Ilovemetal Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Σε ένα σημείο έχει Η+. Όλη η διαδρομή καλύπτεται από LTE. Χρόνια πολλά φίλε P_K. Όπως μου ανέφερε, το σήμα ήταν εξαιρετικό. Ειδικά σε 4G. Επίσης, είναι εξαιρετικό και στο Μαρκόπουλο/Πειραιά που κινείται. Να διευκρινίσω πως H+ είχε όταν το έβαζε αυτός, για εξοικονόμηση μπαταρίας. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Χρόνια πολλά φίλε P_K. Όπως μου ανέφερε, το σήμα ήταν εξαιρετικό. Ειδικά σε 4G. Επίσης, είναι εξαιρετικό και στο Μαρκόπουλο/Πειραιά που κινείται. Να διευκρινίσω πως H+ είχε όταν το έβαζε αυτός, για εξοικονόμηση μπαταρίας.Πειραιά είναι καλό το 4g;;; μην τρελαθούμε κιόλας. ένας θεός να το κάνει 4g ειδικά εντός κτηρίων. σε γραπτό παράπονο μου πριν λίγες μέρες το παραδέχτηκαν κιόλας. Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Χρόνια πολλά φίλε P_K. Όπως μου ανέφερε, το σήμα ήταν εξαιρετικό. Ειδικά σε 4G. Επίσης, είναι εξαιρετικό και στο Μαρκόπουλο/Πειραιά που κινείται. Να διευκρινίσω πως H+ είχε όταν το έβαζε αυτός, για εξοικονόμηση μπαταρίας. Χρόνια Πολλά φίλε μου, Χριστός Ανέστη! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Πειραιά είναι καλό το 4g;;; μην τρελαθούμε κιόλας. ένας θεός να το κάνει 4g ειδικά εντός κτηρίων. σε γραπτό παράπονο μου πριν λίγες μέρες το παραδέχτηκαν κιόλας. Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αναφέρθηκα σε κάλυψη και όχι σε ταχύτητες. Η ταχύτητα ποικίλει ανά περιοχή, χώρο κτλπ σε όλα τα δίκτυα. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andermitzakis Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Όχι, δεν ποικίλει σε όλα τα δίκτυα σε μονοψήφια τόσο τακτικά. Μόνο η συγκεκριμένη καταφέρνει να έχει τόσο χαμηλή χωρητικότητα, λογικό και επόμενο είναι στην Αθήνα ειδικά τα 50Mbit σύνολο να γίνονται 5. Το να δεις 100Mbit σε σημείο χωρίς κίνηση με ένα CA με B7 είναι η εξαίρεση. Επίσης άλλο να έχει στα καλά του 200Mbit και σε peak να πέσει στα 50, άλλο αυτό το χάλι. Πλέον σε πολλές περιοχές είναι unusable. Σίγουρα η κάλυψη μετράει, αλλά το στήνουν σε στυλ ραδιόφωνου και έχει αρχίσει να φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Στην Αθήνα θέλει και περισσότερους σταθμούς και περισσότερη χωρητικότητα σε επίπεδο Radio. Γενικά θέλει δουλειά. Δεν είναι χάλια το δίκτυο, απλά έχω άποψη για Αθήνα κάθε Αύγουστο που έρχομαι που είναι άδεια η πόλη και βγάζω λάθος συμπεράσματα. Και 200mbps έχω φτάσει με Wind Αθήνα. Μύγα δεν είχε συνδεθεί στο δίκτυο. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Λεπτοκαρυα στη κεραία δίπλα στην εθνική Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/4896920077 Πλαταμώνας στη παραλία Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/4897226497 Υπάρχει αισθητή βελτίωση στη κάλυψη και στις ταχύτητες φέτος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Το κακο ειναι οτι αναβαθμιζουν πολυ πρόχειρα σημερα εκανα την διαδρομη βεροια Θεσσαλονικη και αν και παντου η Victus ειχε full σειμα παντα προερχοταν απο b20 .το θεμα ειναι οτι αυτη ειχε τις μισες ταχυτητες απο.την συνεργάτιδα...Και η αναβαθμιση δεν εχει που εγινε ουτε 6μηνο ....Δηλαδη να αναβαθμισουν και να πουν σε ενα χρονο οτι ξαναθελει αναβαθμιση το δικτυο...Τουλαχιστον απο τξν εμπειρια μου στην μεγαλη περσινή αναβάθμιση στον Νομο Σερρων καταλαβα πως το δικτυο δουλευε κανονικα για τον πρωτο.ενα χρονο ...Τωρα on the go δεν μπορω να ανοιξω καν σελιδες ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Μπορεί να έχει περισσότερο κόσμο από τη συνεργάτιδα στην περιοχή. Από εκεί και πέρα συμφωνώ ότι στις πόλεις θα έπρεπε τουλάχιστον μετά από κάποια φάση αναβάθμισης να είχε δουλέψει διαφορετικά με πιο future proof σχεδιασμό. Σίγουρα δεν είναι και το πιο φθηνό πράγμα να αναβαθμίζεις σταθμούς μέσα σε ένα χρόνο... Προφανώς το κριτήριο για το νέο δίκτυο είναι το αρχικό κόστος και αυτό τελικά θα κοστίσει περισσότερο... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Προμυρι ο σταθμός είναι πίσω από το λόφο. Σε εξωτερικό χώρο έχεις σήμα από αντανακλασεις (πολύ ασταθές) και σε εσωτερικό χώρο είναι χάλια. Πάω συχνά σε αυτά τα μέρη και ξέρω. Δεν είσαι εκτός δικτύου σίγουρα αλλά παλεύεις... Για την άλλη που ξέρω, επειδή τόσα χρόνια είχε μόνο αυτή, μια χαρά σήμα είχε. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Για την άλλη που ξέρω, επειδή τόσα χρόνια είχε μόνο αυτή, μια χαρά σήμα είχε. :confused: Για το ίδιο πράγμα μιλάμε. Η μη συνεργάτιδα έχει καλύτερο σήμα από Σκιάθο πλευρά από το κάστρο :lol: Στην πλατεία έχουν όλες κάλυψη από Σκιάθο. Αυτός ο σταθμός έξω από Προμύρι καλύπτει μόνο την είσοδο του χωριού και λίγα σπίτια στο "ρέμα" όπως μπαίνεις στα δεξιά σου. Όσο προχωράς προς το εσωτερικό του χωριού η Σκιάθος κάνει kick in και το SNR πέφτει στα τάρταρα με δύο κυψέλες να καλύπτουν το ίδιο σημείο με χαμηλό σήμα. Γενικά η κατάσταση δεν είναι και πολύ καλή. Το GSM είναι οκ. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Το θέμα με την wind είναι ότι το έχει παραξυλωσει. Εμ δεν έχει αντίστοιχο δίκτυο εμ νομίζει ότι είναι Φεράρι σε επίπεδο τιμών. Το να ανεχτεί κάποιος κάτι υποδεέστερο το καταλαβαίνω όταν πληρώνει την αντίστοιχη τιμή. Επαρχία αυτές τις μέρες 10mbps εκτός πόλης. Πάλι καλά γιατί αρχίσαμε και τα 8αρια. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 (edited) Στην δική μου περιοχή που έχουν wind 1 στους 10, δεν βλέπω καμμία πτώση. Γυρω στα 20-40 έπιανα απο όταν έκαναν την αναβάθμιση, το ίδιο και τώρα κάπου 5 μήνες μετά την αναβάθμιση. Το πάσχα ήμουν στα Γρεβενά και σε μια περιοχή προς το χωριό Ελατος για όσους γνωρίζουν κάπου 4 χιλιόμετρα έξω απο την πόλη των Γρεβενών. Η πράσινη εκεί παίζει με E... Η κόκκινη έδινε λίγο 4g και δεν το κρατούσε παρά μόνο αν έκανες τον ακροβάτη με το κινητό.. Ενώ η wind είχε σταθερό 4g απο b20.. Γενικότερα όμως σαφώς και δεν έχει τις ταχύτητες της μεγάλης αλλά οι τιμές τους έχουν εξισωθεί αλλά και ξεπεραστεί ανάλογα την περίπτωση χρήσης Edited April 30, 2019 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Εγώ στην Τήνο που είμαι έχω καταφέρει να φάω 6GB από την Τετάρτη που ήρθα. Στην περιοχή μου παίζει πολύ καλά και πιάνω 20-30mbps μέσα στο σπίτι. Έτσι τα έφαγα κυρίως ζω βάζοντας το κινητό σαν hot spot να τα μοιράζει. Έχω και adsl από wind αλλά ώρες ώρες δεν παλεύεται με τα 3,5mbps που συγχρονίζει. Αυτό που με παραξενεύει είναι το 3G. Δηλαδή ώρες ώρες βλέπω να πιάνει 22/4 και λέω φανταστικό, και μετά από λίγο δεν υπάρχει συνδεσιμότητα καν. Το ίδιο είχα προσέξει και όταν ερχόμουν στο καράβι και το είχα γράψει. Πήρα μια μέρα και το κινητό με την wind κάρτα στην πόλη, αλλά μέτρια πράγματα. 7-10 Mbps, εκτός αν πάω στην άλλη άκρη της πόλης που είδα κάτι 20άρια. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ascobar Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Πυλο και γυρω χωρια πολυ καλη lte καλυψη αλλα αργο το ιντερνετ, κυριως b20 με ταχυτητα μιας μετριας adsl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 (edited) Οδός Γιαννιτσών, πριν το one salonica 36,0 / 10,5 Καραμπουρνακι 110 / 43,9 Θέρμη στην κεντρική πλατεία, γύρω στα 10 mbps download, αλλά έχω μετρήσει και πιο χαμηλά. Βγαίνοντας προς Ραιδεστο αυξάνουν. Οι τιμές δεν έχουν εξισωθει, παράδειγμα το simplefi on the go σε σχέση με αντίστοιχα ανταγωνιστικα πακέτα άλλων εταιρειών αλλά και η καρτοκινητή. Edited April 30, 2019 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Οδός Γιαννιτσών, πριν το one salonica 36,0 / 10,5 Καραμπουρνακι 110 / 43,9 Θέρμη στην κεντρική πλατεία, γύρω στα 10 mbps download, αλλά έχω μετρήσει και πιο χαμηλά. Βγαίνοντας προς Ραιδεστο αυξάνουν. Οι τιμές δεν έχουν εξισωθει, παράδειγμα το simplefi on the go σε σχέση με αντίστοιχα ανταγωνιστικα πακέτα άλλων εταιρειών αλλά και η καρτοκινητή. Δεν ξερω αλλα η στην καρτοκινητή (εκτος Q )εχει μηνει φοβερα πισω ... Δεν εχει φθηνα πακετα και τις λοιπαν τα streaming/ social media πακετα ...Οποτε στα συμβολαια εχει καλυτερες τιμες , αλλα για καρτοκινιτη ειναι πισω... και μια αλλη παρατήρηση..προσφατα πηγα σε 4 χωρες του εξωτερικου (παντα εντος ευρωπαικης ενωσης) ειτε με καρτοκινητο wind ειτε με Q χρεωθηκαν τα μαλλιά της κεφαλης τους για λιγο mb ( ειχαν πακετο που υποστιρηζε roaming στο εξωτερικο συμφωνα με τον υπάλληλο στην τεχνικη υποστηριξη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Για τα streaming / social πακέτα συμφωνώ. Ψαξτο όμως και θα δεις ότι τα πακέτα είναι καλά, μην ξεχνάμε επίσης log & win και magic numbers. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 Δεν ξερω αλλα η στην καρτοκινητή (εκτος Q )εχει μηνει φοβερα πισω ... Δεν εχει φθηνα πακετα και τις λοιπαν τα streaming/ social media πακετα ...Οποτε στα συμβολαια εχει καλυτερες τιμες , αλλα για καρτοκινιτη ειναι πισω... και μια αλλη παρατήρηση..προσφατα πηγα σε 4 χωρες του εξωτερικου (παντα εντος ευρωπαικης ενωσης) ειτε με καρτοκινητο wind ειτε με Q χρεωθηκαν τα μαλλιά της κεφαλης τους για λιγο mb ( ειχαν πακετο που υποστιρηζε roaming στο εξωτερικο συμφωνα με τον υπάλληλο στην τεχνικη υποστηριξη) Η Wind για roaming είναι η χειρότερη. Δε σου δίνει καν όλο το πακέτο σου λες και θα πέσουν έξω με τα ψωρο mb που σου δίνουν. Η εφαρμογή δεν λέει καν πόσα έχεις για roaming. Πολύ τραγική υλοποίηση. Όταν όμως έρχονται οι τουρίστες στη χώρα τα αρπάζουν από το roaming... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 (edited) Εγώ στην Τήνο που είμαι έχω καταφέρει να φάω 6GB από την Τετάρτη που ήρθα. Στην περιοχή μου παίζει πολύ καλά και πιάνω 20-30mbps μέσα στο σπίτι. Έτσι τα έφαγα κυρίως ζω βάζοντας το κινητό σαν hot spot να τα μοιράζει. Έχω και adsl από wind αλλά ώρες ώρες δεν παλεύεται με τα 3,5mbps που συγχρονίζει. Αυτό που με παραξενεύει είναι το 3G. Δηλαδή ώρες ώρες βλέπω να πιάνει 22/4 και λέω φανταστικό, και μετά από λίγο δεν υπάρχει συνδεσιμότητα καν. Το ίδιο είχα προσέξει και όταν ερχόμουν στο καράβι και το είχα γράψει. Πήρα μια μέρα και το κινητό με την wind κάρτα στην πόλη, αλλά μέτρια πράγματα. 7-10 Mbps, εκτός αν πάω στην άλλη άκρη της πόλης που είδα κάτι 20άρια. Sent from my SM-G930F Τήνο το δίκτυο είναι καλά σχετικά. Και εμείς στο εξοχικό έχουμε Simplifi κα καλυπτουμε τις ανάγκες μας για 60 μέρες το χρόνο μια χαρά. Αλήθεια Mark μιας και δεν εχω έρθει από περσυ, έχεις προσέξει αν εχουν σκάψει για οπτικές ίνες και αν έχουν βάλει νεες καμπίνες πουθενά ? Αυτό το χάλι με το ΑDSL στο νησί δεν παλεύεται .. Eλπίζω να μην αντιδρούν και σε αυτό οι Τηνιακοί.. γιατί γενικά παραείναι δυσκοίλιοι με τους νεωτερισμούς (κατά παραδοχή και της γυναίκας μου που είναι ντόπια ) Edited May 1, 2019 by babakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 Μπα, δεν έχω δει κάτι. Off topic, το μάτι μου έπεσε σε διαφήμιση στο fb(στοχευμένη προφανώς) από τοπική εταιρεία που προσφέρει σύνδεση μέσω δικτύου κινητής με εγγυημένες ταχύτητες, με τιμές σχετικά αλμυρές ωστόσο. Κάτι έλεγε για 130€ κόστος σύνδεσης και εξοπλισμού και πακέτα με επιλογή για τρίμηνο έως χρόνο. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluenavy Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 Έχουν περαστεί οπτικές ίνες και έχουν μπει καινούριες καμπίνες. Δεν γνωρίζω αν έχουν ενεργοποιηθεί. Το χειμώνα είχαν δώσει χρονοδιάγραμμα μέχρι το Πάσχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 Έχουν περαστεί οπτικές ίνες και έχουν μπει καινούριες καμπίνες. Δεν γνωρίζω αν έχουν ενεργοποιηθεί. Το χειμώνα είχαν δώσει χρονοδιάγραμμα μέχρι το Πάσχα. Νομίζω είσαι σε λάθος θέμα. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 δεν ειναι... λιγα ποστ πιο πανω εγινε η ερωτηση αλλα δεν την παρεθεσε Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 (edited) Χαμηλές πτήσεις σήμερα το μεσημέρι στην Περαία. Τίγκα στον κόσμο φουλ τα μαγαζια αλλά και κάποιοι έκαναν το πρώτο τους μπάνιο... 7,78 / 2,34 σε 4g και 3,67 / 2,81 σε τριτη γενια, στον πεζόδρομο μπροστά στη σκάλα. Σε εσωτερικό καταστήματος, Η+ και περισσότερο E. Αλλά ξαναλέω ότι είχε τόσο κόσμο λόγω ημέρας που δεν έβρισκες να παρκάρεις. Χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Βέροιας 18,5 / 6,39 (Β 20) Στην Ελιά από B3 30,7 / 12,7 Το βράδυ στην Περαία, αισθητά βελτιωμένη η κατάσταση 16,9 / 8,90 Σήμερα το πρωί, μέσα στο Κάτω Σχολάρι Θεσσαλονίκης 36,8 / 10,2 (Β 20) Edited May 5, 2019 by XP130TD συνεχόμενα posts Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts