Jump to content

rxtarcher

Members
  • Δημοσιεύσεις

    146
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About rxtarcher

  • Ημ. Γέννησης Δεκέμβριος 5

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

rxtarcher's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Καλησπερα παιδια. Γνωριζει καποιος αν υπαρχει καλο και εμπιστο site με ρεπλικες γνωστων εταιριων ρολογιων? Οτι εχω βρει μεχρι τωρα ειναι καθαρα απατη. Αν καποιος το' χει ψαξει λιγο παραπανω και γνωριζει ας ενημερωσει! Ευχαριστω πολυ! P.S.: Προς θεου δεν κανω αυτο το post για να αρχισω λογομαχια με καποιον για το αν η αγορα μιας ρεπλικας ρολογιου ειναι σωστη σαν κινηση η οχι. Σεβομαι απολυτα αυτους που θελουν να φορανε μονο τα αυθεντικα ρολογια και ας κοστιζουν αρκετα, η τσεπη και τα γουστα ειναι του καθενος και ωσ γνωστον πληρώνονται αναλογα, οπως επισης κι αυτους που δεν θελουν ή δεν εχουν να διαθεσουν τετοια ποσα αλλα μπορει να τους αρεσει το σχεδιο η το συγκεκριμενο κομμάτι και εχουν την δυνατοτητα να το αποκτήσουν μονο μεσω μιας ρεπλικας.
  2. Καλησπερα, ενας φιλος μου στην Αγγλια εχει ενα samsung galaxy s2 με λογισμικο 4.1.2 περασμενο. Το προβλημα ειναι οτι η συσκευη ως γνωστον εχει χωρισει την βασικη της μνημη τα 16gb τα οποια στην ουσια ειναι 13, σε 2 partitions των 2 και 11gb. Μεσα στο μικροτερο partition των 2gb ειναι το λειτουργικο συστημα (android). Το θεμα ειναι οτι το google play store του περναει ολες τις εφαρμογες αυτοματα στο partition των 2gb, με αποτελεσμα να μην εχει αρκετο χωρο να εγκαταστησει περισσοτερες ενω τα 11gb της μνημης της συσκευης ειναι ελευθερα. Πριν καποια χρονια ειχα κι εγω s2 και θυμαμαι οτι υπηρχε καποια επιλογη, καποια ρυθμιση μεσω της οποιας ειτε διαλεγες σε πιο partition θα κατεβει η εφαρμογη που προκειται να κατεβασεις, ειτε μετεφερες τις ηδη κατεβασμενες εφαρμογες απο το ενα partition στο αλλο. Ο φιλος μου δεν εχει καποια καρτα sd στην κατοχη του. Επειδη δεν εχω στην κατοχη μου καποια συσκευη με android αυτην την στιγμη και δεν μπορω προφανως να εχω προσβαση στο τηλεφωνο, καποιος που ξερει και εχει μπροστα του συσκευη android ας μου πει που ακριβως πρεπει να παει για να επιλεξει αυτες τις ρυθμισεις! Ευχαριστω πολυ!
  3. Εχω δοκιμασει, υποπτευομαι οτι οπως διαβασα δεν μ' αφηνει να κανω το downgrade διοτι τα win8 που εχω ειναι τα απλα και οχι τα pro. Εχει κανει ποτε κανεις downgrade απο απλα 8αρια σε 7αρια?
  4. Κανεις δεν ξερει κατι σχετικο παιδια?
  5. Τα' χω βρει σκουρα στο downgrade απο 8 σε 7. Bootarei απ το στικακι κανονικα και μου βγαζει αυτο... Εχει ιδεα κανεις τι συμβαινει? Δοκιμασα με διαφορετικα windows (κατεβασμενα απο διαφορετικα sites) και με διαφορετικα στικακια μηπως φταιει κατι απ' αυτα αλλα τιποτα.
  6. χαχαχα μοιαζει ο ρυθμος λιγο οντως!
  7. Δειτε εδω... χαχαχαχαχα http://www.dailyhaha.com/_vids/the-ring-style-wakeup-prank.htm
  8. Οχι, αν δεν κανω λαθος παλιοτερα το ειχα αλλαξει κι εγω το mail χωρις να επηρεαστει το username!
  9. Ένας τύπος σε ένα μπαρ πλησιάζει μιά ξανθιά και τη ρωτάει: -Ο επιθετικός εδώ. O αμυντικός εκεί. Tι είναι; Η ξανθιά απαντάει: -Offside! Επιστρέφει στην παρέα του ο τύπος και λέει: -Σας το είπα ρε μ@λάκες.... Τραβέλι είναι....
  10. Εχεις δικιο, αυτο ειναι! Εφοσον υπαρχει και στο apple store θα ειναι εγκεκριμένο οποτε δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα! Ευχαριστω!
  11. Καλησπερα, σκεφτομαι να αγορασω ενα belkin καλωδιο 3 μετρα, χρειαζομαι μακρυτερο και το Belkin ειναι πιο οικονομικο ακομα και απ το 2μετρο της apple και γνωριζω την κορυφαια ποιοτητα της Belkin! Το ερωτημα ειναι αν θα δουλεψει με iphone 5 και iOS 7. Αρκετα κινεζικα καλωδια φερμενα απο ebay ειτε δεν φορτιζουν στo pc, ειτε δεν συγχρωνιζουν την συσκευη με αποτελεσμα να κανουν μιση δουλεια. Υπαρχει περιπτωση η Belkin να μην εχει προβλεψει κατι τετοιο? Υπαρχει καποιο "διακριτικο" ωστε να μπορουμε να ξεχωρισουμε ποια καλωδια ειναι πληρως συμβατα (φόρτιση και συγχρονισμός) με ios7 και ποια οχι? Ευχαριστω.
  12. Το Downgrade απο 7 σε XP μεσω usb stick ειναι σε εξελιξη! Θα ενημερωσω μολις τελειωσει! Ευχαριστω πολυ φιλε DonJuan!
  13. Καλησπερα σε ολους και ολες! Δεν ξερω αν υπαρχει κατι παρομοιο σαν θεμα και αν υπαρχει φυσικα παρακαλω τους admins να το μεταφερουν εκει! Θα ηθελα οποιος γνωριζει να μου πει η να μου στειλει Link απο οδηγους για downgrade απο Windows 8 σε Windows 7 και απο Windows 7 σε Windows XP. Εχω ενα laptop με 8 αρια στο οποιο θελω να περασω 7 διοτι με κουρασαν, οπως επισης και ενα netbook με 7 starter στο οποιο θελω να περασω xp για να αρχισει να τρεχει ανθρωπινα. Ευχαριστω!
  14. Να κι η δικια μ lockscreen...! [ATTACH]36572[/ATTACH]
×
×
  • Create New...