JimBam Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Μπορει να επιβεβαιωσει κανεις εαν δουλευει σωστα το viber στην ελληνικη 20d ???? Με ενδιαφερει παρα πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas2013 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Μπορει να επιβεβαιωσει κανεις εαν δουλευει σωστα το viber στην ελληνικη 20d ???? Με ενδιαφερει παρα πολυ! καλημερα . Αν εννοεις αυτη την εκδοση...d8022d το viber λειτουργει τελεια ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Σε ποια από τις δύο εφαρμογές; εκεί που λέει e-mail ή Gmail.... Δοκίμασε και στα δύο. Και εγώ είχα μπερδευτεί μια φορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Στην procordia το καλύπτουν. ωραία τοτε να το στείλω σ αυτούς. το κινητό ειναι ρουταρισμενο, πρέπει να το γυρίσω σε στοκ ετσι; μια επαναφορά ρυθμίσεων μεσα απο το μενού αρκεί ή θέλει κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 ξαναπερασε το filmware με pc suite.με επαναφορα δεν νομιζω να φευγει Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Μπορει να επιβεβαιωσει κανεις εαν δουλευει σωστα το viber στην ελληνικη 20d ???? Με ενδιαφερει παρα πολυ! Mα χαρά δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBam Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Mα χαρά δουλεύει. Εχετε την Open Europe ή την Ελληνικη Rom ? Εγω εχω θεματα με την Open Europe. Δεν δουλευει καθολου το Voip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HTO Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Εχετε την Open Europe ή την Ελληνικη Rom ? Εγω εχω θεματα με την Open Europe. Δεν δουλευει καθολου το Voip Μπες σε flight mode και δοκιμασε ξανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas2013 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 (edited) εγω στην αρχη βαριομουνα να ανοιξω το κουτακι και να παρω τον γνησιο φορτιστη με το καλωδιο και το εβαζα σε εναν ΝΟΚΙΑ.. εκανε 5-6 ωρες!! Τωρα που μου το ειπε ενα παιδι απο εδω σε 1,5 ωρα το πολυ ειναι ετοιμο το τηλεφωνο !!! Edited June 11, 2014 by vairas2013 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBam Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Μπες σε flight mode και δοκιμασε ξανα Μολις το δοκιμασα...Τα ιδια, με μονη διαφορα πως τωρα δεν τρωει force close αλλα προσπαθει να κανει recconect και πεφτει η γραμμη.:mad::mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas2013 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Λοιπον 3-3,5 ωρες οθονης με την φωτεινοτητα πανω απο 60% σε ολη την διαρκεια ειναι καλα ; Εξω την εχω στο αυτοματο στο τερμα ομως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 καλησπερα μολις γυρισα σε stock 4.4.2 και δεν μπορω να μπω σε stock recovery.... οποιος μπορει ας βοηθησει Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Συγνώμη παιδιά , συμβαίνει κάτι στο κινητό μου ή είναι κάποιο πρόβλημα με τούς server της google? Δέν μου κάνει συγχρονισμό .... Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas2013 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Συγνώμη παιδιά , συμβαίνει κάτι στο κινητό μου ή είναι κάποιο πρόβλημα με τούς server της google? Δέν μου κάνει συγχρονισμό .... Thanks Τα οδια και σε εμενα...κατι παιζει !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Τα οδια και σε εμενα...κατι παιζει !! Αααα!!!...μάλιστα Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas2013 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Αααα!!!...μάλιστα Ευχαριστώ Βασικα δεν εχω ιδεα τι ειναι οποτε αν εχει και αλλος το προβλημα ας μας γραψει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 μια απο τα ιδια!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas2013 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 μια απο τα ιδια!!! Βασικα σε εμενα συμβαινει και κατι αλλο...εχω 4 account email και το 1 γραφει οτι κανει κανονικα sync...τα αλλα 3 ομως οχι !! " Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ SYNC" αυτο γραφει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Διαγράψτε τους λογαριασμούς που αντιμετωπίζουν πρόβλημα και ξανακάντε την εισαγωγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 και εμένα έβγαλε θέμα με τον συγχρονισμό της Google και συγκεκριμένα στις επαφές... μολις πριν λίγο το είδα! αυτό που έκανα είναι να το αφήσω λίγο και μετά να ξετικαρω την επιλογή των επαφών και μετά να το ξανα τικαρω και βουαλα όλα μια χαρά και πάλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlindGuardian Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Σε ποια από τις δύο εφαρμογές; εκεί που λέει e-mail ή Gmail.... Δοκίμασε και στα δύο. Και εγώ είχα μπερδευτεί μια φορά... Καλησπερα εκει που λέει mail. Στο gmail εχω το άλλο mail αυτο που ειναι για το account της Google. Παράθεση iPhone 5 32GB White Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas2013 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 και εμένα έβγαλε θέμα με τον συγχρονισμό της Google και συγκεκριμένα στις επαφές... μολις πριν λίγο το είδα! αυτό που έκανα είναι να το αφήσω λίγο και μετά να ξετικαρω την επιλογή των επαφών και μετά να το ξανα τικαρω και βουαλα όλα μια χαρά και πάλι! Το εκανα τιποτα τα ιδια... ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]Διαγράψτε τους λογαριασμούς που αντιμετωπίζουν πρόβλημα και ξανακάντε την εισαγωγή. Αυτο εκανα...αλλα παλι τα ιδια. Δοκιμασα και το αλλο που ειπε ο φιλος. Περιεργα πραγματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak11000 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Καλησπέρα σε όλους είμαι καινούριος στο lg και έχω το εξής πρόβλημα με τις επαφές,όταν κάνω εισαγωγή σε μια επαφή το fb τη φωτογραφία μου τη βγάζει με χαλιά ανάλυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 πατα εκει που λεει microsoft exchange! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 καλημερα! δεν ειναι προβλημα αυτο! αυτο γινεται για να μην ειναι μεγαλα τα αρχεια των επαφων σε μεγεθος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts