Jump to content

4G LTE

georgemv
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βρίσκομαι δυτική πελλοπονησο για γιορτές (Πύλο Μεσσηνίας) και ενώ το καλοκαίρι είχα φουλ 4g+ σταθερό με τρελές ταχύτητες, τώρα με το ζόρι πιάνω μια γραμμή και μετά με πετάει σε h+ για κανένα 2λεπτο και με ρίχνει σε edge. Μόνιμα σε edge, χάλασε καμία κεραία?

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χρόνια πολλά, πάρε τηλέφωνο την COSMOTE να το αναφέρεις, συνήθως ενεργούν πολύ γρήγορα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βαρθολομιό Ηλείας. Χθες το απόγευμα. 485b44eb4926089f4c5e6ceb1bea354d.jpg

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

http://www.speedtest.net/my-result/a/3503781019

Κεντρική πλατεία Καλαμάτα μέσα σε σπίτι

Xiaomi-Redmi-Note4 clobal version

Θα κάνω και με το Huawei mate 8 της επόμενες μέρες να δω εάν υπάρχει διαφορά

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Βρίσκομαι δυτική πελλοπονησο για γιορτές (Πύλο Μεσσηνίας) και ενώ το καλοκαίρι είχα φουλ 4g+ σταθερό με τρελές ταχύτητες, τώρα με το ζόρι πιάνω μια γραμμή και μετά με πετάει σε h+ για κανένα 2λεπτο και με ρίχνει σε edge. Μόνιμα σε edge, χάλασε καμία κεραία?

Η Πύλος έχει πολύ καλή κάλυψη, για βλάβη μου φαίνεται.

Το δικό μου τηλέφωνο το καλοκαίρι διακοσάριζε στην παραλία της Πύλου.

Επίσης ισχύει ότι ενεργούν πολύ γρήγορα. Όσες φορές έχω δηλώσει πρόβλημα με το σήμα με καλούν 2-3 φορές για να ενημερώσουν και να δώσουν εκτιμούμενο χρονοδιάγραμμα αποκατάστασης μετά και πριν από συνεννόηση με το τεχνικό και την ανάπτυξη δικτύου (ακόμα και αν χρειάζονται καινούργια κεραία, σου λένε ότι θα πάει π.χ. για μετά από 6 μήνες, κτλ).

Respect σε αυτόν τον τομέα.

Όντως για βλάβη μου φαίνεται γιατί το καλοκαίρι πραγματικά χτύπαγε 200αρια

Πήρα τηλέφωνο, είπαν θα το κοιτάξουν και θα ενημερώσουν

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ντάξει το βρήκαμε το πρόβλημα

Δεν θα βάλουμε μυαλό ποτέ.....

http://www.tharrosnews.gr/news/content/%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%AC%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%AC%CF%82-%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%B1%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82

καλημέρα, χρονια πολλα!

όπως διαβαζω ηταν κοντα σε σχολειο?

κατοικημενη περιοχη επιτρεπεται τα λεει και στην ΕΕΤΤ, κοντα σε σχολειο, και αλλα πραγματα που μαζευεται κοσμος δεν επιτρεπεται!

περισσοτερα στο http://www.eett.gr

αν ηταν παρανομη την πατησαν, αν δεν είναι κακως αποξηλωνεται.

Παντως εγω εχω τσακωθεί για το θεμα κεραιων κινητης γιατι μερικοι εχουν κινητα και λενε ότι αμα φυγουν οι κεραιες θα εχουν σημα!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τους λεω θα ερθει από τον ουρανο το σημα θα το στειλει ο Θεος! :lol:

καλημέρα, χρονια πολλα!

όπως διαβαζω ηταν κοντα σε σχολειο?

κατοικημενη περιοχη επιτρεπεται τα λεει και στην ΕΕΤΤ, κοντα σε σχολειο, και αλλα πραγματα που μαζευεται κοσμος δεν επιτρεπεται!

περισσοτερα στο http://www.eett.gr

αν ηταν παρανομη την πατησαν, αν δεν είναι κακως αποξηλωνεται.

Παντως εγω εχω τσακωθεί για το θεμα κεραιων κινητης γιατι μερικοι εχουν κινητα και λενε ότι αμα φυγουν οι κεραιες θα εχουν σημα!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τους λεω θα ερθει από τον ουρανο το σημα θα το στειλει ο Θεος! :lol:

Απλά στα χωριά την τρίχα την κάνουν τριχιά...ξερεις!! Δεν έχουν με τη άλλο να ασχοληθούν και πρέπει να τους περνάει και η ώρα! Ή κεραία ήταν κανονικά αδειοδοτημένη. Όπως και να χει...στη δυτική πελλοπονησο (Καλαμάτα, Κορώνη, Μεθώνη, Πύλο) έχει κάνει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ δουλειά. Τώρα αν πηγαίνουμε και στα δικαστήρια για να τις βγάζουν.. .τεσπα

Πριν από λίγο πλατεια Καλαμάτας που βουλιάζε από κόσμο:07fdbd32dd66998cd6c16b4a4b81eba9.jpg

Απλά στα χωριά την τρίχα την κάνουν τριχιά...ξερεις!! Δεν έχουν με τη άλλο να ασχοληθούν και πρέπει να τους περνάει και η ώρα! Ή κεραία ήταν κανονικά αδειοδοτημένη. Όπως και να χει...στη δυτική πελλοπονησο (Καλαμάτα, Κορώνη, Μεθώνη, Πύλο) έχει κάνει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ δουλειά. Τώρα αν πηγαίνουμε και στα δικαστήρια για να τις βγάζουν.. .τεσπα

Πριν από λίγο πλατεια Καλαμάτας που βουλιάζε από κόσμο:07fdbd32dd66998cd6c16b4a4b81eba9.jpg

Μια χαρά στο σημείο που είμαι τώρα στην πρωτεύουσα μέσα σε μαγαζί

d026dec49098e8e0ce98e1502bffc2bd.jpg

Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Καλαμαριά στο capitano negro κοντά στο shark! Το galaxy band 3 μου δείχνει ότι έχει.

Από τα πιο κακά της κοσμοτε που έχω δεί.f27b9209e8de03f2aa9b4c09ad58feec.jpg

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Διαφωνώ, η Wind έχει καλύτερη 4G κάλυψη σε αυτά τα μέρη (και μικρότερες ταχύτητες, ως συνήθως). Ξεκινά να πηγαίνεις από Πυλο προς Καλαμάτα. Μέχρι να βγεις στο οροπέδιο είσαι από μηδέν έως οριακό σήμα σε 2\3\4G. Κλήση πάνω από 1-2 λεπτά δεν στέκεται, διακοπές, distortion και drop, από 2G μέχρι VoLTE.

Διαφωνώ, η Wind έχει καλύτερη 4G κάλυψη σε αυτά τα μέρη (και μικρότερες ταχύτητες, ως συνήθως). Ξεκινά να πηγαίνεις από Πυλο προς Καλαμάτα. Μέχρι να βγεις στο οροπέδιο είσαι από μηδέν έως οριακό σήμα σε 2\3\4G. Κλήση πάνω από 1-2 λεπτά δεν στέκεται, διακοπές, distortion και drop, από 2G μέχρι VoLTE.
Στη διαδρομή Πύλο Καλαμάτα έχεις δίκιο, αλλα και οι 3 το ίδιο είναι. Όσο για wind την δοκίμασα και στο χωριό πιάνει μόνο edge. Η κόκκινη ενώ το το καλοκαίρι ήταν για κλάματα τώρα μου δίνει σταθερό h+. Την έχω σε iPhone 4s δεν έχει 4g για να δω τη κάνει

Καλαμαριά στο capitano negro κοντά στο shark! Το galaxy band 3 μου δείχνει ότι έχει.

Από τα πιο κακά της κοσμοτε που έχω δεί.f27b9209e8de03f2aa9b4c09ad58feec.jpg

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είναι η μόνη περιοχή που έχω παρατηρήσει να έχει πρόβλημα η Cosmote στη Θεσσαλονίκη.

Γενικά εκεί στο χάλαρο, shark κτλ είναι χάλια.

مفاجأة

Το σήμα φαίνεται πολύ οριακό και εξηγεί αυτές τις ταχύτητες. Είναι μόνο σε εσωτερικούς χώρους (higj BLER) ή και σε εξωτερικούς (cell edge)?

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το σήμα φαίνεται πολύ οριακό και εξηγεί αυτές τις ταχύτητες. Είναι μόνο σε εσωτερικούς χώρους (higj BLER) ή και σε εξωτερικούς (cell edge)?

Σε 4g έχει πρόβλημα και έξω.Σε 3g κτλ δεν έχω παρατηρήσει, το κινητό παλεύει να κρατήσει το 4g.

مفاجأة

Είναι η μόνη περιοχή που έχω παρατηρήσει να έχει πρόβλημα η Cosmote στη Θεσσαλονίκη.

Και η κοκκινη εχει θεματα εκει.Ενω πιο πανω στο 14ο Γυμνασιο-Λυκειο( απεναντι απο το plaisir στην ανθεων) και στο κτηριο της πρωην νομαρχιας,οπου ηταν η περιφερεια κεντρικης μακεδονιας εχει πολυ καλυτερες ταχυτητες.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Αδερφε μένω απο πανω στον μασουτη καλλιδου εχω 4γ+ και οταν ειχα έρθει έπιανα 190...

qus qustodet ipsos qustodies

Αδερφε μένω απο πανω στον μασουτη καλλιδου εχω 4γ+ και οταν ειχα έρθει έπιανα 190...

qus qustodet ipsos qustodies

Μπορεί να επηρεάζει και ο όροφος. Είναι σημείο δίπλα στη θάλασσα που βλέπει κεραίες σχεδόν από όλη τη πόλη, αυτό είναι πρόβλημα.

Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επίσης καλό είναι όταν γράφουμε κάτι να το γράφουμε σωστά τουλάχιστον.

quis custodiet ipsos custodes

مفاجأة

Επίσης καλό είναι όταν γράφουμε κάτι να το γράφουμε σωστά τουλάχιστον.

quis custodiet ipsos custodes

Σωστος!

Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το έχει ξεφτιλίσει η Cosmote με το over-engineering. Έβαλαν κεραίες στα νέα τούνελ της Κορίνθου-Πατρών. Band 7 + 3 + 20. CA μέσα στο τούνελ :lol: Επιτέλους η Peppa Pig από YT θα φορτώνει σε 1 second αντί για 3.

Είχα και το ένα τηλέφωνο μόνιμα σε logging mode. Τεράστια διαδρομή: Πάτρα - Πύργος - Καλαμάτα - Τρίπολη - Κόρινθος - Πάτρα -> δεν έφυγε από 4G ούτε για αστείο. 100% κάλυψη στην εθνική από 4G. Σούπερ εντυπωσιακό.

Στο σκέλος Καλαμάτα - Κόρινθος δεν χρειάστηκε ποτέ να πέσει ούτε καν σε band 20. Band 3 και στο άκυρο λίγο band 7. :lol::lol::lol:

Καλά το κάνουν, καλύτερα να περισσέψει παρά να λείψει. Δεν είναι cost effective όπως δεν είναι cost effective και τα τεράστια rates της σταθερής που κάθονται, ωστόσο έτσι προλαβαίνεις τις εξελίξεις αντί να τρέχεις από πίσω.

Καλά το κάνουν, καλύτερα να περισσέψει παρά να λείψει. Δεν είναι cost effective όπως δεν είναι cost effective και τα τεράστια rates της σταθερής που κάθονται, ωστόσο έτσι προλαβαίνεις τις εξελίξεις αντί να τρέχεις από πίσω.
Συμφωνώ καλύτερα over engineering πάρα οριακά τα πάντα και μπούκωμα με το παραμικρό.

Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk