aliengoa Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Μεγάλα κενά μεταξύ του πλαστικού μέρους του bezel και του γυαλιού της οθόνης, μεγάλο backlight bleeding, πολύ διαφορετική αίσθηση του home button και στα 2 από τα 3, στο ίδιο μέρος στην οθόνη ένα σημείο ήταν πολύ φωτεινότερο από την υπόλοιπη οθόνη και στο άσπρο φόντο έβγαζε μάτι. Και πρέπει επίσης να προσθέσω ότι παρατήρησα αυτά τα θέματα και σε 4S φίλης, δηλαδή 4 στα 4. case study η περίπτωση σου (δλδ μεγάλη ατυχία-γκαντεμιά) :p Ελπίζω να έχεις στείλει e-mail στην apple με τα S/N των κινητών και τα παράπονα σου. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Το scrolling του Safari είναι τραγικό (8.1) Ισχύει και σε σας; Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Το scrolling του Safari είναι τραγικό (8.1) Ισχύει και σε σας; Οπως;! Λευκη σελιδα;! Ναι αλλα μονο στο iPad μετα απο πολλη χρηση! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Οπως;! Λευκη σελιδα;! Ναι αλλα μονο στο iPad μετα απο πολλη χρηση! Δεν "ρολαρει" η σελίδα πανω-κάτω.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Δεν "ρολαρει" η σελίδα πανω-κάτω.... Υπάρχουν κάποια bugs οπως αυτό που αναφέρεις. Αναμένουμε διορθώσεις οπως ακούσω στην 8.1.1 που διορθώνει αρκετά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Ευχαριστώ φίλε. Ήμουν έτοιμος για hard reset νομίζοντας πως κάτι δεν έκατσε καλά στη συσκευή. Στον όπερα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Ευχαριστώ φίλε. Ήμουν έτοιμος για hard reset νομίζοντας πως κάτι δεν έκατσε καλά στη συσκευή. Στον όπερα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα. Δεν χρειάζεται μόνο να περιμένεις και θα διορθωθούν τα προβλήματα σε επόμενα update Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Δεν χρειάζεται μόνο να περιμένεις και θα διορθωθούν τα προβλήματα σε επόμενα update Ok, ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Το scrolling του Safari είναι τραγικό (8.1) Ισχύει και σε σας; Εμενα,με Air,άμα το πιασει,τόπιασε.Πας να γυρισεις,και γινεται λευκη η μιση οθονη. Ευτυχως που δεν το κανει συνεχεια. Παντως,αμα κολλησει καλα,μου ειπαν απο την υποστηριξη να του κανω ρεσετ.Δηλαδη,παταω ταυτοχρονα το βασικο κουμπι,και το κουμπακι που ειναι μονο του στην ακρη,μεχρι να βγει το μηλο.Αμα το κανω αυτο,στρωνει για κεινη την ωρα. Και στο iStorm στο Κολωνακι,μου ειπαν οτι ειναι απο το 8.1. Και τι θα γινει,ρωτησα;Θα βγαλουν ενημερωση και θα στρωσει,μου απηντησε. Και πότε;Ξαναρωτησα εγω. Σηκωμα των ωμων η απαντηση.:mad: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Εμενα,με Air,άμα το πιασει,τόπιασε.Πας να γυρισεις,και γινεται λευκη η μιση οθονη. Ευτυχως που δεν το κανει συνεχεια. Παντως,αμα κολλησει καλα,μου ειπαν απο την υποστηριξη να του κανω ρεσετ.Δηλαδη,παταω ταυτοχρονα το βασικο κουμπι,και το κουμπακι που ειναι μονο του στην ακρη,μεχρι να βγει το μηλο.Αμα το κανω αυτο,στρωνει για κεινη την ωρα. Και στο iStorm στο Κολωνακι,μου ειπαν οτι ειναι απο το 8.1. Και τι θα γινει,ρωτησα;Θα βγαλουν ενημερωση και θα στρωσει,μου απηντησε. Και πότε;Ξαναρωτησα εγω. Σηκωμα των ωμων η απαντηση.:mad: Το reset απο όσο γνωρίζω ειναι μόνο αν κολλήσει η συσκευή και δεν αποκρίνεται σε λειτουργίες και δεν μπορεις να κανεις απενεργοποίηση. Καλύτερα να κανεις απενεργοποίηση αν υπάρχει δυνατότητα.αλλα αυτά τα bug εμφανίζονται οτι και να κανεις. Καλά σου απάντησαν δεν ξέρουν. Μόνο η Apple και η ομάδα developers που κάνουν την δουλειά ξέρουν. Την περιμένουμε ομως την ενημέρωση απο μέρα σε μέρα γιατι ειναι ο καιρός της Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnthiP Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Καλησπέρα και πάλι. Σας είχα αναφέρει ενα θεματάκι με το κλειδωμένο μου Iphone και την r-sim. Το τηλέφωνο εν τέλη ξεκλειδώθηκε επίσημα απο την εταιρία, το θέμα όμως είναι άλλο. Με το viber για την ακρίβεια. Το εγκατέστησα κανονικά, όμως όταν στέλνω ένα μήνυμα, εμφανίζει στους άλλους το ξένο νούμερο που είχα όσο ήταν κλειδωμένο ενω χρησιμοποιώ την ελληνική κάρτα. Αυτό πώς γίνεται να αλλάξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Καλησπέρα και πάλι. Σας είχα αναφέρει ενα θεματάκι με το κλειδωμένο μου Iphone και την r-sim. Το τηλέφωνο εν τέλη ξεκλειδώθηκε επίσημα απο την εταιρία, το θέμα όμως είναι άλλο. Με το viber για την ακρίβεια. Το εγκατέστησα κανονικά, όμως όταν στέλνω ένα μήνυμα, εμφανίζει στους άλλους το ξένο νούμερο που είχα όσο ήταν κλειδωμένο ενω χρησιμοποιώ την ελληνική κάρτα. Αυτό πώς γίνεται να αλλάξει; Εσυ το είχες δηλώσει γι αυτό. Πήγαινε στο viber περισσότερα/ρυθμίσεις/απόρρητο και κανε απενεργοποίηση. Μετά κανε ενεργοποίηση με τον αριθμό που θέλεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Πως μπορώ να μεταφέρω τις επαφές μου, το ημερολόγιο και γενικά να μεταφέρω ότι έχω από το 4s στο 5s; Υπάρχει κάποιος οδηγός πως μπορώ να το κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Κάνε back-up του 4S μέσω του iTunes ή του iCloud και έπειτα επανέφερε το στο 5S. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaklas93 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Είχα αγοράσει φέτος το καλοκαίρι ένα iPhone 5s μεταχειρισμένο, το οποίο ο ιδιοκτήτης του το είχε αγοράσει από το AppStore της Αγγλίας. Πριν από ένα μήνα μου εμφάνισε πρόβλημα, τελικώς έχει πρόβλημα η πλακέτα. Η αγορά του κινητού από το κατάστημα έγινε 2 Οκτωβρίου 2013 καθώς έχω την απόδειξη αγοράς. Πήγα το κινητό στο Χολαργό, στο κατάστημα iSystem (εκεί μου είπαν κιόλας ότι έχει πρόβλημα η πλακέτα). Μου είπαν ότι αν το είχα πάει φέτος μέχρι 2 Οκτωβρίου θα έκαναν αντικατάσταση συσκευής(είδαν στοιχεία του κινητού από το Serial Number), όμως επειδή έχει περάσει ένας χρόνος χρειάζονταν την απόδειξη αγοράς και το μόνο που μπορούσαν να κάνουν ήταν να το επισκευάσουν δωρεάν. Πήγα λοιπόν σήμερα το πρωί στο κατάστημα μαζί με την απόδειξη και μου είπαν ότι θα κάνουν αίτηση ώστε να μου δώσουν δύο χρόνια εγγύηση με σκοπό να γίνει αντικατάσταση της συσκευής. Σήμερα όμως το απόγευμα με πήραν πίσω τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι διότι είναι από το εξωτερικό το κινητό (ενώ γνώριζαν από την πρώτη στιγμή ότι το κινητό είναι αγορασμένο από Αγγλία). Μου είπαν ότι μπορούν να μου κάνουν αυτοί (ως iSystem) την αντικατάσταση δίνοντάς τους 290 ευρώ. Διαφορετικά πρέπει να στείλω εγώ, και ΟΧΙ αυτοί, την συσκευή στο συγκεκριμένο κατάστημα που αγοράστηκε στην Αγγλία για να μου κάνουν αντικατάσταση. Τι προτείνετε εσείς να κάνω;;; Σας φαίνεται λογική η όλη αντιμετώπιση από το κατάστημα iSystem;; Άλλα έλεγαν στην αρχή και άλλα κατά την πορεία. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Είχα αγοράσει φέτος το καλοκαίρι ένα iPhone 5s μεταχειρισμένο, το οποίο ο ιδιοκτήτης του το είχε αγοράσει από το AppStore της Αγγλίας. Πριν από ένα μήνα μου εμφάνισε πρόβλημα, τελικώς έχει πρόβλημα η πλακέτα. Η αγορά του κινητού από το κατάστημα έγινε 2 Οκτωβρίου 2013 καθώς έχω την απόδειξη αγοράς. Πήγα το κινητό στο Χολαργό, στο κατάστημα iSystem (εκεί μου είπαν κιόλας ότι έχει πρόβλημα η πλακέτα). Μου είπαν ότι αν το είχα πάει φέτος μέχρι 2 Οκτωβρίου θα έκαναν αντικατάσταση συσκευής(είδαν στοιχεία του κινητού από το Serial Number), όμως επειδή έχει περάσει ένας χρόνος χρειάζονταν την απόδειξη αγοράς και το μόνο που μπορούσαν να κάνουν ήταν να το επισκευάσουν δωρεάν. Πήγα λοιπόν σήμερα το πρωί στο κατάστημα μαζί με την απόδειξη και μου είπαν ότι θα κάνουν αίτηση ώστε να μου δώσουν δύο χρόνια εγγύηση με σκοπό να γίνει αντικατάσταση της συσκευής. Σήμερα όμως το απόγευμα με πήραν πίσω τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι διότι είναι από το εξωτερικό το κινητό (ενώ γνώριζαν από την πρώτη στιγμή ότι το κινητό είναι αγορασμένο από Αγγλία). Μου είπαν ότι μπορούν να μου κάνουν αυτοί (ως iSystem) την αντικατάσταση δίνοντάς τους 290 ευρώ. Διαφορετικά πρέπει να στείλω εγώ, και ΟΧΙ αυτοί, την συσκευή στο συγκεκριμένο κατάστημα που αγοράστηκε στην Αγγλία για να μου κάνουν αντικατάσταση. Τι προτείνετε εσείς να κάνω;;; Σας φαίνεται λογική η όλη αντιμετώπιση από το κατάστημα iSystem;; Άλλα έλεγαν στην αρχή και άλλα κατά την πορεία. Ευχαριστώ πολύ. Στειλτο Αγγλια να στο αλλαξουν, εαν ειναι σιγουρο.Μιλα μαζι τους. Ποιο καταστημα ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaklas93 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Στειλτο Αγγλια να στο αλλαξουν, εαν ειναι σιγουρο.Μιλα μαζι τους. Ποιο καταστημα ειναι? Apple Distribution International HollyHill Industrial Estate HollyHill,Cork Ireland Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Αυτο ειναι Ιρλανδια, και ειναι το distribution centre της Apple. Απορω πως αγοραστηκε απο εκει? Στειλτους ενα μαιλ ή παρτους τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Εχω το iPhone 5s 8.1 και εχει βγει καινουργια αναβαθμιση 8.1.1 και γραφει ότι είναι για το ipad 2 και για το iPhone 4s να την κανω την αναβαθμιση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Εχω το iPhone 5s 8.1 και εχει βγει καινουργια αναβαθμιση 8.1.1 και γραφει ότι είναι για το ipad 2 και για το iPhone 4s να την κανω την αναβαθμιση ? Εννοείται κανονικά. Διορθώνει και πολλά προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Εχω το iPhone 5s 8.1 και εχει βγει καινουργια αναβαθμιση 8.1.1 και γραφει ότι είναι για το ipad 2 και για το iPhone 4s να την κανω την αναβαθμιση ? Η αναβάθμιση είναι για όλες τις συσκευές, εστιάζεται όμως στις συσκευές που αναφέρεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Εχω το iPhone 5s 8.1 και εχει βγει καινουργια αναβαθμιση 8.1.1 και γραφει ότι είναι για το ipad 2 και για το iPhone 4s να την κανω την αναβαθμιση ? Οι τίτλος της λέει οτι διορθώνει προβλήματα σε αυτές τις συσκευές. Ομως σε όλες τις συσκευές διορθώνει bug οπότε ειναι καλύτερα να την κανεις εμένα πάντως δουλεύει καλύτερα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim33k Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Καλησπέρα, Θυμάστε μου, για να πουλήσω 5S σε φίλο, φτάνει μόνο γενικά - επαναφορά - περιεχόμενο και ρυθμίσεις ή χρειάζεται και κάτι άλλο? Θα σβήσει και από το find my iPhone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Καλησπέρα, Θυμάστε μου, για να πουλήσω 5S σε φίλο, φτάνει μόνο γενικά - επαναφορά - περιεχόμενο και ρυθμίσεις ή χρειάζεται και κάτι άλλο? Θα σβήσει και από το find my iPhone? Μόλις πας να κανεις επαναφορά θα σου ζητήσει να απενεργοποιήσεις το εύρεση iPhone. Τιποτα άλλο δεν χρειάζεται Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts