Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω σκοπο να κανω unboxing/review hd video,οταν ερθει το κινητο ομως...για να φαινεται και πως εφαρμοζει κλπ. :)

Edit:Πηγα σημερα στον Γερμανο για να κανω αντικατασταση της sim αλλα δεν ειχαν καθολου micro sim οποτε εβγαλα κανονικη sim και μου την εκοψαν αυτοι σε micro sim... (η υπαλληλος ειπε ειναι το ιδιο).

Ελπιζω να ισχυει κατι τετοιο και να μην εχω καποιο θεμα :p

προκαλείς τη τυχει σου μου φαίνεται...πάλι κομμένη micro sim?

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χθες μου έκανε την πρωτη επανεκκίνηση :p κατέβασα το assistant και με ενεργοποιημένο το conversation mode κόλλαγε σαν να εμφάνιζε συνεχεια τη προτροπή να μιλήσω, με απενεργοποιημενο τον κόφτη, στο δίλεπτο ΕΚΑΙΓΕ κ εσβησε μόνο του :p

άσχετο, το skyvi δουλεύει εσάς; επισης απο την εφαρμογή της google πως εκτελεί τις εντολές που εμφανίζει πχ ξυπνητηρι στις 9; μονο αναζητηση κανει κ μονο με σύνδεση στο διαδίκτυο!

Εφαρμογες τετοιου τυπου (να μιλαω με το κινητο μου δλδ :p ) δεν θα εβαζα ποτε και μου φαινεται παραξενο να κολλουσε π.χ το assistant. Θα βαλω το skyvi και επανερχομαι.

Σου βγαζει αυτο; Οντως δε λειτουργει.

Edited by tommybertsen

Παιδιά μόλις το παρήγγειλα, το περιμένω δευτερα απο expansys 303 euro λογω ενδοκοινωτικού ΑΦΜ
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιρνω τηλ το Alfa mobiles να κανω παραγγελια στα 340 και αφου τους ανεφερα οτι το galaxy store το οποιο οπως εγραψε ενα παιδι πιο πριν ειπε πως ειναι ενα κι αυτο(βλακεια μου που το ανεφερα μιας και στo galaxy store το εχουν στα 399) μου κανει μισο λεπτο να ρωτησω και αμεσως μετα μου λεει οχι οχι δεν ειμαστε alfa mobiles ειμαστε το galaxy store και οτι εχει γινει καποιο λαθος στης γραμμες και η τιμη ειναι 399 οπως στο site του galaxy store,ενω το νουμερο που τους πηρα ειναι το Τηλ: 210 3210581 alfa mobiles.Τωρα τι να πεις και τι να πιστεψεις!

Παιρνω τηλ το Alfa mobiles να κανω παραγγελια στα 340 και αφου τους ανεφερα οτι το galaxy store το οποιο οπως εγραψε ενα παιδι πιο πριν ειπε πως ειναι ενα κι αυτο(βλακεια μου που το ανεφερα μιας και στo galaxy store το εχουν στα 399) μου κανει μισο λεπτο να ρωτησω και αμεσως μετα μου λεει οχι οχι δεν ειμαστε alfa mobiles ειμαστε το galaxy store και οτι εχει γινει καποιο λαθος στης γραμμες και η τιμη ειναι 399 οπως στο site του galaxy store,ενω το νουμερο που τους πηρα ειναι το Τηλ: 210 3210581 alfa mobiles.Τωρα τι να πεις και τι να πιστεψεις!

Περιμενεις λιγο καιρο να πεσει ξανα μαλλον.Ενταξει βλεπω το εχει το Smarties αλλα δε πρεπει να ειναι αξιοπιστο ιδιαιτερα (αν και δεν εχω αγορασει ποτε απο εκει) . Τι να πω , ακυροι οι τυποι , καθολου αξιοπιστοι και του λογου τους!

Εφαρμογες τετοιου τυπου (να μιλαω με το κινητο μου δλδ :p ) δεν θα εβαζα ποτε και μου φαινεται παραξενο να κολλουσε π.χ το assistant. Θα βαλω το skyvi και επανερχομαι.

Σου βγαζει αυτο; Οντως δε λειτουργει.

οχι γραφει αν θυμάμαι καλα η σκιβι σταματησε να αποκρίνεται η κατι τέτοιο, δεν ξεκινα καν! Καλα κ εγω πιο πολυ για πλάκα το εβαλα :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Παιδιά μόλις το παρήγγειλα, το περιμένω δευτερα απο expansys 303 euro λογω ενδοκοινωτικού ΑΦΜ

Από το Αγγλικό το expansys το παρήγγειλες; Και εγώ θέλω..:cry: Πες μας καμια πληροφορία για το ενδοκοινοτικό ΑΦΜ.. :confused:

If something goes wrong at the plant, blame the guy who can’t speak English. :blink:

offtopic: πρεπει να εχουν ενεργοποιηθει οι διακοινοτικες συναλλαγες και περναει στα εξοδα της εταιρειας της οποιας το αφμ δηλωθηκε..

επομενως δεν ειναι για ολους

Περιμενεις λιγο καιρο να πεσει ξανα μαλλον.Ενταξει βλεπω το εχει το Smarties αλλα δε πρεπει να ειναι αξιοπιστο ιδιαιτερα (αν και δεν εχω αγορασει ποτε απο εκει) . Τι να πω , ακυροι οι τυποι , καθολου αξιοπιστοι και του λογου τους!

Τι να πω εχω ξενερωσει τελειως,εχω τα λεφτα ετοιμα σκεφτομουν να το εχω το απογευμα να το επεξεργαστω και τωρα αντιλαμβανοιμαι πως στο νουμερο που καλεις το <<ρομποτ>> λεει alfa mobiles για τηλ παρ πατηστε 1 κτλπ.....τους εχω στειλει mail μπας και τους ψαρωσω...αν οχι θα πεσει τρελο κραξιμο...παραπληροφορηση πελατη στο φουλ!

offtopic: πρεπει να εχουν ενεργοποιηθει οι διακοινοτικες συναλλαγες και περναει στα εξοδα της εταιρειας της οποιας το αφμ δηλωθηκε..

Έχει καμια σχέση με το ευρωπαϊκό ΑΦΜ που έχει μια εταιρία η όχι; :worry:

If something goes wrong at the plant, blame the guy who can’t speak English. :blink:

Άραγε με τυχαίο ΑΦΜ εταιρίας Η/Υ θα δουλεύει; Γιατί κάτι μου λέει πως δεν θα το ψάξουν και τόσο.

Από Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύονται οι υπογραφές εκτός των κανονισμών. Παρακαλώ προς συμμόρφωση σύμφωνα με τα ανωτέρω.

Έχει δοκιμάσει κανείς custom Rom+Kernel 4.3 να μας πει εντυπώσεις....Με έχει πιάσει το μικρόβιο του flashαρισματος!!!!

:lol:

Απο lg:

*

Αγαπητέ κύριε .......

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η αναβάθμιση που θα προσθέσει την επιλογή ενεργοποίησης/απενεργοποίησης της σύνδεσης του LG E975 στο δίκτυο 4G της Vodafone, αναμένεται να κυκλοφορήσει περί το τέλος Σεπτεμβρίου.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνηση επικοινωνήστε με .....

Για να δουμε....

Για το φιλο που ρωτα για το αθορυβο:

με restart απο αθορυβο το εικονιδιο μου βγαινει κανονικα

Edited by venoos

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Απο τελος Ιουλιου , πηγε τελος Αυγουστου και τωρα Σεπτεμβριου. Κλασικη LG :p

Πιστευω φιλε @gpou ελαχιστοι να δοκιμασαν απο δω καποια custom rom+kernel καθως δεν υπαρχει απολυτως κανενας λογος!! Εαν το εκανε καποιος ας μας ενημερωσει παντως :)

προκαλείς τη τυχει σου μου φαίνεται...πάλι κομμένη micro sim?

Την προηγουμενη φορα ειχα βαλει nano sim με ανταπτορα micro σιμ τωρα θα βαλω micro sim (κομμενη απο κανονικη sim)

Δυστυχώς στο Γερμανο δεν ειχαν micro sim και μου εκοψαν κανονικη sim,ειπαν ειναι το ιδιο σε Micro sim...

να ξανα παω στο Γερμανο;

http://i.imgur.com/hIe7XW1.png

Την προηγουμενη φορα ειχα βαλει nano sim με ανταπτορα micro σιμ τωρα θα βαλω micro sim (κομμενη απο κανονικη sim)

Δυστυχώς στο Γερμανο δεν ειχαν micro sim και μου εκοψαν κανονικη sim,ειπαν ειναι το ιδιο σε Micro sim...

να ξανα παω στο Γερμανο;

Κι εγώ κομμένη έχω, δε νομίζω να έχεις θέμα. Άλλο ο ανταπτορας και άλλο αυτό .

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Γεια σας παιδιά , το e-shop ακύρωσε την παραγγελία μου στα 317 ευρώ.Αυτή τη στιγμή το optimus G κάνει 365 ευρώ στο skroutz τα οποία είναι πολλά σε σχέση με τα 315 που έκανε πριν λίγο καιρό...

Θα ήθελα να σας ρωτήσω ΤΙ να κάνω ;

1) Να περιμένω να ξαναπέσει η τιμή του στα 315-320 ευρώ στο skroutz και να το τσιμπήσω

2) Να τσιμπήσω το optimus GJ στα 350

3) Να τσιμπήσω κάποιο άλλο κινητό.

Αυτή τη στιγμή έχω ένα Sony Ericsson S312 , καθώς πούλησα το προηγούμενό μου smartphone.

Phone : Lenovo Vibe P1 M Stock

Tabs : MLS iQTab Atlas 7''

Γεια σας παιδιά , το e-shop ακύρωσε την παραγγελία μου στα 317 ευρώ.Αυτή τη στιγμή το optimus G κάνει 365 ευρώ στο skroutz τα οποία είναι πολλά σε σχέση με τα 315 που έκανε πριν λίγο καιρό...

1) Να περιμένω να ξαναπέσει η τιμή του στα 315-320 ευρώ στο skroutz και να το τσιμπήσω

Αυτή τη στιγμή έχω ένα Sony Ericsson S312 , καθώς πούλησα το προηγούμενό μου smartphone.

τ

Πανω κατω στην ιδια φαση ειμαστε φιλε,εγω ξενερωσα γιατι απο 340 που το βρηκα στο alfa mobiles εντελως μαγικα πηγε στα 399 απο galaxy store στο ιδιο τηλ νουμερο καταστηματος(οτι του συμφερει δηλαδη) ετσι μου ερχεται να τα σκασω να παρω το note 2 η το Ζ γιατι βαρεθηκα 1 μηνα και να περιμενω τα σκεμπανεβασματα των τιμων!!

τ

Πανω κατω στην ιδια φαση ειμαστε φιλε,εγω ξενερωσα γιατι απο 340 που το βρηκα στο alfa mobiles εντελως μαγικα πηγε στα 399 απο galaxy store στο ιδιο τηλ νουμερο καταστηματος(οτι του συμφερει δηλαδη) ετσι μου ερχεται να τα σκασω να παρω το note 2 η το Ζ γιατι βαρεθηκα 1 μηνα και να περιμενω τα σκεμπανεβασματα των τιμων!!

Φίλε πριν 1 μήνα το Note 2 είχε πέσει κάτω από τα 390 ευρώ και τώρα έχει 412,50 το φθηνότερο!Επίσης το Z έχει σταθερά την ίδια τιμή τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες...Σκέφτομαι μήπως πάρω το Xperia SP που έχει πέσει στα 265 και είναι πολύ καλό (+ πολλές customιες από τη μαμά Sony) ή το Optimus GJ που κάνει 350 ευρώ και είναι παρόμοιο με το G , αλλά αρκετά πιο καινούργιο στην αγορά...

Phone : Lenovo Vibe P1 M Stock

Tabs : MLS iQTab Atlas 7''

Τον κοφτη ρε παιδια γιατι το βγαζετε?

Κολλαει το κινητο? -Οχι

Δεν βλεπετε με 65% φωτεινοτητα οταν παιρνει φωτια? -Βλεπετε

Υπαρχει καποιος λογος για να τον βγαλετε περα απο τα benchmarks?

Εχει ζεστες ακομη παιδια. Προσοχη..

Γιατι δεν τον χτυπας αφου σου αρεσει?

Πιστεύω πως κ στα 365 αξιζει..

Δεν ειναι το θεμα αυτο απλα μου την εχει δωσει η κατασταση...τι να κανω θα περιμενω εως αρχες επομενης εβδομαδος

Συγνώμη γιατί θα με τρελάνεις. Αφού είναι διαθέσιμο online στο alfamobile κανονικά στα 340, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ONLINE;

• The title was changed to LG Optimus G (E975)