georgeavl3 Δημ. May 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2023 Ανέκδοτο!!!Υ.Γ.: ΞαναχάλασεΚαι εδώ κάτι δεν πάει καλά False alarm όλα καλά, πέρασα σε άλλο PCI και έχει αυτά 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2023 52 minutes ago, georgeavl3 said: Ανέκδοτο!!! Υ.Γ.: Ξαναχάλασε Και εδώ κάτι δεν πάει καλά False alarm όλα καλά, πέρασα σε άλλο PCI και έχει αυτά Κλασική Ξάνθη για τα πανηγύρια 🤣🤣🤣🤣🤣 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. May 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2023 Παλι έχει θέματα η 1099 , μετά από 1 χρόνο απροβλημάτιστης λειτουργίας , το cell που βλεπει μέσα στο βουνό (pci 338 )είναι νεκρο . 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. June 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2023 (edited) Ο τρόπος πού κάνουν οι περισσότεροι ευρωπαϊκοί πάροχοι Provisioning στο Roaming των συνδρομητών τους ειναι απαράδεκτος. Εαν έρθεις απο εξωτερικό Ελλάδα απο πάροχο εξωτερικού που ΠΡΟΤΙΜΆ π.χ. Vodafone GR και η ...Vodafone GR δεν εχει καλό σήμα ...η συσκευή σου κανει το λάθος ...να συνδεθεί σε " χαμηλής προτεραιότητας " πάροχο που ομως ....σε πετάει σε 2G διότι δεν σε ... θέλει 😉 Αν κανεις πολλές προσπάθειες ίσως το " ξεγελάσεις " και παρεις 4G 5G απο μη προτιμητέα δίκτυα. Στην Γερμανία η καρτα SIM Cosmote αγαπά .... Telekom . Εαν επιχειρήσεις να συνδεθείς σε Vodafone ή O2 συνήθως σε αφήνει σε 2G εκτός και αν προσπαθήσεις επίμονα μπαίνεις σε 4G 5G . Έξυπνο Provisioning.... για ωρα ανάγκης έστω. Edited June 13, 2023 by HORGRAP 3 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2023 On 30/5/2023 at 9:06 ΠΜ, georgebad said: Παλι έχει θέματα η 1099 , μετά από 1 χρόνο απροβλημάτιστης λειτουργίας , το cell που βλεπει μέσα στο βουνό (pci 338 )είναι νεκρο . Μήπως κάνουν αναβάθμιση ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2023 4 ώρες πριν, cmvr said: Μήπως κάνουν αναβάθμιση ; Όχι , και ακόμα Δεν έχει φτιάξει . Ειναι σαβ να μην δινουν ισχυη ενώ τα cell είναι ανοικτά . Όταν έχω ότικη επαφή παίζει κανονικά . Σε γενικές γραμμές σκίζει τα πάντα ο σταθμος ξαι έχει σημα σε οπή την διαδρομή που καλύπτει . @Notusκοιταξτε το λίγο πολύ συμαβτικος σταθμός . Και να στείλουν και κάνα καινουργειο Ericsson προς τα εμάς επάνω . 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2023 Όχι , και ακόμα Δεν έχει φτιάξει . Ειναι σαβ να μην δινουν ισχυη ενώ τα cell είναι ανοικτά . Όταν έχω ότικη επαφή παίζει κανονικά . Σε γενικές γραμμές σκίζει τα πάντα ο σταθμος ξαι έχει σημα σε οπή την διαδρομή που καλύπτει . @Notusκοιταξτε το λίγο πολύ συμαβτικος σταθμός . Και να στείλουν και κάνα καινουργειο Ericsson προς τα εμάς επάνω . Δυστυχώς φοβάμαι τα ηπειρωτικά, τα αφήνουν για Σεπτέμβρη και μετά. Αν και βλέπω κάνουν αναβαθμίσεις κεντρική Μακεδονία και νέες κεραίες πχ η 141474, επικεντρωνουν τουριστικά κομμάτια απ ο, τι καταλαβαίνω. Και μας εδώ κάτω χρωστάνε κεραίες, αλλά δεν λενε να έρθουν να τις κοτσάρουν. Επίσης έχουν σοβαρό θέμα με τα κολλήματα που φέρνουν οι αντιδράσεις των κατοίκων στις εγκαταστάσεις όπως πχ στον Πύργο που έχω ανεβάσει παλιότερα. Στο μεταξύ πλέον έχουν πάει σε άλλο επίπεδο και μόλις πρόσφατα που βγήκε άδεια μέσα στον Μάιο για κεραία της Κοσμοτε στο Λέχαιο Κορινθίας, πριν καν πιάσουν να την βάλουν, έχουμε δισκογραφίες και κινητοποιήσεις και σταματηματα εργασιών πριν καν ξεκινήσουν! Και δυστυχώς αυτό δείχνει ότι μάλλον υποκεινουνται είτε από δικηγόρους που έχουν βρει λαβράκι τώρα και βγάζουν λεφτά από κινητοποιήσεις πολιτών και φυσικά ψάχνουν φουλ το θέμα... Τα νησιά είναι φουλ αναβαθμισμενα σχεδόν σύμφωνα με το cellmapper στο μεταξύ. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2023 2 ώρες πριν, johnny_htc said: Δυστυχώς φοβάμαι τα ηπειρωτικά, τα αφήνουν για Σεπτέμβρη και μετά. Αν και βλέπω κάνουν αναβαθμίσεις κεντρική Μακεδονία και νέες κεραίες πχ η 141474, επικεντρωνουν τουριστικά κομμάτια απ ο, τι καταλαβαίνω. Και μας εδώ κάτω χρωστάνε κεραίες, αλλά δεν λενε να έρθουν να τις κοτσάρουν. Επίσης έχουν σοβαρό θέμα με τα κολλήματα που φέρνουν οι αντιδράσεις των κατοίκων στις εγκαταστάσεις όπως πχ στον Πύργο που έχω ανεβάσει παλιότερα. Στο μεταξύ πλέον έχουν πάει σε άλλο επίπεδο και μόλις πρόσφατα που βγήκε άδεια μέσα στον Μάιο για κεραία της Κοσμοτε στο Λέχαιο Κορινθίας, πριν καν πιάσουν να την βάλουν, έχουμε δισκογραφίες και κινητοποιήσεις και σταματηματα εργασιών πριν καν ξεκινήσουν! Και δυστυχώς αυτό δείχνει ότι μάλλον υποκεινουνται είτε από δικηγόρους που έχουν βρει λαβράκι τώρα και βγάζουν λεφτά από κινητοποιήσεις πολιτών και φυσικά ψάχνουν φουλ το θέμα... Τα νησιά είναι φουλ αναβαθμισμενα σχεδόν σύμφωνα με το cellmapper στο μεταξύ. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άντε τουλάχιστον μπήκε η κεραία στον Άι γιωργη . Άντε σιγά σιγά να μπει και ατο καψοχωρι . Φαίνεται πως είναι οργανωμένοι αυτοί που δεν αφήνουν τις κεραίες . Σύνεγκαταστάσεις όπου τους παίρνει , δισχτπιχως είναι μια Α λύση 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. June 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2023 (edited) 2 ώρες πριν, johnny_htc said: Δυστυχώς φοβάμαι τα ηπειρωτικά, τα αφήνουν για Σεπτέμβρη και μετά. Αν και βλέπω κάνουν αναβαθμίσεις κεντρική Μακεδονία και νέες κεραίες πχ η 141474, επικεντρωνουν τουριστικά κομμάτια απ ο, τι καταλαβαίνω. Και μας εδώ κάτω χρωστάνε κεραίες, αλλά δεν λενε να έρθουν να τις κοτσάρουν. Επίσης έχουν σοβαρό θέμα με τα κολλήματα που φέρνουν οι αντιδράσεις των κατοίκων στις εγκαταστάσεις όπως πχ στον Πύργο που έχω ανεβάσει παλιότερα. Στο μεταξύ πλέον έχουν πάει σε άλλο επίπεδο και μόλις πρόσφατα που βγήκε άδεια μέσα στον Μάιο για κεραία της Κοσμοτε στο Λέχαιο Κορινθίας, πριν καν πιάσουν να την βάλουν, έχουμε δισκογραφίες και κινητοποιήσεις και σταματηματα εργασιών πριν καν ξεκινήσουν! Και δυστυχώς αυτό δείχνει ότι μάλλον υποκεινουνται είτε από δικηγόρους που έχουν βρει λαβράκι τώρα και βγάζουν λεφτά από κινητοποιήσεις πολιτών και φυσικά ψάχνουν φουλ το θέμα... Τα νησιά είναι φουλ αναβαθμισμενα σχεδόν σύμφωνα με το cellmapper στο μεταξύ. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θέλουν κάποιες προσθήκες στα νησιά, Άνδρος εδώ εκτός από Μαρούσι. Το δίκτυο στον ζενίθ της τουριστικής κίνησης φαίνεται. Edited June 14, 2023 by Chrischal1908 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2023 Αγία Μαρίνα η κεραία της Cosmote πρέπει να αναβαθμίστηκε γιατί τα πάνελ ήταν πολύ μικρότερα. Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. June 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2023 22 minutes ago, zerokill said: Αγία Μαρίνα η κεραία της Cosmote πρέπει να αναβαθμίστηκε γιατί τα πάνελ ήταν πολύ μικρότερα. Sent from my iPhone using Tapatalk Σίγουρα αναβαθμίστηκε γιατί μπήκε και N78! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2023 Σίγουρα αναβαθμίστηκε γιατί μπήκε και N78!Σιγά μην άφηνε η Cosmote το τουριστικότερο μέρος των Χανίων ετσι.Οι υπόλοιποι έχουν μείνει στα 50Mbps τώρα που έχει κόσμο..Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. June 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2023 νομιζω ειχε ν78. αφου μου εδινε σχεδον 1000 η μπορει και παραπανω με το poco m3 pro 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2023 νομιζω ειχε ν78. αφου μου εδινε σχεδον 1000 η μπορει και παραπανω με το poco m3 pro Ναι ίσως και να έγινε περσι το καλοκαίρι εγώ Εχω τραβήξει στο lockdown! 2 χλμ ανατολικά στον Κάτω Σταλό ενώ οι άλλες 2 έχουν σήμα τέρμα η Cosmote εντός κτιρίων βγάζει κλήση μόνο με Wifi call. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. June 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2023 Γωνία Ανδριανουπόλεως με Επανωμής (Καλαμαριά) εξωτερικός χώρος enb 201022 με primary band 20 ούτε μήνυμα στο messenger δεν στέλνει δεν φορτώνει τίποτα. Με flight mode μπαίνει στο enb 101022 με primary band 3 και πάει σφεντόνα μέχρι να γυρίσει πάλι. Ούτε στην επιλογή 5g μου δίνει δεδομένα δυστυχώς. Πολλά τα σημεία στη Θεσσαλονίκη πλέον που σε 6ψηφια enb μόνο η band 20 τα νεκρώνει όλα.Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2023 21 minutes ago, VasilisSam said: Γωνία Ανδριανουπόλεως με Επανωμής (Καλαμαριά) εξωτερικός χώρος enb 201022 με primary band 20 ούτε μήνυμα στο messenger δεν στέλνει δεν φορτώνει τίποτα. Με flight mode μπαίνει στο enb 101022 με primary band 3 και πάει σφεντόνα μέχρι να γυρίσει πάλι. Ούτε στην επιλογή 5g μου δίνει δεδομένα δυστυχώς. Πολλά τα σημεία στη Θεσσαλονίκη πλέον που σε 6ψηφια enb μόνο η band 20 τα νεκρώνει όλα. Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πρέπει να το κοιτάξουν αυτό . Ακριβώς όπως το λες μεprimary band 20 δεν περναει κινηση καθολου και με primary band ολες τις αλλες τσιτα τα γκαζια 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 Καλημερα, εδω και μια βδομαδα εχει εξαφανιστει η B7 απο τη κεραια που συνδεομαι. Συνηθως εξαφανιζοταν για μερικες ωρες αλλα επανερχοταν. Δε φταιει το ρουτερ (mikrotik) σε αλλες κεραιες πιο μακρινες μια χαρα βρισκει τη B7 αλλα ουτε και το κινητο συνδεεται πια στη B7. Υπαρχει καπου να επικοινωνησω; Σκεφτομαι μην ειναι μονιμη η κατασταση και εχω 1 χρονο ακομα συμβολαιο... 2 Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 Υπάρχει περίπτωση να έχει βάλει κόφτη η Cosmote στην ταχύτητα λόγω του πακέτου απεριόριστων δεδομένων που έχω βάλει στην καρτοκινητή what's up; Στο σπίτι που είμαι στο ίδιο δωμάτιο πρίν ένα-δυο μήνες μέτραγα 60-70 mbps download και σήμερα που έκανα μέτρηση με δύο διαφορετικές μετρήσεις( fast.com και speedtest ookla) μετράω 15-25mbps....Υπάρχει περίπτωση να ξεχωρίζει τα συμβόλαια απο καρτοκινητή λόγο υποτίθεται προσφοράς για να μην νοιώθουν αδικημένοι; Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 1 hour ago, Nikos_96 said: Υπάρχει περίπτωση να έχει βάλει κόφτη η Cosmote στην ταχύτητα λόγω του πακέτου απεριόριστων δεδομένων που έχω βάλει στην καρτοκινητή what's up; Στο σπίτι που είμαι στο ίδιο δωμάτιο πρίν ένα-δυο μήνες μέτραγα 60-70 mbps download και σήμερα που έκανα μέτρηση με δύο διαφορετικές μετρήσεις( fast.com και speedtest ookla) μετράω 15-25mbps....Υπάρχει περίπτωση να ξεχωρίζει τα συμβόλαια απο καρτοκινητή λόγο υποτίθεται προσφοράς για να μην νοιώθουν αδικημένοι; Θα μπορούσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 5 ώρες πριν, panoc said: Καλημερα, εδω και μια βδομαδα εχει εξαφανιστει η B7 απο τη κεραια που συνδεομαι. Συνηθως εξαφανιζοταν για μερικες ωρες αλλα επανερχοταν. Δε φταιει το ρουτερ (mikrotik) σε αλλες κεραιες πιο μακρινες μια χαρα βρισκει τη B7 αλλα ουτε και το κινητο συνδεεται πια στη B7. Υπαρχει καπου να επικοινωνησω; Σκεφτομαι μην ειναι μονιμη η κατασταση και εχω 1 χρονο ακομα συμβολαιο... Από ποια εφαρμογή είναι το screenshot ; 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 15 minutes ago, p_k said: Από ποια εφαρμογή είναι το screenshot ; Το interface του router είναι προφανώς.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 3 ώρες πριν, p_k said: Από ποια εφαρμογή είναι το screenshot ; To αυτο -> 3 ώρες πριν, kalitexnis_g said: Το interface του router είναι προφανώς.. Απο το mikrotik. 1 Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 On 26/6/2023 at 7:53 ΠΜ, panoc said: Καλημερα, εδω και μια βδομαδα εχει εξαφανιστει η B7 απο τη κεραια που συνδεομαι. Συνηθως εξαφανιζοταν για μερικες ωρες αλλα επανερχοταν. Δε φταιει το ρουτερ (mikrotik) σε αλλες κεραιες πιο μακρινες μια χαρα βρισκει τη B7 αλλα ουτε και το κινητο συνδεεται πια στη B7. Υπαρχει καπου να επικοινωνησω; Σκεφτομαι μην ειναι μονιμη η κατασταση και εχω 1 χρονο ακομα συμβολαιο... Sleeping cell λέγεται. Θα ξυπνήσει μόλις αυξηθεί η κίνηση. 3 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 5 minutes ago, mixtri said: Sleeping cell λέγεται. Θα ξυπνήσει μόλις αυξηθεί η κίνηση. Τhx. Η κινηση οσον αφορα το bw που καταναλωνεται η ο αριθμος συνδρομητων ; Διοτι η ταχυτητες ειναι ηδη πιτα, μιλαμε τις ταξης του 15-20Down 60up μονιμα απο τις 9-10 το πρωι μεχρι τις 11-12 το βραδυ. 1 Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 4 minutes ago, panoc said: Τhx. Η κινηση οσον αφορα το bw που καταναλωνεται η ο αριθμος συνδρομητων ; Διοτι η ταχυτητες ειναι ηδη πιτα, μιλαμε τις ταξης του 15-20Down 60up μονιμα απο τις 9-10 το πρωι μεχρι τις 11-12 το βραδυ. Και τα δύο. Συνήθως ένας συνδρομητής δε μπορεί να ξυπνήσει sleeping cell. 2 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts