Jump to content

Boy_1994

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    64
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Boy_1994

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Boy_1994's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Σ ' ευχαριστώ πολύ sakels για την απαντηση .
  2. Το 2015 είχε γραφτεί εδώ πως στην Ερμού (τον κεντρικότερο εμπορικό δρόμο της Αθήνας) , λίγο κάτω από το Σύνταγμα και μέχρι το Μοναστηράκι η Vodafone είχε ΜΟΝΟ EDGE . Δεν ξέρω πραγματικά αν το 2018 , ισχύει αυτό ακόμα . Όποιος ξερει , ας μας πει . Πάντως σε κάποια σημεία στην Αττική , η Vodafone είναι αρκετα δυνατή πιστεύω .
  3. Διαβάζω συχνά εδώ ότι η Vodafone είναι πολύ κακή στην Σπάρτη . Στην εξυπηρέτηση πελατών κάλεσες ? Δεν υπάρχει καμία βελτίωση , τίποτα ?
  4. Boy_1994

    Nova 4G

    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση . Γενικά ήθελα να μάθω για την Ξάνθη .
  5. Η Wind συνεχίζει και αναβαθμίζει το δίκτυό της και το κάνει και ΠΟΛΥ καλά μάλιστα . Την στηρίζω , γιατί έχω δει πολλές προσπάθειες και τεράστια βελτίωση και αναβάθμιση στο δίκτυό της .
  6. Boy_1994

    Nova 4G

    Στην Ξάνθη πώς είναι το 4G δίκτυο της Wind ? Κάλυψη και ταχύτητες ?
  7. Boy_1994

    Nova 4G

    Η εξυπηρέτηση πελατών της Wind για μένα προσωπικά είναι πάρα πολύ καλή . Έως ΑΡΙΣΤΗ . Και το δίκτυο της έχει αναβαθμιστεί ΠΑΡΑ πολύ . ...........
  8. Έτσι λέει ο φίλος που πήγε στην Πολωνία καθώς και ο Μιχάλης . Αφού είναι ΤΟΣΟ μπροστά σαν δίκτυο , δεν πρέπει να βελτιώσει την ΠΟΙΟΤΗΤΑ των κλήσεων , έστω και στο 2G δίκτυό της ? ? ? ? ? Το παραπάνω που γράφω το θεωρώ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ σημαντικό . Δεν ξέρω εσείς .
  9. Boy_1994

    4G LTE

    Mακάρι η Cosmote να βελτιώσει την ποιότητα των κλήσεων και να την κάνει σαν τις άλλες 2 . Το λέμε χρόνια αυτό , αλλά νομίζω ότι ακόμα πάσχει ΠΟΛΥ στην ποιότητα των κλήσεων . Μακάρι , η ποιότητα των κλήσεων να φτάσει στο επίπεδο των ταχυτήτων της , όπως παραπάνω . Δεν ξέρω ποια είναι η γνώμη σας για την ποιότητα των κλήσεων της πράσινης , φτάνοντας πια στα μέσα του 2018 .
  10. Boy_1994

    4G LTE

    Σε όλες δεν συμβαίνει αυτό ή στην Cosmote πιο πολύ ?
  11. Boy_1994

    Nova 4G

    Eυχαριστώ Κώστα .
  12. Boy_1994

    Nova 4G

    Ηλία σε ευχαριστώ πάρα πολύ .
  13. Boy_1994

    Nova 4G

    Κώστα και Μιχάλη , μήπως ξέρετε σε ΠΙΟ σημείο βρίσκεται η κεραία της Wind στην Νέα Δημητριάδα ? Πώς μπορώ να μάθω από το ίντερνετ ? Ευχαριστώ
  14. Boy_1994

    Nova 4G

    Κώστα και Μιχάλη στην Νέα Δημητριάδα του Βόλου , είναι πολύ καλή η Wind στο 3G και 4G επίσης . Αυτό μέχρι στο Manollo , στην γέφυρα . Μετά στην Αναλήψεως , μειώνονται οι επιδόσεις . Στην Ορμινίου έξω από το 21ο δημοτικό σχολείο , το σήμα 4G της Wind , περισσότερο φουλ δεν γίνεται . Είναι τέρμα . Δεν ξέρω που είναι η κεραία , πραγματικά δεν ξέρω . Αν γνωρίζετε εσείς , θα με ενδιέφερε να μάθω .
  15. Boy_1994

    Nova 4G

    H Wind αναβάθμισε ΠΟΛΥ καλά το δίκτυο στην Θεσσαλία . Είναι γεγονός αυτό . Δεν ξέρω αν τέλειωσαν οι αναβαθμίσεις . Αν ξέρει ο Μιχάλης , να μας πει .
×
×
  • Create New...