Jump to content

das

Members
  • Δημοσιεύσεις

    175
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

das's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Καλή επιτυχία και καλή Ανάσταση! :luck: :O
  2. Ξέχασα να παραθέσω τα λινκ του Geekbench που δείχνουν τη συχνότητα χρονισμού! :p iPhone 6 iPhone 6 Plus
  3. http://www.tomsguide.com/us/iphone-6-benchmark-results,news-19584.html Δεν πρόσεξα καλά πιο πάνω αλλά νομίζω πως κανένας δεν ανέφερε τα παραπάνω benchmarks. ;) Βρίσκει κανείς κάποια λογική εξήγηση για το ότι ο επεξεργαστής του + είναι χαμηλότερα χρονισμένος; :confused:
  4. das

    iPhone 5

    Πόσων ετών είναι το Laptop σου; Μήπως έχει πολύ αργό επεξεργαστή/κάρτα γραφικών ώστε να τρέξει Full HD Video; Δοκίμασε να ανοίξεις το βίντεο με VLC Player.
  5. das

    iPhone 5

    Χμμμ... αυτό με το μέγεθος και τη διάρκεια δεν το σκέφτηκα. Από ότι κατάλαβα έχει Windows το Laptop σου. Αν και προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει στο δικό μου Mac, βρήκα την δωρεάν εφαρμογή iFunBox. Υπάρχει για MacOS και για Windows. Δεν χάνεις κάτι να την δοκιμάσεις.
  6. das

    iPhone 5

    Αν μέσω itunes δε βγάζεις άκρη, θα σου πρότεινα να κάνεις "κοινή χρήση" του βίντεο μέσα απο την εφαρμογή "φωτογραφίες" του iPhone. Επιλέγεις το βίντεο, πατάς το βελάκι κάτω αριστερά και είτε το στέλνεις με email στον εαυτό σου (θα γίνει συμπιεση και θα έχεις πτώση ποιότητας), είτε κάνεις κοινή χρήση μέσω iCloud, πάλι στέλνοντάς το στο δικό σου iCloud email (αυτή τη φορά χωρίς συμπίεση και κατά συνέπεια χωρίς πτώση ποιότητας).
  7. das

    iPhone 5S

    Το διάβασα κι εγώ αυτο για τους νέους αισθητήρες κίνησης Bosch. Μα καλά, δεν το ξέρανε αυτό όταν γράφανε το iOS 7? Και πρέπει να το αλλάξουν τώρα στο 7.0.3 ή στο 7.1; Θα μας τρελάνουν; :)
  8. das

    iPhone 5S

    Εγώ έχω ραντεβού Δευτέρα. Για να δούμε...
  9. das

    iPhone 5

    Όποια κάμερα και να ελέγξεις που έχει image stabilizer (optical image stabilizer, όχι digital), θα παρατηρήσεις ότι κάνει έναν παρόμοιο θόρυβο. Είναι φυσιολογικό. Τώρα αν άλλο μοντέλο iPhone ακούγεται περισσότερο και άλλο λιγότερο, είναι γιατί έχουν διαφορετικής τεχνολογίας και διαφορετικής γενιάς image stabilization.
  10. das

    iPhone 5

    Ναι, το ακούω και στο 5s. Στην αρχή, με το 4άρι, νόμιζα ότι ήταν κατασκευαστικό λάθος, μετά από λίγο ψάξιμο στο internet όμως κατάλαβα ότι είναι "αναγκαίο κακό" για να λειτουργεί το autofocus της κάμερας. Δε με ενοχλεί πλέον, έχω συμβιβαστεί μαζί του... ;)
  11. das

    iPhone 5

    Από το 4 ως το 5s το κάνουν όλα αυτό το τσίκι-τσίκι... :D
  12. das

    iPhone 5S

    Οι καινούριες φουρνιές δεν το έχουν το πρόβλημα! Παρέλαβε ένας φίλος το δικό του τη Δευτέρα και είναι "ίσιο". :D
  13. das

    iPhone 5

    Κι εγώ αυτό έκανα! Αξίζει! Το iPad 3 μου το αντικατέστησαν για ένα (μόνο) καμμένο pixel. :D
  14. das

    iPhone 5

    Το AppleCare+ ενεργοποιείται είτε κατά την αγορά της συσκευής, είτε μέσα σε διάστημα 30 ημερών από την αγορά της. Το AppleCare Protection Plan μπορεί να ενεργοποιηθεί μεσα στον πρώτο χρόνο από την αγορά του iPhone. Το δεύτερο όμως δε σε καλύπτει σε περίπτωση ατυχήματος!
  15. Χρόνια πολλά κι από μένα. Ποιός ξέρει να μας πει γιατί έγινε τότε μεταφορά στο myphone μόνο των λογαριασμών των χρηστών και όχι η βάση δεδομένων του unwired; Δεν ήταν συμβατή η παλιά βάση δεδομένων με την καινούρια πλατφόρμα;
×
×
  • Create New...