Jump to content

rxtarcher

Members
  • Δημοσιεύσεις

    146
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by rxtarcher

  1. Καλησπερα παιδια. Γνωριζει καποιος αν υπαρχει καλο και εμπιστο site με ρεπλικες γνωστων εταιριων ρολογιων? Οτι εχω βρει μεχρι τωρα ειναι καθαρα απατη. Αν καποιος το' χει ψαξει λιγο παραπανω και γνωριζει ας ενημερωσει! Ευχαριστω πολυ! P.S.: Προς θεου δεν κανω αυτο το post για να αρχισω λογομαχια με καποιον για το αν η αγορα μιας ρεπλικας ρολογιου ειναι σωστη σαν κινηση η οχι. Σεβομαι απολυτα αυτους που θελουν να φορανε μονο τα αυθεντικα ρολογια και ας κοστιζουν αρκετα, η τσεπη και τα γουστα ειναι του καθενος και ωσ γνωστον πληρώνονται αναλογα, οπως επισης κι αυτους που δεν θελουν ή δεν εχουν να διαθεσουν τετοια ποσα αλλα μπορει να τους αρεσει το σχεδιο η το συγκεκριμενο κομμάτι και εχουν την δυνατοτητα να το αποκτήσουν μονο μεσω μιας ρεπλικας.
  2. Καλησπερα, ενας φιλος μου στην Αγγλια εχει ενα samsung galaxy s2 με λογισμικο 4.1.2 περασμενο. Το προβλημα ειναι οτι η συσκευη ως γνωστον εχει χωρισει την βασικη της μνημη τα 16gb τα οποια στην ουσια ειναι 13, σε 2 partitions των 2 και 11gb. Μεσα στο μικροτερο partition των 2gb ειναι το λειτουργικο συστημα (android). Το θεμα ειναι οτι το google play store του περναει ολες τις εφαρμογες αυτοματα στο partition των 2gb, με αποτελεσμα να μην εχει αρκετο χωρο να εγκαταστησει περισσοτερες ενω τα 11gb της μνημης της συσκευης ειναι ελευθερα. Πριν καποια χρονια ειχα κι εγω s2 και θυμαμαι οτι υπηρχε καποια επιλογη, καποια ρυθμιση μεσω της οποιας ειτε διαλεγες σε πιο partition θα κατεβει η εφαρμογη που προκειται να κατεβασεις, ειτε μετεφερες τις ηδη κατεβασμενες εφαρμογες απο το ενα partition στο αλλο. Ο φιλος μου δεν εχει καποια καρτα sd στην κατοχη του. Επειδη δεν εχω στην κατοχη μου καποια συσκευη με android αυτην την στιγμη και δεν μπορω προφανως να εχω προσβαση στο τηλεφωνο, καποιος που ξερει και εχει μπροστα του συσκευη android ας μου πει που ακριβως πρεπει να παει για να επιλεξει αυτες τις ρυθμισεις! Ευχαριστω πολυ!
  3. Εχω δοκιμασει, υποπτευομαι οτι οπως διαβασα δεν μ' αφηνει να κανω το downgrade διοτι τα win8 που εχω ειναι τα απλα και οχι τα pro. Εχει κανει ποτε κανεις downgrade απο απλα 8αρια σε 7αρια?
  4. Κανεις δεν ξερει κατι σχετικο παιδια?
  5. Τα' χω βρει σκουρα στο downgrade απο 8 σε 7. Bootarei απ το στικακι κανονικα και μου βγαζει αυτο... Εχει ιδεα κανεις τι συμβαινει? Δοκιμασα με διαφορετικα windows (κατεβασμενα απο διαφορετικα sites) και με διαφορετικα στικακια μηπως φταιει κατι απ' αυτα αλλα τιποτα.
  6. χαχαχα μοιαζει ο ρυθμος λιγο οντως!
  7. Δειτε εδω... χαχαχαχαχα http://www.dailyhaha.com/_vids/the-ring-style-wakeup-prank.htm
  8. Οχι, αν δεν κανω λαθος παλιοτερα το ειχα αλλαξει κι εγω το mail χωρις να επηρεαστει το username!
  9. Ένας τύπος σε ένα μπαρ πλησιάζει μιά ξανθιά και τη ρωτάει: -Ο επιθετικός εδώ. O αμυντικός εκεί. Tι είναι; Η ξανθιά απαντάει: -Offside! Επιστρέφει στην παρέα του ο τύπος και λέει: -Σας το είπα ρε μ@λάκες.... Τραβέλι είναι....
  10. Εχεις δικιο, αυτο ειναι! Εφοσον υπαρχει και στο apple store θα ειναι εγκεκριμένο οποτε δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα! Ευχαριστω!
  11. Καλησπερα, σκεφτομαι να αγορασω ενα belkin καλωδιο 3 μετρα, χρειαζομαι μακρυτερο και το Belkin ειναι πιο οικονομικο ακομα και απ το 2μετρο της apple και γνωριζω την κορυφαια ποιοτητα της Belkin! Το ερωτημα ειναι αν θα δουλεψει με iphone 5 και iOS 7. Αρκετα κινεζικα καλωδια φερμενα απο ebay ειτε δεν φορτιζουν στo pc, ειτε δεν συγχρωνιζουν την συσκευη με αποτελεσμα να κανουν μιση δουλεια. Υπαρχει περιπτωση η Belkin να μην εχει προβλεψει κατι τετοιο? Υπαρχει καποιο "διακριτικο" ωστε να μπορουμε να ξεχωρισουμε ποια καλωδια ειναι πληρως συμβατα (φόρτιση και συγχρονισμός) με ios7 και ποια οχι? Ευχαριστω.
  12. Το Downgrade απο 7 σε XP μεσω usb stick ειναι σε εξελιξη! Θα ενημερωσω μολις τελειωσει! Ευχαριστω πολυ φιλε DonJuan!
  13. Καλησπερα σε ολους και ολες! Δεν ξερω αν υπαρχει κατι παρομοιο σαν θεμα και αν υπαρχει φυσικα παρακαλω τους admins να το μεταφερουν εκει! Θα ηθελα οποιος γνωριζει να μου πει η να μου στειλει Link απο οδηγους για downgrade απο Windows 8 σε Windows 7 και απο Windows 7 σε Windows XP. Εχω ενα laptop με 8 αρια στο οποιο θελω να περασω 7 διοτι με κουρασαν, οπως επισης και ενα netbook με 7 starter στο οποιο θελω να περασω xp για να αρχισει να τρεχει ανθρωπινα. Ευχαριστω!
  14. Να κι η δικια μ lockscreen...! [ATTACH]36572[/ATTACH]
  15. Καλημερα, χθες προσεξα οτι το sygic μια απ' τις πιο γνωστες εφαρμογες πλοηγησης διατιθεται δωρεαν στο appstore της apple για μια εβδομαδα απ' την στιγμη που θα το κατεβασεις! Οποιος θελει να το δοκιμασει η το χρειαζεται για καποιο ταξιδι μπορει να το εκμετεταλλευτει και να το κατεβασει! https://itunes.apple.com/us/app/sygic-gps-navigation-all-regions/id585193266?mt=8
  16. Μπηκε δυναμικα και προμηνύεται αγωνιά και μεγαλο ενδιαφερον για τον 3ο κυκλο! Πραγματικα μεσα απο μια τετοια σειρα μπορεις να ξεχωρισεις αν καποιος ειναι καλος και ταλαντουχος ηθοποιος και μπορει να "υποστηριξει" καθε ειδους ρολο! Μπραβο τους! Jessica Lange, απιστευτη και σαν ηθοποιος αλλα και σαν γυναίκα στην ηλικία της! http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%AD%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%B1_%CE%9B%CE%B1%CE%BD%CE%B3%CE%BA
  17. Ένα δωδεκάχρονο παιδάκι βλέποντας τις ειδήσεις ρωτάει τον μπαμπά του: - Μπαμπά, τι είναι πολιτική; Ο πατέρας, που είναι φανερά ικανοποιημένος που ο γιος του δείχνει σημάδια ωριμότητας, του απαντάει με ένα παράδειγμα: - Κοίταξε παιδί μου... Μια χώρα είναι σαν μια οικογένεια. Πάρε για παράδειγμα τη δική μας. Η μαμά, είναι σαν την κυβέρνηση, κανονίζει τα πάντα μέσα στο σπίτι. Εγώ, ο πατέρας, είμαι σαν το μεγάλο κεφάλαιο, στηρίζω την οικονομία του σπιτιού. Η υπηρέτρια, είναι σαν την εργατική τάξη, κάνει όλες τις εργασίες που πρέπει να γίνουν. Εσύ, είσαι η κοινή γνώμη που παρατηρεί τα όσα συμβαίνουν γύρω της. Τέλος, το μωρό που έχουμε σπίτι συμβολίζει το μέλλoν της χώρας. Σκέψου τα όλα αυτά το βράδυ, και αύριο θα συζητήσουμε για τα συμπεράσματα που έβγαλες, εντάξει; - Εντάξει μπαμπά, απαντάει ο μικρός, και σκεφτικός πηγαίνει στο κρεβάτι του. Στη διάρκεια της νύχτας και ενώ σκεφτόταν τα σοφά λόγια του πατέρα, ακούει κλάματα από την κούνια του μωρού. Σηκώνεται πάνω, πλησιάζει την κούνια και βλέπει ότι το μωρό έχει λερωθεί... Πηγαίνει στην κρεβατοκάμαρα να το πει στην μητέρα του, ανοίγει την πόρτα και βλέπει μόνο τη μητέρα του στο κρεβάτι να κοιμάται. Ο πατέρας άφαντος! Τον πιάνει πανικός! Από την μισάνοιχτη πόρτα του δωματίου υπηρεσίας, ακούει ύποπτους θορύβους... Πλησιάζει, κοιτάει και βλέπει τον πατέρα του με την υπηρέτρια στα τέσσερα! Κάγκελο ο πιτσιρίκος!!! "Τι να κάνω;", σκέφτεται, "να ξυπνήσω την μαμά; Θα δει τον μπαμπά με την υπηρέτρια. Να διακόψω τον μπαμπά; Ντρέπομαι, και ποιος θα αλλάξει το μωρό;;; Εγώ δεν ξέρω να το κάνω..." Αποφασίζει, λοιπόν να κάνει την πάπια και πάει για ύπνο. Το επόμενο μεσημέρι, μετά το φαγητό, λέει ο πατέρας στον γιο: - Λοιπόν; Σκέφτηκες αυτά που σου είπα εχθές; - Ναι πατέρα, τα σκέφτηκα. - Και τι συμπέρασμα έβγαλες; - Όταν η κυβέρνηση κοιμάται, το μεγάλο κεφάλαιο πηδάει την εργατική τάξη, η κοινή γνώμη αδιαφορεί, και το μέλλον της χώρας είναι βυθισμένο στα σκατά!!!
  18. Το καταστημα που μου εστειλες ειναι μονο online λογικα! Εγω θελω να ψωνισω απο κανονικο καταστημα οχι μεσω ιντερνετ! ;)
  19. Ακριβως μεσω imsg επικοινωνεις μονο μεσω apple συσκευων (iphone, ipod,ipad,mac). Οσο για τα sms απο iphone προς αλλες συσκευες δεν υπαρχει δυνατοτητα αναφορας παραδοσης. Μονο μεσω καποιου επερχομενου jailbreak!
  20. Ως κατοχος μιας led smart 3D Samsung Series 6, μπορω να σου επιβεβαιωσω οτι δεν εχω παρατηρησει ουτε εγω υπερθερμανση ακομα και μετα τις 12 ωρες συνεχομενης λειτουργιας και μαλιστα αναπαραγωγης μεσω σκληρου δισκου συνδεδεμενου απο usb σε Full HD 1080p. P.S.: "Εχω κανει μαραθωνιο" σε αμερικανικη σειρα και εβλεπτα συνεχομενα για 13 ωρες+... :p
  21. 7 εργασιμες απο hong kong ειναι σφεντονα! αλλα κανουν κι ενα μηνα με απλο ταχυδρομιο! ;)
  22. Επειδη το στελνει με απλο ταχυδρομιο και οχι με καποια courier(fedex, UPS κλπ) λογικα θα περασει απο τελωνειο χωρις προβλημα. Χωρις αυτο να ειναι σιγουρο, αλλα συνηθως σε διεθνεις αποστολες (και μιλαμε προφανως εκτος ΕΕ διοτι εντος δεν τιθεται θεμα τελωνειου οπως ξερουμε) μεσω ταχυδρομιων και με μια υποτιμολογηση του εκαστοτε προιοντος και ενα "mark as gift" που παντα ζητας απο τον seller να σου κανει, περναει απροβληματιστα. P.S.: Ζητα οπωσηποτε υποτιμολογηση και mark as gift, για να εισαι καλυμμενος καλυτερα!
  23. Γενικα μιλωντας το ειπα, με το σκεπτικο οτι εφοσον άρχισαν τις "αναβαθμισεις" στο λογισμικο τους (ουσιαστικα δινοντας αυτα που ειχες την δυνατοτητα να αποκτησεις μεχρι προτεινως μονο μεσω JB) μπορει να προχωρησουν και σε περαιτερω βελτιωσεις οποιουδηποτε τυπου! ;)
×
×
  • Create New...