Jump to content

Mihalisgggg

Members
  • Δημοσιεύσεις

    256
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Mihalisgggg

  1. Σημερα αφησα το τηλεφωνο μου στη βονταφον. Το σηκωσα και μου το εκλεισαν και αυτοι στα μουτρα! Τέλεια. Δηλαδη θα μεινω στη φορθνετ που η συνδεση στο ιντερνετ τον τελευταιο καιρο ειναι αθλια, αλλα τουλαχιστον μπορω να επικοινωνήσω μαζι τους.
  2. Οι ανθρωποι ειναι για κλωτσιες. Τους εστειλα μηνυμα στο μεσεντζερ της κοσμοτε για να ζητησω προσφορα και μου ειπαν οτι το αιτημα παραβιαζει τα προσωπικα μου δεδομενα και να παω στο σαιτ της κοσμοτε να πατησω εκει που λεει παρτε με τηλεφωνο και να βαπω τον αριθμο μου. Ε τον εβαλα λοιπον να ζητησω προσφορα, και καθε μερα με παιρνει τηλεφωνο το 13888, με βαζει σε αναμονη και μετα απο λιγο μου το κλεινει. Στα τσακιδια. Εχω αποσυνδεσεις συνεχεια τελευταια με τη φορθνετ. Ισως να ζητησω προσφορα απο τη βονταφον.
  3. Το s8 εχει επιλογη σε τι αναλυση θελεις να το δουλευεις, σου δίνει 3 επιλογες αν θυμαμαι καλα ωστε να ισορροπησεις οπου θελεις εσυ την ποιοτητα αναλογα με τις αναγκες σου. Εγω το δουλευα στη μεση, οποτε μαλλον εχεις δικιο και ισως το σ8 το ειχα με μικροτερη αναλυση ρυθμισμενο απο οτι το π10. Απλα το αποτελεσμα ειναι οτι η ποιοτητα της οθονης του σ8 ηταν απιθανη σε οτι αναλυση και να του εβαζες. Οποτε εγω βλεπω το αποτελεσμα, ισως οπως λες επειδη ειναι αμολεντ. Αισθανομουν πολυ ξεκουραστη την οθονη, πεντακαθαρα τα γραμματα και γενικα η εμπειρια οθονης ηταν κορυφαια. Εκτος απο ολα τα αλλα, στα οποια για μενα το σ8 ειναι αθλιο. Φυσικα και αν του εβγαζε εκδοση καθαρου αντροιντ η σαμσουνγκ χωρις 100 προεγκατεστημενες εφαρμογες οι οποιες γονατιζουν το κινητο, τοτε νομιζω οτι θα ηταν πολυ καλο και στα υπολοιπα. Η λυση ειναι ρουτ και χανεις την εγγυηση? Για εμενα οχι σε ενα κινητο των 600ων ευρω οσο εχει εγγυηση ενεργη. Και κατι αλλο. Γιατι τοση λιγη κινηση στο θεμα του πλας? Δεν υπαρχουν πολλοι κατοχοι του κινητου? Εμενα μου το εδωσαν με την γνησια θηκη πλατης την υφασματινη και ψαχνω να παρω βιβλιαρακι, αλλα να ειναι καλη μαρκα ωστε να μην μου βγει πατατα. Εχω δει την γνησια led view, ειναι σε πολυ καλη τιμη αλλα απο οτι βλεπω αφηνει τελειως ακαλυπτη τη δεξια πλευρα του κινητου και για αυτο μαλλον θα προτιμησω την Nilkin που ειναι λιγο ασχημη σε σχεση με της χουαγουει, αλλα τουλαχιστον βλεπω οτι εχει λαστιχακι σε ολη την δεξια πλευρα καινδεν την αφηνει ακαλθπτη. Καμια γνωμη?
  4. Απο το s8 ηρθα p10 plus φιλαρακι! Η μονη υποβαθμιση ειναι σε αναλυση οθονης. Κατα τα αλλα τερμα τα λαγκ του s8, το οποιο κολλουσε αδικαιολογητα πολυ. Τερμα να προσπαθεις να εμφανισεις τα on screen buttons και αυτα να εμφανιζονται μετα απο 10 δευτερολεπτα κολληματος πολλες φορες. Η μπαταρια κραταει αισθητα πιο πολυ. Το s8 ετρεμα να το κρατησω καθως με το παραμικρο γρατζουνιζεται η οθονη. Και οριτζιναλ θηκη βιβλιαρακι με 17 ευρω ενω τα αξεσουαρ του s8 ειναι στον θεο.
  5. Εχω 2 ζευγαρια χοκερς στο σπιτι και καθονται... Τα επωνυμα με τους καλους φακους μου εχουν γρατζουνιστει και ειμαι σε αναζητηση, αλλά τα χοκερς δεν τα φοραω με τιποτα γιατι μετα απο μισή ωρα με ζαλιζουν παρα πολυ. Οπότε άλλο τα γυαλια των 15-20 ευρω με δωρεαν μεταφορικα, και αλλο κανονικα γυαλια με ποιοτικους φακους, που μπορεις να βρεις ακομα και με 70-80 ευρω σε σκρουτζομαγαζα.
  6. Σε ευχαριστω πολυ. ********************* Απο το yourshoe που μου προτεινεις, ειχα παραγγειλει κατι salomon παπουτσια και οντως ειναι πολυ γρηγορο και αξιοπιστο μαγαζι. Τωρα επειδη τον επομενο μηνα θα βρισκομαι για λιγες μερες στην Αθηνα, θα "χτενισω" οσα μαγαζια μπορω μηπως πετυχω κανα ξεστοκαρισμα σε καλη τιμη γιατι 180 ειναι πολλα. ********************* Τροποποιήθηκε λόγω δυσφήμισης καταστήματος ZZW30
  7. Καλησπερα. Θελω να αγορασω τα adidas ultra boost. Στην επαρχια που ειμαι εχουν 180 ευρω, ενω σε κατι σκρουτζομαγαζα στα Ιωαννινα εχουν 132 ευρω. Ξερετε αν ειναι γενικως αξιοπιστα αυτα τα μαγαζια? Ειναι το runow.gr to ενα μαγαζι. Τα θελω πολυ τα παπουτσια και αν εχει δει κανεις να εχουν ξεμεινει τα περσινα μοντελα τους σε κανα μαγαζι στην Αθηνα σε καλη τιμη ας το σφυριξει, γιατι θα προτιμουσα να τα αγορασω δοκιμαζοντας τα και βλεποντας την κατασταση στην οποια βρισκονται. Επισης απο sportsdirect που ψωνιζω δεν υπαρχουν, ουτς τα βρηκα αλλου στο ιντερνετ.
  8. Ωραια... Αλλά παω να γραφτω και δεν μου ερχεται κανενα σμσ στο κινητο για να προχωρησω στη ρεβολουτ. Ακυρο, μετα απο αρκετες προσπαθειες μου εστειλε
  9. Επειδη εχω απογοητευτει κανοντας προσπαθεια με ολους τους τυπους καρτων απο Ελλάδα και καρτας συνδεδεμενης με το πειπαλ, το εχω παρει απο φοβο μηπως κολλησει η διαδικασια. Δηλαδη αν η συναλλαγη αντιμετωπιζεται σαν οποιαδηποτε mastercard ελευθερης χωρας (γιατι εμεις ζουμε σε ενα καθεστως γενικου περιορισμου), τοτε το λογικο ειναι οτι δεν υπαρχει λογος να μην εκτελεστει κανονικα η συναλλαγη. Απλώς καποιος που εχει αγορασει με ρεβολουτ θα ηθελα να μου επιβεβαιωσει, να προχωρησω στη δημιουργια της.
  10. Καλησπερα. Απο sportsdirect μπορουμε να ψωνισουμε με τη revolut? Επειδη αρχικα την θελω για εκει και δευτερευοντως για καποια ψιλοπραγματακια απο ebay.l, οποιος ξερει για sportsdirect παρακαλω να μου απαντησει.
  11. Τέλεια ειναι η ΖΤΕ! Και εγω 4 χρονια με το μπλειντ, ηταν απιθανο και φτηνο. Εχω Lg g2 και ο στοχος μου ειναι οταν ξαναπαρω κινητο, να ειναι οπωσδηποτε ζτε!
  12. Εγώ τα asics που είχα πάρει στις εκπτώσεις και έδωσα 160 ευρώ, είχαν κρατήσει γύρω στις 10-20 ώρες περπατήματος πριν αρχίσουν να σπάνε... Δεν ακούμπησαν ποτέ πουθενά, ούτε σε ανώμαλο έδαφος, απλά άρχισαν να σπάνε... Δεν είναι καιρός για να πετάμε λεφτά σε ελαττωματικά προιόντα, άμα οι εταιρίες δεν σέβονται αυτό που πουλάνε και τον πελάτη. Εκτός από ναικ που θα ψωνίζω πάντα, δοκίμασα και salomon speedcross τώρα. Είναι πάρα πολύ καλά, πολύ μαλακό παπούτσι. Τώρα έχω φτάσει την χρήση στην οποία μου έσπασαν τα ασικς(2 μήνες τα φοράω δηλαδή). Δεν θα έλεγα ότι τα προσέχω ισιαίτερα και τα παπούτσια είναι σαν καινούρια. Βέβαια πάνε σε λίγο άλλο είδος, αλλά εγώ τα έχω καθαρά για περπάτημα. Στη βροχή σε λείο έδαφος (δρόμο-πεζοδρόμιο) δεν μπορώ να σταθώ όρθιος, οπότε εκεί χρησιμοποιώ τα νάικ. Επίσης και τα ασικς γλιστρούσαν πολύ.
  13. Ποτε αναμενεται να κυκλοφορησει στα κινεζομαγαζα; Ειναι πορωση η zte!
  14. Εγώ πάντως Στη Ρόδο είχα 300 εποπ. Οπότε πραγματικά δεν ήξερα αν είναι από το στρατόπεδό μου, αρκετοί! Το πόσο σκληρό είναι το τάγμα, το ορίζουν οι άνθρωποι που διοικούν το στρατόπεδο και σαφώς και η αριθμητική δύναμη της μονάδας και οι απαιτήσεις της σε σκοπιές και άλλες αγγαρείες. Ένα τάγμα που θα περάσεις ζωάρα, μετά από 5 μήνες μπορεί να είναι μαύρο άμα πάει στραβός διοικητής και στελέχη.
  15. Ευχαριστώ! Το γουστο ειναι υποκειμενικο ομως. Σημασια εχει να σου πανε στο προσωπο και να σου αρεσουν.
  16. Asics... Μάλιστα. Εγώ έδωσα 160 ευρώ σε εκπτώσεις και μου σκίστηκαν στο 3μηνο. Τα φορεσα τελικα για ενα 8 μηνο σύνολο (για προχειρα) όπου είχαν βγεί τελείως έξω τα δαχτυλά μου και από το δεξί και το αριστερό παπούτσι και τα πέταξα... Υ.γ. Τα kinsei gel 5 ήταν.
  17. Καλησπέρα. Υπάρχει κάποια γνώμη για το μαγαζί? Θέλω να πάρω αυτά: http://www.sunoptic.gr/index.php?route=product/product&path=2_30&product_id=807&sort=p.price&order=ASC&limit=100
  18. Καλησπέρα. Ξέρει κανείς να διατίθεται το ps4 σε καποιο καταστημα σε καλη προσφορα? Το ειχαν τα πολυκαταστηματα 400 ευρω με το προ15 δωρο και 3 μηνες συνδρομη στο ονλαιν της σονυ, αλλά δεν προλαβα την προσφορα. Επισης εμπειρικα, οι πασχαλινες προσφορες ποτε αναμενεται να ξεκινησουν? Λετε να το ξαναβγαλουν σε καλη προσφορα?
  19. Καλησπέρα. Μάλλον θα τα παραγγείλουμε λοιπον αυτά, δεν είναι πολύ ακριβά τουλάχιστον στο λινκ που μου δίνεις φίλε. Το κινητό δεν είναι δικό μου, απλώς εγώ το έχω στα χέρια μου τώρα... Θα το πω στον ιδιοκτήτη, να δούμε μόνο πως θα καταφέρουμε να τα μαστορέψουμε. Το κινητό έχει αγοραστεί απευθείας σε φυσικό μαγαζί στο lianyun Gang της Κίνας, οπότε δεν υπάρχει κάποιο σάιτ να επικοινωνήσουμε με τον πωλητή. Μεγάλη γκαντεμιά με ένα μπιστιγμα από το μισό μέτρο να τα παίξει.
  20. Καλησπέρα στην κοινότητα. Έχουμε αγοράσει το MI-4 το 16αρι και δυστηχώς είχαμε ατύχημα και πρόβλημα. Το κινητό έπεσε περίπου από μισό μέτρο ύψος, αλλά έπεσε με ορμή στο πάτωμα. Μπίστηξε κάτω, έπεσε σε όρθια θέση και δεν έπαθε την παραμικρή γρατζουνιά πουθενά, αλλά από το τράνταγμα δεν ξαναάνοιξε η οθόνη του ποτέ. Όταν ανοίγω πλέον το κινητό, βγάζει μαύρη οθόνη και κοντά στη γωνία δεξιά έχει μια κατακορυφη κοκκινη γραμμη απο πανω εως κατω. Το κινητο λειτουργει, οταν παταω μεσα στην οθονη στην τυχη, αναβει το φλας πισω και βγαζει και φωτογραφιες... Υπάρχει κάτι που μπορω να κανω?
  21. Ta back up τα εχω στον υπολογιστη μόνο, γιατί στο κινητό είχα κανει ξανα παλια, χαρντ ρισετ. Οπότε δεν έχει αυτό το αρχειο που μου λες το back up στον υπολογιστη. Μπορώ να βρω αυτό το αρχείο με αλλο τροπο και να το αντικαταστησω στο κινητο μου να δοκιμασω?
  22. Ευχαριστουμε πολυ φιλε. Το πλειστορ το ειχε κατεβασει απο οτι μου ειπε ο φιλοε με τη διαδικασια που περιγραφεις και δεν του δουλευε. Σημερα εκανε wipe cache τις οδηγιες σου, τα ξανακατεβασε και λειτουργει αψογα το πλειστορ!
  23. Εχω κατι μπακ απ απο πριν το καλοκαιει, αλλα δεν θυμαμαι ποιο ειναι. Μπορει καταλαθος να βαλω και την αλλη 4.4.2 που δεν δουλευε το σκαιπ. Θα το αποφυγω. Οταν βαλω ξενη σιμ καρτ στο εξωτερικο που ειμαι τωρα, για να κανω ιντερνετ, δεν βγαζει καθολου ρυθμισεις απν. οταν βαζω την κοσμοτε βγαζει και παλι δεν ανοιγει δεδομενα. Αυτο λεει κατι? Θα παρω μπακ απ τα αρχεια μου μαλλον, να παω για χαρντ ρισετ με τα κουμπια να καθαριαει. Αν και μετα δεν εχω πολλα μεγαμπαιτ, να μου ξαναπερασει αυτοματα απο τον γκουγκλ λογαριασμο του ανδροιντ, τις εφαρμογες
  24. Καποια χοντραδα εχει γινει. Τσεκαρα τα αρν και ειναι ενταξει. Ημουν στην κινα και ειχα βαλει κινεζικη καρτα και απο τοτε κατι επαθε και δεν συνδεεται ιντερνετ. Μονο με wifi. Στην κινα μου ειχε ενεργοποιησει και φραγη κλησεων και μολις επαιρνα τηλεφωνο ειτε με την κινεζικη, ειτε με την κοσμοτε, δεν επαιρνε τηλεφωνο και μου ελεγε οτι ο παροχεας μου ανιχνευσε υποπτες ενεργειες και τετοια και δεν με αφηνε... Μαλλον παω για Χαρντ ρισετ, αμα δεν υπαρχει κατι αλλο. Θα φτιαξει ομως σιγουρα με χαρντ ρισετ?
  25. Καλησπερα. Κατι εχει παθει το g2 μου. Μαλλον εχει χαλασει καποια ρυθμιση οταν πηγα να βαλω τοπικη καρτα για ιντερνετ στο εξωτερικο και απο τοτε δεν ανοιγουν τα δεδομενα. Δηλαδη δεν εμφανιζει τα πανω κατω οταν τα ανοιγω, και δεν συνδεεται στο ιντερνετ με οποιαδηποτε καρτα. Δεν μπορω να βρω τί εχει χαλασει στις ρυθμισεις μαλλον. Καποια ιδεα, ή παω για επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων?
×
×
  • Create New...