Jump to content

NoiSy_MaN

Members
  • Δημοσιεύσεις

    394
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by NoiSy_MaN

  1. Ξέρω γω γιατί όχι, τί 5.5 τί 6.44 :p Για priority line λέει ότι θέλει English address όμως.
  2. Πολύ καλή προσφορά, δε θα έχουμε θέμα με τελωνείο μιας που η αποθήκη είναι Κίνα? Και ποια επιλέγουμε την HK ή ΗΚ 4? Απαντήστε μου σύντομα όσο γίνεται παιδιά γιατί θα φύγω για στρατό και πρέπει να κινηθώ γρήγορα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)
  3. Μιας και το zenfone 2 που έχω μάλλον τα έπαιξε, θέλω ένα smartphone σε αυτά τα χρήματα από Ελλάδα που να έχει οπωσδήποτε αυτά τα χαρακτηριστικά: - Οθόνη 5-5.5 ιντσών - Τουλάχιστον 2gb RAM, κατά προτίμηση 3 - fast charging Όλα τα άλλα καλοδεχούμενα φυσικά κι αν μου πείτε μια εξαιρετική πρόταση που όμως έχει 270 πχ, ε δεν υπάρχει πρόβλημα. Από τη μικρή έρευνα που έκανα μου φάνηκε ότι το Xiaomi Redmi Note 4 είναι κτηνάκι και με διαφορά το πιο καλό vfm με την τιμή που έχει, περιμένω όμως να μου πείτε κι εσείς. Ευχαριστώ.
  4. Καλησπέρα παιδιά, έκανα το update σε 6.0 αλλά έχει κολλήσει στο "το android αναβαθμίζεται"...Μπορώ να κάνω κάτι πέρα από factory reset από recovery? Ευχαριστώ.
  5. Εμ αυτό λέω φίλε, τίποτα δεν έχω κάνει. Όλοι το κάνουν, τώρα να εγκαταστήσω έναν οποιονδήποτε, με το που θα τον ανοίξω θα φορτώσει μόνος του τη σελίδα της Google.
  6. Παιδιά με το που ανοίγω έναν browser, οποιονδήποτε, χωρίς να έχω πειράξει κάτι στις ρυθμίσεις του, μου ανοίγει αυτόματα τη σελίδα της Google. Ξέρετε το λόγο που συμβαίνει αυτό και πώς να το απενεργοποιησω?
  7. Και παραπάνω κλάσεις μη σου πω μη-γατάκι.
  8. Όσον αφορά το απότομο κατέβασμα στο 98% που ανέφερα πριν, στην τελευταία φόρτιση σταμάτησε στο 98 όποτε κάτι παίζει, προφανώς δεν το έχουν όλοι αυτό το θέμα βέβαια αλλά βλέπω ο καθένας έχει τα δικά του.
  9. Εγώ πάντως μετά την αναβάθμιση σε kit kat παρατήρησα ότι η μπαταρία πάει πολύ απότομα από το 100 στο 98, ακόμα κι αν απλά το αφήσω σε κατάσταση αναμονής 5 λεπτά.
  10. O Next είναι και για μένα ο καλύτερος, έχοντας δοκιμάσει και τους άλλους φυσικά. Τον είχα αγοράσει και σε sale. Το παλικάρι με το ποστ για bloat και 12 ευρώ προφανώς δεν τον έχει δοκιμάσει οπότε εξ ορισμού δεν μπορεί να κρίνει αντικειμενικά. Αν κάποιος δεν μπορεί/δε θέλει να δώσει τόσα λεφτά άλλο θέμα.
  11. Εννοώ ότι δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να βρεις πως γίνεται. Πριν καμιά βδομάδα το έκανα. Άμα συνεχίσεις να μην τα καταφέρνεις θα κοιτάξω τι ακριβώς να πατήσεις να σου πω.
  12. Γίνεται, τώρα δε θυμάμαι ακριβώς τι να πατήσεις αλλά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.
  13. Δηλαδή το my backup pro κάνει χωρίς ρουτ backup δεδομένων πχ saves παιχνιδιών όπως το helium?
  14. Η διαφορά με το ART αισθητή, τώρα να βάλει ο next υποστήριξη για διάφανες μπάρες.
×
×
  • Create New...