Mythozz Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Τελειος ο mythozz. Απλα εβαλα αυτο "forum-noreply@myphone.gr" στη λιστα με τους ασφαλεις αποστολεις και ολα οκ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ MYTHOZZ Τίποτα, αυτή είναι η δουλειά μου, να σας κάνω χαρούμενους :p Enjoy the forum :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Να τολμησω να σου κανω μια προταση? Πιστευω θα ηταν καλυτερο να αναφερετε καπου που να φαινετε τι μπορουν να κανουν οσοι βαζουν hotmail στο φορουμ ή να προτεινετε να μην βαζουν hotmail λογαριασμους στο φορουμ για να μην εχουν τα προβληματα που ειχα κι εγω. Και κατι ασχετο. Επιτρεπεται να δηλωσω να μην φαινετε στο φορουμ ποτε ειμαι online και ποτε οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Να τολμησω να σου κανω μια προταση? Πιστευω θα ηταν καλυτερο να αναφερετε καπου που να φαινετε τι μπορουν να κανουν οσοι βαζουν hotmail στο φορουμ ή να προτεινετε να μην βαζουν hotmail λογαριασμους στο φορουμ για να μην εχουν τα προβληματα που ειχα κι εγω. Και κατι ασχετο. Επιτρεπεται να δηλωσω να μην φαινετε στο φορουμ ποτε ειμαι online και ποτε οχι? 1) Ειναι ευκρινέστατη η αναφορά στο Junk mail (για το ban σε Hotmail, MSN, Outlook email) στη φόρμα εγγραφής με το που κάνεις δηλαδή την εγγραφή σου στο forum. Αν το πρόσεξες τότε, θα έπρεπε να το θυμάσαι :p 2) Ναι μπορείς να επιλέξεις αν θες, να μη σε βλέπουν οι άλλοι χρήστες. Οι Moderators όμως θα σε βλέπουν. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 πως μπορουμε να δουμε ολες τις αγγελιες που εχουμε βαλει και να απενεργοποιησουμε πιθανων ολοκληρωμενες αγγελιες μου εχουμε ξεχασει να απενεργοποιησουμε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Προφίλ-Πληροφορίες-Εμφάνιση όλων των θεμάτων και κλείδωμα των αγγελιών. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 2, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Εναλλακτικά... στο forum των αγγελιών "Σύνθετη Αναζήτηση" --> "Αναζήτηση για Μηνύματα Μέλους". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 για ποιο λογο εξαφανίστηκε το θέμα με την ανακοινωση της vodafone για τη διάρκεια ισχύος της αξίας συνδιαλέξεων? Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 1) Καταρχάς μπράβο που έμαθες να γράφεις σωστά στο forum, σε σωστό θέμα μετά από 10 περίπου χρόνια. 2) Το θέμα χρειάστηκε να εκκαθαριστεί από τις καφρίλες που είχαν γραφτεί και να δωθούν οι απαραίτητες ποινές/ΒΑΝ. Θα επανέλθει σύντομα. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giglle Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Γενικά εγώ νομίζω πως είναι ένα πρόβλημα το ότι δεν έρχονται notifications όταν υπάρχουν απαντήσεις σε διάφορα thread που έχεις ποστάρει. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να σας αναφέρω ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω.... Πέραν του ότι έχω ποστάρει σε κάποια threads, έχω επιλέξει να παρακολουθώ αρκετά ακόμη. Μέσω των επιλογών/ρυθμίσεων έχω επιλέξει για ειδοποίηση μια φορά τη μέρα....... Παρόλα αυτά, δεν έχει έρθει ποτέ καμία ειδοποίηση....... (πάντα ελέγχω φακέλους spam και απορριμμάτων) χρησιμοποιώ win xp sp3 (ακόμα..... χαχαχαχα) ελπίζω να μπορέσει κάποιος να με βοηθησει.... ευχαριστώ εκ των προτερων.... το e-mail σου τι ειναι; gmail, hotmail.. ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να σας αναφέρω ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω.... Πέραν του ότι έχω ποστάρει σε κάποια threads, έχω επιλέξει να παρακολουθώ αρκετά ακόμη. Μέσω των επιλογών/ρυθμίσεων έχω επιλέξει για ειδοποίηση μια φορά τη μέρα....... Παρόλα αυτά, δεν έχει έρθει ποτέ καμία ειδοποίηση....... (πάντα ελέγχω φακέλους spam και απορριμμάτων) χρησιμοποιώ win xp sp3 (ακόμα..... χαχαχαχα) ελπίζω να μπορέσει κάποιος να με βοηθησει.... ευχαριστώ εκ των προτερων.... Προτείνω να αλλάξεις email. Έχεις hotmail. ;) Όπως έχουμε πει πολλές φορές, η Microsoft banαρει αναξαιρέτως τα περισσότερα forums (όχι το myphone.gr συγκεκριμένα δηλαδή), ανάλογα με το mailer τους (vbulletin, xenforo, ipboard) κλπ. Στην περίπτωση σου διαγράφει άμεσα το mail, ούτε καν στα Junk δεν πάει. ;) Δοκίμασε μία άλλη δ/νση, gmail κλπ και όταν έρθει το mail βάλε το στους Safe senders. ;) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00p3r Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Καλημέρα και καλώς σας βρήκα. Κατά τη διάρκεια της εγγραφής στο πεδίο του κωδικού αναφέρει ότι ο κωδικός θα πρέπει να έχει κάποια συγκεκριμένα πράγματα (αριθμούς, γράμματα κτλ), ωστόσο αυτό δεν ισχύει και μόνο με 5-6 νούμερα προχωράει κανονικά η διαδικασία. Είναι όντως bug? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=22 σε τρια καταστηματα λειπει η δημοσκοπηση Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Έγιναν οι απαραίτητες προσθήκες. Ενημερώνω οτι αυτό ΔΕΝ είναι πρόταση για βελτίωση, αλλά επισήμανση. Επομένως δημιουργείς νέο θέμα σε τέτοια περίπτωση. Να το γνωρίζεις για την επόμενη φορά. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggtaxo Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Έχω 216 μηνύματα και είμαι μέλος από το 2010, αλλά δεν μπορώ να δω το τμήμα αγγελιών. Μπορούν οι διαχειριστές να το κοιτάξουν; Και τουλάχιστον να μάθω το λόγο, σε περίπτωση που δεν είναι απλά λάθος του συστήματος; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soyzana Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Εγω παιδιά δεν μοορώ να ποστάρω φωτογραφία σε ενα θέμα...ξέρετε γιατι? Παράθεση Mobile User: iphone 5 16gb Tablet User: ipad mini retina 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Αυτές τις μέρες γίνονται κάποιες εργασίες στο forum. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που αντιμετωπίζετε μερικά προβλήματα. Σε λίγες ημέρες θα είναι όλα μια χαρά και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Πιθανόν να μην είναι όλα α Τα μηνύματα όπως θα έπρεπε.. Εγώ έχω σχεδόν 260 και ακόμα τίποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Έχω 216 μηνύματα και είμαι μέλος από το 2010, αλλά δεν μπορώ να δω το τμήμα αγγελιών. Μπορούν οι διαχειριστές να το κοιτάξουν; Και τουλάχιστον να μάθω το λόγο, σε περίπτωση που δεν είναι απλά λάθος του συστήματος; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Καλησπερα. Για να μην βλέπεις τις αγγελίες παει να πει οτι δεν σου το επιτρέπει ακόμα το φόρουμ. Δεν έχεις κανει κάτι λάθος λοιπόν, απλα θα πρέπει να συμμετέχεις πιο ενεργά στο φόρουμ και θα έρθει και αυτο ;) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggtaxo Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Όσο επιτρέπει ο χρόνος φίλε μου. Ίδωμεν... Παράθεση I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Είναι πολύ δύσκολο όταν ορθογραφούμε ιδιαίτερα από κινητό και περνάει ο ελάχιστος χρόνος από το σύστημα να κάνουμε multi quote. Προτείνω να προστεθεί ένα κουμπί συγχώνευσης όταν υπάρχουν συνεχόμενα post από το ίδιο μέλος και να μην γίνεται αυτή η φασαρία με τους mod. Έκτος εάν δεν θέλετε να γράφουμε μεγάλες και επεξηγηματικές απαντήσεις για να προλαβαίνουμε τον χρόνο για την αυτόματη παράθεση :lol: Ευχαριστώ . Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Είναι πολύ δύσκολο όταν ορθογραφούμε ιδιαίτερα από κινητό και περνάει ο ελάχιστος χρόνος από το σύστημα να κάνουμε multi quote. Προτείνω να προστεθεί ένα κουμπί συγχώνευσης όταν υπάρχουν συνεχόμενα post από το ίδιο μέλος και να μην γίνεται αυτή η φασαρία με τους mod. Έκτος εάν δεν θέλετε να γράφουμε μεγάλες και επεξηγηματικές απαντήσεις για να προλαβαίνουμε τον χρόνο για την αυτόματη παράθεση :lol: Ευχαριστώ . Aυτόματα δεν γίνεται αυτό ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Aυτόματα δεν γίνεται αυτό ; είναι πολύ λίγος ο χρόνος .... και τσουπ μπαίνει η δεύτερη απάντηση ως δεύτερο post και μετά αρχίζει η γκρίνια :lol: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BurningBeard Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Καλησπερα σας. Παρατηρησα αυτον τον καιρο οτι σε μερικα hands-on δεν τραβατε καποιο βιντεο. Βοηθαει πολυ τον μελλοντικο αγοραστη, το να υπαρχει ενα βιντεο μαζι με τις φώτος. Ισως ειναι χρονοβορο αλλα πιστευω πως αξιζει τον κοπο. Ολα τα υπολοιπα του φορουμ ειναι μια χαρα!!!! Καλες βουτιες σε ολους! Παράθεση Siemens C10 - Νokia 3210 - Νokia 3330 WAP - Νokia 3510i - Sharp GX15 VF - SE V800 VF - SE K750i VF - SE X10 Mini pro - Moto G 1gen - Xiaomi Pocopocopocopoco F1 😮 - Huawei Y5 2018 - Nothing Phone 1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Καλησπέρα! Στο 98% των hands ons υπάρχει video που το συνοδεύει. Δεν είμαστε επαγγελματίες στον φακό, αλλά την δουλειά τους την κάνουν. :) Σε ευχαριστούμε για τα καλά λόγια, θα προσπαθήσουμε ακόμα πιο σκληρά για να σας ενημερώνουμε για κάθε νέα συσκευή που περνάει από τα χέρια μας :up: Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts