Trendelenburg Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Archidroid v1.7.9.... Για να μπουτάρει... Πρέπει να φωνάξω τον Μπουτάρη :lol::cry: Το ίδιο θέμα είχε και η .8 και βλέπω ότι δε διορθώθηκε... Γιατί ρε γμτ :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Archidroid v1.7.9.... Για να μπουτάρει... Πρέπει να φωνάξω τον Μπουτάρη :lol::cry: Το ίδιο θέμα είχε και η .8 και βλέπω ότι δε διορθώθηκε... Γιατί ρε γμτ :O Πρέπει να έχεις εγκαταστήσει την πιο πρόσφατη βερσιόν από το recovery. Δεν είμαι στον υπολογιστή για να σου δώσω link, αλλά αν ψάξεις λίγο θα τα βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreaslam Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Δοκίμασες με κάποιο άλλο camera app ? Είσαι στην τελευταία έκδοση ?Αν ναι πέρνα ξανά το firmware με odin ,υποθέτω οτι έκανες κάποιο reboot . δοκίμασα με focal. Το ίδιο αποτέλεσμα. πάλι "στραβώνει"! επίσης, είμαι σε android 4.3, το update το έκανα σχετικά πρόσφατα. Πως ακριβώς γίνεται το "πέρνα ξανά το firmware με odin "? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 δοκίμασα με focal. Το ίδιο αποτέλεσμα. πάλι "στραβώνει"! επίσης, είμαι σε android 4.3, το update το έκανα σχετικά πρόσφατα. Πως ακριβώς γίνεται το "πέρνα ξανά το firmware με odin "? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336584 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreaslam Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336584 ευχαριστώ πάρα πολύ. αλλά ως ελαφρώς χέστης, φοβάμαι να την κάνω την όλη διαδικασία, μου φάνηκε κάπως πολύπλοκη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panseraikos Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 υπαρχει κανενα link με την NAN5?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 υπαρχει κανενα link με την NAN5?ευχαριστω αυτό είναι για την GNA7 που είναι η τελευταια. NAN5 δεν την έχω διαβάσει ποτέ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2639915 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panseraikos Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 αυτό είναι για την GNA7 που είναι η τελευταια. NAN5 δεν την έχω διαβάσει ποτέ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2639915 να την βαλω αφοβα?την δοκιμασες?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 να την βαλω αφοβα?την δοκιμασες?ευχαριστω Οχι ,δεν την έχω δοκιμάσει γιατί παίζω με custom. Αλλά τί έχεις να φοβηθείς ..επίσημη είναι, το μόνο που να προσέξεις ειναι να τσεκάρεις το checksum ότι είναι σωστό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Πρέπει να έχεις εγκαταστήσει την πιο πρόσφατη βερσιόν από το recovery. Δεν είμαι στον υπολογιστή για να σου δώσω link, αλλά αν ψάξεις λίγο θα τα βρεις. Την τελευταία έκδοση έχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Operater Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Αντιμετωπιζει κανεις το ιδιο προβλημα ? Βαζω ξυπνητηρια το πρωϊ και το κινητο δεν χτυπαει ποτε !!!!!! Δοκιμασα και αλλο προγραμμα αλλα και αλλη ΡΟΜ αλλα τιποτα τζιφος !!! Εχει κανεις αδερφος καμια απαντηση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. February 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Υποθέτω πως κλείνεις το κινητό. Δεν πρόκειται να χτυπήσει αν το κινητό είναι κλειστό. Πρέπει να είναι ανοικτό οπότε αν δεν θες να σε ενοχλούν το βράδυ βάζε το σε Λειτουργία Πτήσης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panseraikos Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 μηπως δοκιμασε κανενας την GNA7 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 http://i1194.photobucket.com/albums/aa369/furious555/Screenshot_2014-02-16-23-19-07_zpsy6m8if3t.pngΣημερα παρατηρισα πως στις ρυθμισεις μπαταριας εδειχνε μονο το λειτουργικο συστημα ενω κατα τη διαρκεια της ημερας επαιξα με διαφορα αλλα. Γιατι συμβαινει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 http://i1194.photobucket.com/albums/aa369/furious555/Screenshot_2014-02-16-23-19-07_zpsy6m8if3t.pngΣημερα παρατηρισα πως στις ρυθμισεις μπαταριας εδειχνε μονο το λειτουργικο συστημα ενω κατα τη διαρκεια της ημερας επαιξα με διαφορα αλλα. Γιατι συμβαινει αυτο? Τυχαίνει καμιά φορά. Φορτισε το μέχρι 100% να κάνει reset τα στατιστικά και θα είναι Οκ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Τυχαίνει καμιά φορά. Φορτισε το μέχρι 100% να κάνει reset τα στατιστικά και θα είναι Οκ. μακαρι φιλε! σ'ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippo88 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Μήπως ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω φτηνή οθόνη digitizer frame για siii Lte? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Λοιπον, δημοσια ή με pm, θα μου δωσει καποιος ενα ευκολο και αξιοπιστο τροπο rooting ή να κανω search στο google και οτι κατσει; Αλλα δεν θελω να μπω σε περιπετειες ρε παιδια. Γιατι με root που δεν δουλεψαν, σε αλλο κινητο, εχω τραυματικες εμπειριες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Λοιπον, δημοσια ή με pm, θα μου δωσει καποιος ενα ευκολο και αξιοπιστο τροπο rooting ή να κανω search στο google και οτι κατσει; Αλλα δεν θελω να μπω σε περιπετειες ρε παιδια. Γιατι με root που δεν δουλεψαν, σε αλλο κινητο, εχω τραυματικες εμπειριες... Εδώ κοίταξες; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336629 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Operater Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Υποθέτω πως κλείνεις το κινητό. Δεν πρόκειται να χτυπήσει αν το κινητό είναι κλειστό. Πρέπει να είναι ανοικτό οπότε αν δεν θες να σε ενοχλούν το βράδυ βάζε το σε Λειτουργία Πτήσης. Οχι αδερφε ανοιχτο το κινητο !!!!:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 (edited) οπως εχω πει προ ημερων,εχω πλεον το ς3, απο ς2,και να ρωτησω, στο αλουμινενιο πλαισιο,οπως και στην οθονη, εχει μανισια ζελατινα για προστασια?δεν εννοω τα γνωστα ναιλον της αρχικης συσκευασιας,γιατι αν ειναι μανησια ειναι πολυ καλα εφαρμοσμενα.επισης παρατηρησα στην επανω αριστερη γωνια του αλουμινενιου πλαισιου, οπως βλεπουμε την οθονη ενα μαλλον ανεπαισθητο αλλα υπαρκτο ραγισμα εκει που κανει την καμπυλη,το εχει και αλλος? και κατι τελευταιο(??)εχει αρχικα TEM σαν χωρα προελευσης,αλλα δεν βρηκα ποιας,αν γνωριζει καποιος?? ευχαριστω. Edited February 17, 2014 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 οπως εχω πει προ ημερων,εχω πλεον το ς3, απο ς2,και να ρωτησω, στο αλουμινενιο πλαισιο,οπως και στην οθονη, εχει μανισια ζελατινα για προστασια?δεν εννοω τα γνωστα ναιλον της αρχικης συσκευασιας,γιατι αν ειναι μανησια ειναι πολυ καλα εφαρμοσμενα.επισης παρατηρησα στην επανω αριστερη γωνια του αλουμινενιου πλαισιου, οπως βλεπουμε την οθονη ενα μαλλον ανεπαισθητο αλλα υπαρκτο ραγισμα εκει που κανει την καμπυλη,το εχει και αλλος? και κατι τελευταιο(??)εχει αρχικα TEM σαν χωρα προελευσης,αλλα δεν βρηκα ποιας,αν γνωριζει καποιος?? ευχαριστω. το αλουμινενιο πλαισιο ειναι πλαστικο κακης ποιοτητας που ξεβαφει ευκολα και κανει ραγισματα επισης ευκολα. η μονη λυση:http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.010675 η κατι αναλογο που να καλυπτει το πλαισιο γυρω γυρω Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. February 17, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Οχι αδερφε ανοιχτο το κινητο !!!!:blink: Έχεις ελέγξει μήπως έχει αφαιρεθεί κατά λάθος ο ήχος από το ξυπνητήρι; Πήγαινε και όρισέ του έναν νέο ήχο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν σου χτυπάει αν είναι όλες οι ρυθμίσεις εντάξει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Η εγκατασταση του cwm και το root, ειναι σκοπιμο/χρησιμο/πρεπει να προηγηθουν, πριν απο οποιαδηποτε αλλη ενεργεια μου, οταν παρω το τηλεφωνο στα χερια μου, ή μπορει να γινουν και μεταγενεστερα διχως επιπτωσεις; Μπορω να παραμετροποιησω το περιβαλλον, να εγκαταστησω εφαρμογες κλπ, και καποια στιγμη αργοτερα να κανω root και να βαλω και cmw, ή αν το κανω αυτο μετα, θα χασει οση δουλεια ειχα κανει προηγουμενως στο κινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 @karib Οχι δεν χάνεις κάτι ,οποιασδήποτε στιγμή μπορείς να τα κάνεις (root /cwm). Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts