Jump to content

BurningBeard

Members
  • Δημοσιεύσεις

    109
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by BurningBeard

  1. Δυστυχως βρισκομαι Σαμο και αυτοι Αθηνα.
  2. Άνθρωποι καλησπέρα. Είναι έμπιστη η σελίδα; https://www.hotspotmob.gr/ ; Πουλάνε 12mini 128gb με 350€ + ο,τι έχει αντικαταβολή. Λέτε να μου στείλουν κανα χιλιογδαρμένο;
  3. Και πάλι είναι απαγορευτική η τιμή. Μεταχειρισμένο αν το βρω το φθινόπωρο ή χειμώνα που θα βγει και το 15. Ίσως είμαι τυχερός και το πετύχω ως 450€ (δύσκολα αλλά λέμε). Για αυτό κιόλας μιλάω για το 12mini που είναι κομπλέ η τιμή μεταχειρισμένου. 270 με 380 αν πετύχω το 128gb. Το θεματάκι που έχω στο πίσω μέρος του μυαλού είναι τα updates και μέχρι πότε θα καλύπτεται η 12 σειρά!
  4. Ανάλογα τον χρήστη μιας και έβαλες την λέξη "σωστές". Π.χ με απλήρωτο spotify δεν βολεύομαι, με απλήρωτο esound είμαι πένα. Το "σωστό" είναι και το app της κάμερας για το βίντεο με 60fps 4k. Αλλά, βγάζει μέτριες φωτογραφίες. Το αντίστροφο κάνει το gcam. Ή τουλάχιστον σε εμένα δεν αρέσουν. Ακόμα με το pocophone f1 είμαι.
  5. Αυτό το εμπέδωσα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Θέλω να το πάρω το ριμάδι, μου άρεσε πολύ στα βίντεος που βλέπω. Ελπίζω να είναι κομπλέ. Σε κανα δύμηνο θα το παραγγείλω.
  6. Γειά σας άνθρωποι. Να κάνω μια ερωτησούλα που νομίζω πως δεν ειπώθηκε. Το pixel 6a με φυσική κάρτα sim cosmote, χωρίς root, με ή χωρίς ενεργοποιημένο volte, θα μπορώ να κάνω κλήση σε αριθμούς παλιούς forthnet, wind, nova; Ευχαριστώ.
  7. Έτσι οπως το εγραψες, αυτο καταλαβα. Οποτε για να εχω 5G θα πρεπει να το κανω root. Οσο για το volte δεν με ενδιαφερει σαν επιπλεον παροχη - feature της συσκευης.
  8. Χωρις volte θα εχω 5G;
  9. Άνθρωποι καλησπέρα. Αν αγοράσω το 6a θα έχω 4G και 5G με cosmote; Μία κάρτα φυσική θα έχω. Αυτό που διαβάζω πως δεν χτυπάει σε εσένα ενώ σε καλούν ή χάνονται οι κλήσεις που σου κανουν, παίζουν ακόμα και μετά το update που διάβασα παραπάνω; WiFi calling και Volte και Shizuku δεν τα ξέρω όποτε δεν θα τα χρειάζομαι, όπως τώρα με το Pocophone F1. Γλυκοκοιτάζω το 7a αλλά τσιμπάει η τιμουλα άσε που δεν μου φαίνεται να διαφέρουν και πολύ, πέραν του ανανεωμένου επεξεργαστή και κάμερα. Θενξ πίπολ.
  10. Είναι πολλά τα λεφτά "Άρη". Από κοντά το είδα, ωραία οθόνη αλλά, 500 και 600 που ζητάνε μεταχειρισμένο ή refurbished για το 13mini, αξίζει μα δεν έχω τόσα. Δεν μιλάμε για κάτι 750αρια καινούριο σε διάφορες αλυσίδες. Θα κάνω υπομονή μέχρι να βγει το 15, μήπως πέσουν ακόμα πιο πολύ οι τιμές. Ευχαριστώ πάντως.
  11. Cosmote δαγκωτό! Σάμο στην πρωτεύουσα του νησιού, στην καλύτερη 20mpbs down με Vodafone 4G+ και 6.5mbps down και 0.9 up με 4G. 184mbps down και 19mbps up με cosmote 4G+ 26mbps down με 5mbps up 4G. Pocophone F1. Χειρότερα νούμερα στο κέντρο Ιωαννίνων μέσα σε διαμέρισμα με Vodafone. Mε cosmote 3ης φορές καλύτερα από vodafone.
  12. Για τα δικά μου χέρια ακόμα και το pocophone που'χω είναι μεγάλο, τώρα θα μου πεις γιατί το πήρα; Χρειαζόμουν μια συσκευή "γρήγορα". Αν βρω κατάστημα που το έχει, θα το τσεκάρω αλλά και πάλι δεν νομίζω πως μου ταιριάζει αυτό το μέγεθος.
  13. Αν και λίγο φαρμακείο τα συγκεκριμένα φλασάκια, θα το έχω στο νου μου. Ευχαριστώ. Σίγουρος δεν είμαι γιατί δεν έχω εμπειρία από apple & ios. Ισως πω βλακεία αλλά, αφου το ios έχει dna από linux, ίσως βρω άκρη; Φυσικά δεν θα κάθομαι να διαγράφω αρχεία και φακέλους χωρίς λόγο. Θα κάτσω να διαβάσω ό,τι περισσότερο μπορώ γιατί γουστάρω να "φέρνω" τα πράγματα στα μέτρα μου. Επίσης συχνά διαβάζω για υγεία μπαταρίας, από 100% ως το 85% λένε διάσπαρτα κείμενα στο net πως είναι καλά, περίπου τι απώλεια θα υπάρξει σε ώρες. Βασικά νομίζω πως το έθεσα πολύ μπακαλίστικα. Θα το δω στην πράξη, αλλιώς παίρνω ενα wireless power bank που μου πρότειναν αν και χάνεται έτσι η ουσία του μικρού κινητού που ψάχνω. Ευχαριστώ.
  14. Γειά σας άνθρωποι. Μετα από jb μπορώ να έχω πρόσβαση στο file manager, σε external memory με lightning adapter (OTG), ringtones και wallpaper της επιλογής μου (από δικά μου αρχεία); Επίσης με jb θα "γλυτώσω" το itunes; Συγχωρέστε με αν σας φαίνονται χαζές οι ερωτήσεις μου απλά, έλεγα στο μέλλον να τσιμπήσω το πρώτο μου apple και συγκεκριμένα ένα 12mini μτχ. Θέλω επιτέλους ένα κινητό που να χωράει στην μια μου παλάμη και να το δουλεύω με το ένα χερι. Ευχαριστώ
  15. 6.28 το motorola, 6.18 το pocophone. Γενικότερα ήθελα ένα κινητό καλό αλλά να χωράει στην παλάμη και να το χειρίζομαι με το ένα χερι. Θα δω μέχρι το Σεπτέμβρη μήπως πέσουν και άλλο οι τιμές στα μεταχειρισμένα & refurbished iphone 12mini αλλίως καμια παντόφλα σαν την πρότασή σας με βλέπω να παίρνω.
  16. "Έφαγα" και εγώ τον ιντερνετικό τόπο να βρω μικρή συσκευή σε διαστάσεις αλλά smartphone και όχι της γιαγιάς με καταρράκτη. Σιγά σιγά καταλήγω σε Α54 που είναι παντόφλα 6.4 ίντσες ή iphone 12 mini αν πετύχω κανά καλό μεταχειρισμένο αν και τα φοβάμαι.
  17. Καλημέρα άνθρωποι. Εύχομαι να είστε κάπου δροσερά την ώρα που διαβάζετε το topic. Θα ήθελα να μου προτείνετε κινητά ως 360€ ας πούμε max. Κατά προτίμηση συσκευές που συνυπάρξατε μαζί τους για 4+ μήνες, έτσι θα έχετε σφαιρική άποψη. Σπάνια δουλεύω την κάμερα οπότε δεν είναι selling point. Θα βγάλω μια στιγμή που θέλω να κρατήσω, δεν είμαι blogger ή κάτι αντίστοιχο. NFC, amoled ή oled, καλή αφή είναι σημαντικά features. Δεν αντέχω να κάνω search πάλι, είναι τόσες οι επιλογές που πελάγωσα. Θα μου άρεσε ένα κινητό με μικρή οθόνη π.χ iphone 12 mini, το σκεφτόμουν και αυτό ως επιλογή, απλά με φοβίζει το μεταχειρισμένο ή refurbished. Η τρέχουσα συσκευή μου είναι ένα pocophone f1 με κίτρινα στίγματα στις άκρες της οθόνης και ghosting effect, δηλαδή 100 ευρώ επισκευή. Τα flagship killers που λέγαμε παλιά, ισχύουν, όπως για παράδειγμα το pocophone f1 που έχω; Ρωτάω γιατι μέχρι και "σήμερα" πάει αρκετά καλά αν και κάνει κατι βλακώδη κολλήματα freez-αρίσματα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και περιμένω απαντήσεις!
  18. Σωστό και αυτό. Ναι δούλεψε αυτό, όντως γράφει 4G. Ευχαριστώ.
  19. Το θέμα είναι ο,τι όλοι στην οικογένεια έχουμε vodafone και μόνο στο 1 μέλος με το redmi 6 στέλνεται αυτό το μήνυμα. Οι άλλες 2 συσκευές είναι: Pocophone F1 & Iphone XS.
  20. Ένα συγγενικό πρόσωπο έχει το redmi 6 και η vodafone έχει ταράξει με SMS την συσκευή για το 3G και την μη υποστήριξή του από 1 Ιουλίου. Το κινητό δεν είναι 4G; Αφού στα specs γράφει για LTE. Θα περιμένω απάντηση με ανυπομονησία. Ευχαριστώ.
  21. Κάπου διαβασα ό,τι αυτόν τον μήνα θα την τεστάρουν επιλεγμένα άτομα (σαν closed beta φανταζομαι).
  22. Κυριες/οι και λοιπα πλασματα! Κάθομαι και γραφω μηνυματα μεσω messenger, viber, telegram, μηνυματα συσκευης και να συμπληρωσω καμια φορα στο διαδίκτυο. Το προβλημα μου ειναι οτι συνεχεια ενω θελω να γραψω κατι, το πληκτρολογο και αφου τελειωσω κοιταω το κειμενο που εγραψα και το μισω εχει λαθος γραμματα ή καθολου κενα. Φταίνει η αφη της συσκευης μας; Υ.Γ διπλοτσεκαρα για τυχον λαθη. Υ.Γ το εχει παρατηρησει κανεις αλλος, το ιδιο προβλημα; Υπαρχει τροπος να το μετριασουμε; Σε αλλες συσκευες σας εχει τυχει;
  23. Και εμείς τα νουμπς, πως κανουμε εγκατασταση αυτο το zip με το 1.84GB; Κατι διαβασα για root directory στο xda, θελει να το κανω root ή συνεχιζω να ειμαι νουμπ και κανω λαθος;
×
×
  • Create New...