Jump to content

colossus_r

Members
 • Δημοσιεύσεις

  2.835
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

About colossus_r

 • Ημ. Γέννησης 29/09/1960

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Vodafone - Ελλάδα

colossus_r's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

 1. Αυτό "Το αφήνω να κλείσει μόνο του" δλδ η μπαταρία να εξαντληθεί τελείως κ να κλείσει το κινητό, κάνει πολύ μεγαλύτερη ζημιά στην μπαταρία. Ο γενικός κανόνας είναι να φορτίζουμε μόλις πέσει από 20%.
 2. Έχω παρα πολύ καιρό να γράψω στο φόρουμ αλλά διαβάζω κάποιες φορές κ τώρα δεν άντεξα γιατί καποιοι από σας, που δεν ξέρω πόσο παλιοί είστε δεν βάζετε μυαλό. Πάμε λοιπόν: 1. Όταν κάποιος ξοδεύει ατελείωτες ώρες να φτιάξει κάτι που θα βοηθήσει τους υπόλοιπους δεν απαξιώνουμε αυτό που κάνει γιατί δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει. 2. Μην απαξιώνεται την βοήθεια που ο καθένας προσφέρει στην κοινότητα. Έλεος με τους πολυξερους που ξέρουν κ xml και γράφουν κ xml κ φτιάχνουν κ custom rom με xml !!!!!Τι σχέση έχει ρε φίλε ότι ξέρεις να γράφεις xml κ θεωρείς απλό αυτό που κάνει ο φίλος Ανδρέας? Αν είχες εστω κ λίγο ασχοληθεί θα ήξερες ότι δεν έχουν καμμία σχεση. Αυτό που κάνει είναι να τεσταρει πολλές φορές με ατελείωτες δοκιμές κ πολύ χρόνο τις δεκάδες ρυθμίσεις που χρειαζονται για μια άψογη φωτογραφία. Και για να το κάνεις αυτό πρέπει να έχεις γνώσεις για ασχοληθείς. Σε μορφή xml απλα αποθηκεύονται αυτές οι ρυθμίσεις για να βοηθηθούν κ άλλοι που δεν έχουν ούτε την υπομονή, τον χρόνο αλλά ούτε κ τις γνώσεις που απαιτούνται. 3. Όταν κάποιος χωρίς κανένα προσωπικό όφελος προσπαθεί να κάνει μια δουλειά που θα βοηθήσει άλλους εκτιμήσετε την προσπάθεια του και αν δεν σας αρέσει τουλάχιστον μην του την λέτε. Δεν σας έχει καμμία υποχρέωση. 4. Δεν τα ξέρετε όλα. Κάθε μέρα μαθαίνετε. (αυτό δεν το μάθατε από μένα 😜😜😜 )
 3. Τελικά μετά από ψάξιμο έκανα force stop την εφαρμογή της εθνικής, clear data and cashe και μετά δούλεψε μια χαρά στην δεύτερη προσπάθεια. Πήρε την κάρτα κ έκανα κ πληρωμή. Τα ίδια ακριβώς έκανε κ φίλος κ του δούλεψε. Όποτε όλα καλά. Clear data and cashe και πρέπει να δουλεύει σε όσους έχουν πρόβλημα.
 4. Στο δικό μου είναι 21.15.15. Άρα εδώ έχουμε διαφορά. Και το "Πλαίσιο υπηρεσιών google". Στο δικό μου είναι v10. Για να το δεις αυτό στις εφαρμογές πατάς 3 τέλειες πάνω δεξιά κ επιλέγεις "Διεργασίες Συστήματος".
 5. Ίσως ... Κάποιος που του δουλεύει το nfc να μας πει τι έκδοση gfs έχει να το τσεκαρουμε.
 6. Μετά την εγκατάσταση του icebox k freeze τα gfs το nfc payment της εθνικής συνεχίζει κ δεν δουλεύει. Υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει ;
 7. Οκ φίλε. Κ πάλι σε ευχαριστώ πολύ.
 8. Ευχαριστώ πολύ. Αν θέλεις εξήγησε μου κ το εξής: Αν βάλω το icebox κ κάνω freeze to google framework services εγκαταστήσω το nfc μετά μπορώ να το κάνω unfreeze για να δουλεύει το playstore ? Ευχαριστώ.
 9. Καλησπέρα φίλε. Έχω βάλει με googlefier gms και όλες οι εφαρμογές google αλλά κ οι άλλες που έβαλα από το store δουλεύουν κανονικά. Το μόνο που δεν δουλεύει είναι το nfc της Εθνικής. Είναι εύκολο να μου εξηγήσεις πως το έκανες η κάποιο λινκ με οδηγό. Ευχαριστώ.
 10. Αυτό το Νοκια θα το ήθελα. Στάλθηκε από το MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 11. colossus_r

  Poco F1

  Δεν χρειάζεται να πας σε custom, όλες τους έχουν διαφορά θέματα. Όταν ρουταρεις βάλε eu rom και kernel του δικού μας του Μιχάλη sphinx kernel. Αν θέλεις να δοκιμάσεις custom rom τότε να βάλεις multirom και κράτα την eu βασική και δεύτερες βάλε οποίες θες να δοκιμάσεις (εγώ έχω 3-4) και τις δοκιμάζω με την ασφάλεια του μπουταρω eu οπότε θέλω που έχω όλο το setup και τις εφαρμογές μου.
 12. colossus_r

  Poco F1

  Έχεις κάνει root? Και ποια rom έχεις;
 13. colossus_r

  Poco F1

  Άλλαξε launcher... O CPL από το store είναι πολύ καλός με πολλές ρυθμίσεις και ένα addon για google feed στα αριστερά
 14. colossus_r

  Poco F1

  Στην Beta 8.11.15 EU είναι πιστοποιημενη.
 15. colossus_r

  Poco F1

  Την έβαλα για να δείξω την φωτεινότητα που μπορείς να πάρεις από τον φακο και μονο για αυτο. Ο θόρυβος είναι εμφανής σιγουρα. Αν σκεφτείς ομως ότι ασχολούνται με την gcam pixel3mod για το mi8 (και παίζει και στο poco) καμιά 15αρια μέρες μόνο είναι πάρα πολύ μεγάλη πρόοδος. Και βλέποντας που έχει φτάσει το mod2 τότε πολύ γρήγορα θα έχουμε πολύ καλύτερη ποιότητα.
×
×
 • Create New...