anestispro Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Oxxy η αλήθεια είναι ότι η κοσμοτε σε σύγκριση με τις άλλες δύο είναι αισθητά πρώτη στη γύρω περιοχή...οντως στον δρόμο Καλαμάτα- Κυπαρισσία & Καλαμάτα-Πυλος έχει πολλές εναλλαγές αλλά είτε πιάσει 4G είτε H+ Είναι πλήρως λειτουργικό Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 OK, κατάλαβα τι εννοείς. Αν βρω ευκαιρία θα δω τι παίζει. Αν όντως έχει θέμα είναι κρίμα.Δεν υπάρχει εάν όντως... Ποιος ο λόγος να το πω ότι έχει θέμα... Εάν δεν έχει Oxxy η αλήθεια είναι ότι η κοσμοτε σε σύγκριση με τις άλλες δύο είναι αισθητά πρώτη στη γύρω περιοχή...οντως στον δρόμο Καλαμάτα- Κυπαρισσία & Καλαμάτα-Πυλος έχει πολλές εναλλαγές αλλά είτε πιάσει 4G είτε H+ Είναι πλήρως λειτουργικό Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο Ε που βλέπεις επί το πλείστον δεν είναι λειτουργικό πρέπει να καλυφθούν όλα τα κενά σε αυτό το δρόμο είναι εθνικός δρόμος είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gravis Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 με το VoLTE ειχα θέματα, για κάποιο λόγο οι περισσότεροι δεν με άκουγαν καλα. Το απενεργοποίησα και ησυχασα. Εχει κανεις αλλος τετοιο θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 με το VoLTE ειχα θέματα, για κάποιο λόγο οι περισσότεροι δεν με άκουγαν καλα. Το απενεργοποίησα και ησυχασα. Εχει κανεις αλλος τετοιο θεμα? Με ποια συσκευή; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 με το VoLTE ειχα θέματα, για κάποιο λόγο οι περισσότεροι δεν με άκουγαν καλα. Το απενεργοποίησα και ησυχασα. Εχει κανεις αλλος τετοιο θεμα? Εμένα τέλεια με ακούνε και τους ακούω. Το θέμα που είχα και έχω εγώ με το VoLTE είναι ότι σπάνια, αραιά και που, σε τυχαίες στιγμές και τυχαία μέρη, δε δέχομαι κλήσεις.. Με δείχνει κατειλημμένο... Λύση δεν έχουν βρει οι της Cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Εγώ με huawei p20 lite παράπονα από όλους ότι με άκουγαν με διακοπές σαν να μην είχα καλό σήμα. Το γύρισα σε 3g και όλα καλά. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 H Cosmote έχει περίεργη υλοποίηση Volte από όσο ξέρω. Λογικά θα διορθωθούν τα προβλήματά αν τα αναγνωρίζουν και δεν είναι συγκεκριμένα για κάποια κινητά. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Ορεινή Νάξος. Συγκεκριμένα στο χωριό Κόρωνος. Στα συγκεκριμένα σημεία ο ανταγωνισμός προσφέρει απ' την vodafone H+ και η Wind που έχει αναβαθμιστεί 4G σε εξωτερικούς χώρους κυρίως. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 RSRQ top! Τι κεραίες χρησιμοποιούν στη ΚΟΣΜΟΤΕ; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 RSRQ top! Τι κεραίες χρησιμοποιούν στη ΚΟΣΜΟΤΕ; Καλά στα νησιά εδώ αν ψάξεις, δεν υπάρχει κάτι άλλο εκτός από κοσμοτε. Ξεκάθαρα. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 111 mbps down σε 800αρα? Γίνεται? Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 14, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 111 mbps down σε 800αρα? Γίνεται? Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι, προφανώς έχει PCell 800 και S1 1800. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Όχι, προφανώς έχει PCell 800 και S1 1800. και το uplink? :wacko: Εκτός αν κάνει UL CA. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 14, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 και το uplink? :wacko: Εκτός αν κάνει UL CA. Σωστό. Δεν κάνει ακόμα uplink CA, αν και το διαφημίζουν στο AMBR. Μάλλον έτυχε pcell η 1800. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 η δευτερη εικονα απο πιο προγραμμα ειναι; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 netmonster: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7590117#post7590117 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 http://imgur.com/gallery/OKFFkcG Γίνεται ένωση 800+800; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 http://imgur.com/gallery/OKFFkcG Γίνεται ένωση 800+800; Ναι, από διαφορετικά sectors. Η Κοσμοτε έχει προηγμένο RAN. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Ναι, από διαφορετικά sectors. Η Κοσμοτε έχει προηγμένο RAN. Δηλαδή; Άρχισε η Cosmote να δίνει 4G+, ενώνοντας διαφορετικές κεραίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Δηλαδή; Άρχισε η Cosmote να δίνει 4G+, ενώνοντας διαφορετικές κεραίες; καλημέρα, όπως εχω διαβασει το 4G+ γινεται από την 800 μαζι με την 1800 δλδ από τον ιδιο σταθμο, προφανως από διαφορετικες κεραιες πανω στον ιδιο ιστο. Εμενα δλδ στο Xiaomi mi max 2 που λειπει η 800αρα δεν εχει 4G+ (το γνωριζα πριν το παρω αλλα ηθελα αυτό!). Ισως να γινεται και από 800+800 δεν ξερω, αν γινεται στην 800 στην 1800 δεν γινεται όμως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Πεζόδρομος Κορδελιού χθες το βράδυ. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Δηλαδή; Άρχισε η Cosmote να δίνει 4G+, ενώνοντας διαφορετικές κεραίες; Ναι. Πρέπει να υποστηρίζει LTE Release 12 το κινητό σου για να έχεις αυτή τη δυνατότητα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Ειλικρινα νομιζα οτι το VOLTE ηταν για συγκεκριμενες συσκευες αλλα αγορασα ενα κινεζικο(Blackview BV9000 PRO) και δουλευει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Ειλικρινα νομιζα οτι το VOLTE ηταν για συγκεκριμενες συσκευες αλλα αγορασα ενα κινεζικο(Blackview BV9000 PRO) και δουλευει κανονικα. Έκανες provisioning μέσω Samsung? Any screenshot? Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 http://www.speedtest.net/my-result/i/2693978370 4G B3 20Mhz στα -113dBm 2/5 μπαρες σημα. Τρικαλα Ημαθιας Το 3G απλα σερνεται,και κανει μεταπτωσεις σε Edge σπανια. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts