Jump to content

Operater

Members
  • Δημοσιεύσεις

    202
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Operater

  1. Η καμερα δεν λεει πολλα ειδικα το μικρο βαθους πεδιο (αθλιο) , αλλα κατεβαζοντας την εφαρμογη Open Camera μπορειτε να αποθηκευετε τις φωτογραφιες σας και σε raw (dng) για επεξαργασια με lightroom και photoshop τα αρχεια θα ειναι καθε φωτο πανω απο 20Μ , γιατι περιεχουν περισσοτερες χρωματικες πληροφοριες.
  2. Αδερφια θελω να παρω το ONDA V975m απο το buyincoins.com ξερει κανεις αν θα πληρωσω τελωνείο ??
  3. Οχι αδερφε ανοιχτο το κινητο !!!!:blink:
  4. Αντιμετωπιζει κανεις το ιδιο προβλημα ? Βαζω ξυπνητηρια το πρωϊ και το κινητο δεν χτυπαει ποτε !!!!!! Δοκιμασα και αλλο προγραμμα αλλα και αλλη ΡΟΜ αλλα τιποτα τζιφος !!! Εχει κανεις αδερφος καμια απαντηση ?
  5. την περασε κανεις να μας πει εντυπωσεις ?
  6. Καλησπερα το κινητο μου δεν το εχω παρει απο καποια εταιρια αλλα χρησιμοποιω vodafone αν κατεβασω το Update 4.3 θα κλειδωσει στην vodafone και δεν μπορω να χρησιμοποιησω SIM αλλης εταιριας ??
  7. Ποιος μπορει να μου προτεινει ποια εκδοση radio PG88IMG να περασω , εχω προβληματα σηματος !!!!
  8. 1. Με λιγο ψαξιμο στο play θα βρεις αρκετες . 2. Αυτο που ζητας ειναι στανταρ απο το κινητο σου στις Ρυθμισεις ---- Ασφαλεια ---- και επιλεγεις τροπο ασφαλειας στο κλειδωμα
  9. Φορας custom Rom ? Μηπως χρειαζετε service .... Με το MyphoneExplorer οπως προτεινε και ο φιλος παραπανω μπορεις να μεταφερεις ολες τις επαφες σου
  10. Εχω μπεεδευτει αφου τις ειχες κανει backup για το εκανες και στον Γερμανο ?? Αν ηθελες τις παλιες επαφες σου απο το παλιο σου κινητο στο καινουργιο ( εγω ετσι κανω καθε φορα ) με copy paste. Φορτωνω στο ME το παλιο , δεν πειραζει αν δεν το εχεις , Αρχειο ---> Χρηστης ----> Επελεξε το παλιο σου κινητο , θα φορτωθει ο παλιος σου καταλογος . Με το ποντικι διαλεξε ολες τις επαφες και Ctrl + C . Φορτωνεις το νεο σου κινητο και κανεις Paste τις επαφες και μετα συγχρονισμο. Πετυχαινει καθε φορα !!!
  11. Καλησπερα εχω περασει Pois απο το GpsPocketPC και τα βλεπει μια χαρα . Η ερωτηση ειναι που εγκαθιστω τα Icon = xxx.bmp του καθε Poi ? Και απο που αλλαζω το icon ?
  12. Καλημερα εχεις αλλος προβλημα με την front face camera και ROM BeatMod BlissSense 3.2 ?
  13. Καλημερα εγω εχθες το αγορασα αλλα δεν μπορεσα να περασω με κανενα τροπο SKype ! Εχει βρει κανεις ακρη με root & Roms ?
  14. Μπορει καποιος να μου εξηγησει τις διαφορες του TOPMAP , ΤΟΜΤΟΜ και NAVTEQ ? ποιος θεωρειτε καλυτερος για κινηση μεσα στο κεντρο της Αθηνας και στην υπολοιπη ελλαδα ?
  15. Και απο τα settings , μπορεις να βαλεις την ελληνικη γλωσσα αν εχεις προβλημα με τα αγγλικα
  16. θα πρεπει να αγορασεις και μια αγγλικη svox και να επιλεξεις αυτη απο τις ρυθμισεις . Βεβαια θα εχεις προβλημα με τις ελληνικες εκφωνησεις μετα απο αυτο. Δυστηχως δεν μπορεις να εχεις και τις 2 ενεργοποιημενες. Εχω το ιδιο ακριβως προβλημα :wacko:
  17. Εχεις κανεις το 3.3.4 σε κανενα λινκ απο dropbox ή αλλο γιατι το γνωστο σιτε που υπηρχε ειναι κλειστο για καποιο λογο !!!!
  18. https://market.android.com/details?id=vStudio.Android.Camera360&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInZTdHVkaW8uQW5kcm9pZC5DYW1lcmEzNjAiXQ..
  19. Για να μην γινει μπερδεμα εχεις αποστολη και ληψη μυνηματων μεσω του προγραματος viber ή το whatsapp ή αλλων παρομοιων . OXI sms δηλαδη πρεπει και ο αλλος να εχει εγκατεστημενα τα ιδια προγραμματα. Τωρα βεβαια δεν υπαρχει καποιος που να εχει smartphone και να μην εχει εγκαταστησει viber & whatsapp :rolleyes:
  20. Εγω απορω πως και δεν υπαρχει μεγαλυτερη συμμετοχη στο παρον θεμα ?? :X Ουτε και καποιος απο τους moderators εχει ασχοληθει με αυτο ουτε εχει γινει sticky δηλαδη το θεμα απασχολει μονο εμας τους 4-5 ?????
  21. Μια μικρη βοηθεια , ψαχνω μια εφαρμογη η οποια οταν ενα νεο event μπαινει σε καποια απο τα ημερολογια μου , να κανει καποιον ήχο και να με ειδοποιει ! Εψαξα αρκετα στο Market αλλα δεν βρηκα κατι , εχει κανεις κατι υποψιν ??
×
×
  • Create New...