Jump to content

dim33k

Members
  • Δημοσιεύσεις

    50
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dim33k

  1. dim33k

    iPhone 5S

    Ευχαριστώ πολύ!
  2. dim33k

    iPhone 5S

    Καλησπέρα, Θυμάστε μου, για να πουλήσω 5S σε φίλο, φτάνει μόνο γενικά - επαναφορά - περιεχόμενο και ρυθμίσεις ή χρειάζεται και κάτι άλλο? Θα σβήσει και από το find my iPhone?
  3. dim33k

    iPhone 5S

    καλημέρα, αν θυμάμαι καλά, όταν το κινητό (5S) μένει σε ακινησία, ρίχνει την ισχύ του επεξεργαστή για να κάνει οικονομία. ίσως είναι και αυτός ένας παράγοντας που βλέπεις πιο αυξημένη κατανάλωση όταν μετακινείσαι. αντίστοιχα οικονομία όταν είναι ακίνητο για ώρες...
  4. dim33k

    iPhone 5S

    χαχαχαχαχαχαχα και εγώ το ίδιο αλλά λέω να μην την πατήσω και φέτος με το S5!
  5. dim33k

    iPhone 5S

    συμφωνώ απόλυτα!!!
  6. dim33k

    iPhone 5S

    πως το βλέπουμε αυτό βρε παιδιά? με εφαρμογή ή κάπου από τις ρυθμίσεις? την ένδειξη 0 εννοώ.
  7. dim33k

    iPhone 5S

    καλημέρα, πως το βλέπετε αυτό βρε παιδιά?
  8. dim33k

    iPhone 5S

    καλημέρα , πήγαινε στις ρυθμίσεις, icloud, αποθήκευση και αντίγραφα, διαχείρηση χώρου αποθήκευσης. Εκεί σου βγάζει λίστα με τις εφαρμογές που παίρνουν backup καθώς και να κρατήσεις ή να σβήσεις backup από τυχόν παλιές σου συσκευές. Ελπίζω να βοήθησα.
  9. dim33k

    iPhone 5S

    Σε εμένα παίζει ελάχιστα και ακούγεται και ένα ελαφρό τσικ τσικ να το πω??? σταθερότητα και πάτημα, τέλειο.
  10. dim33k

    iPhone 5S

    Σωστός! και εγώ αυτό βλέπω, ότι τραβάει περισσότερο πεδίο αλλά το πετυχαίνει με ένα τρόπο σαν ευρυγώνιου φακού. δες το και πες μου, Ευχαριστώ!
  11. dim33k

    iPhone 5S

    Καλημέρα, Έχει παρατηρήσει κανείς από τους κατόχους αν τις φωτογραφίες που βγάζει, τις παραμορφώνει λίγο στα πλάγια σαν να είναι ο φακός… ευρυγώνιος? Τραβάει λίγο προς τα έξω και προς επάνω στις άκρες... φαίνεται κυρίως αν είναι κοντινή λήψη ή υπάρχει πρόσωπο στην άκρη της φωτογραφίας! Είναι έτσι ή το κάνει μόνο το δικό μου??? στο 5 δεν θυμάμαι να γινόταν αυτό... η φώτο ήταν σαν πιο... τετράγωνη!
  12. καλησπέρα, κάτοχος και εγώ από χθες!, θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Ξέρετε πως μπορώ να βγάλω από την lock Screen την ενημέρωση για μηνύματα και αναπάντητες? Δε θέλω να φαίνεται εκεί το όνομα αυτού που έχει καλέσει.
  13. Άστα φίλε, Το ίδιο έχω πάθει. Μόνο που το ράγισμα είναι πάνω δεξιά, δίπλα στην κάμερα. Ρώτησα τηλεφωνικά στην Smartec και μου είπαν ότι αλλάζει μαζί με την οθόνη. Κόστος 160€ και το φτιάχνουν επιτόπου εφόσον έχουν ανταλλακτικά. Την προηγούμενη εβδομάδα είχαν. Αν κάποιος ξέρει κάτι άλλο, ας μας ενημερώσει…
  14. και θα προσθέσω ότι αναζήτηση γίνεται κανονικά και σε διευθύνσεις κτλ. ακόμα και στα ελληνικά. Απλά αν υπάρχουν Κεφαλαία γράμματα και τόνοι, θα πρέπει να βάλετε αντίστοιχα τόνους και κεφαλαία στην αναζήτηση...
  15. dim33k

    iPhone 4S

    Εμένα με αρκετή χρήση μου βγάζει 1 μέρα… άντε και κάτι ακόμα. Μιάμιση δε τη φτάνει. Κάπου άκουσα ότι θα του έκανε καλό ένα reset και ‘’χτίσιμο’’ από την αρχή. Το δοκίμασε κάποιος και έπιασε? Όντως και εγώ με την 5.1.1 βγάζω λιγότερο χρόνο.
  16. dim33k

    iPhone 4S

    Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, δεν έχω JB. οπότε όπως καταλαβαίνω δε μου τρώνε χώρο, είναι ελάχιστα και χωρίς να δημιουργούν κάποιο πρόβλημα.
  17. dim33k

    iPhone 4S

    Καλημέρα, Όταν κάνουμε απεγκατάσταση κάποιας εφαρμογής μένουν “σκουπίδια” στη μνήμη? Χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα για “καθάρισμα”? Έχετε να προτείνετε κάτι?
  18. dim33k

    iPhone 4S

    Καλησπέρα, Κάτοχος και εγώ εδώ και δυο μέρες του 4S (πρώτη φορά σε Iphone) και μόλις έβαλα 2-3 τραγούδια μέσα να δοκιμάσω. Παρατήρησα λοιπόν ότι στο κάτω μέρος του κινητού φαίνεται να έχει 2 ηχεία. Ακούγεται μουσική μόνο από το δεξί. Είναι φυσιολογικό? Έχει 1 ηχείο και το άλλο είναι… απλά για συμμετρία???
  19. dim33k

    iPhone 4S

    Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το 4S αλλά έχω μια απορία μιας και ξέρω ότι γενικά υπάρχουν κλειδώματα. Αν έχω ένα αρχείο excel στο κινητό μπορώ να το κάνω attach σε email και να το στείλω? Αντίστοιχα, μπορώ να αποθηκεύσω αρχείο που θα μου έρθει με email στο κινητό? Μιλάω για Iphone που δεν έχει γίνει jb Επίσης ξέρετε αν υπάρχει εφαρμογή που μπορεί να το δει pc σαν σκληρό δίσκο πάλι χωρίς jb. Προέρχομαι από android και το χρειάζομαι για επαγγελματικούς λόγους. Ευχαριστώ.
  20. Γυρίστε τη γλώσσα του κινητού στα Αγγλικά και κάντε την αγορά. Είναι γνωστό bug του νέου market:)
  21. Καλημέρα, Έχω τις επαφές στο Gmail. Τελευταία, όταν κάνω αλλαγή σε επαφή στο κινητό και γίνει συγχρονισμός, δεν την κρατάει. Μου φέρνει πίσω την επαφή όπως ήταν πριν. Αν την ξανακάνω την αλλαγή, την κρατάει. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό ή εγώ κάνω κάπου λάθος? Μη πω ότι όλα ξεκίνησαν με την 2.3.4… απλά δεν είμαι σίγουρος!
  22. Να ρωτήσω κάτι, τώρα για τι το είδα και μου έχει… “κάτσει”? Όταν ανοίγεται την εφαρμογή της κάμερας, ακούγεται –σε ήσυχο περιβάλλον- ένα μικρό τακ – τακ? Έχετε προσέξει εκείνη τη στιγμή να κάνει ένα διπλό “παίζω” μέσα ο φακός? (πρέπει να τον κοιτάτε όταν ανοίγεται την εφαρμογή). Απλά το παρατήρησα τώρα και με έχει πιάσει κάτι…:O
  23. Κάτοχος και εγώ από χθες το απόγευμα. Μετάβαση από HTC Desire HD. Πρώτη μετάβαση από Android σε Android. Email, contacts, calendar συγχρονισμένα με Gmail. Συν… εφαρμογές! Τώρα τι κάνω? Εργοστασιακές ρυθμίσεις στο HTC, χάνονται όλα, login με το Sii και έρχονται όλα? Και οι εφαρμογές? Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο? Η σειρά αυτή είναι σωστή? (εννοείται πως ότι υπάρχει στην κάρτα θα το μεταφέρω με drug & drop) Ευχαριστώ πολύ και sorry που ρωτάω, αλλά δε θα ήθελα να χαθεί κάτι!
  24. Γιατί μιλάτε όλοι για Kies, ΟΤΑ δε γίνονται οι αναβαθμίσεις στην Samsung? Προέρχομαι από HTC και προβληματίζομαι λίγο με τις καθυστερήσεις στις αναβαθμίσεις και γενικότερα το πόσο Users friendly είναι το κινητό.
  25. Καλησπέρα, Να ρωτήσω κάτι, έχω διαβάσει όλες τις σελίδες άλλα δε βρήκα κάτι, συγχωρέστε με αν έχει ξανά ειπωθεί. Έχω επιλέξει να βλέπω το ημερολόγιο του Gmail στο κινητό αλλά ενώ έχω τικάρει να βλέπω τα γενέθλια των επαφών… δεν εμφανίζονται (στο Gmail, εμφανίζονται κανονικά). Δεν είμαι root, ξέρετε κάτι?
×
×
  • Create New...