rxtarcher Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Αστο να σβησει απο μονο του την 1η φορα. Παράθεση make it a topless afternoon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 οποτε το iphone φορτιζει ανοιχτο παντα. Αφού ανοίξει, αν θες το κλείνεις. Δεν θα ανοίξει πάλι, ενώ θα συνεχίσει να φορτίζει. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Αστο να σβησει απο μονο του την 1η φορα. το αφηνω να σβησει,το βαζω να φορτισει,μετα ανοιγει μονο του κ το αφηνω καποιες ωρες παραπανω,κανενα 8ωρο,σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 7, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Γιατί το παιδεύεται τόσο πολύ βρε παιδιά το θέμα με τη πρώτη φόρτιση. Ούτε οκτάωρο θέλει, ούτε να σβήσει από μπαταρία θέλει. Χρησιμοποίησέ το μέχρι το 2-3%, και βάλε το να φορτίσει μέχρι το 100%. Ούτε 8ρωρο, ούτε 12ωρο. Εφόσον εμφανίσει μήνυμα πως είναι φορτισμένο, αποσύνδεσε το καλώδιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Το δικό μου για κάποιο λόγο με εγκατέλειψε στο 10% μια φορά και από τότε το φορτίζω όταν η μπαταρία είναι στο ~20% ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Το δικό μου για κάποιο λόγο με εγκατέλειψε στο 10% μια φορά και από τότε το φορτίζω όταν η μπαταρία είναι στο ~20% ... Αυτό έγινε επειδή δεν είχε γίνει καλο calibrate της μπαταρίας. Αν το αφήσεις να ξεφορτησει και να κλείσει μόνο του απο μπαταρία και μετά κανείς μια φόρτιση μέχρι το 100% τότε θα διορθωθεί. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramnoz Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 καλησπέρα παιδιά. Του έχετε θήκη ή το έχετε σκέτο, γυμνό; όταν το αγόρασα για ένα δίμηνο περίπου το είχα γυμνό επειδή είναι πανέμορφο. Μετά έτσι για ποικιλία και όχι για προστασία πήρα θήκες. εσείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 8, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Γυμνό αργά ή γρήγορα θα σου κάνει σημάδια. Αποφασίζεις αναλόγως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Εκτος αν παρεις προστατευτικες μεμβρανες για ολο το κινητο, και το εχεις χωρις θηκη, αλλα και προστατευμενο απο σημαδακια... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Εκτος αν παρεις προστατευτικες μεμβρανες για ολο το κινητο, και το εχεις χωρις θηκη, αλλα και προστατευμενο απο σημαδακια... Υπάρχουν μεμβράνες για τα πλάγια? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Για ρίξε μια ματιά προς zagg και dbrand Είχα πάρει από την πρώτη ένα δερμάτινο αυτοκόλλητο για το 4άρι και ήταν απίστευτα πρακτικό αλλά και όμορφο. Αλλά για το 5άρι είχε ένα περίεργο κόψιμο στην κάμερα/φλας. Και κάποτε είχε και για τα πλαϊνά, αλλά ξεκόλλησαν σχετικά γρήγορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Υπάρχουν μεμβράνες για τα πλάγια? Ναι αμε... Εχω σε ολο το κινητο βαλει. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 8, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Ναι αμε... Εχω σε ολο το κινητο βαλει. Τι έχεις βάλει ακριβώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rxtarcher Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 (edited) Αν τό´ χεις χωρις θηκη, απλα παντα τσεπη και εννοειτε μεμβρανες μπρος πισω, κι εμενα μ αρεσει χωρις θηκη περισσοτερο αλλα εποχες οπως καλοκαιρι και διακοπες ειναι αναποφευκτη η θηκη. Οσο για μεμβρανες στα πλαγια δεν εχω δει ειναι η αληθεια, αλλα και να υπαρχουν δεν θα προφυλασουν τις γωνιες περιμετρικα απ το μπρος και το πισω μεροσ αλλα μονο το γυρω γυρω. Edited October 8, 2013 by rxtarcher Παράθεση make it a topless afternoon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 δεν κρυβω αγορασα μια θηκη 9Ε απλη απο ενα πολυκαταστημα. Χθες με εσωσε μια και μου επεσε απο το υψος καρεκλας σε σιδερο/βαση τραπεζιου. Ομως εφταιγα εγω.Γιατι δεν ειχα κλεισει την τσεπη του μπουφαν και γλυστρισε. Σκεφτομαι να το αφησω ως εχει και να μην βαλω καμμια θηκη ειναι πανεμορφο για να το χρησιμοποιεις ετσι. σε αυτην την περιπτωση ομως πρεπει να ενεργοποιησω την apple care + Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Τι έχεις βάλει ακριβώς; Εχω παρε απο το ebay πλαινα προστατευτικα. Μη φανταστεις. Κατι τελειως απλο και οικονομικο. Και σε αρκετες ποσοτητες να εχω σε περιπτωση που χαλασει καποια... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramnoz Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. ενώ έχω πολλές και καλές θήκες, πάντα με προκαλεί το άτιμο να το έχω γυμνό! Έχω το λευκό βέβαια και χαράζεται πιο δύσκολα από το μαύρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 (edited) Εγω μετά από 11 μήνες βρήκα το πρώτο σημαδάκι. 99% με θήκη το έχω αλλά πάλι κάπου έγινε. Ελπίζω να μείνω σε αυτό γιατί ακόμη δεν προβλέπεται αντικατάσταση. Να ρωτήσω και κάτι που ίσως φανεί αστείο. Μπορούμε να δούμε live streaming σε ios? Είδα κάτι εφαρμογές στο appstore που λένε για αυτό με αντιγραφή επικόλληση του link αλλά δεν μπόρεσα να το δουλέψω. Έχεις κανείς κάτι υπόψιν του? Edited October 8, 2013 by giannisk82 Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rxtarcher Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Ειναι jailbroken το iphone σου η οχι? Οταν λες Live streaming τι εννοεις η καλυτερα απο που ακριβως εννοεις?(site) Εγω για παραδειγμα απο το webTV του ant1 βλεπω κανονικα μεσω Iphone. Παράθεση make it a topless afternoon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Ειναι jailbroken το iphone σου η οχι? Οταν λες Live streaming τι εννοεις η καλυτερα απο που ακριβως εννοεις?(site) Εγω για παραδειγμα απο το webTV του ant1 βλεπω κανονικα μεσω Iphone. Όχι δεν ειναι jb. Για παράδειγμα ένα αγώνα απο τα γνωστά site ή ταινια απο onlinefilmer. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rxtarcher Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Για κατεβασε αυτον τον browser και δοκιμασε στο onlinefilmer ας πουμε, απ' οτι θυμαμαι εχει ενσωματομενο flash player! https://itunes.apple.com/us/app/photon-flash-player-for-iphone/id453546382?mt=8&ign-mpt=uo%3D2 Το διορθωσα τωρα αυτο που σου χα στειλει ηταν για ipad Παράθεση make it a topless afternoon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Για κατεβασε αυτον τον browser και δοκιμασε στο onlinefilmer ας πουμε, απ' οτι θυμαμαι εχει ενσωματομενο flash player! https://itunes.apple.com/us/app/photon-flash-player-for-ipad/id430200224?mt=8 Δοκιμάζω και επανέρχομαι αύριο. Πάντως ένα app που ονομάζεται live streaming δεν έκανε αυτό που έλεγε. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Αυτό έγινε επειδή δεν είχε γίνει καλο calibrate της μπαταρίας. Αν το αφήσεις να ξεφορτησει και να κλείσει μόνο του απο μπαταρία και μετά κανείς μια φόρτιση μέχρι το 100% τότε θα διορθωθεί. Συνέχεια μέχρι το 100% το φορτίζω (τις περισσότερες φορές το φορτίζω βράδυ), αλλά μέχρι το 0% δε μπορώ να το αφήσω, διότι πρέπει να το'χω συνεχώς ανοικτό .. Ευτυχώς, στο τέλος της μέρας μου περισσεύει ένα 20%, οπότε είμαι εντάξει, αν και έχω λίγο άγχος για τη χρήση .. Έβαλα να "κατεβάσω" την 7.0.2 από το πρωί μέχρι πριν λίγο μέσω WiFi και μαρτύρησα .. Πιο χαμηλή ταχύτητα λήψης δε θα μπορούσε να χε! :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
das Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 δεν κρυβω αγορασα μια θηκη 9Ε απλη απο ενα πολυκαταστημα. Χθες με εσωσε μια και μου επεσε απο το υψος καρεκλας σε σιδερο/βαση τραπεζιου. Ομως εφταιγα εγω.Γιατι δεν ειχα κλεισει την τσεπη του μπουφαν και γλυστρισε. Σκεφτομαι να το αφησω ως εχει και να μην βαλω καμμια θηκη ειναι πανεμορφο για να το χρησιμοποιεις ετσι. σε αυτην την περιπτωση ομως πρεπει να ενεργοποιησω την apple care + Το AppleCare+ ενεργοποιείται είτε κατά την αγορά της συσκευής, είτε μέσα σε διάστημα 30 ημερών από την αγορά της. Το AppleCare Protection Plan μπορεί να ενεργοποιηθεί μεσα στον πρώτο χρόνο από την αγορά του iPhone. Το δεύτερο όμως δε σε καλύπτει σε περίπτωση ατυχήματος! Παράθεση http://d2ffutrenqvap3.cloudfront.net/items/0H2C0G0e1g3S2M3s2C3Z/iphones9web3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Το AppleCare+ ενεργοποιείται είτε κατά την αγορά της συσκευής, είτε μέσα σε διάστημα 30 ημερών από την αγορά της. Το AppleCare Protection Plan μπορεί να ενεργοποιηθεί μεσα στον πρώτο χρόνο από την αγορά του iPhone. Το δεύτερο όμως δε σε καλύπτει σε περίπτωση ατυχήματος! το ξερω.Ειμαι μεσα στις πρωτες 30 μερες ενω εχω apple care σε αλλα προιοντα ;) Ομως πολλα τα λεφτα Αρη.. :lol: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts