Jump to content

ramnoz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    331
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ramnoz

  1. Είναι όντως μια εξαιρετική συσκευή, πρωτότυπη και η υλοποίηση είναι όντως υψηλών προδιαγραφών. Δυστυχώς η προσκόλληση μου στο iOS με αναγκάζει να το δώσω μέσα σε 20 μέρες. Ήδη γύρισα στο pro max. Και θα το δώσω φυσικά με τεράστια χασούρα μου.
  2. Εμένα πάντως που μόλις ήρθε η πράσινη δερματινη της σαμσουνγκ από κοτσοβολο μου αρέσει πάρα πολύ, τόσο ως προς την εμφάνιση, όσο και ως προς το πιάσιμο στο χέρι.
  3. Γνωρίζει κανείς εάν γίνεται να έχω το ένα ακουστικό εκτός θήκης και να ενεργοποιειται μόνο όταν το τοποθετώ στο αφτί? Γιατί από ότι καταλαβαίνω με το που το βγάζεις από τη θήκη συνδέεται και πηγαίνουν όλοι οι ήχοι εκεί ανεξαρτήτως αν το έχεις τοποθετήσει στο αφτί σου ή όχι.
  4. Καλύτερη λύση νομίζω ότι είναι η ζελατίνα την οποία δεν την καταλαβαίνεις καν και δεν χαράζεται καθόλου η οθόνη. Την τοποθέτησα πριν 6 μήνες σε apple store στο εξωτερικό και δεν έχει πάθει τίποτα. Κορυφαία επιλογή νομίζω.
  5. ramnoz

    iPhone XS Max

    Δεν εχω καταλάβει τίποτα. Όσες φορές μιλάω από το κινητό δεν κατάλαβα ποτέ να τρίζει ο ήχος. Όμως τις περισσότερες φορές μιλάω από τα airPods τα οποία είναι εξαιρετικά!
  6. Καλησπέρα στην παρέα! Έχω στην κατοχή μου τόσο το galaxy s10 plus , όσο και το XS Max. Χάρηκα για τη συγκυρία αυτή και μπήκα σε μια διαδικασία συγκρίσεων και ελέγχων έτσι ώστε να καταλήξω σε ένα. Πραγματικά το galaxy είναι κορυφαία συσκευή. Διαπίστωσα ότι ο ήχος του με ικανοποίησε λιιιγο περισσότερο από το Max λόγω του ότι διαπίστωσα πιο καθαρά πρίμα και κάπως πιο μεστό ήχο, χωρίς όμως να σημαίνει ότι αυτό ξεπερνά κατά πολύ το iPhone. Παράλληλα διαπίστωσα σε ορισμένες εφαρμογές να είναι αίσθητα πιο ταχύ το galaxy. Στα παιχνίδια όμως ανοίγει πιο γρήγορα το iPhone. Στις φωτογραφίες μου άρεσε περισσότερο το galaxy γιατί σε σκοτεινά μέρη ανταποκρίνεται καλύτερα από το iPhone επίσης ενθουσιάστηκα με την λήψη gif και με τις δυνατότητες του ευρυγώνιου φακού. Με βίντεο δεν ασχολούμαι αλλά νομίζω ότι υπερτερεί και εκεί το galaxy. Από την άλλη το iPhone βγάζει ιδιαίτερα ικανοποιητικές φωτογραφίες και θεωρώ ότι τα χρώματα του είναι πιο φυσικά από του Samsung. Επιπλέον, μου αρέσει η δυνατότητα της αντιστροφής φόρτισης όπως και το δακτυλικό αποτύπωμα με το οποίο δεν είχα προβλήματα πού να με δυσανασχετούν. Δεν με πείραζε δηλαδή που μερικές φορές το έπιανε με τη δεύτερη. Ένα πολύ σημαντικό προτέρημα του galaxy είναι ότι το χειρίζεσαι λόγω του μικρότερου βάρους και του ότι είναι λίγο πιο στενό και πιο λεπτό, πολύ πιο εύκολα από το βαρύ iPhone. Μου άφησε μια ιδιαίτερα ευχάριστη αίσθηση στο χέρι με συνέπεια να θέλω διαρκώς να το επεξεργάζομαι. Από την άλλη απογοητεύτηκα κάπως από την μπαταρία του galaxy αφού αν και μου έβγαζε άνετα την ημέρα έπρεπε να κάνω κάποιες παραμετροποιησεις ώστε να καταφέρω το βράδυ να πέσω για ύπνο με 40% ενώ στο iPhone αυτό γινόταν χωρίς παραμετροποιησεις και πιο αβίαστα! Έπρεπε δηλαδή να αφαιρέσω την αυτόματη φωτεινότητα από το galaxy , να αφαιρέσω τον εντοπισμό θέσης , να αφαιρέσω την ενημέρωση μερικών λογαριασμών και κάποιες άλλες ρυθμίσεις που είδα στο Ίντερνετ ώστε να μπορώ να εξοικονομήσω μπαταρία που να μου κρατήσει αβίαστα και μέχρι το μεσημέρι της επόμενης ημέρας. Στο iphone αυτό γινόταν χωρίς εκπτώσεις και περιορισμούς! Παρατήρησα επίσης όταν έβαζα δίπλα δίπλα τα κινητά ότι το λευκό του iPhone ήταν εμφανώς πιο ζωηρό από του galaxy παρόλο που όταν έβλεπα κάποιο βίντεο υπερηχε ξεκάθαρα το Samsung! Μετά από όλα αυτά δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιο θα κρατήσω. Αμφιταλαντευομαι ακόμα. Δεν έχω καμία εμμονή με καμία μάρκα , έχω χρησιμοποιήσει πολλα Samsung και πολλά iPhone και μάλιστα αλλάζω περίπου ανα 6μηνο συσκευές! Αυτό που μου λείπει περισσότερο είναι το οικοσύστημα της apple με iCloud iMessage airdrop. Επίσης η υλοποίηση σε μερικές εφαρμογές όπως του Instagram είναι πιο ομαλή στο iOS παρά στο Android. Συνεχίζω τις δοκιμές και απολαμβάνω δυο από τις κορυφαίες συσκευές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Να είστε πάντα καλά!
  7. ramnoz

    iPhone XS Max

    Το βάζω να φορτίσει σχεδόν κάθε βράδυ άλλες φορές είναι 20 άλλες 30 , 40 ή 50%. Αν είναι 55% το φορτίσω το επόμενο βράδυ όπου έχει πέσει στο 5-10%. Το αφήνω όλη τη νύχτα να φορτίζει πάντα. Ο φορτιστή μου είναι ο Samsung fast charger converible. Νομίζω είναι εξαιρετικός! Γενικώς δεν ασχολούμαι με το ποτε ή πόση ώρα θα το φορτίσω αλλά κοιτάζω να προσαρμόζεται το κινητό στις δικές μου ανάγκες. Είναι σπουδαίο εργαλείο η συγκεκριμένη συσκευή και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με συσκευή μετά από χρόνια. Έχω πάρει από το iPhone 4 και μετά όλα τα μοντέλα της apple και αρκετά της Samsung. Αλλάζω πολύ συχνά συσκευές ακόμα και ένα κάποιους μήνες. Αυτό θα το κρατήσω οπωσδήποτε μέχρι να βγάλει το επόμενο η apple. Από τα προηγούμενα κινητά που είχα με είχαν ενθουσιάσει το Samsung note 3, το Samsung galaxy 7 edge, iPhone 6s Plus. Γενικά περισσότερο χρόνο είχα iPhone. Έχω ολόκληρο το οικοσύστημα και με βολεύει το iOS. Έχω σήμερα το iPhone XS Max silver 256gb. Μοναδική συσκευή !
  8. ramnoz

    iPhone XS Max

    Μετά από σχεδόν 4 μήνες 100! Κάνω μόνο ασύρματη φόρτιση!
  9. ramnoz

    iPhone XS Max

    Κι εμένα περίπου 8 ώρες μου βγάζει και κρατάει δυο ημέρες εάν τη δεύτερη το βάλω σε safe mode! Πολύ καλή η αυτονομία.
  10. ramnoz

    iPhone XS Max

    Κανονικά δουλεύει. Την περισσότερη διάρκεια της ημέρας έχω WiFicall και βολεύει πολύ, διότι δεν έχω καλό σήμα ,λόγω θέσης , στο γραφείο μου. Το δίκτυο ειναι COSMOTE.
  11. ramnoz

    iPhone X

    Εγώ πάντως βλέπω βελτίωση μπαταρίας. Στο 66% με 4 ώρες χρήσης. Άριστα μου φαίνεται. Όλα ανοιχτά και air pods κι ρολόι Bluetooth μόνιμα συνδεδεμένα.
  12. Το αντίθετο συμπέρασμα βγαίνει από το link που παραθέτεις . Δηλαδή τα λευκά και πιο σκληρά είναι για προστατευτικά οθόνης, ενώ τα μαύρα και πιο μαλακά είναι για τη γυμνή οθόνη.
  13. Όχι , μόνο μερικές μύτες ως ανταλλακτικά.
  14. ramnoz

    iPhone X

    To face id λειτουργεί άψογα και σε απόλυτο σκοτάδι. Εντυπωσιακό αλλά ισχύει. Μερικές αποτυχημένες προσπάθειες υπάρχουν στον πολύ ήλιο, όταν χτυπάει κόντρα στο κινήτο.
  15. ramnoz

    iPhone X

    Εμένα μου το έκανε συνεχεια με cosmote πάντως. Δεν ήταν από το δίκτυο αλλά θέμα προφανώς στο software που δεν έλεγε να λύσει η Apple από το Νοέμβριο ακόμα. Απλά γίνεται σποραδικα και δεν ενοχλεί πολλούς... Μάλιστα, εχει πάρει και διαστάσεις στο διαδίκτυο. Με λίγο ψάξιμο μπορείτε να βρείτε σχετικά θέματα.... https://appletoolbox.com/2017/12/call-sound-issues-with-iphone-x-or-iphone-8-how-to-fix/
  16. ramnoz

    iPhone X

    Εμένα πάντως από όταν το πήρα κατά διαστήματα και χωρίς να μπορώ να προσδιορίσω κάθε πότε, δεν με άκουγαν ή δεν άκουγα καθόλου το συνομιλητή μου. Σαν να νεκρωνονταν τελείωσ η γραμμή ενώ κυλούσε κανονικά ο χρόνος της συνομιλίας. Μάλιστα μου έλεγαν ότι με άκουγαν όταν εγώ δεν άκουγα τίποτα. Απογοητεύτηκα και άλλαξα συσκευή. Βασικά μου κακοφανηκε που είχε πρόβλημα η πιο βασικη του λειτουργία. Μάλιστα και σε έναν πελάτη μου με το ίδιο τηλέφωνο συνέβη ακριβώς το ίδιο και αναγκάστηκε να το επιστρέψει 2 φορές. Και τα δύο καινούρια είχαν το ίδιο πρόβλημα στις κλήσεις. Πιο συγκεκριμένα αξίζει να σημειωθεί ότι όταν μιλούσα με ακουστικό δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Όταν μιλούσα από τη συσκευή μερικές φορές και Όχι πάντα δεν ακούγονταν ο συνομιλητής ή άλλες φορές δεν ακουγομουν εγώ.
  17. Άκουσα ακριβώς το αντίθετο. Ότι είναι ελαφρώς καλύτερη. Έχεις κάποιο site που το. Διάβασες εσυ; εμένα μου φαίνεται ίδια αλλά είναι νωρίς για να πω με ασφάλεια.
  18. ramnoz

    iPhone X

    Μερικές φορές, χωρίς να μπορω να καταλάβω ποτέ και με ποιες συνθήκες , όταν απαντάω σε κλήσεις δεν ακούω καθόλου το συνομιλητή μου χωρίς καν παράσιτα χωρίς τίποτα. Είναι εντελώς «νεκρό» το ακουστικό , ενώ αντιθέτως ο συνομιλητής μου με ακούει κανονικά. Εάν το βάλω σε ανοιχτή ακρόαση ή ακουστικά τότε ακούω κανονικά. Κάνω επανεκκίνηση και είναι όλα καλά.εκτιμω ότι αφού επανέρχεται , είναι θέμα λογισμικού και όχι κάτι άλλο. Έχω περασμένη την τελευταία έκδοση. Έχει κανείς ανάλογης εμπειρία; Sent from my iPhone using Tapatalk
  19. Εκτός από acr και win wallet κανένα άλλο wallet δεν δουλεύει; Της ΑΛΦΑ λειτουργεί κανονικά; Ξέρει κανείς;
  20. ramnoz

    iPhone X

    Θα τα έχεις όλα αυτά σε εξαιρετικό βαθμό! Είναι μια εξαιρετική συσκευή που θα την απολαύσεις πραγματικά! Σωστά προχωράς στην αλλαγή κατά την άποψη μου! Sent from my iPhone using Tapatalk
  21. ramnoz

    iPhone X

    Τι είναι αυτό που προσδοκάς να δεις στο Χ που δεν έχεις στο note8? Γενικώς πάντως δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με το Χ ! Sent from my iPhone using Tapatalk
  22. ramnoz

    iPhone X

    Γιατί δεν κάνετε την τελευταία αναβάθμιση ! Έχουμε το τελευταίο μοντέλο της εταιρίας! Δεν πρόκειται να βλάψει αλλά μόνο να βοηθήσει στην απόδοση. Αν είχαμε το 6 ή 6s να το καταλάβω... τώρα όμως δεν έχουμε λόγο να μην εγκαθιστούμε την τελευταία ενημέρωση.
  23. ramnoz

    iPhone X

    Συμφωνώ απόλυτα. Κάνε μια ερώτηση στον Κωτσόβολο και θα σε καλύψει πιστεύω. Είναι καλή η τιμή και δεν νομίζω ότι κρυβετια κατι περίεργο πουθενά.
  24. ramnoz

    iPhone X

    Αυτό δεν μου φαίνεται για απόδειξη αλλά για δελτίο Αποστόλης.
  25. ramnoz

    iPhone X

    Εκανα μια πιο εμπεριστατωμένη αναζήτησή και έρευνα στο θέμα. Οπωσδήποτε δεν είναι τρολ, αφού έχει σοβαρή βάση. Διαβάζοντας αρκετά γι’ αυτό κρίνω ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Οποίος ενδιαφέρεται μπορεί να ρίξει για τις γνώσεις του και μόνο μια μάτια σε αλλά φόρουμ που απασχόλησε το θέμα. Δείτε ενδεικτικά παρακάτω. https://forums.macrumors.com/threads/iphone-x-laser-and-eye-concerns-merged.2067407/ https://forums.macrumors.com/threads/does-attention-awareness-use-the-lasers.2090198/ https://forums.macrumors.com/threads/face-id-eyes-retina.2073239/ https://forums.macrumors.com/threads/any-concerns-with-dot-projector-flooding-eye.2084786/ https://forums.macrumors.com/threads/is-the-constant-ir-light-bad-for-our-eyes.2087134/ https://forums.macrumors.com/thread...s-in-your-face-every-time-you-unlock.2083992/ https://forums.macrumors.com/threads/iphone-x-laser-and-eye-concerns-merged.2067407/ https://forums.macrumors.com/threads/does-attention-awareness-use-the-lasers.2090198/ https://forums.macrumors.com/threads/face-id-eyes-retina.2073239/ https://forums.macrumors.com/threads/any-concerns-with-dot-projector-flooding-eye.2084786/ https://forums.macrumors.com/threads/is-the-constant-ir-light-bad-for-our-eyes.2087134/ https://forums.macrumors.com/thread...s-in-your-face-every-time-you-unlock.2083992/ Σας παραθέτω παρακάτω και την επίσημη περιγραφή της ίδιας της Apple για τα χαρακτηριστικά της κάμερας που είναι καθησυχαστική. «Ασφάλεια Το iPhone και το σύστημα κάμερας TrueDepth έχουν δοκιμαστεί σχολαστικά και ικανοποιούν διεθνή πρότυπα ασφαλείας. Η χρήση του συστήματος κάμερας TrueDepth είναι ασφαλής σε κανονικές συνθήκες χρήσης. Το σύστημα δεν προξενεί βλάβες στα μάτια ή το δέρμα, χάρις στην χαμηλή του έξοδο. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι ενδέχεται να προκληθεί βλάβη στους πομπούς υπέρυθρων ακτινών κατά την επισκευή ή την αποσυναρμολόγηση, για αυτό το σέρβις του iPhone σας πρέπει να πραγματοποιείται πάντα από την Apple ή ένα εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις. Το σύστημα κάμερας TrueDepth ενσωματώνει δυνατότητες ανίχνευσης παραβίασης. Αν ανιχνευθεί παραβίαση, το σύστημα μπορεί να απενεργοποιηθεί για λόγους ασφαλείας. Όταν την κοιτάζετε μέσα από συγκεκριμένους τύπους κάμερας, ενδέχεται να παρατηρήσετε μια έξοδο φωτός από την κάμερα TrueDepth. Αυτό είναι αναμενόμενο καθώς ορισμένες κάμερες μπορεί να ανιχνεύουν το υπέρυθρο φως. Ορισμένοι μπορεί να παρατηρήσετε επίσης την έξοδο χαμηλού φωτισμού από την κάμερα TrueDepth όταν την κοιτάζετε μέσα σε έναν πολύ σκοτεινό χώρο. Αυτό είναι αναμενόμενο σε εξαιρετικά σκοτεινούς χώρους» Σας ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...