m7ixalis Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 (edited) Με stock φιλε Μπες recovery mode και κανε wipe cache για αρχή και αν δεν ανοίξει μπες ξανά recovery κάνοντας αυτήν τη φορά wipe data/factory . @giannisma_1998 Δες αν έχει χαθεί το imei .Αν συμβαίνει αυτο,κανε root και πέρνα τον efs αφού τον έχεις backup . Edited November 23, 2013 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisma_1998 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Μπες recovery mode και κανε wipe cache για αρχή και αν δεν ανοίξει μπες ξανά recovery κάνοντας αυτήν τη φορά wipe data/factory . @giannisma_1998 Δες αν έχει χαθεί το imei .Αν συμβαίνει αυτο,κανε root και πέρνα τον efs αφού τον έχεις backup . η ρομ εχει διαφορετικο imei απο το δικό μου..θα προσπαθήσω να ξανα φλασαρω την ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreascy Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 φιλε πως το κανω αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 φιλε πως το κανω αυτο? Στο recovery mode μπαίνεις πατώντας ταυτόχρονα volume up /power button /home button και μετά επιλεγείς με τα volume buttons αυτά που σου είπα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisma_1998 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 plz ειναι sos Εκανα root μπαινω απο root browser παω να κανω αλλαγή του υπαρχον efs folder με τον backuped και την ωρα που κανω paste μου λεει failed! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreascy Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 (edited) Φιλε με την πρωτη επιλογη τιποτα να κανω την δευτερη επιλογη με την εντολη να σβεσει ολα?,τι σβηνει? φιλε φκαλει μου λαθος το mount :!:-- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σας παρακαλούσαμε να αποφεύγετε τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποιήστε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλετε να προσθέσετε κάτι στο μήνυμα σας ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλετε να απαντήσετε ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited November 23, 2013 by m7ixalis συνενωση συνεχόμενων μυνηματων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 (edited) plz ειναι sos Εκανα root μπαινω απο root browser παω να κανω αλλαγή του υπαρχον efs folder με τον backuped και την ωρα που κανω paste μου λεει failed! Με ποιο πρόγραμμα τον έκανες backup (efs) ? @Andreascy Το factory reset σβήνει ολα όσα υπάρχουν στην εσωτερική sd . To άλλο που γράφεις δεν το κατάλαβα . Edited November 23, 2013 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisma_1998 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 (edited) Λοιπόν βρήκα έναν τρόπο στο youtube.πέρασα ξανά τα 2 zip των modem και έφτιαξε.. http://www.youtube.com/watch?v=i7K6RDVRBhs Ton ΕFS τον είχα πάρει με το Root explorer! Edited November 23, 2013 by giannisma_1998 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreascy Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 φιλε μου βγαζει με κοκκινα γραμματα τα εξεις: failed to mount/efs (invelid argument) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 φιλε μου βγαζει με κοκκινα γραμματα τα εξεις: failed to mount/efs (invelid argument) Πέρνα μια stock rom να δούμε αν ανοίξει http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336584 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreascy Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 (edited) Πέρνα μια stock rom να δούμε αν ανοίξει http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336584 Θα το δοκιμάσω φιλε και να σε ενημερώσω φιλε εχω το ιδιο προβλημα ακομα. Edited November 24, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETRAKAS Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Καλησπέρα παιδιά . Έχω το samsung s3 εδώ και 1 μήνα αλλά δεν μπορώ να βρώ τον τρόπο να αναγνωρίζει τα ελληνικά στο πληκτρολόγιο το τηλεφώνου Δηλαδή όταν πάω να πάρω ένα τηλέφωνο και πατάω τους αριθμούς με τα γράμματα μου βγάζει τις επαφές που έχω στα Αγγλικά και όχι αυτές στα ελληνικά . Αν κάποιος μπορούσε να βοηθήσει τον ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurkosdr Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Πάντως, μεγάλο μειον της συσκευής ότι η οθόνη δεν ειναι τοσο anti-glare οσο το SII (τα συγκρινα διπλα-διπλα με συσκευή φίλου), και οι AMOLED θέλουν καλό anti-glare για να μην κουράζουν. Ξέρει κανείς καμιά καλή anti-glare μεμβράνη για το SIII; Παράθεση Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Καλησπέρα παιδιά . Έχω το samsung s3 εδώ και 1 μήνα αλλά δεν μπορώ να βρώ τον τρόπο να αναγνωρίζει τα ελληνικά στο πληκτρολόγιο το τηλεφώνου Δηλαδή όταν πάω να πάρω ένα τηλέφωνο και πατάω τους αριθμούς με τα γράμματα μου βγάζει τις επαφές που έχω στα Αγγλικά και όχι αυτές στα ελληνικά . Αν κάποιος μπορούσε να βοηθήσει τον ευχαριστώ εκ των προτέρων Νομίζω δεν υπάρχει λύση με το πρόγραμμα που έχει μέσα το κινητό. Εγώ δεν βρήκα πάντως. Οπότε κατέληξα στο play store και στην εφαρμογή ex dialer. Αγόρασα και την pro έκδοση και έχω λύση το πρόβλημα αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Νομίζω δεν υπάρχει λύση με το πρόγραμμα που έχει μέσα το κινητό. Εγώ δεν βρήκα πάντως. Οπότε κατέληξα στο play store και στην εφαρμογή ex dialer. Αγόρασα και την pro έκδοση και έχω λύση το πρόβλημα αυτό. Το έχουν βάλει στην 4.2.2 και μετά αυτή την αναζήτηση.Μέχρι τότε μόνο από 3rd party apps όπως σωστά το ex dialer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 http://www.sammobile.com/2013/11/22/galaxy-s-iii-on-us-cellular-receiving-android-4-3-r530uvxubmja/#.Uo-KN0yHA6I.twitter Απο αμερικη πλευρα...ηβαναβαθμιση περιλαμβανει κ knox κ νεα καμερα features(φανταζομαι κατι απο s4)κτλ...οχι που λεγανε οτι δεν βαλανε το knox γιατι ειναι θεμα hardware...κουραφεξαλα... Δε νομιζω οτι θα βγει τελικη 4.3 για αυτο το κινητο στο μελλον. Στο μονο που θα διαφωνησω ειναι στο knox, μιας και μου φενεται δυσκολο η sammy να βαλει το knox στο s3 γιατι φενεται να μην την ενδιαφερει τοσο το S3 οσο οι νεοτερες συσκευες της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Δε νομιζω οτι θα βγει τελικη 4.3 για αυτο το κινητο στο μελλον. Στο μονο που θα διαφωνησω ειναι στο knox, μιας και μου φενεται δυσκολο η sammy να βαλει το knox στο s3 γιατι φενεται να μην την ενδιαφερει τοσο το S3 οσο οι νεοτερες συσκευες της. Κ γω δεν πιστευω πολλα αλλα σιγουρα θα παρει 4.3 το s3 υπαρχουν κ πολλα leaked δημοσιευματα κ για μετεπειτα αναβαθμίσεις. ..τεςπα θα δειξει το μελλον..μακαρι ν αλλαξει σταση η σαμι σ αυτον τον τομεα http://techmaniacs.gr/galaxy-s4-and-note-3-to-get-android-4-4-in-january-s-iii-and-note-ii-before-april-2014/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotamike Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Εγώ περιμένω να δω πότε θα στείλουν μια αναβάθμιση για να επιστρέψει το κινητό στην καλή λειτουργία που είχε πριν την 4.3 :blink: Παράθεση ZRX1200S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Εχθές πήρε νερό από τη βροχή το SIII μου στο πάνω μέρος του γιατί ήταν όρθιο κάθετα. Μετά από κάποιες ώρες το κινητό εμφάνισε μαύρες γραμμές στην οθόνη και σιγά σιγά επεκτάθηκαν με αποτέλεσμα με πολύ δυσκολία να μπορείς να δεις κάτι τώρα μέσα από τις οριζόντιες μαύρες γραμμές. Φαίνεται να λειτουργεί στα υπόλοιπα κανονικά. Τι μου προτείνεται να κάνω παιδιά; Έχω ψυχολογία στα τάρταρα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Βγάλε μπαταρία και αστο 24 ώρες σε μπολ με ρύζι Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 ρε παιδια το knox που διαβαζω συνεχεια τι εινααι ακριβως ;; δεν το επιασα.....!! :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 ρε παιδια το knox που διαβαζω συνεχεια τι εινααι ακριβως ;; δεν το επιασα.....!! :/ Το knox εκτός που είναι μια εφαρμογή η οποία ελέγχει τις εφαρμογές που έχεις για παράνομη δραστηριότητα του τύπου υποκλοπή αρχείων, contacts και τα λοιπά προυπάρχει και στον bootloader με τρόπο ώστε αν βάλεις οποιοδήποτε custom kernel ή λειτουργικό ενεργοποιεί μια efuse σαν ασφάλεια η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί τρόπος να μηδενίσει και έτσι ξέρει το service ότι έχεις επέμβει. Ουσιαστικά είναι ένας μετρητής ο οποίος γράφει 1 όταν ενεργοποιείται. Καμία σχέση με τον υπάρχον που σβήνουμε με το triangle away. Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Το knox εκτός που είναι μια εφαρμογή η οποία ελέγχει τις εφαρμογές που έχεις για παράνομη δραστηριότητα του τύπου υποκλοπή αρχείων, contacts και τα λοιπά προυπάρχει και στον bootloader με τρόπο ώστε αν βάλεις οποιοδήποτε custom kernel ή λειτουργικό ενεργοποιεί μια efuse σαν ασφάλεια η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί τρόπος να μηδενίσει και έτσι ξέρει το service ότι έχεις επέμβει. Ουσιαστικά είναι ένας μετρητής ο οποίος γράφει 1 όταν ενεργοποιείται. Καμία σχέση με τον υπάρχον που σβήνουμε με το triangle away. δηλαδη με την 4.3 την οφισιαλ την παταμε αν θελουμε να κανουμε παλι ροοτ στο κινητο μας η τιποτα αλλο! και αμα παθει τιποτα κλαφτα χαραλαμπε! μενουμε 4.1.2 που παει σφαιρα μεχρι νεοτερας δλδ.....;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 δηλαδη με την 4.3 την οφισιαλ την παταμε αν θελουμε να κανουμε παλι ροοτ στο κινητο μας η τιποτα αλλο! και αμα παθει τιποτα κλαφτα χαραλαμπε! μενουμε 4.1.2 που παει σφαιρα μεχρι νεοτερας δλδ.....;;; Σωστά, αν ενεργοποιηθεί πάπαλα η εγγύηση .... είχα το galaxy s4 mini το οποίο με το που το ρούταρα ενεργοποιήθηκε και δεν υπήρχε τρόπος να το μηδενίσω. Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NOTHS77 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Καλησπερα στην παρεα ... ! Απο χθες το βραδυ εχω ενα θεμα με την ωρα κ το ρολοι ..! Ενω η εξωτερικη ωρα (οταν ειναι κλειδωμενη η αρχικη οθονη ) ειναι σωστη ... οταν ξεκλειδωνω κ μπενω στο κιν ... μου βγαζει 5 ωρες πυσω !!! Ξερουμε τι παιζει ..? Ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts