Jump to content

NOTHS77

Members
  • Δημοσιεύσεις

    147
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About NOTHS77

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

NOTHS77's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα .. . μολις εκλεισα κ εγω το τηλ.νο με την εξυπηρέτηση πελατών . Οντως αν δεν ερθουν κ αυριο παμε μετα τις γιορτες στο περιπου η απαντηση τους οταν επιμονα ξαναρωτησα αν εχουν φηγει απο αυτους η βρισκονται στο courier δεν ξερανε καν .. . possiball η φαση ! :lol: Παμε κ στα σοβαρα .. . επειδη δεν εχω κ την καλυτερη εικωνα μεσα απο υ.tube κ ατομα που υδη τα εχουν για το ακαιρεο στις συνομιλιες κ αρκετο θορυβο :cry: αν μπωρει ατομο που τα εχει να μας βοηθήσει .. . τωσο τραγικα ειναι ??
  2. Ειχα το ακριβως το ιδιο θεμα .. . επανεκκίνησε την συσκευη σου κ ξανα κατεβασε την εφαρμογη (μηδενιζει) .. . θα πιασει .! Περνα κ στα 2 επιπεδα το ιδιο shot τιμολογιο/αποδειξη που εχεις κ καλη τυχη. (ys:βεβαια εγω τα δικαιουμε απλα ειχαν περαστει λαθος στοιχεια κ επρεπε να τα ξαναπερασω)
  3. Καλησπερα σας, συνηθως μετα απο πωσο καιρο παραλαμβανουμε τα BUDS αφου μας ερθει η θετικη απαντηση απο samsung ?
  4. Καλησπερα εχω παραγγηλει κ αναμενω κ εγω το S10 oντως κατωχος S8 κ ολης της πρωηγουμενης galaxoσειρας. Μοια μικρη βοηθεια παιδια.. . α] Τα bus περα την μουσικης μοιλαμε-τερματιζουμε κλησεις κτλ. κανονικα η μονο φαση για μουσικη ειναι ? κ β] στην μεταφορα αρχειων απο smart switch την sim την περναω στο νεο τηλ.νο πριν το σεταρω η την αφηνω στο παλιο κ βαζω μονο τα μειλ μου για αρχη μετα το τρανσφερ κ την αλλαζω στο τελος για να μην χαθει κατι ? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων .
  5. Παιδιά καλησπέρα και από εμένα.. από εχθές κάτοχος και εγώ S7 .. έχοντας όλη την σειρά GALAXY. Έχω ένα θέμα ... με το που κλείσει η κλήση μου σε κάποιον αριθμό .. η οθόνη παραμένει κλειστή χωρίς να ανάβει εντελώς με αποτέλεσμα να πατάω το κεντρικό button για να δώσω νέα εντολή στην σβηστει οθόνη μου ! Έχετε δει και εσείς κάτι αντίστοιχο ??? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας ! :wacko:
  6. Παιδιά καλησπέρα και από εμένα.. από εχθές κάτοχος και εγώ S7 .. έχοντας όλη την σειρά GALAXY. Έχω ένα θέμα ... με το που κλείσει η κλήση μου σε κάποιον αριθμό .. η οθόνη παραμένει κλειστή χωρίς να ανάβει εντελώς με αποτέλεσμα να πατάω το κεντρικό button για να δώσω νέα εντολή στην σβηστει οθόνη μου ! Έχετε δει και εσείς κάτι αντίστοιχο ??? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας ! :wacko:
  7. Πριν 2,5 χρονια περιπου ειχα παρει απο εκει το S3 σαν οπαδος ολης της σειρας S .. ολα οκ ηταν . Τα τελευταια ομως μοντελα S6 κ S7 τα εχω παρει απο Ομονοια μερια κ ενα συγγεκριμενο χωρις κανενα θεμα ... . το νου σου .. ""ο ενας ειναι κομπλε ο αλος εχω ακουσει μας τα μπερδευει αρκετα "" .. . φενονται κ στις κριτικες εκσαλου ριξε μια ματια . ..
  8. Παιδιά από s6 απλό σε s7 απλό εννοώ.. όχι edge έκδοση.. ! Μην σας μπερδευω.. Ευχαριστω πολύ πάντως.
×
×
  • Create New...