Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

όσοι πήρατε το zte mf910 από το ebay, από τους Ρώσους που δίνουν αυτό της megaphone, σε πόσες μέρες σας το στείλανε;

Εμένα είναι στο δρόμο για Σουηδία... Άμεσα μου το στείλανε! :) Πυροβόλο φαίνεται από τα reviews. Αν έχετε πρόβλημα και με αυτό παιδιά πετάξτε τη Wind στα σκουπίδια. Πραγματικά, λένε ότι είναι πολύ σταθερό μόντεμ. Και το τσιπάκι το συγκεκριμένο δεν έχει βγάλει θέματα. :blink:

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

όσοι πήρατε το zte mf910 από το ebay, από τους Ρώσους που δίνουν αυτό της megaphone, σε πόσες μέρες σας το στείλανε;

4 εργάσιμες στην αθηνα 5 εργάσιμες στην Θράκη σε συνεργάτη που ήθελε και αυτός ένα. Οι ρωσοι είναι σούπερ εδώ στην Ελλάδα αργεί (τουλάχιστον από τo tracking number).

http://www.ebay.com/itm/262233744432?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

δίνει και 3 μετατροπείς για sim.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

4 εργάσιμες στην αθηνα 5 εργάσιμες στην Θράκη σε συνεργάτη που ήθελε και αυτός ένα. Οι ρωσοι είναι σούπερ εδώ στην Ελλάδα αργεί (τουλάχιστον από τo tracking number).

http://www.ebay.com/itm/262233744432?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

να ρωτησω κατι ασχετο δλδ εσενα η δουλεια σου ειναι να κανεις speedtests?

Μα καλά : Μιλάμε σοβαρά; Τί χώρα είναι αυτή;

"Τί δουλειά κάνεις;" Είναι ερώτηση αυτή σχετική με το νήμα;

Τι μας ενδιαφέρει τι δουλειά κάνει! Θα μας συστήσει στον εργοδότη του; Πάντως με τέτοιου είδους ερωτήσεις αν περιμένουμε να "μας βρει δουλειά" το ΣΙΓΟΥΡΟ είναι πως απλά δεν θα απαντήσει.

Ότι πολλοί είναι στρατευμένοι υπέρ κάποιας (εταιρείας, τοποθέτησης κλπ) είναι γεγονός και από το στυλ των απαντήσεών τους

και αυτό πρέπει να μας βάζει σε σκέψεις.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι εγώ (παρότι δε ρωτήθηκε) είμαι άνεργος "επαναστάτης-ζιγκολό"....

Τί να πω για τη χώρα που ζούμε!!!

Εμένα είναι στο δρόμο για Σουηδία... Άμεσα μου το στείλανε! :) Πυροβόλο φαίνεται από τα reviews. Αν έχετε πρόβλημα και με αυτό παιδιά πετάξτε τη Wind στα σκουπίδια. Πραγματικά, λένε ότι είναι πολύ σταθερό μόντεμ. Και το τσιπάκι το συγκεκριμένο δεν έχει βγάλει θέματα. :blink:

Μάλιστα. Εγώ έκανα παραγγελία το Σάββατο το απόγευμα. ΟΚ Κυριακή δεν περίμενα να το στείλει. Ούτε σήμερα όμως μου στειλε.

Αν δεν το στειλει ούτε αυριο θα του στείλω μήνυμα.

να ρωτησω κατι ασχετο δλδ εσενα η δουλεια σου ειναι να κανεις speedtests?

χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα όχι στήνουμε δίκτυα, τηλεμετρίες και φτιάχνουμε και προγράμματα για mobile συσκευές.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Αν και "έπεσα" σε Σαββατοκύριακα,

σε 11 μέρες (7 εργάσιμες).

"Προνοητικός" αδυνατούντας να χρησιμοποίησει πακέτο ΜΒ σε Wind "έτοιμος" να τα "φάει" σε 5 μέρες!!

Δεν το περίμενα να φτάσει τόσο γρήγορα!!

http://i64.tinypic.com/x58u1e.jpg

Κι από ό,τι το βλέπω μια απ'τα ίδια στις ταχύτητες.

Και δε γράφει πουθενά ZTE MF-910 παρά MegaFon MR150-2 ως μοντέλο. Ήταn ανοικτό/ξεσφραγισμένο, προφανώς λόγω unlocked sim.

Edited by jimmiss

Επανέρχομαι στο θέμα. ..έχω το samsung note 4 και στην Θεσσαλονίκη από ότι βλέπω δεν έχω δει ποτέ 4G & 4G+ . Βλέπω μόνο Η και Η+ . Τι λέτε να παίζει? ?

Επανέρχομαι στο θέμα. ..έχω το samsung note 4 και στην Θεσσαλονίκη από ότι βλέπω δεν έχω δει ποτέ 4G & 4G+ . Βλέπω μόνο Η και Η+ . Τι λέτε να παίζει? ?

Έχεις αλλάξει σιμ; Γιατί στα καρτοκινητά είναι απαραίτητο να κάνεις αντικατάσταση με νέα κάρτα multisim 4g.

Προς το παρόν (για Αθήνα)

και 4G να'χεις είναι πολύ προτιμότερο το H+ της Wind.

Με το mifi ZTE mf-910

4G: http://www.speedtest.net/result/5037448948.png ...3G: http://www.speedtest.net/result/5037422392.png

Σε 4G Wind διαρκώς "πέφτει" η κλήση σχεδόν κάθε 1-10 λεπτά στο Viber, ενώ με 3G έχει σταθερότητα που έχω κάνει και κλήση Viber 1 ώρας σε 3G Wind.!

Και από άλλο σημείο (πολύ κοντά σε κεραία Wind):

4G http://www.speedtest.net/result/5037186051.png...........3G http://www.speedtest.net/result/5037197712.png

Edited by jimmiss

@jimmiss Αν είναι αδύναμο τη σήμα του απλού 4G, λογικό μου φαίνεται το Η+ να το ξεπεράσει σε ταχύτητα... Στην επαρχία με 1 σκάλα 4G, είχα δει ακόμα και 1,5 Mbps download και 0,1 upload... :wacko: :blink:

WIND με φουλ σήμα, στο σπίτι μου Αθήνα:

H+ (3G)

http://s7.postimg.org/q669jl7dj/WIND_3_G_A8hna29_1_16.png

LTE (4G)

http://s7.postimg.org/kw1asan4n/WIND_4_G_A8hna_29_1_16.png

Edited by MitsosDaBest13

Πολύ καλά RTT (ping) guys :):up::up::up::up::up::up:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχεις αλλάξει σιμ; Γιατί στα καρτοκινητά είναι απαραίτητο να κάνεις αντικατάσταση με νέα κάρτα multisim 4g.

Έχω συνδεση και η κάρτα είναι καινούρια 1,5 χρονο περιπου οταν πηρα το note, μάλιστα ρώτησα και 2 φορές σε διαφορετικά καταστήματα εάν χρειάζεται κάποια αναβάθμιση και μου είπαν όχι. Παίζει να έκαναν λάθος? ?

Καλημέρα,

το σάββατο έκανα 2η αλλαγή σε κάρτα sim, Μου έδωσαν nano sim γιατί δεν είχαν multi, αλλα το κινητό μου (lg g2) δεν λέει να πιάσει 4g σε κανένα σημείο.. :(

Τι άλλο να δοκιμάσω... help...

--------------------------------------

S 20 +

Έχεις βάλει την επιλογή να είναι και LTE το δίκτυο που ψάχνει;

Ναι εννοείτε..

Στις ρυθμίσεις του APN πρέπει να ρυθμισω κάτι ή ο΄τι έχει?

S 20 +

Ναι εννοείτε..

Στις ρυθμίσεις του APN πρέπει να ρυθμισω κάτι ή ο΄τι έχει?

Με άλλη συσκευή είσαι οκ; Αν το κάνεις force σε LTE δε κάνει register;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα,

το σάββατο έκανα 2η αλλαγή σε κάρτα sim, Μου έδωσαν nano sim γιατί δεν είχαν multi, αλλα το κινητό μου (lg g2) δεν λέει να πιάσει 4g σε κανένα σημείο.. :(

Τι άλλο να δοκιμάσω... help...

Νομιζω οτι αμα δεν ειναι ενημερωμενο το λογισμικο δεν βλεπει 4G απο Wind.Πρεπει να ειναι στην τελευταια 4.4 ή στην 5.0

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

2600 βλέπετε μέσα στην Αθήνα εκτός από κέντρο; :worry: @cvmr

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με άλλη συσκευή είσαι οκ; Αν το κάνεις force σε LTE δε κάνει register;

Αν κάνω αναζήτηση δικτύου το βρίσκει το LTE πατάω να συνδεθεί και γυρίζει το κυκλακι.. μετά απο λίγη ώρα βγάζει αποτυχία σύνδεσης.

Έχω κάνει αναβάθμιση σε android 5.0.2

S 20 +

Αν κάνω αναζήτηση δικτύου το βρίσκει το LTE πατάω να συνδεθεί και γυρίζει το κυκλακι.. μετά απο λίγη ώρα βγάζει αποτυχία σύνδεσης.

Έχω κάνει αναβάθμιση σε android 5.0.2

Το ίδιο έκανε κι εμενα στην Q.

Κατα πάσα πιθανότητα φταίνε:

1. Παλια κάρτα sim που δεν υποστηρίζει 4G

2. Δεν σου εχουν ενεργοποιήσει το 4G στην γραμμή (περα απο την sim)

[ f i l i p p o s ]

Το ίδιο έκανε κι εμενα στην Q.

Κατα πάσα πιθανότητα φταίνε:

1. Παλια κάρτα sim που δεν υποστηρίζει 4G

2. Δεν σου εχουν ενεργοποιήσει το 4G στην γραμμή (περα απο την sim)

Αλλαξα προχθες sim και είναι nano οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην υποστηρίζει 4g.

2. Έχω πάρει τηλ στην εξυπηρέτηση και μού είπαν ότι δεν χρειάζεται καποια ενεργοποίηση.. Τι να πώ. . να τους ξαναπαρω?

S 20 +

Για δυτικη Θεσσαλια και συγκεκριμενα Καρδιτσα εχουμε κανενα νεο για 4G ρωτηστε τους γνωστους σας και οποιος γνωριζει κατι ας μας ενημερωσει. Το σημα για mobile internet ειναι οτι χειροτερο. Μακαρι να τελειωσει το συμβολαιο να παμε cote μηπως δουμε και καμια ασπρη μερα.

Αλλαξα προχθες sim και είναι nano οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην υποστηρίζει 4g.

2. Έχω πάρει τηλ στην εξυπηρέτηση και μού είπαν ότι δεν χρειάζεται καποια ενεργοποίηση.. Τι να πώ. . να τους ξαναπαρω?

Οπως τα λες και θεωρώντας δεδομένο οτι έχεις κανει update στο τελευταίο firmware το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι οτι

1. το σημείο όπου πας να συνδεθεις με 4G απλά δεν έχει καλυψη 4G απο το συγκεκριμένο πάροχο (έχεις δοκιμάσει στο ίδιο σημείο με την ίδια κάρτα αλλα με άλλο τηλέφωνο ?)

2. μήπως το κινητό σου δεν είναι η κανονική ελληνική version και είναι αγορασμένο απο skroutzomagazo κτλ ? αν και τα περισσοτερα είναι οκ, τυχαίνει και κάποιοι κάνουν εισαγωγές απο χώρες όπου διαφέρουν ορισμένες συχνότητες, οπότε ενώ όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες ειναι οκ παρουσιάζονται προβλήματα με το 4G.

• The title was changed to Nova 4G