MitsosDaBest13 Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 οκ, απο βικτωρια μεχρι μοναστηρακι/θησειο να το καταλαβω να μην εχει σημα/4g και να πεφτω σε edge, ταυρος και καλλιθεα γιατι;;; Το έχουν αναφέρει κι άλλοι αυτό στον ΗΣΑΠ. Εγώ σπάνια χρησιμοποιώ αυτή τη γραμμή, αλλά όσο είχα κοιτάξει με τις κινεζοπαντοφλες κινητά μου, δεν είχα πρόβλημα με το 4G της WIND. Η συσκευή σου υποστηρίζει την 800 MHz (B20) μπάντα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Η συσκευή σου υποστηρίζει την 800 MHz (B20) μπάντα; το σκεφτηκα αυτο, υποτιθεται την υποστηριζει, xiaomi remdmi 5a global version Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 (edited) Δηλαδή όπου υπάρχει ca η έστω σε αρκετά σημεία η wind έχει βάλει primary 800 ? Οι άλλες πως το έχουν παρεμπιπτόντως? Με την παραμικρή κίνηση όμως γυρνάει σε ca και βλέπεις την ένδειξη 4g plus επάνω στην μπάρα? Υπάρχει/χρησιμοποιείται configuration που να γυρνάει σε plus οταν ανέβουν οι απαιτήσεις πάνω από κάποια mbit? Edited May 10, 2018 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilhs_lamia Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Το σήμα του 4g μάλλον θα φταση μέχρι το καρπενιση.. Όλες η κεραίες εκεί επεζαν Gprs κ έχουν γυριση σε edge αν καλύψουν κ αυτό το κομμάτι τότε Λαμία καρπενιση ο δρόμος θα είναι με κάλυψη 4g! Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boy_1994 Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Στο Καρπενήσι αυτή τη στιγμή λογικά υπάρχει το παλιό H+ , όχι το αναβαθμισμένο εννοώ . Το είχαμε ξανασυζητήσει αυτό εδώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilhs_lamia Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Ναι μέσα στην πόλη δεν είδα κάτι διαφορετικό αλλά αν η αναβάθμιση φταση έξω απ την πολη μετά λογικά θα καληψουν κ μεσα Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Σήμερα βρέθηκα στην Κάρλα και στα Κανάλια (Βόλο) κ με έκπληξη είδα πως είχε full 4G σήμα παντού Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Πάντως η κάλυψη 4g σε πολλά σημεία είναι με διαφορετικά καλύτερη στην επαρχεία. Αν έφτιαχναν και τις ταχύτητες μέσα στις πόλεις θα ήταν πολύ καλή πρόταση. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boy_1994 Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Σήμερα βρέθηκα στην Κάρλα και στα Κανάλια (Βόλο) κ με έκπληξη είδα πως είχε full 4G σήμα παντού H Wind αναβάθμισε ΠΟΛΥ καλά το δίκτυο στην Θεσσαλία . Είναι γεγονός αυτό . Δεν ξέρω αν τέλειωσαν οι αναβαθμίσεις . Αν ξέρει ο Μιχάλης , να μας πει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 ελα! σε χωριο/κωμοπολη της Θεσσαλίας μαζευα ελιες και ειχε G!! ουτε καν 2g, ποσο πιο χαμηλα; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 ελα! σε χωριο/κωμοπολη της Θεσσαλίας μαζευα ελιες και ειχε G!! ουτε καν 2g, ποσο πιο χαμηλα; :OΤο g=gprs είναι 2g. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 ελα! σε χωριο/κωμοπολη της Θεσσαλίας μαζευα ελιες και ειχε G!! ουτε καν 2g, ποσο πιο χαμηλα; :O Σε ποιο χωριό; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 στα τεμπη κοντα, χειροτερο απο 2g ηταν παντως, πρωτη φορα ειδα να εμφανιζεται G, οχι Ε, G! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 H Wind αναβάθμισε ΠΟΛΥ καλά το δίκτυο στην Θεσσαλία . Είναι γεγονός αυτό . Δεν ξέρω αν τέλειωσαν οι αναβαθμίσεις . Αν ξέρει ο Μιχάλης , να μας πει .Σε ολόκληρη την διαδρομή μεταξύ Βόλου και Λάρισας δεν υπάρχει κάλυψη 4G, σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 στα τεμπη κοντα, χειροτερο απο 2g ηταν παντως, πρωτη φορα ειδα να εμφανιζεται G, οχι Ε, G! Εκείνο το κομμάτι δεν είναι αναβαθμισμένο ακόμα... υπομονή... εν τω μεταξύ στη ταράτσα σήμερα το μεσημέρι.. . https://ibb.co/fzRX8y https://ibb.co/gky11J Μια χαρά είναι όπως πάντα για 30 χιλιόμετρα απόσταση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Εκείνο το κομμάτι δεν είναι αναβαθμισμένο ακόμα... υπομονή... εν τω μεταξύ στη ταράτσα σήμερα το μεσημέρι.. . https://ibb.co/fzRX8y https://ibb.co/gky11J Μια χαρά είναι όπως πάντα για 30 χιλιόμετρα απόσταση... Απο γιαννιτσα ειναι; Μια χαρα εισαι. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Απο γιαννιτσα ειναι; Μια χαρα εισαι. Εννοείται Γιαννιτσά... ο πλάτανος τελευταία άφαντος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Στη Βέροια, ένας μεγάλος γκρι σταθμός αριστερά όπως βλέπεις την πόλη από Θεσσαλονίκη, wind είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Χάλι μαύρο το 4G και το 3G της Wind στο κέντρο του Βόλου, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Οι άλλες 2 κλάσεις ανώτερες(Αν και, χάλια επίσης). Φαντάσου η Wind Δηλαδή:p:lol: Δυστυχώς μερικές 800άρες που τοποθετει ως συνήθως δεν φέρνουν την άνοιξη. Για να λυθεί τέτοιο θέμα θέλει τουλάχιστον 4-5 σταθμούς σε διάφορα σημεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 (edited) Χάλι μαύρο το 4G και το 3G της Wind στο κέντρο του Βόλου, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Οι άλλες 2 κλάσεις ανώτερες(Αν και, χάλια επίσης). Φαντάσου η Wind Δηλαδή:p:lol: Δυστυχώς μερικές 800άρες που τοποθετει ως συνήθως δεν φέρνουν την άνοιξη. Για να λυθεί τέτοιο θέμα θέλει τουλάχιστον 4-5 σταθμούς σε διάφορα σημεία. Μακάρι να βελτιωθεί στο κέντρο του Βόλου. Το πρόβλημα αρχίζει πάνω από Δημητριάδος μέχρι και Αναλήψεως αν μπορώ να το τοποθετήσω σωστά. Αν και σε εξωτερικούς χώρους είναι οκ. Αρκετά σταθερό σήμα (όχι δυνατό) και απροβληματιστη χωρητικότητα. Σε εσωτερικούς χώρους και αναφέρομαι κυρίως σε ισόγεια και 1ο όροφο όχι και τόσο καλά. Από 2ο και πάνω είναι οκ. By the way θεωρώ τη Wind την καλύτερη πλέον σε κάλυψη στο Βόλο εκτός κέντρου. Ξεκάθαρα :) Edited May 12, 2018 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Στη Βέροια, ένας μεγάλος γκρι σταθμός αριστερά όπως βλέπεις την πόλη από Θεσσαλονίκη, wind είναι? Αν εννοείς έξω από την Βέροια για Θεσσαλονίκη όχι... Αριστερά Vodafone δεξιά cosmote... Η Wind έχει 3 πάνω στο βουνό αν βλέπεις και μια ακριβώς στο κέντρο σε στυλ καμινάδας... ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πες αλεύρι... Στα Γιαννιτσά τεστ τέτοια ώρα τους πέτυχα και τους μίλησα κιόλας και λένε ότι το πολύ μέσα Ιουλίου θα είναι πιο stable η κατάσταση κι όχι μόνο σε test mode... Μέχρι τότε θα γίνονται πιο συχνά τεστ σε σχέση με πριν... Εγώ αυτή τη στιγμή είναι χωριό... Πως είδα ξαφνικά 4G και ήμουν εκείνη την ώρα ερχόμενος από τα Σκόπια 23:40 πριν τα μεσάνυχτα ανατολικά της πόλης που έχει 2 κεραίες και μες στην νύχτα μια χαρά φάνηκαν τα βανάκια της wind (όχι victus) και είχαν όρεξη για τα γνωστά βραδινά τεστ πάλι καλά... εννοείται δεν έλειψε το 3G+ αλλά τώρα δε ξέρω αν παίζει γιατί δε βγάζω σήμα στο χωριό από εκεί παρά μόνο τα γνωστά... στην επόμενη μου ερώτηση για Βέροια και γενικά επίσης μέσα Ιουλίου θα είναι πιο stable η κατάσταση δηλαδή εννοώ μόνιμα και σταδιακά οι ταχύτητες και οι χωρητικοτητες... Κρύα βρύση δυστυχώς δεν είδα τεχνικούς ούτε τεστ ακόμα έχω πολύ καιρό να δω εκεί από πέρυσι κιόλας... Με το καλό λοιπόν... Δυτικά των Γιαννιτσών που επίσης έχει κεραία δε πέρασα να δω αν είχε άτομα εκεί αλλά ούτε αυτοί δε ξέρουν ποια group είναι αυτή τη στιγμή και σε ποιες κεραίες... Συντονιστείτε στο 4G και όταν παίξει κάπου κοντά να πάτε να τους δείτε στα πράσα... καλό βράδυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Μακάρι να βελτιωθεί στο κέντρο του Βόλου. Το πρόβλημα αρχίζει πάνω από Δημητριάδος μέχρι και Αναλήψεως αν μπορώ να το τοποθετήσω σωστά. Αν και σε εξωτερικούς χώρους είναι οκ. Αρκετά σταθερό σήμα (όχι δυνατό) και απροβληματιστη χωρητικότητα. Σε εσωτερικούς χώρους και αναφέρομαι κυρίως σε ισόγεια και 1ο όροφο όχι και τόσο καλά. Από 2ο και πάνω είναι οκ. By the way θεωρώ τη Wind την καλύτερη πλέον σε κάλυψη στο Βόλο εκτός κέντρου. Ξεκάθαρα :) Μπα, Μιχάλη, το πρόβλημα είναι γενικά σχεδόν σε όλη την πόλη. Ιάσονος σε εσωτερικούς χώρους με το ζόρι 3G, προς 2ας Νοεμβρίου, Παγασών, προς Μαιάνδρου (Νέα Ιωνία, στο ύψος του νεκροταφείου κλπ), Τάκη Οικονομάκη, Καρτάλη (με το ζόρι 2G στο μαγαζί μου), Βενιζέλου στο ύψος των δικαστηρίων σε εσωτερικούς χώρους μερικές φορές εκτός δικτύου, κλπ, κλπ. Ακόμη και στο λιμάνι σε ορισμένους χώρους, το LTE χαροπαλεύει. Το UMTS από την άλλη, όπου υπάρχει, έχει αρκετή καθυστέρηση. Γενικά, μέσα στην πόλη, παραπαίει άσχημα. Περιφερειακά υπάρχει κάλυψη LTE/UMTS, όχι με τρελές ταχύτητες, αλλά τη δουλειά σου την κάνεις. Αυτό θα πρέπει να τους απασχολήσει μελλοντικά όμως, αν δεν θέλουν να σέρνεται άσχημα. Λίγη ανάσα σε κάλυψη και ταχύτητα θα δώσει ο σταθμός επί της Νικοτσάρα που είναι να μπει. Αλλά και πάλι, όχι στα σημεία που πάσχει πολύ. Ή θα πρέπει να μπουν αρκετοί σταθμοί ή να μπει εξοπλισμός στους ιστούς της VF. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Μπα, Μιχάλη, το πρόβλημα είναι γενικά σχεδόν σε όλη την πόλη. Ιάσονος σε εσωτερικούς χώρους με το ζόρι 3G, προς 2ας Νοεμβρίου, Παγασών, προς Μαιάνδρου (Νέα Ιωνία, στο ύψος του νεκροταφείου κλπ), Τάκη Οικονομάκη, Καρτάλη (με το ζόρι 2G στο μαγαζί μου), Βενιζέλου στο ύψος των δικαστηρίων σε εσωτερικούς χώρους μερικές φορές εκτός δικτύου, κλπ, κλπ. Ακόμη και στο λιμάνι σε ορισμένους χώρους, το LTE χαροπαλεύει. Το UMTS από την άλλη, όπου υπάρχει, έχει αρκετή καθυστέρηση. Γενικά, μέσα στην πόλη, παραπαίει άσχημα. Περιφερειακά υπάρχει κάλυψη LTE/UMTS, όχι με τρελές ταχύτητες, αλλά τη δουλειά σου την κάνεις. Αυτό θα πρέπει να τους απασχολήσει μελλοντικά όμως, αν δεν θέλουν να σέρνεται άσχημα. Λίγη ανάσα σε κάλυψη και ταχύτητα θα δώσει ο σταθμός επί της Νικοτσάρα που είναι να μπει. Αλλά και πάλι, όχι στα σημεία που πάσχει πολύ. Ή θα πρέπει να μπουν αρκετοί σταθμοί ή να μπει εξοπλισμός στους ιστούς της VF. Εγω πιστευω πως πρεπει να χτυπησει απο Σωρο γιατι ειναι σε καλο σημειο σχετικα για να καλυψει την πολη.Αλλα η πολη του Βολου,ειναι δυσκολη γιατι οι κατοικοι κατεβαζουν κεραιες που ειναι εντος της πολης.Και ειναι χρονιο προβλημα.Γι αυτο η wind δινει τα 15Mhz του 1800 αποκλειστικα σε 2G. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Εγω πιστευω πως πρεπει να χτυπησει απο Σωρο γιατι ειναι σε καλο σημειο σχετικα για να καλυψει την πολη.Αλλα η πολη του Βολου,ειναι δυσκολη γιατι οι κατοικοι κατεβαζουν κεραιες που ειναι εντος της πολης.Και ειναι χρονιο προβλημα.Γι αυτο η wind δινει τα 15Mhz του 1800 αποκλειστικα σε 2G. Ενδεχομένως δεν ξέρεις την πόλη. Ο Σωρός είναι ένα σημείο όπου προσφέρεται για κάλυψη πάρα πολύ μεγάλης έκτασης, αλλά δεν είναι πανάκεια. Πυκνό δίκτυο μέσα στις πόλεις χρειάζεται. Αν είναι να καλύπτει περιμετρικά πυκνοδομημένες περιοχές, ζήτω που καήκαμε. Γι' αυτό έχει αυτά τα προβλήματα. Όσον αφορά τους κατοίκους, ας βγάλει άδειες. Οι άλλες 2 έβγαλαν. Και πλέον δεν αποτελεί δικαιολογία το ξήλωμα. Ό,τι ξηλώθηκε, ξηλώθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boy_1994 Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 (edited) Κώστα και Μιχάλη στην Νέα Δημητριάδα του Βόλου , είναι πολύ καλή η Wind στο 3G και 4G επίσης . Αυτό μέχρι στο Manollo , στην γέφυρα . Μετά στην Αναλήψεως , μειώνονται οι επιδόσεις . Στην Ορμινίου έξω από το 21ο δημοτικό σχολείο , το σήμα 4G της Wind , περισσότερο φουλ δεν γίνεται . Είναι τέρμα . Δεν ξέρω που είναι η κεραία , πραγματικά δεν ξέρω . Αν γνωρίζετε εσείς , θα με ενδιέφερε να μάθω . Edited May 13, 2018 by Boy_1994 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts