Jump to content

xlidas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    918
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

1 Follower

About xlidas

  • Ημ. Γέννησης 01/01/1984

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

xlidas's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Κάλεσα smarttech, 46 ευρώ η αλλαγή μπαταρίας εντός εγγύησης (μετά τον πρώτο χρόνο).. τεράστια διαφορά σε σχέση με το s9 plus.. θα το πάω σίγουρα για αλλαγή πριν λήξη η εγγύηση μετά το Πάσχα. Δεν έχει κατι το τρομερό απλά γιατί σκοπεύω να το κρατήσω 1,5 χρόνο ακόμα σίγουρα μια καινούργια μπαταρία σθα δώσει μία ώρα παραπάνω sot.. Εσείς πως το βλέπεται, θα πάτε στο s22 η θα μείνετε ακόμα κανένα χρόνο με το s20 ultra? Πάντως είναι απροβληματιστη συσκευή ακόμα και σήμερα νομίζω ότι είναι top.. σαν hardware υπάρχουν σιγουρα πολλά καλυτερα αλλα σε συνδυασμό με software είναι κορυφή.
  2. Πόσο???? 20 ευρώ είχα πληρώσει στην smart tech για το s9.. Επειγόντως αύριο τηλ και σας ενημερώνω.. Όσο πλησιάζουμε στην 2 ετια μια αλλαγή μπαταρίας επιβάλλεται.
  3. Για αλλαγή μπαταρίας έχει πάει κανείς? Πόσο πάει το μαλλί μετά τον 1 χρόνο και εντός εγγύησης? Ευχαριστώ, καλή χρονιά. Ε υγεία σε όλους!
  4. Καλησπέρα και από εμένα, ΕΥΤΥΧΏΣ λίγες μέρες πριν πούλησα τα wf-1000xm4 στα 170 ευρώ (γιατί τα έβαλαν black Friday στα 179) και τσίμπησα από αγγελία σφραγισμένα τα buds 2 στα 80 ευρώ. Αν εξαιρέσουμε λειτουργίες που δεν έχουν όπως πχ speak to talk, η να επιλέγεις ποιους ήχους θες να ακούς ή 360 audio ή 360 λειτουργία που έχουν τα Samsung buds pro τα οποία επίσης είχα και πούλησα. Ακόμα και χωρίς αυτά που δεν μου λείπουν και καθόλου είναι η καλύτερη επιλογή αυτή την στιγμή. Πολύ ελαφριά, πολύ καλή εφαρμογή, πολύ καλό noise cancelation, εφάμιλλο με τα Sony, με δυνατή μουσική δεν ακούς τίποτα, πάνω από 95% ηχομόνωση και για τα δικά μου γούστα που δεν είμαι audiophile μπορώ να πω ότι μου άρεσε ποιο πολύ η ποιότητα μουσικής από τα Sony και ποιο καλό μπάσο. Ανάμεσα σε buds plus, buds pro, buds live (αυτά τα έχω για την άνεση τους όχι για την ποιότητα μουσικής και δεν τα αλλάζω με κανένα, τα φοράω πάνω από 3 ωρες την ημέρα σαν bt) και στα buds 2, για ποιότητα μουσικής και noise cancelation θα επέλεγα ξανά τα buds 2. Απορώ που δεν έχουν γίνει best seller όπως είχαν γίνει τα buds plus σε αυτή την τιμή που παίζουν τώρα. Αυτά από εμένα. Υγ. Τα Sony WF-1000MX4 με τα memory foam που δίνουν απλά είναι για πέταμα, έβαλα σιλικόνης και έτσι λίγο ήταν υποφερτα αλλά πάνω από 1 ώρα δεν τα αντέχεις.
  5. Παιδιά και τα 2 classic φοράνε 20mm? Έκανα μια ερώτηση σε έναν πωλητή στο Amazon και μου είπε για το 46mm να πάρω το 22mm.. με μπέρδεψε και το ποσό δεν είναι μικρό.. Ευχαριστώ
  6. Παρήγγειλα και εγώ το galaxy watch 4 classic σε ασημί από skroutz, με το promo που έχει βγήκε (20% έκπτωση για πληρωμή με κάρτες visa) 267 ευρώ, νομίζω πολύ καλή τιμή για ένα τόσο καλό? Ρόλοι.. Ένα πολύ ενδιαφέρον λουράκι που έχω βρει και σκέφτομαι να πάρω το midnight blue, πιστεύω με το ασημί θα είναι πολύ όμορφο. https://www.amazon.de/dp/B01N0XU4Z8/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_HW4KWQ8MN6RZ97V7Q0EN?psc=1
  7. Καλησπέρα ομάδα, Σκέφτομαι να αγοράσω το gw3 lte, Υποστηρίζει κανονικά την esim η cosmote? Σας ευχαριστώ..
  8. Μεταχειρισμένο και 600 εγώ τα βρίσκω πολλά.. Αν είναι φρέσκο 2-3 μηνών πάει και έρχεται.. αν είναι 1 χρόνου, η γνώμη μου είναι γύρω στα 500. Καλύτερο σε αυτά τα λεφτά όχι δεν θα βρεις.. το κινητό είναι κορυφή!
  9. Τι καλώδιο είναι άλογο, θα χτυπήσω σίγουρα ένα!
  10. Ναι αλλά είναι συμβατή η γρήγορη φόρτιση με το κινητό μας? Γιατί έχω στο σπίτι και έναν φόρτιστη 45 watt της Huawei αλλα το κινητό το φορτίζει σαν αργή φόρτιση..
  11. Προχθές πήρα τον γρήγορο φορτιστή 45 watt, είναι όντως γρήγορος, δεν λέω ότι και ο άλλος δεν είναι (25 watt) αλλά είναι ένα κλικ παραπάνω. Επίσης τον αγόρασα με το σκεπτικό ότι πλέον δεν θα βάζουν φορτιστή στο s22 ultra π.χ οπότε θα τον έχω και για μελλοντική χρήση. Παίζει σε προσφορά στις μεγάλες αλυσίδες.. από 40 ευρώ στα 29 ευρώ.
  12. Ήρθε και σε εμένα το update..
  13. Μακάρι, είναι κρίμα να το αφήσουν με ένα update.. είναι μια χαρά κινητό.
×
×
  • Create New...