Jump to content

das

Members
  • Δημοσιεύσεις

    175
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by das

  1. Καλή επιτυχία και καλή Ανάσταση! :luck: :O
  2. Ξέχασα να παραθέσω τα λινκ του Geekbench που δείχνουν τη συχνότητα χρονισμού! :p iPhone 6 iPhone 6 Plus
  3. http://www.tomsguide.com/us/iphone-6-benchmark-results,news-19584.html Δεν πρόσεξα καλά πιο πάνω αλλά νομίζω πως κανένας δεν ανέφερε τα παραπάνω benchmarks. ;) Βρίσκει κανείς κάποια λογική εξήγηση για το ότι ο επεξεργαστής του + είναι χαμηλότερα χρονισμένος; :confused:
  4. das

    iPhone 5

    Πόσων ετών είναι το Laptop σου; Μήπως έχει πολύ αργό επεξεργαστή/κάρτα γραφικών ώστε να τρέξει Full HD Video; Δοκίμασε να ανοίξεις το βίντεο με VLC Player.
  5. das

    iPhone 5

    Χμμμ... αυτό με το μέγεθος και τη διάρκεια δεν το σκέφτηκα. Από ότι κατάλαβα έχει Windows το Laptop σου. Αν και προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει στο δικό μου Mac, βρήκα την δωρεάν εφαρμογή iFunBox. Υπάρχει για MacOS και για Windows. Δεν χάνεις κάτι να την δοκιμάσεις.
  6. das

    iPhone 5

    Αν μέσω itunes δε βγάζεις άκρη, θα σου πρότεινα να κάνεις "κοινή χρήση" του βίντεο μέσα απο την εφαρμογή "φωτογραφίες" του iPhone. Επιλέγεις το βίντεο, πατάς το βελάκι κάτω αριστερά και είτε το στέλνεις με email στον εαυτό σου (θα γίνει συμπιεση και θα έχεις πτώση ποιότητας), είτε κάνεις κοινή χρήση μέσω iCloud, πάλι στέλνοντάς το στο δικό σου iCloud email (αυτή τη φορά χωρίς συμπίεση και κατά συνέπεια χωρίς πτώση ποιότητας).
  7. das

    iPhone 5S

    Το διάβασα κι εγώ αυτο για τους νέους αισθητήρες κίνησης Bosch. Μα καλά, δεν το ξέρανε αυτό όταν γράφανε το iOS 7? Και πρέπει να το αλλάξουν τώρα στο 7.0.3 ή στο 7.1; Θα μας τρελάνουν; :)
  8. das

    iPhone 5S

    Εγώ έχω ραντεβού Δευτέρα. Για να δούμε...
  9. das

    iPhone 5

    Όποια κάμερα και να ελέγξεις που έχει image stabilizer (optical image stabilizer, όχι digital), θα παρατηρήσεις ότι κάνει έναν παρόμοιο θόρυβο. Είναι φυσιολογικό. Τώρα αν άλλο μοντέλο iPhone ακούγεται περισσότερο και άλλο λιγότερο, είναι γιατί έχουν διαφορετικής τεχνολογίας και διαφορετικής γενιάς image stabilization.
  10. das

    iPhone 5

    Ναι, το ακούω και στο 5s. Στην αρχή, με το 4άρι, νόμιζα ότι ήταν κατασκευαστικό λάθος, μετά από λίγο ψάξιμο στο internet όμως κατάλαβα ότι είναι "αναγκαίο κακό" για να λειτουργεί το autofocus της κάμερας. Δε με ενοχλεί πλέον, έχω συμβιβαστεί μαζί του... ;)
  11. das

    iPhone 5

    Από το 4 ως το 5s το κάνουν όλα αυτό το τσίκι-τσίκι... :D
  12. das

    iPhone 5S

    Οι καινούριες φουρνιές δεν το έχουν το πρόβλημα! Παρέλαβε ένας φίλος το δικό του τη Δευτέρα και είναι "ίσιο". :D
  13. das

    iPhone 5

    Κι εγώ αυτό έκανα! Αξίζει! Το iPad 3 μου το αντικατέστησαν για ένα (μόνο) καμμένο pixel. :D
  14. das

    iPhone 5

    Το AppleCare+ ενεργοποιείται είτε κατά την αγορά της συσκευής, είτε μέσα σε διάστημα 30 ημερών από την αγορά της. Το AppleCare Protection Plan μπορεί να ενεργοποιηθεί μεσα στον πρώτο χρόνο από την αγορά του iPhone. Το δεύτερο όμως δε σε καλύπτει σε περίπτωση ατυχήματος!
  15. Χρόνια πολλά κι από μένα. Ποιός ξέρει να μας πει γιατί έγινε τότε μεταφορά στο myphone μόνο των λογαριασμών των χρηστών και όχι η βάση δεδομένων του unwired; Δεν ήταν συμβατή η παλιά βάση δεδομένων με την καινούρια πλατφόρμα;
  16. das

    iPhone 5

    Το A1429 που πωλείται στην Αμερική από τη Verizon είναι CDMA μοντέλο που έχει και GSM radio για χρήση εκτός Αμερικής. Εφόσον είσαι πελάτης της Verizon έχεις τη δυνατότητα να το ξεκλειδώσεις ώστε να βάλεις οποιαδήποτε κάρτα GSM αλλά πρέπει να πληρείς κάποιες προϋποθέσεις από την πλευρά της Verizon. Επισυνάπτω ένα μήνυμα που βρήκα σε forum της Verizon για να πάρεις μια ιδέα. Η Apple στο online Apple Store νομίζω πουλάει το A1428 unlocked.
  17. das

    iPhone 5

    Το είχα κάνει εγώ το 2007 για συνολικά 5 συσκευές iPhone 1ης γενιάς. Αγοράζεις μια ταχυδρομική θυρίδα που εδρεύει στην Αμερική η διεύθυνση της οποίας δε θυμίζει ταχυδρομική θυρίδα σε τίποτα (ακριβώς γιατί πολλά sites online δε στέλνουν προϊόντα σε τ.θ.) και μόλις φτάσει κάτι στη θυρίδα σου σε ειδοποιούν και εχείς πολλές διαφορετικές επιλογές. Να σου στείλουν αυτό που έχει έρθει για σένα στη διεύθυνση της επιλογής σου, να σου σκανάρουν το τυχόν έγγραφο και να καταστρέψουν το πρωτότυπο και πολλές άλλες αυτοματοποιημένες επιλογές όπως π.χ. κάθε μήνα να στέλουν μαζεμένα όλη την αλληλογραφία σου για οικονομία στα έξοδα αποστολής. Επιλέγεις εσύ τι θα γράψουν πάνω στο πακέτο που θα σου στείλουν. Εγώ π.χ. στο iPhone έγραφα "αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας" και αξία 100$. Για τα 2 απο τα 5 iPhone που έφερα πλήρωσα από 30€ τελωνείο. Για τα άλλα 3 τίποτα! (Εγώ είχα νοικιάσει θυρίδα σε αυτό το site: http://www.usamail1.com) Όσον αφορά την ερώτηση της mmaria_82, το ξεκλείδωτο μοντέλο δουλεύει κανονικά στα ελληνικά δίκτυα, μόνο το LTE δεν είναι συμβατό με τις δικές μας συχνότητες! http://f.cl.ly/items/3b0Y3p1y3f451X0K3o2s/%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF%202013-03-31,%2016.55.16.jpg
  18. Κάπου διάβασα ότι αν κάνεις στο Apple Store US "check Upgrade Eligibility" και δε σου δώσει διαθεσιμότητα για αναβάθμιση, σου δίνει δυνατάτητα αγοράς στη full τιμή $649,99 - $749,99 - $849,99 για 16GB, 32GB και 64GB αντίστοιχα. Φαντάζομαι πως την ίδια δυνατότητα έχεις και στα Retail Stores. Βέβαια μπορεί και να κάνω λάθος! Δεν έχω τη δυνατότητα να το επαληθεύσω. Διόρθωσέ με αν κάπου κάνω λάθος.
  19. Λάθος, το A1429 πωλείται και με επιλογή Month-to-Month (γνωστό και ως Pay-as-you-go ή καρτοκινητή) χωρίς 2ετές συμβόλαιο έναντι $649,99. Είναι ξεκλείδωτο για τα GSM αμερικανικά και ευρωπαϊκά δίκτυα χωρίς να χρειαστεί να το ζητήσει ο χρήστης. Επισυνάπτω τα links που βρήκα ψάχνοντας πληροφορίες γύρω από αυτό το θέμα! http://www.inquisitr.com/339380/verizons-iphone-5-is-already-unlocked-ready-for-gsm-sims/ http://www.idownloadblog.com/2012/09/14/pre-order-off-contract-iphone-5-verizon/ Είναι θέμα 2 λεπτών googling... ;)
  20. Σήμερα έφαγε το iPhone 5 την πρώτη του πτώση! :worry: Έπεσε από ύψος περίπου 1-1,5 μέτρο σε τσιμεντένιο δάπεδο! knomo iPhone 5 Leather Case vs. τσιμέντο 1-0 :D Ή αγορά αυτής της θήκης άξιζε και το τελευταίο cent... Είναι όμορφή και πολύ λεπτή, αλλά και πολύ ανθεκτική και ταιριάζει γάντι στο κινητό (εννοώ δεν έχει στο περίγραμμα της πρόσοψης κενά/αέρα). Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες με και χωρίς το κινητό. [ATTACH]27752[/ATTACH] [ATTACH]27753[/ATTACH] [ATTACH]27754[/ATTACH] [ATTACH]27755[/ATTACH]
  21. das

    iOS 6

    Έχω παρατηρήσει ένα bug στο iOS 6. Όταν το κινητό μου (iPhone 5) είναι σε κατάσταση αναμονής και το ενεργοποιώ, αργεί πολύ να πιάσει GPRS/3G σήμα ή πολλές φορές δεν πιάνει καθόλου όσο κι αν περιμένω. Χρειάζεται να κάνω toggle on/off τη χρήση σε πτήση (Airplane mode), ώστε να ξανακάνει αναζήτηση δικτύου και να βρει επιτέλους Cellular Data σήμα. Σας έχει συμβεί; Υπάρχει καμιά λύση γι'αυτό το πρόβλημα; Σήμα έχω τέρμα, 5 γραμμές.
  22. das

    iPhone 5

    Κάτι σε Speck CandyShell θα ήταν όμορφο για το άσπρο κατά τη γνώμη μου... http://cdn.speckproducts.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/p/spk-a0842_glam002.jpg http://cdn.speckproducts.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/p/spk-a0809_glam001.jpg ή και κάτι σε τελείως διαφανές... Οι Speck πάντως φημίζονται για την αντοχή τους και την τέλεια εφαρμογή τους! Είχα μία για το 3GS και μία το 4.
  23. das

    iPhone 5

    Ευχαριστώ! :D Με αρκετά εξαντλητική χρήση σήμερα φτάσαμε στις 23:30 σήμερα με 11% μπαταρία... Πολύ καλά τα πηγαίνουμε για αρχή! ;) Πολύ γρήγορο, εξαιρετική οθόνη, πολύ καλή κάμερα, αρκετά ελαφρύ παρόλο που το'χω μέσα σε θήκη. Πριν το πάρω στα χέρια μου νόμιζα πως θα με χαλάσει λίγο το μεγαλύτερο μέγεθος της οθόνης. Πίστευα πως το ιδανικό θα ήταν το πάχος και τα υλικά κατασκευής του 5 με το μέγεθος του 4/4S. Τώρα αρχίζω και αναθεωρώ τις απόψεις μου! Τώρα πλέον μου φαίνεται το 4άρι πολύ "τετράγωνο"! :p
  24. das

    iPhone 5

    Ήρθε και είναι ανέπαφο, χωρίς εργοστασιακά λάθη και παιδικές ασθένειες. Η knomo θηκούλα ταιριάζει γάντι. Θα σας ενημερώσω από αύριο για την αυτονομία του αν και τις πρώτες μέρες θα ταλαιπωρηθεί πέραν του δέοντος... :lol: Ένα πρώτο benchmark θα είναι στη δουλειά που δε θα έχω χρόνο να ασχοληθώ μαζί του, για να δω πώς τα πάει από αυτονομία σε κατάσταση stanby.
  25. das

    iOS 6

    Σήμερα επέστρεψα στις παλιές καλές αυτονομίες του 5.1.1 με το iOS 6. Απίστευτο κι όμως αληθινό. Το μόνο που άλλαξα από πριν είναι ότι έκανα επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου το Σου Κου και σήμερα που το είχα όλη μέρα στη δουλειά με όλα αναμμένα (WiFi, Cell data, Location services κλπ κλπ) επιστρέφω (πριν λίγο) σπίτι και βλέπω την μπαταρία ακόμα στο 71%. Εκτός κι αν έχουν bugs μερικές εφαρμογές που δεν έχουν ανανεωθεί για iOS 6 και ρουφάνε στην κατάσταση αναμονής πολλή μπαταρία όταν είναι συνδεδεμένες με Cellular data. (Το έχω διαβάσει κάπου αυτό ότι μπορεί να συμβαίνει με το Whatsapp.) Ελπίζω να συνεχιστεί σε αυτά τα επίπεδα η αυτονομία μου. [offtopic] το 5 αναμένεται να φτάσει αύριο... να δούμε πώς θα τα πάει αυτό από άποψη αυτονομίας... :D [/offtopic]
×
×
  • Create New...