Jump to content

DALIKERMAN84

Members
  • Δημοσιεύσεις

    192
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About DALIKERMAN84

  • Ημ. Γέννησης 15/04/1974

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

DALIKERMAN84's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ευχαριστώ εκ των προτέρων !
  2. και εγω εχω δοκιμασει τα παντα αλλα τιποτα,τωρα τι κανουμε ?
  3. Ναι αναφέρομαι στα απλά μηνύματα όταν μιλάω και με πάρουνε δεν το καταλαβαίνω γιατί δεν υπάρχει δόνηση η δόνηση υπάρχει μόνο το βάλω στο αθόρυβο και παλι οχι οταν μιλαω.
  4. Έχω ενεργοποιήσει τη δόνηση στα εισερχόμενα μηνύματα και το led και όλα τα σχετικά όταν μου έρχεται ένα μήνυμα δεν υπάρχει δόνηση μόνο όταν το βάλω στο αθόρυβο και το ρωτάω αυτό γιατί όταν μιλάω στο τηλέφωνο και με καλέσουν μου έρχεται μήνυμα και δεν έχει δόνηση και δεν ξέρω ότι εκείνη την ώρα με καλούνε πώς μπορώ να το διορθώσω αυτό ? ευχαριστώ !
  5. Καλησπέρα στην ομάδα όταν τραβάω φωτογραφία πού είναι καλύτερα στη επιλογή φωτογραφίας ή στα 64 megapixel το al που γράφει επάνω τι κάνει και το hdr Χρειάζεται να κάνω κάποιες ρυθμίσεις για καλύτερη φωτογραφία ? Ευχαριστώ !
  6. Εάν δεν κάνω λάθος το βλέπω για τζαμάκι η χοντρή ζελατίνα όταν το άνοιξα από το κουτί είχε την περιμετρική ζελατίνα και την έβγαλα το έχω 3 εβδομάδες και δεν έχει κάνει την παραμικρή γρατζουνιά τι να πω να κάνω τόσο λάθος τέτοια ζελατίνα δεν έχω ξαναδεί σε κινητό τόσα χρονια.
  7. Αφου εχει ηδη προστατευτικο τζαμι απο την εταιρεια xiaomi γιατι να βαλεις κι αλλο απο επανω
  8. Υπάρχει ρύθμιση όταν σε καλεί κάποιος να το γυρίσεις τούμπα το κινητό και να σταματήσει να χτυπάει
  9. Εάν όντως έχει προστατευτικό τζαμάκι από την xiaomi τότε δεν χρειάζεται να βάλεις περίμενε λίγο να μας απαντήσει κάποιος που ξέρει σίγουρα αλλιώς εγώ αυτό το τζαμάκι έχω αγοράσει δεν το έχω βάλει ακόμα πάνω τη συγκεκριμένη μάρκα τη χρησιμοποιώ σε όλα μου τα κινητά είναι λεπτή πολύ ανθεκτική και δεν κάνει γρατζουνιές. https://www.mozik.gr/axesouar-kiniton/prostasia-kiniton/tempered-glass?attributes=xiaomi-redmi-note-9snote-9-pro
  10. Το έχει και εσένα πάνω το κινητό ? Εάν είναι προστατευτικό τζαμάκι από την Xiaomi δεν το βγάζω όταν χαλάσει αργότερα βάζω αυτό που αγόρασα εάν ξέρει κάποιος πιο συγκεκριμένα ας μας απαντήσει.
  11. Παρατήρησα στην οθόνη ότι έχει κάτι σαν τζαμάκι προστατευτικό επάνω αυτό βγαίνει ή είναι από το εργοστάσιο και αυτό ονομάζει gorilla glass 5 και όχι την οθόνη απλώς είμαι καινούργιος στο κινητό xiaomi και δεν το έχω ξαναδεί,και αγόρασα προστατευτικό τζαμάκι να το βάλω ή να μην το βάλω ? Και κάτι άλλο προσπαθώ να ρυθμίσω τα εισερχόμενα μηνύματα από κινητό ή από εφαρμογές όταν μου τα στέλνουνε και είναι σβηστή η οθόνη να ανάβει και να το δείχνει σαν αναδυόμενο παράθυρο όποιος μπορεί μου γράφει ευχαριστώ πολύ !
  12. Κάτοχος και εγώ από εχθές redmi 9 pro έκανα μετάβαση από samsung είναι λίγο διαφορετικό το μενού του αλλά σιγά-σιγά θα το συνηθίσω το θέμα μου είναι εάν ξέρει κάποιος και μπορεί να βοηθήσει ταχείες κλήσεις μπορώ να προσθέσω στο πληκτρολόγιο και το άλλο όταν πάω να στείλω ένα μήνυμα στο πλαίσιο που γράφω το μήνυμα μου έχει την ένδειξη sms και όταν πατάω για αποστολή μου βγάζει μήνυμα ότι πρέπει να γίνει διόρθωση για να γίνει η αποστολή και με το μόλις το κάνω αυτό τα γράμματά μου τα βγάζει κεφάλαια και όταν το μήνυμα το στείλω δεν μου βγάζει αναφορά παράδοσης. Πώς μπορώ να λύσω αυτά τα μικρά προβληματάκια.
  13. Πριν την αναβάθμιση όταν χτύπαγε το τηλέφωνο και το γύρναγα ανάποδα σταμάταγε να χτυπάει τώρα με την αναβάθμιση δεν μπορώ να το κάνω πώς γίνεται να το ρυθμίσω
  14. Καλησπέρα στην ομάδα ! Με την αναβάθμιση την καινούργια (9) τι λέτε να προχωρήσω η να περιμένω λίγο ακόμα να διορθωθούν κάποια προβλήματα εάν υπάρχουν ή οτιδήποτε άλλο Ευχαριστώ !
  15. Όταν κοιτάω για αναβάθμιση στο κινητό μου γράφει ότι έχω την τελευταία Όταν το συνδέω με το PC με την εφαρμογη smart switch μου βγάζει αναβάθμιση σε android pie Δεν το έχω αναβάθμιση ακόμα Έχει κάνει κάποιος αναβάθμιση να μας πει εντυπώσεις..........
×
×
  • Create New...