Jump to content

athanasiosthess

Members
  • Δημοσιεύσεις

    303
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Συσκευή

  • Συσκευή
    Galaxy S23 Ultr

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

athanasiosthess's Achievements

  1. Καλημέρα. Χρειάζομαι ένα review γιατί κάτι δεν μου κάθεται καλά και δείχνει απαίσια. Η φωτογραφία είναι κατευθείαν από το κινητό χωρίς edit. 1600 iso, 16 secs
  2. Τι γινεται ρε παιδια; Εβαλα το πρωι καρτα 10 ευρω ενεργοποιησα το πακετο που βαζω παντα τραβηξε τα λεφτα και τωρα μου λεει οτι δεν εχω χρονο ομιλιας και το πακετο εξαφανιστηκε απο το Status του whats up. Το τηλεφωνο επικοινωνιας 13888 δεν εξυπηρετει καρτοκινητα και η σελιδα στο facebook δεν απανταει ουτε για πλακα.
  3. Καλημερα. Εχω ενα θεμα. Αγορασα το Amazfit GTR2 και το εχω βαλει να μου ερχονται οι κλησεις/ειδοποιησεις κανονικα εκει για να μπορω να βλεπω ποιος παιρνει τηλεφωνο. Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να γυρισω την κληση στο κινητο με αποτελεσμα ο proximity sensor να μην δουλευει. Οταν παταω το bluetooth μενου στην κληση που μπορεις να διαλεξεις αν θελεις να ακους απο το GTR2-ηχειο-τηλεφωνο δεν κανει τιποτα βγαζει τις επιλογες αλλα δεν μπορεις να τις αλλαξεις. Αν κλεισω το bluetooth δουλευει κανονικα. Επισης δεν στελνει τον ηχο στο bluetooth headset παρα μονο στο GTR2. Ειχε κανενας καμια παρομοια εμπειρια; Το κινητο ειναι Redmi Note 9 Pro Global με τον google dialer.
  4. 11.0.7.0 η μονη διαφορα που βλεπω ειναι το εικονιδιο του vowifi αντι για διπλη κεραια wifi που εβγαζε τωρα γραφει VoWifi.
  5. Σε εσας το videocall οταν πας να κανεις κληση ειναι greyed out;
  6. Ουτε σε μενα δουλεψε.
  7. https://www.crazycases.gr/product/thiki-xiaomi-redmi-note-9s-9-pro-9-pro-max-clear-ring-kickstand-black/
  8. Εγω πηρα αυτη τη θηκη ωστε οταν το αφηνεις στο τραπεζι το κινητο ειναι στον αερα.
  9. Θα το κανω ευχαριστω.
  10. Υποθετω ειναι μια απο τις παιδικες αρρωστιες και θα φτιαχτει στο μελλον.
  11. Βασιλη καλημερα!!! Μονο μια αναβαθμιση μου εβγαλε την τελευταια 11.0.4.0 και τιποτα αλλο. Ειχα ανοιχτο το wifi calling αλλα δεν συνδεοταν. Δεν ξερω αν εχει σημασια παντως απο σημερα το πρωι που συνδεθηκε μετα απο restart σαν να εχει φτιαξει λιγο.
  12. Καλησπερα και απο εμενα. Μετα απο μια μερα βλεπω στα battery stats το Android System εχει παει στο 42% με 5 ωρες SOT. To εψαξα στο google και βλεπω και αλλοι εχουν το ιδιο προβλημα.
  13. Το tempered glass που μου περασε ο αλλος στο πλαισιο εχει μια μαυρη γραμμη γυρω γυρω γιατι ειναι για το 9 και μπλοκαριζε τον proximity. Ετοιμος ειμουν να το στειλω στο service. Ευχαριστω Βασιλη. Ουππςςς!!! Λαθος avatar. To 6 Pro ειχα βασικα.
  14. Καλησπερα και απο μενα. Μολις χθες πηρα το δικο μου αλλα σημερα εχω θεμα. Σταματησε να δουλευει ο proximity sensor χθες δουλευε κανονικα σημερα τιποτα. Μπηκα μεσα απο το CIT να κανω calibration αλλα το εχει greyed out. Επομενω βημα; reset;
×
×
  • Create New...