ότι η κόκκινη την έχει ξεπεράσει δυστυχώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 (edited) Στο ίδιο σημείο του σπιτιού με χθες. Νομίζω για unlimited πάει πολύ καλά. Αν και βέβαια, Σάββατο απόγευμα με καραντίνα, δεν έχει καμία σχέση με την παλιότερη κίνηση στην Πανόρμου... Όλοι θα είναι σπίτι. Επίσης, δοκίμασα και το Hotspot στο δωμάτιό μου και πήγαινε μέχρι 40 Mbps. Το κινητό έπιανε 160. Αν και ήταν με 2.4 GHz η συχνότητα, στην 5 δεν "έβλεπε" την συσκευή μου το PC, μόνο το σταθερό ρούτερ. ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Mi 9 Lite. Τελικά κατάφερα να συνδεθώ στο 5 GHz hotspot με το παλιό μου κινητό. Αν μπορούσα να πιάσω και στο PC τόσο, έστω 70-80, θα είχα τη WIND ως "ρούτερ" μέχρι το Γενάρη που τελειώνει η προσφορά. :) Υ.Γ. Πλάκα έχει ότι στο hotspot αναφέρεται ως WIND, ενώ με data τη δείχνει Info Quest ή Telestet. :p EDIT: Πάει κι άλλο. :) :) Edited December 20, 2020 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts