giodour Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Παιδιά καλησπέρα!!! Δεν ξερω αν εδω είναι ο κατάλληλος χώρος που ανοίγω αυτό το θέμα, αλλα δεν ήξερα που μπορώ να το ανοίξω. Θέλω να ρωτήσω, αυτήν την εποχή, με τα capital controls, απο ποια site μπορούν να εκτελεστούν παραγγελίες προς Ελλάδα? Άν μπορείτε να μου γράψετε κάποια site που εκτελούν παραγγελίες για Ελλάδα και τα θεωρείτε αξιόπιστα. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valadis.k Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=17773&page=396 όρεξη για διάβασμα να έχεις.Υπάρχει πολύ πληροφορία. ειδικά στις τελευταίες 15-20 σελίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giodour Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Ευχαριστώ πολύ, να΄σαι καλά!!! Απ΄οτι κατάλαβα μόνο αν κάνω paypal ή αν αγοράσω απο Banggood. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valadis.k Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Σε γενικά πλαίσια ναι, αλλά φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 @giodour καλημέρα και καλώς ήρθες στο forum. :) Όρεξη για διάβασμα να έχεις και υπάρχει μπόλικο υλικό και πληροφορίες. Λοιποί οδηγοί - Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα - Αγορές από το εξωτερικό Υπάρχει επίσης η ενότητα Λοιπά κινητά τηλέφωνα στην οποία θα δεις επισημασμένα θέματα επίσημων εκπροσώπων διαδικτυακών καταστημάτων. Καλή παραμονή στην κοινότητα μας και καλή συνέχεια. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mistac75 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Με λύπη μου είδα στον διαγωνισμό για το One Plus 2 ότι επιτρέπεται στα μέλη της Οργάνωσης Διαχείρησης του myphone να πάρουν μέρος και αυτά στον διαγωνισμό. Και ενώ εξέφρασα τα παράπονά μου στο link που υπάρχει στο άρθρο του διαγωνισμού για ερωτήσεις σχετικά με αυτόν, ακόμα κάποιος υπεύθυνος από το site να μου απαντήσει!!! Πραγματικά δε περίμενα τέτοια συμπεριφορά από αυτόν τον ιστότοπο! Λυπάμαι πολύ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Τα μέλη της Ο.Δ. δουλεύουν εντατικά εδώ και χρόνια, χωρίς την παραμικρή οικονομική απολαβή. Το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε για αυτά είναι να έχουν τις ΙΔΙΕΣ ευκαιρίες με τα χιλιάδες μέλη της κοινότητάς μας. Αν δεν σε ικανοποιεί αυτό, τότε μπορείς πολύ απλά να απέχεις από τον διαγωνισμό. Βασικά έτσι αυξάνεις τις πιθανότητες για τους υπόλοιπους. Σε ευχαριστώ. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Απορω τοσα χρονια που δεν υπαρχει μια κατηγορια που να περιλεμβανει γενικες ερωτησεις σχετικα με το hardware και software των κινητων.. Παντα τις αποριες μου πηγαινω και τις γραφω στο insomnia forum. Πχ εχω ενα θεμα με το viber, που δεν αφορα μονο το κινητο μου. Σε ποια ενοτητα θα γραψω το προβλημα μου; Παρατηρω οτι ο καθενας γραφει τα προβληματα σου στο φορουμ της συσκευης του, με αποτελεσμα οι απαντησεις να καθυστερουν αρκετα.. Ποσο μαλλον εαν το κινητο δεν ειναι και τοσο γνωστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 υπαρχουν θεματα για αυτα που ζητας. πχ 1.στην ενοτητα του android-εφαρμογες κοινωνικης δικτυωσης μπορεις να αναφερεις το προβλημα του viber 2.αν εχεις προβλημα με το gps σου, κανεις την ερωτηση σου στο θεμα των πλοηγων αν εχεις θεμα με το hardware, το γραφεις στο θεμα της συσκευης σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Απορω τοσα χρονια που δεν υπαρχει μια κατηγορια που να περιλεμβανει γενικες ερωτησεις σχετικα με το hardware και software των κινητων.. Παντα τις αποριες μου πηγαινω και τις γραφω στο insomnia forum. Πχ εχω ενα θεμα με το viber, που δεν αφορα μονο το κινητο μου. Σε ποια ενοτητα θα γραψω το προβλημα μου; Παρατηρω οτι ο καθενας γραφει τα προβληματα σου στο φορουμ της συσκευης του, με αποτελεσμα οι απαντησεις να καθυστερουν αρκετα.. Ποσο μαλλον εαν το κινητο δεν ειναι και τοσο γνωστο. Καλησπέρα. Όπως σου είπαν, η πρώτη επιλογή θα μπορούσε να ήταν αυτή: FORUM Android Το λειτουργικό σύστημα Android σε όλες τις εκδόσεις του (π.χ. Jelly Bean, KitKat) και συμβατό λογισμικό. Η δεύτερη: Android: Ψυχαγωγία, Lifestyle, Social Networking Τόσο απλό. ;) Αν και να πηγαίνεις στο Insomnia, δεν είναι κακό να μοιράζονται τα hits :p Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Τοσα χρονια στο φορουμ, ποτε δεν ειχα παρατηρησει αυτη την ενοτητα.. Ενδιαφερον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MikeRibo5 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Παιδες ειμαι χρονια μελος αλλα δεν ειχα ποτε πριν την αναγκη να μπω στις αγγελιες του σαιτ. Ετυχε ομως να ψαξω για κινητα και παρατηρησα οτι δεν ειναι ανοιχτο για προσβαση το συγκεκριμενο thread. Χρειαζομαι καποιο ελεγχο η αιτηση για να εχω προσβαση σε αυτο η απλα δεν ειναι ανοιχτο για προβολη σε μενα? ευχαριστω και σορρυ που ανοιγω νεο θεμα. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/MPlataris-cucbu.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Θές πάνω από 150 μηνύματα για να σου ανοίξει το Buy And Sell. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alani123 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Θέλω να ρωτήσω εμπειρίες με ένα συγκεκριμένο κατάστημα, καθώς έχω βάλει παραγγελία μαζί τους και σκέφτομαι να την ακυρώσω γιατί περιμένω καμπόσες μέρες. Που θα μπορούσα να ανεβάσω θέμα για να ρωτήσω συμβουλές και εμπειρίες άλλων με συγκεκριμένο κατάστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Από ότι βλέπω έχεις απευθυνθεί στο topic του καταστήματος στο οποίο αναφέρεσαι. Από εκεί και πέρα αν χρειαστείς κάτι άλλο μπορείς να απευθυνθείς εδώ: Λοιπά κινητά τηλέφωνα - Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_1980 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Καλησπερα.ξερει κανεις πως μπορω να ενεργοποιησω κ αν γινεται βεβαια αναφορα αναγνωσεις στα μηνυνατα σε samsung s6; η αν υπαρχει προγραμμα;ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Υπάρχει αναφορά παράδοσης την οποία και θα ενεργοποιήσεις στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων. Για ότι άλλο θέλεις να ρωτήσεις σχετικά με το S6 θα πρέπει να απευθυνθείς στο αρμόδιο forum. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Εγραψα στην συνθετη αναζητηση Vodafone Smart ultra 6 και ειπα να ψαξει στις αγγελιες για κινητα αλλα βρηκε ασχετα . Εγραψα μονο την λεξη Vodafone αλλα παλι 5 ασχετες σελιδες στην αναζητηση. Ας το δοκιμασει καποιος .:(:( Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Η αναζήτηση του vbulletin είναι προβληματική. Μην τη χρησιμοποιείς παρά για μεγάλες λέξεις, 1-2 τον αριθμό και για λίγα αποτελέσματα. Γενικά στο forum να χρησιμοποιείς την Google αναζήτηση. Επειδή στο B&S δεν μπαίνει το Google, εκεί δεν σε βολεύει δυστυχώς η αναζήτηση του vbulletin. Είναι στα to do, για το επόμενο βήμα εξέλιξης στο κοντινό μέλλον. Μέχρι τότε, δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Και λυπάμαι για αυτό. :( Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 (edited) Στον πρόσφατο διαγωνισμό του huawei P6, ήταν πολλοί αυτοί που μάλλον κάνουν για δεύτεροι χρήστες παρά ενεργά μελη της κοινοτητας μας. Πως γινεται λοιπον να μην υπαρχουν διπλοι χρηστες , και πως θα μπορουσαμε να εξασφαλισουμε τις ιδιες ευκαιριες για ολους? (ΥΓ θα παρακαλούσα να μην κλειδώσετε το θεμα κατευθειαν για να ακουσουμε αποψεις και απο αλλους χρηστες) Edited February 15, 2016 by Mythozz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 (edited) Στον πρόσφατο διαγωνισμό του huawei P6, ήταν πολλοί αυτοί που μάλλον κάνουν για δεύτεροι χρήστες παρά ενεργά μελη της κοινοτητας μας. Πως γινεται λοιπον να μην υπαρχουν διπλοι χρηστες , και πως θα μπορουσαμε να εξασφαλισουμε τις ιδιες ευκαιριες για ολους? Αγαπητέ το θέμα το έχουμε συζητήσει ενδελεχώς εδώ και χρόνια: 1) Λαμβάνουμε ΟΛΑ τα διαθέσιμα μέτρα στην διάθεσή μας για να εξασφαλίζουμε ότι όλα τα μέλη μας έχουν τις ίδιες πιθανότητες συμμετοχής στον διαγωνισμό. Για αυτό τον λόγο γίνονται ΒΑΝ όσοι κάνουν διπλές/τριπλές συμμετοχές, ΔΕΝ λαμβάνονται υπόψην συμμετοχές με greeklish και εκτός ΟΠΧ συμμετοχές. 2) Ο έλεγχος για διπλούς χρήστες γίνεται πάντα - στα πλαίσια που μας προσφέρει η πλατφόρμα του myphone.gr ΚΑΘΕ φορά, σε κάθε διαγωνισμό. Ο έλεγχος αυτός όμως γίνεται με βάση ΠΟΛΛΟΥΣ παράγοντες (συμμετοχή, αρ. σχολίων, ημερομηνία εγγραφής, τελευταία σχόλια κλπ) και ευθύνη δική μας είναι να φροντίζουμε για αυτό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν είναι πάντα εφικτό να αποφασιστεί με 100% σιγουριά αν κάποιος έχει διπλό λογαριασμό για πολλούς παράγοντες (συμμετοχή από κοινό Η/Υ, από ίδια IP (πανεπιστημιακό ίδρυμα), αλλαγή IP μέσα σε ένα 24ωρο από κάποιον provider και πολλούς άλλους λόγους που δεν είναι της παρούσης να σου εξηγήσω. Κάνουμε δεκάδες διαγωνισμούς κάθε χρόνο ΑΚΡΙΒΩΣ για αυτό το λόγο: για να έχετε όλοι την ίδια πιθανότητα συμμετοχής. Έχουμε 205.000+ χρήστες (ενεργούς, ανενεργούς, αναγνώστες μόνο και όχι συμμετέχοντες) και είναι πολύ μεγάλος ο αριθμός για να καλυφθούν όλοι. Θα συνεχίσουμε τους διαγωνισμούς όμως, όσο έχουμε τη δυνατότητα για όλους αυτούς. Αν θεωρείς πάντως, οτι όλα τα παραπάνω (που γίνονται εδώ και χρόνια) δεν σε καλύπτουν, τότε λυπάμαι, μπορείς να μη συμμετέχεις :( Y.Γ. Σου έκανα edit το κείμενό σου γιατί το να στοχοποιείς οποιονδήποτε στο forum είναι εκτός ΟΠΧ και θα σε παρακαλέσω να μην το ξανακάνεις. Αν έχεις και άλλες απορίες, θα χαρώ να σου απαντήσω μέσω PM. Edited February 15, 2016 by Mythozz Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albert0 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Δεν έχει κάποια επιλογή να μπαίνει σαν χρόνος αποσύνδεσης 1,2,3,.... όσες ώρες θέλει ο καθένας για να κάνει αποσύνδεση. Π.χ. θέλω να μπω από ένα κοινόχρηστο υπολογιστή και για μία ώρα να είμαι συνδεδεμένος και μετά να με αποσυνδέσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Μπαίνω στο φόρουμ μέσω tapatalk, αλλά δεν μπορώ να βρω το subforum των αγγελιών. Γνωρίζει να μου πει κανείς που να το βρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Απ οσο ξερω δεν μπορεις να το βρεις. γενικα οταν θελω απο Mobile να βρω τις αγγελιες, ανοιγω chrome.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση. Το βρήκα μέσω browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts