Jump to content

4G LTE

georgemv
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ερωτηση: γιατι το 4g κανει παρεμβολες στο ραδιοφωνακι που εχω διπλα, ενω το 3g/h+ οχι;

ιδια μπαντα/συχνοτητα;

καλημέρα, τι εννοεις? το 4g της COSMOTE σε τι συσκευή παιζει? τι ραδιοφωνακι είναι αυτό? τι είδους συσκευή, το διπλα που είναι? διπλα ακριβως από την συσκευή με το 4G ?

Ραδιοφωνο σε τι μπαντα? FM ?

καμια μπαντα του ραδιοφώνου παντως δεν ταιριαζει με καμια συχνοτητα κινητης δεν εχουν ουδεμια σχεση.

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• mixtri

1487

• georgemv

736

• cmvr

1009

• georgebad

1099

οκ δεν ειναι της cosmote το 4g, αλλα δεν εχει σημασια νομιζω...

οταν το βαζω σε h/3g καμια παρεμβολη, σε 4g μου σπαει τα νευρα,

ειναι κοντα σε τρανζιστορακι, σε γραφειο, fm, ναι

οκ δεν ειναι της cosmote το 4g, αλλα δεν εχει σημασια νομιζω...

οταν το βαζω σε h/3g καμια παρεμβολη, σε 4g μου σπαει τα νευρα,

ειναι κοντα σε τρανζιστορακι, σε γραφειο, fm, ναι

Πολύ πιθανό αυτό να οφείλεται σε κακό shielding (μόνωση) του κυκλώματος ή του ηχείου του ραδιοφώνου που χρησιμοποιείς.

Δοκίμασε τον ίδιο σταθμό με άλλο ραδιοφωνάκι (αν έχεις)

ναι, οκ, αλλα εντυπωση μου κανει η διαφορά,

γιατι το κανει στο 4g ας πουμε (στο προηγουμενο κινητο-ιδιο ραδιοφωνακι το εκανε και οταν επεφτε σε edge/2g -

ετρεχα module που επεφτε σε edge/2g οταν εσβηνε η οθονη) και

καθολου σε h+/3g

Παρατηρησα πως οταν πηγα να κανω μια βιντεοκληση σε lte only επεφτε κατευθειαν οταν ομως το γυρισα σε lte/3g η βιβλιοκληση πραγματοποιηθηκε κανονικα και η ποιοτητα δεν ηταν και η καλυτερη δεδομενου οτι εχω 8 Mpxl μπροστινη.Μηπως ξερει κανεις γιατι δεν ειναι δυνατη η βιντεοκληση μεσω 4G.Εχω Cosmote.

Παρατηρησα πως οταν πηγα να κανω μια βιντεοκληση σε lte only επεφτε κατευθειαν οταν ομως το γυρισα σε lte/3g η βιβλιοκληση πραγματοποιηθηκε κανονικα και η ποιοτητα δεν ηταν και η καλυτερη δεδομενου οτι εχω 8 Mpxl μπροστινη.Μηπως ξερει κανεις γιατι δεν ειναι δυνατη η βιντεοκληση μεσω 4G.Εχω Cosmote.

Σήμερα μέσα στην Αθήνα σε σημεία που επισκέπτομαι συχνά σερνόταν με 4g από τα 100αρια που είχε συνήθως σε 3mbps max. Μήπως είχε το δίκτυο πρόβλημα γενικότερα.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Βιντεοκλήση μέσω εφαρμογής ή native μέσω του dialer?

Έχει παρατηρήσει κανείς προβλήματα στην Καλαμαριά κοντά στο Στρδο Νταλίπη; Τις τελευταίες ημέρες δεν έχω σχεδόν καθόλου 4g και ελάχιστο 3g. Να αναφέρω ότι στα speedtests έφτανε 250-280 mbps στην περιοχή.
مفاجأة

Έχει παρατηρήσει κανείς προβλήματα στην Καλαμαριά κοντά στο Στρδο Νταλίπη; Τις τελευταίες ημέρες δεν έχω σχεδόν καθόλου 4g και ελάχιστο 3g. Να αναφέρω ότι στα speedtests έφτανε 250-280 mbps στην περιοχή.

Με τα χθεσινα γεγονοτα οπου πλημυρρισε το κεντρο επεσαν υποσταθμοι της ΔΕΔΔΗΕ και ειχαμε διακοπες ρευματος.Επειδη εχω οπτικη επαφη με το Α/Κ Βουλγαρη του ΟΤΕ σημερα ειδα να σκαβουν καλωδιο στα στενα πιο πανω.Επισης επεσε και σε καποιους το ιντερνετ.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Μήπως γνωρίζεις αν πρόκειται να υποστηρίξει η cosmote το ViLte;

Δεν έχω ακούσει κάτι, υποθέτω πως όχι.

Γνωρίζει κάποιος να μου πεί ποιά από τις δύο παρακάτω εφαρμογές είναι αξιόπιστη ; Ρωτάω γιατί σε συγκεκριμένη περιοχή εκτός Αθηνών που με ενδιαφέρει, μου δείχνουν διαφορετικές τοποθεσίες κεραιών λήψης σήματος 4G.

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Γνωρίζει κάποιος να μου πεί ποιά από τις δύο παρακάτω εφαρμογές είναι αξιόπιστη ; Ρωτάω γιατί σε συγκεκριμένη περιοχή εκτός Αθηνών που με ενδιαφέρει, μου δείχνουν διαφορετικές τοποθεσίες κεραιών λήψης σήματος 4G.

Δοκίμασε το CellMapper. Σε κάθε περίπτωση, εκτός Αθηνών είναι λίγα τα δείγματα και μη ακριβείς οι πιο πολλές τοποθεσίες, καλύτερα να πάρεις το 1250 και να ζητήσεις πληροφορίες κάλυψης.

το cell info στην περιοχή μου δείχνει ότι να ναι,το άλλο δεν ξέρω

Νά τι λατρεύω αλλά και τι μισώ στην Cosmote

Κεντρικό σημείο εξωτερικά

154ea161ec47f3ee3760c7e4f079493f.jpg

50 μέτρα ποιο κάτω

c0fdf60ebb55982cde603de64b28734e.jpg

Edited by cmvr