Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 8 Series

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν ειναι δυνατον.. Ουτε μουσικη? :wacko: .. Ευχαριστω παντως..

Και μουσικη κανονικα στην sd και στα Νοκια μπορεις να βαλεις και τους χαρτες.

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν ειναι δυνατον.. Ουτε μουσικη? :wacko: .. Ευχαριστω παντως..

Υπάρχει και SD file viewer οπότε μπορείς να βλέπεις και άλλα αρχεία αρκεί να υπάρχει η εφαρμογή για να τα ανοίξει πχ pdf

http://blog.gsmarena.com/kirik-sd-file-viewer-for-windows-phone-is-now-available-for-1-99/

Βγαίνει και σε δωρεάν έκδοση :)

Nickolas

colossus νομιζω αν δεν υπαρχει η εφαρμογη στο store η ειναι τροποποιημενη δεν μπορεις να την εγκαταστησεις

Σωστα το λες ... μιλαγα για εφαρμογες απο το στορ ..Απειραχτες ...

Οτιδηποτε αλλο δεν εγκαθιστατε

Μονο αν εχεις developer unlocked τηλεφωνο (και εκει εχει περιορισμους στον αριθμο) μπορεις να βαλεις εφαρμογες απο το πισι

Λοιπον.. Ενδιαφερομαι για το 8s αλλα εχει πολυ μικρη μνημη. Εχω διαβασει οτι οταν κατεβαζεις μια εφαρμογη τα wp8 δεν σου επιτρεπουν να την μεταφερεις στην καρτα μνημης. Επισης ρωτησα αν μπορω να κατεβασω εφαρμογες απο το πισι να τις περασω στην καρτα μνημης και επειτα να της τρεξω. Η απαντηση ηταν οχι και πως πρωτα πρεπει να τις περασω στην συσκευη.

Και ρωταω: Εχω διαβασει οτι η Microsoft θα βγαλει ενα update με το οποιο θα σου επιτρεπει να μεταφερεις τις εφαρμογες απο το κινητο στην καρτα μημης και θα μπορει να τις τρεχει απο εκει ισχυει κατι τετοιο? Και η αλλη ερωτηση ηταν οπως δεν μπορεις να περασεις τις εφαρμογες απο την συσκευη στην καρτα μνημης ετσι γινεται και μετα updates ? Ελπιζω να βοηθησε η διευκρινηση :)

Δεν μπορεις να εγκαταστησεις εφαρμογες στην καρτα ... Οπως σου ειπαν και οι αλλοι και πιο πανω μουσικη αρχεια και χαρτες νοκια ...Δεν υπαρχει κατι στον οριζοντα που να το αλλαζει αυτο

Εφαρμογες που ειναι απο το στορ απειραχτες ναι μπορεις να τις βαλεις στην καρτα και να τις εγκαταστησεις απο εκει (αν και δεν βλεπω τον λογο γιατι να το κανεις αυτο).

Οτιδηποτε ειναι εκτος στορ οχι δεν εγκαθιστατε καν !!!

Edited by colossus_r

Θελω να κανω μια γενικη ερωτηση..

Κατα ποσον ειναι ομαλη η μεταβαση απο καποιον που εχει συνηθισει την λειτουργια του android, τις εφαρμογες του και γενικα το οικοσυστημα της google στα wp? Για παραδειγμα εφαρμογες google (με εξαιρεση το search) δεν υπαρχουν επισημα στα wp. Tι θα λειψει σε αυτο το ατομο?

Δεν ειναι vs απλα θελω μια γενικη εικονα απο τους κατοχους...

Κατα ποσον ειναι ομαλη η μεταβαση απο καποιον που εχει συνηθισει την λειτουργια του android, τις εφαρμογες του και γενικα το οικοσυστημα της google στα wp? Για παραδειγμα εφαρμογες google (με εξαιρεση το search) δεν υπαρχουν επισημα στα wp. Tι θα λειψει σε αυτο το ατομο?

+1 και εγώ την ίδια ερώτηση ήθελα να κάνω και να προσθέσω κάτι ακόμα:Mε βάση το ότι οι συσκευές wp (ειδικά τα lumia της nokia)είναι από τα πιο όμορφα σε εμφάνιση,τα περισσότερα είναι κατασκευασμένα από ποιοτικά υλικά,αλλά και τίμια σε τιμή π.χ lumia 520, αξίζει να κάνει κανείς αυτή τη μετάβαση( android -----> windows phone);Επιπλέον, βλέπω πως οι developers δεν ενδιαφέρονται τόσο για τα wp.Αυτό σημαίνει ότι το store των windows phones είναι αρκετά "φτωχό";

Είναι ανάλογα το τι ζητάτε από ένα λειτουργικό.

Προερχόμενος από χαμηλής κατηγορίας android και μετέπειτα σε νεξους,είπα να δοκιμάσω και wph8 και ios.

Αυτή τη στιγμή τα πληρέστερα λειτουργικά είναι Android,ios.

Το πρώτο πράμα που με χάλασε είναι η μη ύπαρξη παραμετροποίησης.

Ξεχάστε status bar και άνοιγμα ότι toggle θες.

Ενα παράδειγμα σας δίνω.

Το μάρκετ όσο πάει και εμπλουτίζεται αλλά ακόμα θέλει δουλειά.

Πιστεύω όμως ότι ο μέσος χρήστης θα ικανοποιηθεί.

Τα wph έχουνε εμπειρία χρήσης,είναι ομαλότατα αλλά η Microsoft το πάει πολύ αργά το όλο θέμα και γι αυτό δυστυχώς είναι ακόμα ελλιπές το λειτουργικό.

Αυτές τις λίγες εντυπώσεις θα σας πω...

Έχω κι άλλες αλλά καλά θα ήτανε να μας πείτε ποιές οι προτεραιότητες σας σε ένα smartphone.

Το καθένα έχει τα ατού του.

Προερχόμενος από χαμηλής κατηγορίας android και μετέπειτα σε νεξους,είπα να δοκιμάσω και wph8 και ios.

Ενα παράδειγμα σας δίνω.

Τα wph έχουνε εμπειρία χρήσης,είναι ομαλότατα αλλά η Microsoft το πάει πολύ αργά το όλο θέμα και γι αυτό δυστυχώς είναι ακόμα ελλιπές το λειτουργικό.

Έχω κι άλλες αλλά καλά θα ήτανε να μας πείτε ποιές οι προτεραιότητες σας σε ένα smartphone.

1)Για εμένα οι προτεραιότητες σε ένα smartphone είναι όχι τόσο η επίδειξη των specs αλλά η απόδοση.Σ'αυτόν τον τομέα από ότι καταλαβαίνω τα wp και iphones είναι πολύ μπροστά σε σχέση με τα android.Π.χ είδα μερικά βίντεο σαν αυτό
και δείχνει πόσο καλά τα καταφέρνει το lumia 520, με specs 512 ram και 1ghz dual-core ,στα παιχνίδια με πολύ όμορφα 3d γραφικά σε αντίθεση με κινητά με τα ίδια specs που έχουν android.Μάλιστα αν παρατηρήσεις το σχόλιο με τα περισσότερα likes λέει χαρακτηριστικά "This is the cheapest Lumia Windows Phone in the market, and still runs apps smoothly and even better than a Galaxy S3".2)Θέλω το smartphone μου να είναι όμορφο με αξιοπρεπή κάμερα,πράγμα το οποίο επιτυγχάνουν τα περισσότερα wp(π.χ htc,nokia).3)Από ότι βλέπω γενικά στα forum τα android υστερούν σε αυτονομία επειδή αναφέρουν(στα forum) πως το android είναι "κακογραμμένο".Δηλαδή τη "δουλειά" που κάνει το διπύρηνο lumia 920 π.χ κάνει και το nexus 4 που είναι τετραπύρηνο.5)Θέλω να μην έχει lags.6)Το customization του android το έχω βαρεθεί.

Σύμφωνα με τα παραπάνω το καλύτερο για μένα θα ήταν το iOS αλλά η τιμή του απαγορευτική.Οπότε μένει το wp.Γνώμες;:)

Υ.Γ Μπορεί να με θεωρήσετε τρελό:lol: αλλά μου ψηλοαρέσει το metro style των wp έτσι όπως το βλέπω στα βίντεο:D:rolleyes:

+1 και εγώ την ίδια ερώτηση ήθελα να κάνω και να προσθέσω κάτι ακόμα:Mε βάση το ότι οι συσκευές wp (ειδικά τα lumia της nokia)είναι από τα πιο όμορφα σε εμφάνιση,τα περισσότερα είναι κατασκευασμένα από ποιοτικά υλικά,αλλά και τίμια σε τιμή π.χ lumia 520, αξίζει να κάνει κανείς αυτή τη μετάβαση( android -----> windows phone);Επιπλέον, βλέπω πως οι developers δεν ενδιαφέρονται τόσο για τα wp.Αυτό σημαίνει ότι το store των windows phones είναι αρκετά "φτωχό";

Ενα παράδειγμα σας δίνω.

1)Για εμένα οι προτεραιότητες σε ένα smartphone είναι όχι τόσο η επίδειξη των specs αλλά η απόδοση.Σ'αυτόν τον τομέα από ότι καταλαβαίνω τα wp και iphones είναι πολύ μπροστά σε σχέση με τα android.Π.χ είδα μερικά βίντεο σαν αυτό
και δείχνει πόσο καλά τα καταφέρνει το lumia 520, με specs 512 ram και 1ghz dual-core ,στα παιχνίδια με πολύ όμορφα 3d γραφικά σε αντίθεση με κινητά με τα ίδια specs που έχουν android.Μάλιστα αν παρατηρήσεις το σχόλιο με τα περισσότερα likes λέει χαρακτηριστικά "This is the cheapest Lumia Windows Phone in the market, and still runs apps smoothly and even better than a Galaxy S3".2)Θέλω το smartphone μου να είναι όμορφο με αξιοπρεπή κάμερα,πράγμα το οποίο επιτυγχάνουν τα περισσότερα wp(π.χ htc,nokia).3)Από ότι βλέπω γενικά στα forum τα android υστερούν σε αυτονομία επειδή αναφέρουν(στα forum) πως το android είναι "κακογραμμένο".Δηλαδή τη "δουλειά" που κάνει το διπύρηνο lumia 920 π.χ κάνει και το nexus 4 που είναι τετραπύρηνο.5)Θέλω να μην έχει lags.6)Το customization του android το έχω βαρεθεί.

Σύμφωνα με τα παραπάνω το καλύτερο για μένα θα ήταν το iOS αλλά η τιμή του απαγορευτική.Οπότε μένει το wp.Γνώμες;:)

Υ.Γ Μπορεί να με θεωρήσετε τρελό:lol: αλλά μου ψηλοαρέσει το metro style των wp έτσι όπως το βλέπω στα βίντεο:D:rolleyes:

Μετά από πολλά χρόνια χρήσης Android και μάλιστα έχοντας αναπτύξει και εφαρμογές γι' αυτό και περνώντας σε WP 8 περισσότερο για γνωριμία και δοκιμή κι έχοντας αρκετό καιρό στα χέρια μου ένα Nokia Lumia 520 έχω μόνο θετικές εντυπώσεις. Το λειτουργικό είναι ομαλότατο στη χρήση του, δεν κολλάει, τις εφαρμογές που έτρεχα στο andoid τις έχω και στα WP 8 και μάλιστα με πολύ πιο καλή εμπειρία χρήσης. Παιχνίδια δεν παίζω όμως κάποια που δοκίμασα από περιέργεια τρέχουν ομαλότατα και χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ποια είναι η μεγάλη διαφορά που έχω εντοπίσει; Το γεγονός πως τα WP 8 είναι ένα λειτουργικό που μπορείς να κάνεις αυτό που θες με πολύ λιγότερες κινήσεις και κόπο σε σχέση με το android. Και το κυριότερο χωρίς το παραμικρό lag! Και όλα αυτά με το φτηνότερο Nokia! Για να μην πολυλογώ και γίνομαι κουραστικός: Η απόφαση να δοκιμάσω τα WP 8 ήρθε γιατί βαρέθηκα στο android να κάνω αυτό που για μένα έπρεπε να το κάνει το ίδιο το λειτουργικό και δεν είναι τίποτα άλλο από το να μου παρέχει σιγουριά και σταθερότητα. Με το android όλο και κάτι δε θα πήγαινε καλά!... Τα WP 8 θεωρώ πως όποιος τα δοκιμάσει δύσκολα θα αλλάξει λειτουργικό, τουλάχιστον στην παρούσα φάση. Αξίζουν τα λεφτά τους και με το παραπάνω. Η εμπειρία χρήσης είναι εξαιρετική και νομίζω πως σε αυτόν τον τομέα ξεπερνούν κατά πολύ και το IOS και το android. Τελικά, αν και το ξεκίνησα για δοκιμή, θα παραμείνω στα WP8 και ίσως αργότερα να αγοράσω μια πιο δυνατή συσκευή :)

(1)Αν εχεις βαλει στο ματι το 520 και σε ικανοποιει με ολα αυτα που βλεπεις,δικη σου η επιλογη.

Το android ειναι ανοιχτο λειτουργικο και αυτο εχει και τα αρνητικα του σε σχεση με τα κλειστα της apple-ms.

(2)Η ομορφια ειναι κατι το υποκειμενικο αλλα γενικα και τα λουμια και τα htc εχουνε ποιοτητα.

(3)Η αυτονομια ειναι αναλογα την χρηση που κανεις.Δε φταιει αν ειναι κακογραμμενο οπως λες.

Το παραδειγμα που αναφερεις για τις συσκευες,ναι,υπαρχει διαφορα σε ταχυτητα.Αλλο να εχεις δυο krait επεκεργαστες και αλλο 4 και με διπλασια ραμ.

(5)Το android για μενα ειναι το pure καθαρο και αγνο android που συναντησα στο νεξους μου.

Με αυτο τα συγκρινω ολα.

Αφηνω στην ακρη τα προσθετα της σαμμυ η της htc η της lg διοτι βαραινουν το λειτουργικο.

Τα λαγκαρισματα που λες οντως υπαρχουν αλλα οχι σε ολες τις συσκευες, sos.

Η ελευση της jelly bean καλυτερευσε τα πραματα σε πολλους τομεις.

Λαγκαρισμα δε θα δεις στα wph για δυο λογους.

Πρωτον γιατι ειναι ενα πολυ σταθερο λειτουργικο,ελαφρυ διχως πολλες παρεμβασεις και δευτερον η ms εκανε πολυ καλη δουλεια στο να κρυψει με loading(τελιτσες) τυχον καθυστερησεις και σκαλωματα.

Αυτο το βλεπω ακομα και στο Htc μου που φοραει και ιδιο chipset με το 920 που προανεφερες.

Καταλαβαινω οτι εχεις χαμηλο μπατζετ να δε κανω λαθος μιας και βλεπεις το 520.

Εφοσον το κυριοτερο κριτηριο αγορας σου εχει να κανει με smoothness,τσεκαρε το απο κοντα.

Ειμαι μια πολυ τιμια προταση.

Το 520 νομίζω πως δεν έχει εμπρός κάμερα (αρα αντίο skype). Πάρε το 620 και θα μείνεις αρκετά ευχαριστημένος με τα 8ρια. Αν κρίνω και απο τα σχόλια αλλων που ειχαν ιδια με την δικη σου διαδρομη (android->wp8).....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

(1)Αν εχεις βαλει στο ματι το 520 και σε ικανοποιει με ολα αυτα που βλεπεις,δικη σου η επιλογη.

Το android ειναι ανοιχτο λειτουργικο και αυτο εχει και τα αρνητικα του σε σχεση με τα κλειστα της apple-ms.

(2)Η ομορφια ειναι κατι το υποκειμενικο αλλα γενικα και τα λουμια και τα htc εχουνε ποιοτητα.

(3)Η αυτονομια ειναι αναλογα την χρηση που κανεις.Δε φταιει αν ειναι κακογραμμενο οπως λες.

Το παραδειγμα που αναφερεις για τις συσκευες,ναι,υπαρχει διαφορα σε ταχυτητα.Αλλο να εχεις δυο krait επεκεργαστες και αλλο 4 και με διπλασια ραμ.

(5)Το android για μενα ειναι το pure καθαρο και αγνο android που συναντησα στο νεξους μου.

Με αυτο τα συγκρινω ολα.

Αφηνω στην ακρη τα προσθετα της σαμμυ η της htc η της lg διοτι βαραινουν το λειτουργικο.

Τα λαγκαρισματα που λες οντως υπαρχουν αλλα οχι σε ολες τις συσκευες, sos.

Η ελευση της jelly bean καλυτερευσε τα πραματα σε πολλους τομεις.

Λαγκαρισμα δε θα δεις στα wph για δυο λογους.

Πρωτον γιατι ειναι ενα πολυ σταθερο λειτουργικο,ελαφρυ διχως πολλες παρεμβασεις και δευτερον η ms εκανε πολυ καλη δουλεια στο να κρυψει με loading(τελιτσες) τυχον καθυστερησεις και σκαλωματα.

Αυτο το βλεπω ακομα και στο Htc μου που φοραει και ιδιο chipset με το 920 που προανεφερες.

Καταλαβαινω οτι εχεις χαμηλο μπατζετ να δε κανω λαθος μιας και βλεπεις το 520.

Εφοσον το κυριοτερο κριτηριο αγορας σου εχει να κανει με smoothness,τσεκαρε το απο κοντα.

Ειμαι μια πολυ τιμια προταση.

Σωστά.Το μπάτζετ δεν είναι πολύ αλλά ούτε και αρκετά χαμηλό.Και 800 ευρώ να είχα διαθέσιμα για κινητό πάλι θα κοιτούσα περισσότερο low-end κινητά για αρχή(μέχρι να τσεκάρω το τι προσφέρει το κάθε λογισμικό) και μετά βλέπουμε για μεγαλύτερες αγορές.

Το 520 νομίζω πως δεν έχει εμπρός κάμερα (αρα αντίο skype). Πάρε το 620 και θα μείνεις αρκετά ευχαριστημένος με τα 8ρια. Αν κρίνω και απο τα σχόλια αλλων που ειχαν ιδια με την δικη σου διαδρομη (android->wp8).....

Το γνωρίζω πως το 520 δεν έχει εμπρός κάμερα αλλά είναι κατά τη γνώμη μου ομορφότερο από το 620 με μεγαλύτερη οθόνη(4 ίντσες).Το μόνο ουσιαστικό αβαντάζ του 620 είναι η εμπρός κάμερα.Όσον αφορά τα hardware είναι σχεδόν ίδια.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας:happy:!

Γνώμες για το market;

Γνώμες για το market;

Τα περισσότερα θα τα βρεις.

Τσέκαρε από υπολογιστή το μάρκετ και δες αν αυτές που σε ενδιαφέρουν βρίσκονται στα wph8.

Γενικά όμως εμπλουτίζεται.

Kαι κάτι τελευταίο....Οι εφαρμογές των wp είναι σαν τις εφαρμογές των android;Δηλαδή έχουν όρους όπως π.χ ανάγνωση κατάστασης και ταυτότητας τηλεφώνου,προσωπικές πληροφορίες,τοποθεσία κ.α. ;

Kαι κάτι τελευταίο....Οι εφαρμογές των wp είναι σαν τις εφαρμογές των android;Δηλαδή έχουν όρους όπως π.χ ανάγνωση κατάστασης και ταυτότητας τηλεφώνου,προσωπικές πληροφορίες,τοποθεσία κ.α. ;

Φυσικά;)

Δεν είναι ανησυχητικό κατά την γνώμη μου.

Για άλλους λόγους γίνεται αυτό και όχι για αυτό που σκέφτονται οι περισσότεροι.

Το χαρηκα πολυ διαβαζοντας τις τελευταιες 2 σςλιδες... Ωραια διατυπομενες αποψεις και ερωτησεις για το λειτουργικο και ομορφες περιγραφες εμπειριας χρησης του ...

Οι τελευταιες αποψεις και ερωτησεις των φιλων στο φορουμ δειχνουν απο που λεω καιρο ...

Ο κοσμος αντιλαμβανεται σιγα σιγα οτι τα wp ειναι μια αρκετα σοβαρη εναλλακτικη λυση σαν 3η επιλογη μετα το android kai to iOS ...

Και αυτα που κανουν τα κανουν σωστα σταθερα και με διαφορετικα ωραιο τροπο απο οτι τα αλλα 2 ...

Νομιζω οτι ηρθε ο καιρος να εχει το λειτουργικο την αναγνωριση που του αξιζει

Στα wp8 μπορεις να κανεις τα update και τους χαρτες μεταφορα στην καρτα μνημης??

Δεν το εχω κανει γιατι δεν εχω καρτα sd (920) αλλα στα Νοκια γινεται μεταφορα των χαρτων στην καρτα μνημης με την εφαρμογη Storage check

http://betalabs.nokia.com/trials/Storage-Check

Edited by colossus_r

Καλημέρα.Έχω ένα nokia lumia 820 αλλά δεν ξέρω αν ειναι φυσιολογικά αυτά που κάνει,δηλαδή ανεβάζω την ένταση στο 30,κάνω ένα restart και η ένταση πάλι στο default δηλαδή 19,20.Το κάνει αυτό σε εσας?Και κάτι αλλό χτες το έβαλα για φόρτιση κλειστο,αλλά δεν φόρτισε κλειστό,ξανά άνοιξε και φόρτιζε ανοιχτό.Ειναι φυσιολογικό αυτό?
Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray

Καλημέρα.Έχω ένα nokia lumia 820 αλλά δεν ξέρω αν ειναι φυσιολογικά αυτά που κάνει,δηλαδή ανεβάζω την ένταση στο 30,κάνω ένα restart και η ένταση πάλι στο default δηλαδή 19,20.Το κάνει αυτό σε εσας?Και κάτι αλλό χτες το έβαλα για φόρτιση κλειστο,αλλά δεν φόρτισε κλειστό,ξανά άνοιξε και φόρτιζε ανοιχτό.Ειναι φυσιολογικό αυτό?

Και τα δυο είναι φυσιολογικά :)

Ασχημα νεα για τους κατοχους του 520

Nokia confirms Glance feature coming to all Windows Phone 8 Lumias, except the Lumia 52x

http://www.wpcentral.com/nokia-confirms-glance-coming-all-lumias-except-lumia-52x

Ενώ έχω περάσει μουσική στην κάρτα sd, οργανωμένα σε album, εμφανίζεται 3 και 4 φορές το ίδιο τραγούδι και πιθανολογώ ότι γίνεται λόγω μη συγχρονισμού.

Αυτό το πρόβλημα, δηλ. το να εμφανίζεται 3-4 φορές το ίδιο τραγούδι στη λίστα αναπαραγωγής όταν τα αρχεία είναι αποθηκευμένα στην sd, έχω διαβάσει σε forums του εξωτερικού ότι είναι πολύ μεγάλο bug του λειτουργικού που υπάρχει από την εποχή των 7.1 και η MS ακόμη να το λύσει!

Δείτε εδώ, π.χ.:

http://forums.wpcentral.com/windows-phone-8/212442-duplicated-song-tracks-windows-8-phone.html

Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω τις επόμενες ημέρες το Ativ S της Samsung και επειδή έχω σκοπό να ακούω πολύ μουσική με το κινητό μου, με ενδιαφέρει άμεσα το θέμα.

Εσείς έχετε αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα; Αν ναι πώς το λύσατε;

Στέλνω φίλο να δει το lumia 820 που του προτεινα να αγοράσει...

και τι τού λέει η πωλήτρια ...?

πάρε S3 android τα windows θέλουν σπάσιμο...

άντε βγάλε άκρη... τα συμπεράσματα δικά σας...

Αυτό το πρόβλημα, δηλ. το να εμφανίζεται 3-4 φορές το ίδιο τραγούδι στη λίστα αναπαραγωγής όταν τα αρχεία είναι αποθηκευμένα στην sd, έχω διαβάσει σε forums του εξωτερικού ότι είναι πολύ μεγάλο bug του λειτουργικού που υπάρχει από την εποχή των 7.1 και η MS ακόμη να το λύσει!

Δείτε εδώ, π.χ.:

http://forums.wpcentral.com/windows-phone-8/212442-duplicated-song-tracks-windows-8-phone.html

Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω τις επόμενες ημέρες το Ativ S της Samsung και επειδή έχω σκοπό να ακούω πολύ μουσική με το κινητό μου, με ενδιαφέρει άμεσα το θέμα.

Εσείς έχετε αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα; Αν ναι πώς το λύσατε;

Εγώ δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Επειδή είχα iphone παλαιότερα τα έχω οργανωμένα στο itunes με artwork, ημερομηνίες κλπ και απλά τα κάνω drag n drop από το itunes στην κάρτα μνήμης και μετά το κινητό τα βλέπει κανονικά με τα artwork, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων που μάλλον έχουν να κάνουν με το μέγεθος της φωτογραφίας που έχω βάλει για album cover.

Μήπως παίζει ρόλο οτι τα έχω χύμα μέσα στο φάκελο music της κάρτας μνήμης και όχι σε υποφακέλους;

@sinepofli

Καλά αυτό είναι μεγάλο θέμα και η πλάκα είναι οτι τα λένε αυτά χωρίς καν να έχουν δοκιμάσει. Το λειτουργικό είναι πολύ καλό και τις απαιτήσεις της πλειονότητας των χρηστών τις καλύπτει άνετα. Εμένα πάντως πωλήτρια σε κατάστημα κινητής με είχε ρωτήσει αν είμαι ευχαριστημένος με το 8S γιατί ήθελε να το αγοράσει :)

Edited by atlantian
Nickolas

Και εμένα κάποια στιγμή μετά από reset μου τα εμφανίζε διπλα τα τραγούδια,αλλα ήταν να το δώσω το κινητο και έτσι δεν ασχολήθηκα πολυ με το θέμα:p

Αλλο αυτό που μου την σπάει είναι ότι δεν τρέχει στο background σωστά ο music player και έτσι όταν σταματήσεις να ακούς μουσική και μετά πχ 1-2 ημέρες η ακομα και καποιες ωρες,πας να ξανακουσεις και σε γυρνάει στην αρχή της λίστας με τη συλλογή σου και όχι από εκεί που σταματήσεις.

Και όταν έχεις καμία συλλογή από 2000 τραγούδια στο κινητο κλαφτα χαραλαμπε να κάθομαι να θυμηθώ ποιο τραγούδι άκουγα έτσι ώστε να πάω σε αυτό το σημείο και να συνεχίσει μετά.

Απλα απαράδεκτο.

Αυτό για εμένα είναι το σοβαρότερο θέμα που πρεπει να λυθεί.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Με ποιο τρόπο έχετε φτιάξει λίστες?

Εγώ για κάθε κατηγορία/λίστα τραγουδιών τα έχω σε ξεχωριστούς φακέλους στην κάρτα μνήμης. Από κει και πέρα πήρα ένα τραγούδι από κάθε φάκελο, δημιούργησα λίστα και έπειτα μέσω pc συμπλήρωσα και ταξινόμησα τα υπόλοιπα τραγούδια στις λίστες που έφτιαξα.

Δεν μου έχει παρουσιάσει διπλό τραγούδι σε καμία λίστα.