Jump to content

ckphone2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

ckphone2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Το google pixel 4 είναι 5.7 " επίσης , το Sony XZ2 compact σε ποιό καινούργιο θα ήταν κάτι ιδανικό για μένα. Βρήκα ένα αλλά δεν υποστηρίζει 5g και το σκέφτομαι το Ulefone Armor 15 υποστηρίζει 4g / android 12. και έχει οθόνη 5.4"
  2. Motorola 30 neo is 6.3 " aka μεγάλο. Τα ASUS Zenphone είναι αμφότερα 5,9" οπότε μικρά σχετικά για ανδρόιντ όχι όμως όσο μικρά θα ήθελα. Παρόλα αυτά θα ήθελα να πιάσω στο χέρι το κινητό να το δω, αλλά δεν έχω δει κανένα κατάστημα να τα έχει. Όπως και να έχει ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Κάποιο μικρότερο υπάρχει ? Ας πούμε το στρατόπεδο Apple έχει το 13mini στις 5,4" αν δεν ήμουν τόσο καιρό στο android με αγορασμένες εφαρμογές από εποχές 1.4 θα σκεφτόμουν να αλλαξοπιστήσω για αυτόν το λόγο αλλά τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να χάσω τις αγορασμένες εφαρμογές μου οπότε ψάχνω μόνο σε android. Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας και το κυνήγι για κάτι στις 5,5 " συνεχίζεται...
  3. Έχω κουραστεί με τις τεράστιες οθόνες που έχουν πλέον τα κινητά , ιδανικά θα ήθελα κάτι σαν Apple SE , Apple 13 mini αλλά με android ή based on android OS. Παλιά έβγαζε η Sony κάποια μικρά με ισχυρό hardware (τουλάχιστο αντίστοιχο qualcom σειρά 7χχ ιδανικά σειρά 8χχ) αλλά τελευταία ακόμη και αυτή έχει πάει στις 6 ίντσες. Υπάρχει κάτι σαν αυτό που ζητάω ? Θέλω οθόνη με καλή ανάλυση κυρίως σε ppi αλλά μικρό μέγεθος (ιδανικά κάτω από 5.5 και σίγουρα κάτω από 6) μπαταρία που να κρατάει περίπου μια μέρα και να υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση ώστε σε κάνα εικοσάλεπτο να φορτίζει επαρκώς για μιση μέρα. Επίσης θα ήθελα τουλάχιστο 4 γίγα μνήμη και 128 χώρο (ή μικρότερο με υποδοχή sd) και να υποστηρίζει και 5g ?
×
×
  • Create New...