Jump to content

giannisk82

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.893
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by giannisk82

  1. Καλημέρα σε όλους! Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί αλλά θέλω τα φώτα σε ένα κουλό πρόβλημα. Η κοπέλα μου έχει ένα S9+ εδώ και 2 έτη. Από χθες όταν απαντάει σε κλήση δεν την ακούει ο συνομιλητής της. Αντιθέτως όταν καλεί αυτή δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Η επανεκκίνηση δεν το έστρωσε. Η ερώτηση μου είναι αν έχει τύχει σε κάποιον και γνωρίζει αν είναι πρόβλημα HW ώστε να προλάβουμε την εγγύηση ή είναι κάτι σε ρυθμίσεις ή SW γενικά που μπορώ να το κάνω εγώ. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Δεν βρίσκω την επιλογή «φωνητικό μήνυμα ειδοποίησης» στις Ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης. Δεν την βρίσκω σε κανένα μενού. Μάλλον έτσι θα λειτουργεί και δεν αλλάζει. Όσο για το raise to wake, το κινητό έχει μόνο τις out of the box εφαρμογές + Viber και ένα εορτολόγιο.
  3. Καλημέρα σας. Έχω πάρει ένα Xiaomi Redmi 9s εδώ και δύο μήνες. Εχω μερικές απορείες. Η λειτουργία "raise to wake" κάθε λίγο θέλει επανεκκίνηση για να κάνει την δουλειά της. Πως μπορώ να το διορθώσω αυτό; Επίσης παρατήρησα ότι οι ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης αντί να έχουν το χαρακτηριστικό ήχο, γίνεται ανακοίνωση του περιεχομένου της ειδοποίησης, όσο κι αν προσπάθησα δεν βρήκα τρόπο να το αλλάξω. Επειδή ειναι για συγγενικό μου πρόσωπο που δεν κατέχει την τεχνολογία θέλω να λειτουργεί όσο το δυνατόν πιο απροβλημάτιστα και εύκολα.
  4. Καλησπέρα. Αγόρασα δώρο ένα 9S στην μητέρα μου. Η λειτουργία raise to wake ενώ ειναι επιλεγμένη δεν λειτουργεί. Πρέπει να κάνω επανεκκίνηση αλλά παλι μετά απο λίγο σταματάει να δουλεύει. Υπάρχει κάποιο fix?
  5. ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ στο φόρουμ. Πήρα για δώρο ένα S9+ και μαζί πήρα και την παρακάτω θήκη. Επειδή δεν έκανα καλή έρευνα αγοράς στις θήκες αξίζει αυτή που πήρα; Με προβληματίζει ότι η βάση που μπαίνει το κινητό είναι πλαστική και φοβάμαι τυχόν σημασία μελλοντικά. https://www.public.gr/product/thiki-samsung-galaxy-s9-plus-puro-leather-magnet-sgs9pbookc3blk-mayro/prod8950766pp/
  6. Καλησπέρα στο φόρουμ. Διάβασα τις περισσότερες των, σχεδόν, 300 σελίδων και θα ήθελα δυο ερωτήσεις να σας κάνω. Για έναν μέτριο χρήστη (browsing, λίγο μουσική, Viber κλπ) η μπαταρία επαρκεί για μια ημερα? Θεωρώ ότι από φωτογραφίες θα σκίζει. Θέλω να το κάνω δώρο τώρα που είναι πεσμένη η τιμή του. Όποιαδηποτε άλλη πληροφορία καλοδεχούμενη (pros and cons). Καλές γιορτές σας εύχομαι με υγεία!
  7. Καλησπέρα και καλές γιορτές. Ενδιαφέρομαι να πάρω την προσφορά του mate 20 pro + mate 20 lite δώρο. Το πρόβλημα με τις οθόνες επιλύθηκε ή το δώρο είναι τυράκι για να την πατήσουμε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  8. Κατατοπιστικότατος!! Να υποθέσω ότι και στην κάμερα το Α8 ηγείται της σειράς Α; Επειδή δεν προορίζεται για power user αλλά social media, φωτογραφίες και browsing, η εμφάνιση μετράει και το Α8 είναι ωραίο και αν το βρώ στα ~300€ ειναι καλή αγορά.
  9. Καλημέρα. Μία γρήγορη ερώτηση γιατί ψάχνω να κάνω ένα κινητό δώρο.Κατέληξα ανάμεσα σε Α8 και Α6+. Κυρίως για το ράδιοφωνο και την κάμερα. Αλλά ανάμεσα στα δύο είναι προτιμότερο το Α8 ή το Α6+; Ειδικά στον τομέα της φωτογραφίας και της αυτονομίας. Ο φίλος που είπε για την προσφορά στο Cosmos ξέρει μέχρι πότε ισχύει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  10. Καλησπέρα στο φόρουμ. Ψάχνω για ένα smartwatch στα 50-60€ (είναι για δώρο) αλλά με ενδιαφέρει η αντοχή του, δηλαδή να μην χαλάσει σε έναν μηνα. Είδα zeblade thor που δείχνει ωραίο αλλά ξεφεύγει σε τιμή και της Lemfo. Επίσης πρόσεξα ένα GV68. Εχει κανείς εντυπώσεις η γνώμες πάνω σε αυτά? Ή να προτείνει κάτι άλλο? Ευχαριστώ.
  11. Αυτήν την λειτουργία την είχα κάποτε σε κάποιο κινητό. Πρέπει να ήταν Sony ericsson. Η διαφορά ήταν ότι λειτουργούσε μόνο με την χρήση hands free. Βέβαια δεν την χρησιμοποίησα ποτέ μου.
  12. Στα 5+ χρόνια που έχω διάφορα iphone χρειάστηκε 3-4 φορές να κάνω hard reset και όχι γιατί κόλλησε η συσκευή (δεν μου εχει κολλήσει ποτέ). Οι περισσίτεροι χρήστες δεν το γνωρίζουν καν γιατί δεν τους χρειάστηκε.
  13. Οι φήμες λένε για μία μεγάλη αναβάθμιση του ios λόγω και της επερχόμενης αναβάθμισης του iphone. Το σίγουρο είναι ότι με την πρώτη beta θα μάθουμε και πολλά από τα χαρατηριστικά της επερχόμενης συσκευής. Όσο για τα tablet είναι είδος προς εξαφάνιση, τείνουν να γίνουν παιχνιδομηχανές για μικρά παιδιά.
  14. Twitter για την άμεση ενημέρωση και κάποτε είχε και χαβαλέ.
  15. Είχα k700, k750 w810 και δεν θυμάμαι ποιο άλλο. Υπέροχες συσκευές, σκυλιά σε αντοχή. Το w810 το ενεργοποίησα μετά από καιρό και είχε μία ιδέα μπαταρίας κάποτε.
  16. Πλέον έχω το 6 στα 2,5 χρόνια και θα το αλλάξω με το επόμενο iphone δηλαδή στα 3 έτη. Γενικά στην 2ετία αλλάζω.
  17. Και εγώ το ψάχνω και ακόμη δεν έχει ακουστεί κάτι.
×
×
  • Create New...