Jump to content

NOTHS77

Members
  • Δημοσιεύσεις

    147
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by NOTHS77

  1. Καλησπερα .. . μολις εκλεισα κ εγω το τηλ.νο με την εξυπηρέτηση πελατών . Οντως αν δεν ερθουν κ αυριο παμε μετα τις γιορτες στο περιπου η απαντηση τους οταν επιμονα ξαναρωτησα αν εχουν φηγει απο αυτους η βρισκονται στο courier δεν ξερανε καν .. . possiball η φαση ! :lol: Παμε κ στα σοβαρα .. . επειδη δεν εχω κ την καλυτερη εικωνα μεσα απο υ.tube κ ατομα που υδη τα εχουν για το ακαιρεο στις συνομιλιες κ αρκετο θορυβο :cry: αν μπωρει ατομο που τα εχει να μας βοηθήσει .. . τωσο τραγικα ειναι ??
  2. Ειχα το ακριβως το ιδιο θεμα .. . επανεκκίνησε την συσκευη σου κ ξανα κατεβασε την εφαρμογη (μηδενιζει) .. . θα πιασει .! Περνα κ στα 2 επιπεδα το ιδιο shot τιμολογιο/αποδειξη που εχεις κ καλη τυχη. (ys:βεβαια εγω τα δικαιουμε απλα ειχαν περαστει λαθος στοιχεια κ επρεπε να τα ξαναπερασω)
  3. Καλησπερα σας, συνηθως μετα απο πωσο καιρο παραλαμβανουμε τα BUDS αφου μας ερθει η θετικη απαντηση απο samsung ?
  4. Καλησπερα εχω παραγγηλει κ αναμενω κ εγω το S10 oντως κατωχος S8 κ ολης της πρωηγουμενης galaxoσειρας. Μοια μικρη βοηθεια παιδια.. . α] Τα bus περα την μουσικης μοιλαμε-τερματιζουμε κλησεις κτλ. κανονικα η μονο φαση για μουσικη ειναι ? κ β] στην μεταφορα αρχειων απο smart switch την sim την περναω στο νεο τηλ.νο πριν το σεταρω η την αφηνω στο παλιο κ βαζω μονο τα μειλ μου για αρχη μετα το τρανσφερ κ την αλλαζω στο τελος για να μην χαθει κατι ? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων .
  5. Παιδιά καλησπέρα και από εμένα.. από εχθές κάτοχος και εγώ S7 .. έχοντας όλη την σειρά GALAXY. Έχω ένα θέμα ... με το που κλείσει η κλήση μου σε κάποιον αριθμό .. η οθόνη παραμένει κλειστή χωρίς να ανάβει εντελώς με αποτέλεσμα να πατάω το κεντρικό button για να δώσω νέα εντολή στην σβηστει οθόνη μου ! Έχετε δει και εσείς κάτι αντίστοιχο ??? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας ! :wacko:
  6. Παιδιά καλησπέρα και από εμένα.. από εχθές κάτοχος και εγώ S7 .. έχοντας όλη την σειρά GALAXY. Έχω ένα θέμα ... με το που κλείσει η κλήση μου σε κάποιον αριθμό .. η οθόνη παραμένει κλειστή χωρίς να ανάβει εντελώς με αποτέλεσμα να πατάω το κεντρικό button για να δώσω νέα εντολή στην σβηστει οθόνη μου ! Έχετε δει και εσείς κάτι αντίστοιχο ??? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας ! :wacko:
  7. Πριν 2,5 χρονια περιπου ειχα παρει απο εκει το S3 σαν οπαδος ολης της σειρας S .. ολα οκ ηταν . Τα τελευταια ομως μοντελα S6 κ S7 τα εχω παρει απο Ομονοια μερια κ ενα συγγεκριμενο χωρις κανενα θεμα ... . το νου σου .. ""ο ενας ειναι κομπλε ο αλος εχω ακουσει μας τα μπερδευει αρκετα "" .. . φενονται κ στις κριτικες εκσαλου ριξε μια ματια . ..
  8. Παιδιά από s6 απλό σε s7 απλό εννοώ.. όχι edge έκδοση.. ! Μην σας μπερδευω.. Ευχαριστω πολύ πάντως.
  9. Ευχαριστώ πολύ .. . αν μπορεί κάποιος πρωιν κάτοχος s6 να βοηθήσει και περισσότερο στο θέμα μπαταρίας καλοδεχουμενος . !
  10. Καλησπέρα στην παρέα και από μένα .. κάτοχος όλης της σειράς GALAXY θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει η μεταβίβαση στο S7 .. κ συγκεκριμένα αν μπορεί κάποιος που έχει το S6 να μου πει τα υπέρ-κατα με το S7 . 1,Η μπαταρία σε σχέση του με τον διάδοχο πώς τα πηγένει? Ας πούμε τώρα με την χρήση που κάνω με βγάζει οριακά μέρα.. με το καινούριο να υπολογίζω extra ώρες? 2,Το σήμα του μέσα στο σπίτι είναι καλύτερο με πριν γιατί με το 6 ειχαμε μικρά θέματακια ?! κ 3,ποιοι οι σοβαροί λόγοι αγοράς σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο εκτός camera ram k sd ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας .!
  11. Αυτο εννωουσα . .. Thanks moder .!
  12. Όποτε πηγενω κατευθείαν ρυθμίσεις και απενεργοποιω αυτό που λες .. . (εφόσον είναι τικαρισμενο φυσικά ) αν δω να μου τα μασάει πάμε για άλλα. ! Όπως και να έχει σε ευχαριστώ.
  13. Παιδιά επειδή το κινητο θα το πάρω μεταχείρισμενο υπάρχει κάποιος τρόπος να ξέρω πως δεν παίρνω τίποτα κλώνο μαϊμού η γενικα κλεμενο (πέρα από το σωστό αριθμό imei στην απόδειξη και την συσκευή αντίστοιχα )??? Πχ στην Samsung υπάρχει γραμμή που σου λένε αν είναι όλα οκ με το imei ακόμη και την χώρα προέλευση της συσκευής.
  14. Ακριβώς αυτό εννοούσα. .. εξαιρετικα φύγαμε για το μήλο λοιπόν. ! :D
  15. Ωσον αφορά το ερώτημα 6 .. εννοώ αν έχω την δυνατότητα να μετακινω την σειρά των εφαρμογών που βρίσκονται πάνω στην κάθε σελίδα (να διαγράφω η να μεταφέρω πχ τα εικονίδια όπως και όπου θέλω εγώ .; ) Όπως και να έχει σε ευχαριστώ πολύ για την σιμαντικη σου βοήθεια . !
  16. Καλησπέρα στην παρέα. .. προερχόμενος από την απέναντι μεριά Samsung galaxy (έχοντας όλη την σειρά ) .. σκέπτομαι ζεστά να δοκιμάσω και το μήλο.! Έχω διαβάσει προσεχτικά όλες τις σελίδες του νήματος ... θέλω μοια μικρή βοήθεια. 1. Notification led υπάρχει? Πολύ σημαντικό για ενδείξεις SMS Facebook αναπάντητες κτλ .. διακριτικά να βλέπεις τι παίζει όταν είσαι απασχολημενος 2.Με ψιλόσκληρή χρήση εννοώντας wifi σύνδεση όλη μέρα (δουλειά-σπίτι) θα με αφήσει η οριακά με την επιστροφή μου το προλαβενω για φόρτιση (όπως και τώρα με το S6 θέλω κούτσά στραβά να με βγάζει ως το βράδυ ) 3.Ανταπτωρας Power κοτσαρουμε ότι να είναι η θέλει πάλι της Apple ? 4.Υπάρχει μεγάλο θέμα με το laptop και την σύνδεση... από ότι διάβασα κατάλαβα όλα γίνονται μέσω υπολογιστή.. η σύνδεση του με αυτόν είναι δύσκολη ? Προφανώς εννοώ για να περάσω φώτο μουσική κτλ. με το Samsung το πετάω πάνω το αναγνωρίζει σαν εξωτερικό και τέλος.. εδώ είναι λιγο μπέρδεμα (λόγω αναβάθμισεων cloud και τα σχετικά ) η θα την βρω την άκρη δίχως ταλαιπωρία ? 5.Τα 16giga πόσα ελευθερα μας αφήνουν... ? μήπως δεν με φτάνουν και θελω παραπάνω.. έχοντας κατά νου πως μαρέσει πολύ να βγάζω και να αφήνω στην συσκευή πολλές από τις photo για να τις βλέπω συνέχεια... όπως και αρκετή μουσική. ! 6.Οι εφαρμογές μπορούν να τοποθετήθουν όπως το θέλω εγώ ? (κατάργηση απεγκατασταση και με την σειρά που κρίνουμε εμείς?) 7.Γνωρίζω πως σπασμένο προγράμμα GPS δεν περνάω .. υπάρχει κάτι αξιόλογο και free η πάντα χρειάζεται να χρεώνομαι με δεδομένα συνέχεια ? Δεν θα σας κουρασω άλλο.. εχω όλη την καλή διάθεση να αποχωρηστω την εξαιρετική camera της sammy ( στραβόνω που δυστυχώς εδώ δεν θα εχω οπτικό σταθερο.τη ) αλλά ίσως κερδίσω εμπειρία χρήσης και touch souiz . Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τόν χρόνο σας και την βοήθεια σας . !
×
×
  • Create New...