p_k Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Καλά και όμορφα Χριστούγεννα σε όλους!!! Υγεία, χαρά και ευτυχία! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 (edited) Έφτιαξα το παρακάτω ως ανασκόπηση των αναβαθμίσεων από 10-2015 έως σήμερα. Πάντως πλέον η αναβάθμιση περπατάει ποιο γρήγορα σε σχέση με το παρελθόν. Καλές γιορτές σε όλους Edited December 24, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Έφτιαξα το παρακάτω ως ανασκόπηση των αναβαθμίσεων από 10-2015 έως σήμερα. Πάντως πλέον η αναβάθμιση περπατάει ποιο γρήγορα σε σχέση με το παρελθόν. Καλές γιορτές σε όλους Απιστευτη προοδος σε 2 χρονια.Καμια σχεση με πριν. Εγω προτεινω την Wind για Mobile Internet ειτε για F2G/Q ειτε το πακετο simplefi on the go 30gb με προυποθεση να σε καλυπτει.Και φυσικα κινητο με την 800αρα αν θες 4G παντου. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Έφτιαξα το παρακάτω ως ανασκόπηση των αναβαθμίσεων από 10-2015 έως σήμερα. Πάντως πλέον η αναβάθμιση περπατάει ποιο γρήγορα σε σχέση με το παρελθόν. Καλές γιορτές σε όλουςΓ@μωτο ένα κενό έχει μεγάλο και είναι η Έδεσσα .γκαντεμιά! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Πέρα από το μεγάλο κενό σε εμάς έχει έλλειψη και στην Στερεά Ελλάδα πχ Χαλκίδα, Λαμία, Λειβαδιά Στάλθηκε από το Le X620 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Γ@μωτο ένα κενό έχει μεγάλο και είναι η Έδεσσα .γκαντεμιά! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Το φάγατε που το φάγατε να περιμένετε 2.5 χρόνια τώρα λίγο υπομονή θα κλείσει και το δικό σας σημείο σύντομα. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πέρα από το μεγάλο κενό σε εμάς έχει έλλειψη και στην Στερεά Ελλάδα πχ Χαλκίδα, Λαμία, Λειβαδιά Στάλθηκε από το Le X620 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τώρα που πήραν ομολογιακό δάνειο 110 εκατομμυριάκια τακα τακα θα τα καλύψουν όλα :lol: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Πάντως από τότε που μπήκε η band 7 άλλαξαν πολύ τα πράγματα σχέση με τα δεκάρια πού έπιανε η 20 μόνη της. Σε εσωτερικό χώρο η μέτρηση κοντά στο Ν.Σ σταθμό προς Αμπελόκηπους. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 (edited) [/color]Πάντως από τότε που μπήκε η band 7 άλλαξαν πολύ τα πράγματα σχέση με τα δεκάρια πού έπιανε η 20 μόνη της. Σε εσωτερικό χώρο η μέτρηση κοντά στο Ν.Σ σταθμό προς Αμπελόκηπους. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ισχυει,εγω ειδα χθες B7 20mhz στην Χαριλαου στο υψος της Αερογεφυρας Χαλκιδικης. Αλλα και στο κεντρο πολυ B7/B20. Edited December 25, 2017 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία!!Λόγω εορτών και περισσότερης δουλειάς έμεινα πολύ πίσω,σπάνια μπαίνω..Ήρθε και σε μας το 4G πολυ σωστά,η ταχύτητες προς το παρόν είναι όπως ειπώθηκε και πιο πίσω 8-10mbps.Οχι κατι τρελλο σε σχέση με τις άλλες αλλά κανεις πια την δουλειά σου..Καλη συνέχεια και στις υπόλοιπες περιοχές να ρθει σύντομα η αναβάθμιση επιτέλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Καλές γιορτές φίλε μου, σε ποια περιοχή αναφέρεσαι; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiathos_2017 Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Στα Τρικαλα αναφερεται . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Είπα να δοκιμάσω λιγάκι την κάρτα της wind μιας και βγήκα για βόλτα, να δω μπας και υπάρχει καμία αλλαγή. Χλωμό... Απέναντι από το mall στον Αγ. Δημήτριο : http://www.speedtest.net/android/3503546770.png Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiathos_2017 Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Στον Άγιο Κωνσταντίνο στον Βόλο , στην εκκλησία δίπλα στις βάρκες , μετρησα προχτές 123 down και 35 up , με ΑΠΛΟ 4G , ΟΧΙ 4G + , που υπάρχει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου . Και στον Άγιο Δημήτριο ΑΤΤΙΚΗΣ (Πρωτεύουσα) , μέτρησες αυτές τις ταχύτητες ? ! ? ! ? ! ? ! ? ! ? ! ? Μάλλον θα κάνεις κάποιο ΛΑΘΟΣ .............. Ή αν δεν κάνεις , θα πέσω από κανα μπαλκόνι απόψε ............. Ειλικρινά όμως . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Είπα να δοκιμάσω λιγάκι την κάρτα της wind μιας και βγήκα για βόλτα, να δω μπας και υπάρχει καμία αλλαγή. Χλωμό... Απέναντι από το mall στον Αγ. Δημήτριο : http://www.speedtest.net/android/3503546770.png Sent from my SM-G930F Στον Άγιο Κωνσταντίνο στον Βόλο , στην εκκλησία δίπλα στις βάρκες , μετρησα προχτές 123 down και 35 up , με ΑΠΛΟ 4G , ΟΧΙ 4G + , που υπάρχει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου . Και στον Άγιο Δημήτριο ΑΤΤΙΚΗΣ (Πρωτεύουσα) , μέτρησες αυτές τις ταχύτητες ? ! ? ! ? ! ? ! ? ! ? ! ? Μάλλον θα κάνεις κάποιο ΛΑΘΟΣ .............. Ή αν δεν κάνεις , θα πέσω από κανα μπαλκόνι απόψε ............. Ειλικρινά όμως . Μη συγκρίνεις ανόμοια πράγματα :) Στην Αθήνα το δίκτυο έχει γεμίσει (αυτό καλό είναι) και το επόμενο διάστημα θα αναβαθμιστεί για να το στηρίξει. Ήδη σε πολλές περιοχές έχει αναβαθμιστεί εντός του κέντρου. Νότια προάστια σε πολύ λίγο καιρό. Στο Βόλο το δίκτυο από ότι έχω καταλάβει είναι πολύ καλό και μπράβο τους καθως παλιότερα έψαχνες το σήμα εκτός κτιρίων... Μακάρι να βελτιώθηκε. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Στον Άγιο Κωνσταντίνο στον Βόλο , στην εκκλησία δίπλα στις βάρκες , μετρησα προχτές 123 down και 35 up , με ΑΠΛΟ 4G , ΟΧΙ 4G + , που υπάρχει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου . Και στον Άγιο Δημήτριο ΑΤΤΙΚΗΣ (Πρωτεύουσα) , μέτρησες αυτές τις ταχύτητες ? ! ? ! ? ! ? ! ? ! ? ! ? Μάλλον θα κάνεις κάποιο ΛΑΘΟΣ .............. Ή αν δεν κάνεις , θα πέσω από κανα μπαλκόνι απόψε ............. Ειλικρινά όμως .Όχι αγαπητέ μου summer, δεν κάνω κανένα λάθος, και λυπάμαι πολύ για την πτώση από το μπαλκόνι που πρέπει να πραγματοποιηθεί. Στην Εθνική ακριβώς απέναντι από το mall είχα σταματήσει και είχα λίγο χρόνο να κάνω ένα τεστ. Και ήθελα να το κάνω γιατί είχα μετρήσει παλιά μέσα στο mall με καλές ταχύτητες. Πληροφοριακά ήταν band 3 5mhz με καλή ένδειξη σήματος (4/4). Λίγο πριν είχε b.20 10mhz με 2/4 με καλύτερη ταχύτητα 7-8 στο κατέβασμα, αλλά με πέταξε μόνο του σε b3. Το καλύτερο που πέτυχα στην Ηλιούπολη που πήγα ήταν αυτό : http://www.speedtest.net/android/3503865265.png Ενώ φτάνοντας σπίτι μου στον Άγιο Δημήτριο βλέπω τα γνωστά, περί τα 5,5/0,6 με άνω του 50 ping, πράγμα που πρακτικά δεν έχει καμία χρησιμότητα. Πχ το Tapatalk πήγα να ανοίξω και επί 10" φόρτωνε χωρίς αποτέλεσμα. Θα αναμένω να δω την αναβάθμιση για την οποία μιλάει ο Μιχάλης. Το γεγονός πως ζω και κινούμαι γύρω από προβληματικά σημεία νομίζω βοηθάει μιας και αν αλλάξει κάτι θα είναι άμεσα ορατό . Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 (edited) Κεντρική πλατεία Καλαμάτα μέσα σε σπίτι http://www.speedtest.net/my-result/a/3503784365 Δεν ξέρω γιατί το χαζό xiaomi ενώ ο carrier είναι η WIND στο παραπάνω. λέει carrier cosmote ίσως επειδή είναι στην πρώτη θέση η πράσινη Xiaomi-Redmi-Note4 clobal version Θα κάνω και με το Huawei mate 8 της επόμενες μέρες να δω εάν υπάρχει διαφορά Edited December 27, 2017 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 (edited) Είπα να δοκιμάσω λιγάκι την κάρτα της wind μιας και βγήκα για βόλτα, να δω μπας και υπάρχει καμία αλλαγή. Χλωμό... Απέναντι από το mall στον Αγ. Δημήτριο : http://www.speedtest.net/android/3503546770.png Sent from my SM-G930FΞεφτίλα για Αθήνα τέτοια νούμερα... Και γενικά βέβαιως βέβαιως Εκεί κάτι πρέπει να κάνει η WIND άμεσα οπουδήποτε Τραγικό απλά... Όχι απλά τρύπα έχει εκεί αλλά τρύπα από μετεωρίτη που έσκασε... Πω πω μου θυμίζει εποχές adsl που είχαμε 1mpbs και νομίζαμε ότι κάτι κάναμε.. Πω πω καλά λέω ώρες ώρες ή telestet ποτέ δεν πεθαίνει. αχαχαχα Edited December 27, 2017 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Πραγματικά τεράστια η διαφορά μεταξύ Αγίου Δημητρίου και Αλίμου. Όταν αλλάξει ο εξοπλισμός στην περιοχή σου θα έχετε και B7/3/20 αλλά το καλύτερο είναι το cross pci CA το οποίο θα κάνει λειτουργικό το δίκτυο ακόμα και σε υψηλό traffic. Το κέντρο της Αθήνας έχει ξεμπουκωσει αρκετά. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Μακάρι, αν και προσωπικά το βλέπω λίγο δύσκολο με απλή αλλαγή στον εξοπλισμό να υπάρξει τέτοια βελτίωση. Δηλαδή band 3 και 20 πιάνει και τώρα, απλά είναι πολύ ασθενές το σήμα. Θέλω να πω ότι αν έβαζαν παραπάνω κεραίες ίσως είχε κάποια έντονη διαφορά. Πραγματικά είναι το μοναδικό δίκτυο που βλέπεις τεράστια διαφοροποίηση μεταξύ σημείων που απέχουν μέχρι και ελάχιστα μέτρα. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Μακάρι, αν και προσωπικά το βλέπω λίγο δύσκολο με απλή αλλαγή στον εξοπλισμό να υπάρξει τέτοια βελτίωση. Δηλαδή band 3 και 20 πιάνει και τώρα, απλά είναι πολύ ασθενές το σήμα. Θέλω να πω ότι αν έβαζαν παραπάνω κεραίες ίσως είχε κάποια έντονη διαφορά. Πραγματικά είναι το μοναδικό δίκτυο που βλέπεις τεράστια διαφοροποίηση μεταξύ σημείων που απέχουν μέχρι και ελάχιστα μέτρα. Sent from my SM-G930F Αυτό που αναφέρομαι κυρίως (εφόσον το υποστηρίζει η συσκευή βεβαίως βεβαίως) είναι να συνδέεσαι σε πολλά eNBs ταυτόχρονα για να χρησιμοποιείς τη χωρητικότητα πολλαπλών σταθμών. Υπάρχουν σταθμοί που κατά τη διάρκεια της ημέρας δε χρησιμοποιούνται εξίσου. Με την τεχνολογία COMP/Combined cell δεν έχεις τέτοιο θέμα. Επιπλέον εύχομαι να έχουν αγοράσει άδειες για Lean Carrier το οποίο δίνει τρελό push σε περιπτώσεις που είσαι στο άκρο της κυψέλης. Ασφαλώς το δίκτυο έχει φτάσει σε πολύ καλύτερο επίπεδο όπου έχει αναβαθμιστεί αλλά θα συμφωνήσω μαζί σου, θέλει μεγαλύτερη πυκνότητα και καλύτερη αξιοποίηση των φυσικών πόρων - φάσμα κτλ - αλλά και integration νέων τεχνολογιών (VoWiFi/VoLTE). Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Αυτό που αναφέρομαι κυρίως (εφόσον το υποστηρίζει η συσκευή βεβαίως βεβαίως) είναι να συνδέεσαι σε πολλά eNBs ταυτόχρονα για να χρησιμοποιείς τη χωρητικότητα πολλαπλών σταθμών. Υπάρχουν σταθμοί που κατά τη διάρκεια της ημέρας δε χρησιμοποιούνται εξίσου. Με την τεχνολογία COMP/Combined cell δεν έχεις τέτοιο θέμα. Επιπλέον εύχομαι να έχουν αγοράσει άδειες για Lean Carrier το οποίο δίνει τρελό push σε περιπτώσεις που είσαι στο άκρο της κυψέλης. Ασφαλώς το δίκτυο έχει φτάσει σε πολύ καλύτερο επίπεδο όπου έχει αναβαθμιστεί αλλά θα συμφωνήσω μαζί σου, θέλει μεγαλύτερη πυκνότητα και καλύτερη αξιοποίηση των φυσικών πόρων - φάσμα κτλ - αλλά και integration νέων τεχνολογιών (VoWiFi/VoLTE). Έχουν περάσει σε cloud RAN? Πως κάνουν COMP χωρίς cloud RAN? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Πραγματικά τεράστια η διαφορά μεταξύ Αγίου Δημητρίου και Αλίμου. Όταν αλλάξει ο εξοπλισμός στην περιοχή σου θα έχετε και B7/3/20 αλλά το καλύτερο είναι το cross pci CA το οποίο θα κάνει λειτουργικό το δίκτυο ακόμα και σε υψηλό traffic. Το κέντρο της Αθήνας έχει ξεμπουκωσει αρκετά. Ναι έχει ξεμπουκώσει πάρα πολύ. Βαλαωρίτου και Αμερικής (πιο κέντρο πέθανες) με 4G+ ένδειξη μόλις μου έδωσε 15,66 down και 12,85 up. Αυτό ήταν και το μεγαλύτερο που πέτυχα σε τρια συνεχόμενα test. Check out my @Speedtest result! How fast is your internet? http://www.speedtest.net/my-result/a/3505294944 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Έχουν περάσει σε cloud RAN? Πως κάνουν COMP χωρίς cloud RAN? Παράδειγμα έδωσα. ;) Δεν παίζει να έχουν COMP ακόμη - δε ξέρω, αν το έκανε θα ήταν ήδη σε είδηση. Ναι έχει ξεμπουκώσει πάρα πολύ. Βαλαωρίτου και Αμερικής (πιο κέντρο πέθανες) με 4G+ ένδειξη μόλις μου έδωσε 15,66 down και 12,85 up. Αυτό ήταν και το μεγαλύτερο που πέτυχα σε τρια συνεχόμενα test. Check out my @Speedtest result! How fast is your internet? http://www.speedtest.net/my-result/a/3505294944 Μόνος σου έδωσες την απάντηση. Πιο κέντρο δε γίνεται. Και μάλλον τέτοια ώρα παραπάνω δεν πάει σε αυτό το configuration. Το χαζό κ κακό της υπόθεσης είναι ότι η Wind δεν ενεργοποιεί για κάποιο λόγο 256QAM @ DL. Δηλαδή την ίδια στιγμή και εφόσον το σήμα σου είναι καλό θα είχες πολύ καλύτερη ταχύτητα. :wacko: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Μόνος σου έδωσες την απάντηση. Πιο κέντρο δε γίνεται. Και μάλλον τέτοια ώρα παραπάνω δεν πάει σε αυτό το configuration. Το χαζό κ κακό της υπόθεσης είναι ότι η Wind δεν ενεργοποιεί για κάποιο λόγο 256QAM @ DL. Δηλαδή την ίδια στιγμή και εφόσον το σήμα σου είναι καλό θα είχες πολύ καλύτερη ταχύτητα. :wacko: Ναι οκ το αντιλαμβάνομαι απλώς το έγραψα γιατί είπες ότι έχει ξεμπουκώσει το δίκτυο στο κέντρο. Καλώς ή κακώς δεν είναι ταχύτητες αυτές για 4G+ και μόλις λίγα μέτρα από το Σύνταγμα. Ειδικά όταν από την Cosmote βλέπεις κάτι 150αρια (για να μην πω 200αρια) και από την Vodafone μινιμουμ 80. Προσωπικά δεν με νοιάζει καθόλου μια και η χρήση που κάνω είναι mail, browsing, youtube και social media. Εμένα με ενδιαφέρει να έχω κάλυψη 4G (που σε γενικές γραμμές έχω αρκετά καλή παντού) και να μην έχω προβλήματα με τις κλήσεις ή τα μηνύματα (που δεν έχω). Απλά κουβέντα να γίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Το δίκτυο στην Αθήνα θέλει βελτίωση όπως και να έχει σε αρκετές περιοχές και το έχουμε γράψει όλοι μας 7 εκατομμύρια φορές. Άλλο όμως πλέον η επέκταση του δικτύου και αλλού που πρέπει να κάνει δουλειά πάλι. Σε ταχύτητες δεν είναι ανώτερη αλλά αυτό δεν είναι το θέμα αλλά ο συνδυασμό με το τι χρησιμοποιείς. Πχ για κάποιο που έχει φθηνότερο συμβόλαιο φωνής ή δεδομένων όταν η τιμή είναι πολύ χαμηλή και έχει κάλυψη η ταχύτητα μπαίνει σε δεύτερη μοίρα ετσι και αλλιώς και με 20mbps πάει τέλεια. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts