Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είχα ανεβάσει ταχύτητες από ACS πριν καποιους μηνες και είχαν πει ότι προς Μινέρβα δεν έχει ταχύτητες.

Θα μετρήσω αύριο μεθαύριο και απο ACS ταχύτητες που από οτι θυμάμαι ηταν καλές.

Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Νομίζω ο Κωνσταντίνος αναφέρθηκε στην περιοχή του Αγίου Νικολάου και μεταμόρφωσης όπου υπάρχει θέμα σε εσωτερικό χώρο. Γενικά η Wind στο Βόλο είναι καλή.
Δεν το αναφέρω για τον Κωνσταντίνο.

Είχε γίνει αναφορά πριν 2,3 μήνες δεν θυμάμαι ακριβώς οτι στην παραλία δεν είχε ταχύτητες. Ανέβασα ταχύτητες από παραλία ACS αλλά μου είπαν ότι εννοούσαν στην "Μινέρβα".

Σήμερα ανέβασα απο "Μινέρβα" (δεν έτυχε πιο νωρίς). Τώρα μου λένε ότι στην ACS δεν έχει.....χαχαχα!!!

Οκ θα ανεβάσω ξανά και απο ACS....xaxa!!!

Όσο για την περιοχή πέριξ του Αγίου Νικολάου πάντα είχε και δυστυχώς έχει προβλήματα η WIND.

Τι να κάνουμε, δεν έχει ιδιόκτητο κτίριο στο κέντρο (βλέπε Cosmote) που να την δίνει την δυνατότητα να παρέχει άψογη κάλυψη.

Edited by elias_ps
[sIGPIC][/sIGPIC]

Είχα ανεβάσει ταχύτητες από ACS πριν καποιους μηνες και είχαν πει ότι προς Μινέρβα δεν έχει ταχύτητες.

Θα μετρήσω αύριο μεθαύριο και απο ACS ταχύτητες που από οτι θυμάμαι ηταν καλές.

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν το αναφέρω για τον Κωνσταντίνο.

Είχε γίνει αναφορά πριν 2,3 μήνες δεν θυμάμαι ακριβώς οτι στην παραλία δεν είχε ταχύτητες. Ανέβασα ταχύτητες από παραλία ACS αλλά μου είπαν ότι εννοούσαν στην "Μινέρβα".

Σήμερα ανέβασα απο "Μινέρβα" (δεν έτυχε πιο νωρίς). Τώρα μου λένε ότι στην ACS δεν έχει.....χαχαχα!!!

Οκ θα ανεβάσω ξανά και απο ACS....xaxa!!!

Όσο για την περιοχή πέριξ του Αγίου Νικολάου πάντα είχε και δυστυχώς έχει προβλήματα η WIND.

Τι να κάνουμε, δεν έχει ιδιόκτητο κτίριο στο κέντρο (βλέπε Cosmote) που να την δίνει την δυνατότητα να παρέχει άψογη κάλυψη.

Επαναλαμβάνω πως δεν αναφέρομαι σε ταχύτητες, αλλά σε κάλυψη. Παραλία, στο ύψος της ACS πριν περίπου 1 εβδομάδα είχα με το ζόρι 1 γραμμή LTE που γυρνούσε σε UMTS συνήθως. Μπορεί και να έτυχα σε βλάβη. Αυτή ήταν η δική μου εμπειρία.

Όσον αφορά τον άγιο Νικόλαο, μια χαρά full UMTS έχει η Wind. Πέμπτη πρωί που ήμουν σε καφέ, είχα full UMTS. Καμία σχέση με αυτό που αναφέρετε.

Όσον αφορά την Cosmote, στον άγιο Νικόλαο παίρνει σήμα από τα micros στα Public, όχι από τον σταθμό της Βενιζέλου.

Τέλος, έχω από μία κάρτα και στις 3. 2 σε Galaxy Note 8 και 1 σε iPhone X. Προφανώς και δεν με ενδιαφέρει να εξυψώσω κάποια εις βάρος κάποιας άλλης. Τις εμπειρίες από τη χρήση παραθέτω.

Και κάτι ακόμη: Πριν από 3-4 μέρες είχα θέμα με τις κλήσεις σε Wind. Έβγαζα κλήση από την 4η προσπάθεια και έπειτα. Ασχέτως της στιγμής της ημέρας ή του σημείου της πόλης. Αναφέρομαι στον Βολο πάντα. Από χτες φαίνεται να έφτιαξε προς το παρόν.

Edited by kotsianis7

Και η Wind στο puclic έχει 3η γενιά. Για εμένα θέλει 3 σταθμούς στο κέντρο. Αρχή μεταμόρφωσης (εκεί που έχει η Vodafone αλλά πιο ψηλά προς την εκκλησία για να χτυπήσει καρδιά καθώς στο λιμάνι έχει κάλυψη), μια στη Βενιζέλου ή Κ. Καρταλη στο ύψος της Γαλλίας για να χτυπήσει κέντρο, και μια Άγιο Νικόλαο, αν μπορεί και στο public από πάνω :lol: Είναι όλο το κέντρο γμτ. Το ξέρεις Κωνσταντίνε ό,τι το 2003 είχε βάλει 4 σταθμούς στο κέντρο η Wind και όλοι ξηλωθηκαν; Μιλάμε για φοβερή κάλυψη και στα ασανσέρ. Τους ενεργοποίησε όλους σε μια εβδομάδα. Edited by Vasileios
Συγκρίσεις δικτύων δεν έχουν θέση σε αυτό το νήμα. Τα σχετικά μηνύματα διαγράφτηκαν.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και η Wind στο puclic έχει 3η γενιά. Για εμένα θέλει 3 σταθμούς στο κέντρο. Αρχή μεταμόρφωσης (εκεί που έχει η Vodafone αλλά πιο ψηλά προς την εκκλησία για να χτυπήσει καρδιά καθώς στο λιμάνι έχει κάλυψη), μια στη Βενιζέλου ή Κ. Καρταλη στο ύψος της Γαλλίας για να χτυπήσει κέντρο, και μια Άγιο Νικόλαο, αν μπορεί και στο public από πάνω :lol: Είναι όλο το κέντρο γμτ. Το ξέρεις Κωνσταντίνε ό,τι το 2003 είχε βάλει 4 σταθμούς στο κέντρο η Wind και όλοι ξηλωθηκαν; Μιλάμε για φοβερή κάλυψη και στα ασανσέρ. Τους ενεργοποίησε όλους σε μια εβδομάδα. Πολύ καλύτερα από cosmote. Καμία σχέση.

Αφού δεν θέλει ο Βόλος κινητή εδώ και πολλά χρόνια (έχουν ξυλώσει τα πάντα), ας το πάρουν απόφαση οι εταιρείες και ας σταματήσουν να καλύπτουν την πόλη να τελειώνουμε. Θα κάνει και καλό case study, θα δούμε σε 20 χρόνια αν υπάρχει διαφορά στο προσδόκιμο ζωής σε σχέση με άλλες πόλεις που έχουν κάλυψη.

Αφού δεν θέλει ο Βόλος κινητή εδώ και πολλά χρόνια (έχουν ξυλώσει τα πάντα), ας το πάρουν απόφαση οι εταιρείες και ας σταματήσουν να καλύπτουν την πόλη να τελειώνουμε. Θα κάνει και καλό case study, θα δούμε σε 20 χρόνια αν υπάρχει διαφορά στο προσδόκιμο ζωής σε σχέση με άλλες πόλεις που έχουν κάλυψη.
Όχι όλος ο Βόλος,.

Αλλά στην Ελλάδα δυστυχώς κάνουν κουμάντο η μειοψηφίες σε βάρος των πλειοψηφιών. Διαφορετικά σε ονομάζουν απλά "ρατσιστή, φασίστα κτλ."

Το θέμα της παραπάνω ευαισθησίας των Βολιώτων σε θεμα περιβάλλοντος κτλ είναι ότι η πολη έχει μεγάλα εργοστάσια σχεδόν δίπλα στον αστικό ιστό (βλέπε τσιμεντάδικο, χαλιβουργία κτλ) , καθώς και οτι γύρω γύρω η πολη έχει βουνά και λόφους με μοναδική διέξοδο του αέρα από την νότια πλευρά στην θάλασσα πραγμα που δημιουργεί στάσιμοτητα του αέρα επόμενος και των ρύπων.

Όλα αυτά που αναφέρω έχουν κάνει τους Βολιώτες να κοιτάνε παραπάνω κάποια θέματα περιβάλλοντος και γενικότερα πχ. κεραίων.

Edited by elias_ps
[sIGPIC][/sIGPIC]

Όχι όλος ο Βόλος,.

Αλλά στην Ελλάδα δυστυχώς κάνουν κουμάντο η μειοψηφίες σε βάρος των πλειοψηφιών. Διαφορετικά σε ονομάζουν απλά "ρατσιστή, φασίστα κτλ."

Το θέμα της παραπάνω ευαισθησίας των Βολιώτων σε θεμα περιβάλλοντος κτλ είναι ότι η πολη έχει μεγάλα εργοστάσια σχεδόν δίπλα στον αστικό ιστό (βλέπε τσιμεντάδικο, χαλιβουργία κτλ) , καθώς και οτι γύρω γύρω η πολη έχει βουνά και λόφους με μοναδική διέξοδο του αέρα από την νότια πλευρά στην θάλασσα πραγμα που δημιουργεί στάσιμοτητα του αέρα επόμενος και των ρύπων.

Όλα αυτά που αναφέρω έχουν κάνει τους Βολιώτες να κοιτάνε παραπάνω κάποια θέματα περιβάλλοντος και γενικότερα πχ. κεραίων.

Για θέμα κεραιών δεν θα πει κανένεις ρατσιστή η φασίστα.

Για ανθρώπινα δικαιώματα θα πει και θα έχει δίκιο.

Τι σχέση έχουν τώρα τα ανθρώπινα δικαιώματα με το 4g;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Επιβεβαιώνω τον cmrv όσον αφορά το 3ο πόδι της Χαλκιδικής ...σε αντίθεση με πέρσι ..Η έχει πολύ καλή κάλυψη και ανώτερες ταχύτητες ακόμη και σκοπιανή που πέρσι δεν είχε 4 g ..

Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by Vasileios
Συγκρίσεις δικτύων δεν έχουν θέση σε αυτό το νήμα.

Φιλικά Γιώργος

Επιβεβαιώνω τον cmrv όσον αφορά το 3ο πόδι της Χαλκιδικής ...σε αντίθεση με πέρσι ..Η έχει πολύ καλή κάλυψη και ανώτερες ταχύτητες ακόμη και σκοπιανή που πέρσι δεν είχε 4 g ..εν αντίθεση η πράσινη τα πάει χάλια αν και θα περιμένω την επιστροφή για σιγουριά..

Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν ξερω τι παιζει αλλα οταν λεμε οτι εκτος πολεων η Wind εχει καλυψη,φαινεται.Εγω για δυτικη χαλκιδικη απο την αερογεφυρα χαλκιδικης μεχρι Μουδανια η Wind εχει σταθερα H+ και 4G.

Edited by Vasileios
Συγκρίσεις δικτύων δεν έχουν θέση σε αυτό το νήμα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Μπαίνουν ακόμη αραιά και που κάποιοι σταθμοί,αλλά δεν επαρκούν...σκέψου ότι από κάθε πάροχο έχουν ξηλωθεί την τελευταία 10ετια γύρω στους 7-8 σταθμούς κατά μέσο ορο:blink:

Παράδειγμα ανέφερα για τις κεραίες!!

Όσο για το άλλο o.k. οτι πεις......

Edited by elias_ps
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μιας και η έκφραση ανθρώπινα δικαιώματα είναι κακοποιημένη από πολλές πλευρές, παραθέτω την επίσημη λίστα όπως ψηφίστηκε στην γενική συνέλευση του ΟΗΕ. Δεν βλέπω να αναφέρει κάτι για κεραίες κινητής. Εάν και όταν αποδειχθεί επιστημονικά ότι κολλάει κάπου αλλού (π.χ. δικαίωμα στην Υγεία) το συζητάμε και πάλι. Μέχρι τότε απλά είναι παραξενιά.

http://www.ohchr.org/EN/UDHR/Documents/UDHR_Translations/eng.pdf

Έτσι και αλλιώς θέλει 2 με 3 γενιές ακόμα για να δούμε το τι μας έχει κάνει πραγματικά η ακτινοβολία από την κινητή ή από τα μόνιμα wifi που έχουμε στα σπίτια μας.

Από την άλλη όταν πρόκειται για μια τόσο μεγάλη βιομηχανία σιγά μη ποτέ το παραδεχόταν κάποιος οργανισμός όταν από πίσω υπάρχουν τεράστια συμφέροντα.

Παιδιά έχουμε ξεφύγει εντελώς από το θέμα.

Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk