Nikos_96 Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 Υπάρχει περίπτωση να έχει βάλει κόφτη η Cosmote στην ταχύτητα λόγω του πακέτου απεριόριστων δεδομένων που έχω βάλει στην καρτοκινητή what's up; Στο σπίτι που είμαι στο ίδιο δωμάτιο πρίν ένα-δυο μήνες μέτραγα 60-70 mbps download και σήμερα που έκανα μέτρηση με δύο διαφορετικές μετρήσεις( fast.com και speedtest ookla) μετράω 15-25mbps....Υπάρχει περίπτωση να ξεχωρίζει τα συμβόλαια απο καρτοκινητή λόγο υποτίθεται προσφοράς για να μην νοιώθουν αδικημένοι; Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 1 hour ago, Nikos_96 said: Υπάρχει περίπτωση να έχει βάλει κόφτη η Cosmote στην ταχύτητα λόγω του πακέτου απεριόριστων δεδομένων που έχω βάλει στην καρτοκινητή what's up; Στο σπίτι που είμαι στο ίδιο δωμάτιο πρίν ένα-δυο μήνες μέτραγα 60-70 mbps download και σήμερα που έκανα μέτρηση με δύο διαφορετικές μετρήσεις( fast.com και speedtest ookla) μετράω 15-25mbps....Υπάρχει περίπτωση να ξεχωρίζει τα συμβόλαια απο καρτοκινητή λόγο υποτίθεται προσφοράς για να μην νοιώθουν αδικημένοι; Θα μπορούσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 5 ώρες πριν, panoc said: Καλημερα, εδω και μια βδομαδα εχει εξαφανιστει η B7 απο τη κεραια που συνδεομαι. Συνηθως εξαφανιζοταν για μερικες ωρες αλλα επανερχοταν. Δε φταιει το ρουτερ (mikrotik) σε αλλες κεραιες πιο μακρινες μια χαρα βρισκει τη B7 αλλα ουτε και το κινητο συνδεεται πια στη B7. Υπαρχει καπου να επικοινωνησω; Σκεφτομαι μην ειναι μονιμη η κατασταση και εχω 1 χρονο ακομα συμβολαιο... Από ποια εφαρμογή είναι το screenshot ; 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 15 minutes ago, p_k said: Από ποια εφαρμογή είναι το screenshot ; Το interface του router είναι προφανώς.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 3 ώρες πριν, p_k said: Από ποια εφαρμογή είναι το screenshot ; To αυτο -> 3 ώρες πριν, kalitexnis_g said: Το interface του router είναι προφανώς.. Απο το mikrotik. 1 Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 On 26/6/2023 at 7:53 ΠΜ, panoc said: Καλημερα, εδω και μια βδομαδα εχει εξαφανιστει η B7 απο τη κεραια που συνδεομαι. Συνηθως εξαφανιζοταν για μερικες ωρες αλλα επανερχοταν. Δε φταιει το ρουτερ (mikrotik) σε αλλες κεραιες πιο μακρινες μια χαρα βρισκει τη B7 αλλα ουτε και το κινητο συνδεεται πια στη B7. Υπαρχει καπου να επικοινωνησω; Σκεφτομαι μην ειναι μονιμη η κατασταση και εχω 1 χρονο ακομα συμβολαιο... Sleeping cell λέγεται. Θα ξυπνήσει μόλις αυξηθεί η κίνηση. 3 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 5 minutes ago, mixtri said: Sleeping cell λέγεται. Θα ξυπνήσει μόλις αυξηθεί η κίνηση. Τhx. Η κινηση οσον αφορα το bw που καταναλωνεται η ο αριθμος συνδρομητων ; Διοτι η ταχυτητες ειναι ηδη πιτα, μιλαμε τις ταξης του 15-20Down 60up μονιμα απο τις 9-10 το πρωι μεχρι τις 11-12 το βραδυ. 1 Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 4 minutes ago, panoc said: Τhx. Η κινηση οσον αφορα το bw που καταναλωνεται η ο αριθμος συνδρομητων ; Διοτι η ταχυτητες ειναι ηδη πιτα, μιλαμε τις ταξης του 15-20Down 60up μονιμα απο τις 9-10 το πρωι μεχρι τις 11-12 το βραδυ. Και τα δύο. Συνήθως ένας συνδρομητής δε μπορεί να ξυπνήσει sleeping cell. 2 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 2 minutes ago, mixtri said: Και τα δύο. Συνήθως ένας συνδρομητής δε μπορεί να ξυπνήσει sleeping cell. Kαταλαβα, καλα ηταν οσο κρατησε... πισω στη vdsl ο Θεος να τη κανει. thx . 1 Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 Νέα Ραιδεστός... εδώ και χρόνια.... Προς στιγμήν... μια μικρή αναλαμπή... και πάλι όπως πριν.... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 Νέα Ραιδεστός... εδώ και χρόνια.... Προς στιγμήν... μια μικρή αναλαμπή... και πάλι όπως πριν.... Ζυγωνει η ώρα για αναβάθμιση στα μέρη σας. Αν μας έδειχνες και cell ID ή enb να ξέραμε και που συνδέεσαι, θα ήταν καλύτερα Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 Just now, johnny_htc said: Ζυγωνει η ώρα για αναβάθμιση στα μέρη σας. Αν μας έδειχνες και cell ID ή enb να ξέραμε και που συνδέεσαι, θα ήταν καλύτερα Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με iPhone είμαι... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 Με iPhone είμαι...Έχεις δίκιο, δεν το πρόσεξα. Σόρι.. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 40 minutes ago, damierom said: Με iPhone είμαι... *3001#12345#* στο τηλέφωνο και μετά πατάς την πρώτη επιλογή «RAT Serving Cell Info». Φαίνονται όλα εκτός από eNb. Πιο κατω στο μενού έχει και επιλογή για να δεις rsrq, rsrp 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 (edited) 39 minutes ago, panos.k2 said: *3001#12345#* στο τηλέφωνο και μετά πατάς την πρώτη επιλογή «RAT Serving Cell Info». Φαίνονται όλα εκτός από eNb. Πιο κατω στο μενού έχει και επιλογή για να δεις rsrq, rsrp Ορίστε τωρινό... Edited June 27, 2023 by damierom 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 2 minutes ago, damierom said: Ορίστε τωρινό... Κλείσε τελειως και άνοιξε ξανά το μενού. Αυτά είναι για την Vodafone. Το PLMN της COSMOTE είναι 202 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 14 minutes ago, panos.k2 said: Κλείσε τελειως και άνοιξε ξανά το μενού. Αυτά είναι για την Vodafone. Το PLMN της COSMOTE είναι 202 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 Καλά είναι το screenshot. Παίρνεις σήμα από την 3268. Φαίνεται πού βρίσκεται στο Cellmapper. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 Αντε να τελειώνουν με το Νόμο Θεσσαλονίκης, έχουν πιταρει όλες οι παλιές σχεδόν Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 Εν τω μεταξύ η Ραιδεστός καλύπτεται πανεύκολα. Οι κεραίες όλων των εταιρειών είναι πάνω ακριβώς, στο βουνό. Είναι η περίπτωση της περίπτωσης που λέμε. 1 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 Εν τω μεταξύ η Ραιδεστός καλύπτεται πανεύκολα. Οι κεραίες όλων των εταιρειών είναι πάνω ακριβώς, στο βουνό. Είναι η περίπτωση της περίπτωσης που λέμε. Μα έχει κάλυψη. Χωρητικότητα δεν έχει η κεραία απ ο, τι φαίνεται Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 2 ώρες πριν, johnny_htc said: Μα έχει κάλυψη. Χωρητικότητα δεν έχει η κεραία απ ο, τι φαίνεται Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχεις δίκιο, εκ παραδρομής το έγραψα. 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 Βγήκαν τα αποτελέσματα της Umlaut τα οποία δείχνουν την Cosmote σαν εξαιρετικό δίκτυο. https://www.umlaut.com/en/benchmarking/greece 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 Εξαιρετικό πάνω στις εθνικές οδούς μέσα σε χωρία έχει τα θέματα της και αυτη ανάλογά την περιοχή. 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited, Q VIP, Nova Fiber 500 + EON. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisZ Δημ. June 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2023 Ερώτηση, γιατί με δεδομένα βλέπω max 2CA ενώ με WiFi βλέπω μέχρι και 4CA; Το κάνει πάντα στη συγκεκριμένη περιοχή σε όλα τα cells. Είναι θέμα συσκευής (Poco X3 NFC) ή της Cosmote; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts