Jump to content

klp1tyklop

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by klp1tyklop

  1. Παιδιά καλησπέρα, έκανε εχτές το update σε lollipop και δεν μπορώ να πω πως διακρίνω καμία μεγάλη διαφορά, υπάρχουν βέβαια κάποια μικρό κολιματα αλλά έχω μια απορία γιατί εξαφαμιστηκαν αμέσως μόλις το κινητό μπηκε σε battery safe mode απλά πήγαινε σφαίρα, το έχει παρατηρήσει κάνεις άλλος?
  2. Παιδιά καλημέρα, θέλω να συνδέσω το κιν με μια τηλεόραση... Είναι καλητερα να το κανο με ανταπτορα miracast η να ψάξω να βρω καλώδιο slimport.. Για miracast ανταπτορα βρίσκω μόνο από το πλαίσιο ένα turbo X και είμαι αρκετά επιφυλακτικος. Έχει δοκιμάσει κανείς η έχει κάτι άλλο δοκιμασμένο να προτείνει?
  3. Παιδιά καλησπέρα, έχω το g2 d802 και ακόμα δεν μου έρχεται τίποτα για αναβάθμιση του knock code? Καμιά ιδέα για το πότε θα έρθει? Η κανό κάτι λάθος
  4. Παιδιά καλησπέρα.. Εχω ένα g2 γαλλικό αλλά ακόμα δεν μου έχει έρθει καμιά αναβάθμιση για το knock code. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να το πάρω?
  5. παιδια ποσο κοστιζει ενα arc s σε αριστη κατασταση.στο περιπου αν ξερει κανεισ..
  6. παιδιά καλησπέρα..αγόρασα το arc s πριν 2 μέρες μεταχειρισμένο,ξαφνικά σήμερα η οθόνη είναι μαύρη χωρίς να κάνω τπτ..αναβη το φως από πίσω αλλά δεν βλέπω τπτ στην οθόνη μένη σε ένα γκρίζω χρώμα ένα το τηλέφωνο λητουργη κανονικά..είναι γνωστό πρόβλημα ως το software η να ψάξω για αλλαγή οθόνης?
×
×
  • Create New...