Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άψογος σ ευχαριστώ

και κάποια έμπιστη εφαρμογή να κλείνει τη σύνδεσή

Η ίδια :cool:

Ειχα το viber στο τηλεφωνο μου, πηρα αλλο τηλεφωνο πριν 2 μηνες και εβαλα το viber στο νεο τηλεφωνο.

Χθες, στο νεο τηλεφωνο φλασαρα καινουρια rom και εβαλα καινουριο gmail γιατι το πουλησα σε εναν φιλο μου.

Προσπαθω να βαλω παλι το viber στο παλιο μου τηλεφωνο και μου βγαζει σφαλμα ''δυστυχως η εφαρμογη viber εχει σταματησει''. Δεν ανοιγει καθολου.

Εχω κανει εκκαθαριση δεδομενων και απεγκατασταση, διαγραφη του φακελου viber στην καρτα sd και ξανα εγκατασταση αλλα παλι βγαζει το ιδιο σφαλμα :(

Υπαρχει καποιο κρυφο αρχειο πουθενα ? ή να φλασαρω rom απο την αρχη ?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Έχω βάλει 2 εφαρμογές Proximity smart cover & coverlokk άλλα δεν κάνουν καθόλου αυτό που θέλω ,

Έβαλα μια wallet flip cover θήκη και με βοήθεια του αισθητήρα κίνησης να κάνει look & unlook οθόνη χωρίς να πατάω το power button και ολίσθηση άλλα μέχρι στιγμής μόνο μπαταριά καταναλώνει

υπάρχει κάτι καλύτερο ?

:ninja:

Έχω βάλει 2 εφαρμογές Proximity smart cover & coverlokk άλλα δεν κάνουν καθόλου αυτό που θέλω ,

Έβαλα μια wallet flip cover θήκη και με βοήθεια του αισθητήρα κίνησης να κάνει look & unlook οθόνη χωρίς να πατάω το power button και ολίσθηση άλλα μέχρι στιγμής μόνο μπαταριά καταναλώνει

υπάρχει κάτι καλύτερο ?

Για δοκίμασε το automaton. Έχει ρύθμιση και για τέτοιες θήκες.

https://play.google.com/store/apps/details?id=aky.akshay.coveralgorithm

Πρώτη φορά γράφω σε αυτό το σημείο του forum πιστεύω να μην έχω κάνει λάθος. Μπορεί να πει κάποιος δυο λόγια για την εφαρμογή better battery stats; Πώς δουλεύουν τα wakelocks κτλ...;

Πρώτη φορά γράφω σε αυτό το σημείο του forum πιστεύω να μην έχω κάνει λάθος. Μπορεί να πει κάποιος δυο λόγια για την εφαρμογή better battery stats; Πώς δουλεύουν τα wakelocks κτλ...;

Δε χρειάζεται να μπλέξεις με το bbs.

Πλέον υπάρχει το wakelock detector που είναι απλό και user friendly.

Παιδια εβαλα τον exdialer και ειναι πολυ καλος! Αλλα οταν πχ εχω μια αναπαντητη κ τημ ανοιγω πρωτα βγαινει ο στοκ dialer και μετα ανοιγει αυτος! Αυτο συμβαινει κ καποιες φορες οταν το ανοιγω απλα! Καμια γνωμη?

Παιδια εβαλα τον exdialer και ειναι πολυ καλος! Αλλα οταν πχ εχω μια αναπαντητη κ τημ ανοιγω πρωτα βγαινει ο στοκ dialer και μετα ανοιγει αυτος! Αυτο συμβαινει κ καποιες φορες οταν το ανοιγω απλα! Καμια γνωμη?

Αν εισαι ρουτ, παγωσε τον στοκ.

υπάρχει κάτι καλύτερο ?

Απο τη στιγμη που ζητας unlock, το κινητο δεν κλεινει, η εφαρμογη τρεχει στο παρασκηνιο και ουσιαστικα το τηλ. δεν κλειδωνει.

Δοκιμασε μονο το lock. Θα βελτιωθει;

Δε χρειάζεται να μπλέξεις με το bbs.

Πλέον υπάρχει το wakelock detector που είναι απλό και user friendly.

Ακριβώς. Το έγραφα στο thread της μπαταρίας του Note II. Εξαιρετική εφαρμογή. Εύχρηστη, απλή με όμορφο UI και φυσικά με πάρα πολύ καλές πληροφορίες.

Δεν είναι θέμα του exDialer. Συμβαίνει με όλους τους 3rd party dialers να μην μπορούν να μα μηδενίσουν τις αναπάντητες και έχει να κάνει με το Android. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να επιλέξεις να ανοίγεις τις αναπάντητες με τον stock dialer. Ή να αγνοείς τον μετρητή και να σβήνεις κάποια στιγμή χειροκίνητα αλλά δεν το βρίσκω πολύ χρηστικό το τελευταίο.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Δεν θυμάμαι που αλλά έχει ρύθμιση να μην ανοίγει με τον στοκ για να σβήνεται το εικονίδιο των αναπάντητων αλλά μετά πρέπει να πας χειροκίνητα να κατεβάσεις την μπάρα και να σβήσεις το εικονίδιο.

Ακριβώς. Το έγραφα στο thread της μπαταρίας του Note II. Εξαιρετική εφαρμογή. Εύχρηστη, απλή με όμορφο UI και φυσικά με πάρα πολύ καλές πληροφορίες.

Δεν είναι θέμα του exDialer. Συμβαίνει με όλους τους 3rd party dialers να μην μπορούν να μα μηδενίσουν τις αναπάντητες και έχει να κάνει με το Android. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να επιλέξεις να ανοίγεις τις αναπάντητες με τον stock dialer. Ή να αγνοείς τον μετρητή και να σβήνεις κάποια στιγμή χειροκίνητα αλλά δεν το βρίσκω πολύ χρηστικό το τελευταίο.

Πως το κανω αυτο με τις αναπαντητες? Βασικα μηπως delete και να μεινω με στοκ? :O

Το Plex είναι προσφορά στο 1,50€

Εξαιρετικό application

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.plexapp.android

Το είδα και αμέσως μετά είδα το ποστ σου. Δεν κατάλαβα όμως τι ακριβώς κάνει αυτή η εφαρμογή.

Οργανώνεις τα βίντεο σου και μπορείς να βρεις πληροφορίες για αυτό αν είναι πχ σειρά και να τα δεις με δικό του player;

Εξήγησε μου λίγο.

Δεν ειμαι ροοτ! Καμια ιδεα?

Αν είσαι root έχει ένα addon που μπορεί να σβήνει τις αναπάντητες ο ex χωρίς να περάσεις από τον στοκ.

Αν θες να μην ανοίγει ο στοκ όταν ανοίγεις τον ex (δεν θα καθαρίζουν όμως οι αναπάντητες από το notification)

έχει αντίστοιχη επιλογή ο ex, μενού-συμπεριφορά- άνοιγμα προεπιλεγμένης εφαρμογής (βγάζεις το τικ)

Close your eyes, look into the dream

Winds of change, will winds of fortune bring...

Ξέρει κάποιος με ποιον browser μπορώ να κατεβάσω από uploaded εκτός από όπερα και φοξ;
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Το είδα και αμέσως μετά είδα το ποστ σου. Δεν κατάλαβα όμως τι ακριβώς κάνει αυτή η εφαρμογή.

Οργανώνεις τα βίντεο σου και μπορείς να βρεις πληροφορίες για αυτό αν είναι πχ σειρά και να τα δεις με δικό του player;

Εξήγησε μου λίγο.

αυτά που είπες συν ότι βλέπει όλα τα βιντεο που έχεις στον σερβερ σου (στο PC σου) και μέσω δικτύου μπορείς να τα δεις στο τηλέφωνο σου.

Πως το κανω αυτο με τις αναπαντητες? Βασικα μηπως delete και να μεινω με στοκ? :O

Αν δεν έχεις πρόβλημα να ανοίγει ο stock για τις αναπάντητες και σου αρέσει ο ex δεν έχεις λόγο να τον ξηλώσεις. Όσο για το πως να το κάνεις, έχει επιλογή ο ίδιος ο ex στις ρυθμίσεις του (Προτιμήσεις - Συμπεριφορά - Άνοιγμα προεπιλεγμένης εφαρμογής) αλλά μπορείς και όταν πας να ανοίξεις μια αναπάντητη, στο παράθυρο που σου βγάζει να διαλέξεις ποια εφαρμογή θες να χρησιμοποιήσεις, να επιλέξεις τον Ex και να διαλέξεις το πάντα.

Ξέρει κάποιος με ποιον browser μπορώ να κατεβάσω από uploaded εκτός από όπερα και φοξ;

Δώσε ένα link από το uploaded, γιατί δεν έχω κάποιο εύκαιρο, να σου πω για uc και boat.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Ρε παιδιά υπάρχει καμία εφαρμογή να μου βγάζει όλες τις αγορασμενες εφαρμογές? Είχα το MyPurchases αλλά εδώ και μήνες δε δουλεύει.

Ρε παιδιά υπάρχει καμία εφαρμογή να μου βγάζει όλες τις αγορασμενες εφαρμογές? Είχα το MyPurchases αλλά εδώ και μήνες δε δουλεύει.

Ο ασφαλής τρόπος χωρίς 3rd party-no name εφαρμογή είναι ο browser.

Κάνεις το http://www.google.com/wallet/ bookmark σε μια αρχική.

Αν ξέρει φυσικά κάποιος κανένα καλύτερο τρόπο ας μας το πει γιατί δε λέει έτσι :p

παιδες καποια εφαρμογη που να ρυθμιζω ποιες εφαρμογες ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ποτε με 3g υπαρχει?

:)

Αν δεν έχεις πρόβλημα να ανοίγει ο stock για τις αναπάντητες και σου αρέσει ο ex δεν έχεις λόγο να τον ξηλώσεις. Όσο για το πως να το κάνεις, έχει επιλογή ο ίδιος ο ex στις ρυθμίσεις του (Προτιμήσεις - Συμπεριφορά - Άνοιγμα προεπιλεγμένης εφαρμογής) αλλά μπορείς και όταν πας να ανοίξεις μια αναπάντητη, στο παράθυρο που σου βγάζει να διαλέξεις ποια εφαρμογή θες να χρησιμοποιήσεις, να επιλέξεις τον Ex και να διαλέξεις το πάντα.

Δώσε ένα link από το uploaded, γιατί δεν έχω κάποιο εύκαιρο, να σου πω για uc και boat.

με τον boat δεν γίνεται

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Ενα app για να κλειδώνω το τηλ γιατί δεν θέλω να επιβαρύνω το Power button, υπάρχει; Αξιόπιστο και ελαφρύ. Υπάρχουν δεκάδες στο μαρκετ αλλά θέλω μια καλή πρόταση από εσάς που το κατέχετε.:)
Ι need a six month vacation, twice a year.

Ενα app για να κλειδώνω το τηλ γιατί δεν θέλω να επιβαρύνω το Power button, υπάρχει; Αξιόπιστο και ελαφρύ. Υπάρχουν δεκάδες στο μαρκετ αλλά θέλω μια καλή πρόταση από εσάς που το κατέχετε.:)

Screen off and lock, η καλύτερη εφαρμογή για μένα :)

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II