dimkit Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 το έκανα ανοίγει το google search αλλά δεν βλέπω πουθενα το google now, πάει να ανοιξει μια σελίδα με το σήμα της google και μετα με πεταει στο google search αργει πολύ Δοκίμασε να βάλεις την γλώσσα στα αγγλικά, αν δεν στο εμφανίσει πάλι.κάνε εκκαθάριση δεδομένων στο Google search και δοκίμασε πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Δοκίμασε να βάλεις την γλώσσα στα αγγλικά, αν δεν στο εμφανίσει πάλι.κάνε εκκαθάριση δεδομένων στο Google search και δοκίμασε πάλι Να σαι καλά φίλε μου έγραψες ....Σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Να σαι καλά φίλε μου έγραψες ....Σε ευχαριστώ Πως το βρήκες? Με την γλώσσα στα αγγλικά η με την εκκαθάριση δεδομένων? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Πως το βρήκες? Με την γλώσσα στα αγγλικά η με την εκκαθάριση δεδομένων? Βάζεις Αγγλική γλώσσα. Αλλά άμα επιστρέψεις στα ελληνικά, σε εγκαταλείπει και το google now :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jntaras Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Ευτυχης κατοχος S3 πρωην oneX...τι να πω,κατενθουσιασμενος,δεν περιμενα τοσο μεγαλη διαφορα με το hox,πραγματικα. Μια ερωτηση ρε παιδες,γιατι μου διαβαζει στη διαχειριση εργασιων μονο 833 mb Ram? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthGRE Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Ευτυχης κατοχος S3 πρωην oneX...τι να πω,κατενθουσιασμενος,δεν περιμενα τοσο μεγαλη διαφορα με το hox,πραγματικα. Μια ερωτηση ρε παιδες,γιατι μου διαβαζει στη διαχειριση εργασιων μονο 833 mb Ram? Με 1g ram,τετοια νουμερα θα βλεπεις ελευθερα διαθεσιμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Με 1g ram,τετοια νουμερα θα βλεπεις ελευθερα διαθεσιμα Το hox έχει 976 Γιαυτό φαίνεται περίεργο στο παιδί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimis82 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Και στο δικό μου μόνο 833mb ram δείχνει;;;; Παράθεση -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Βάζεις Αγγλική γλώσσα. Αλλά άμα επιστρέψεις στα ελληνικά, σε εγκαταλείπει και το google now :) τι ειναι το google now?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthGRE Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Και στο δικό μου μόνο 833mb ram δείχνει;;;; Σε ολους.Λογικα το υπολοιπο το δεσμευει το λειτουργικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jntaras Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Σε ολους.Λογικα το υπολοιπο το δεσμευει το λειτουργικο Mαλιστα,προφανως ειναι αυτο που λετε,δεσμευεται απο το λειτουργικο,καπου διαβασα οτι πριν τη jb ειχαμε 813mb.Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Mαλιστα,προφανως ειναι αυτο που λετε,δεσμευεται απο το λειτουργικο,καπου διαβασα οτι πριν τη jb ειχαμε 813mb.Ευχαριστω! 778 είχε στην αρχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magico Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα θέμα ότι όταν σερφαρω με οποιοδήποτε browser όταν κάνω back δεν κάνει. Φορτώνει πάλι την σελίδα στο άρθρο που διάβαζα. Το κάνει και σε εσάς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
General_lee Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Ενα πολυ πολυ εκνευριστικο που μου κανει με jelly bean στον στοκ browser εμενα τωρα ειναι οτι οταν βαλω στο google η στη γραμμη διευθυνσεων το δαχτυλο μου στο τελος της λεξης/φρασης που εχει γραμμενη,αφενος μου παει το δεικτη αυτοματα πιο πισω(τον μετακινει μια θεση πιο μεσα) και δε μου εμφανιζει πληκτρολογιο. ποτε για να επεξεργαστω τα τελευταια γραμματα πρεπει να βρισκω αλλο τροπο να τα μαρκαρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazofon Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Καλημερα..Γνωριζει καποιος αν γινεται οταν το κινητο ειναι κλειδωμενο να μην κατεβενει το Notification Center?? Παράθεση KeepWalking Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Καλημερα..Γνωριζει καποιος αν γινεται οταν το κινητο ειναι κλειδωμενο να μην κατεβενει το Notification Center?? Χωρίς root δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο... Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Καλημερα..Γνωριζει καποιος αν γινεται οταν το κινητο ειναι κλειδωμενο να μην κατεβενει το Notification Center?? Νομίζω γίνεται αν βάλεις pin ή pattern lock . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Ενα πολυ πολυ εκνευριστικο που μου κανει με jelly bean στον στοκ browser εμενα τωρα ειναι οτι οταν βαλω στο google η στη γραμμη διευθυνσεων το δαχτυλο μου στο τελος της λεξης/φρασης που εχει γραμμενη,αφενος μου παει το δεικτη αυτοματα πιο πισω(τον μετακινει μια θεση πιο μεσα) και δε μου εμφανιζει πληκτρολογιο. ποτε για να επεξεργαστω τα τελευταια γραμματα πρεπει να βρισκω αλλο τροπο να τα μαρκαρω. Χρησιμοποίησε άλλον broswer .....υπάρχουν κάποιοι που είναι πολύ καλύτεροι από τον stock . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Νομίζω γίνεται αν βάλεις pin ή pattern lock . Σωστός και για τις δύο περιπτώσεις! Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleman Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Παιδιά ,δεν μπόρεσα να βρω στο forum post που να αναφέρει παρόμοιο πρόβλημα με αυτό που αντιμετωπίζω. :( Έκανα enable την επιλογή στο Wifi χρονοδιακόπτης wifi από τις 01:00 μέχρι 08:00. Στις 01:00 όντως έγινε disable το wifi. Το πρωί όμως μετά τις 8:00 το wifi ήταν disable .Τι κάνω λάθος ? Παράθεση “Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Σε site (οπως π.χ. σημερα στο in.gr) που έχουν καποια διαφήμιση/template στο background μολις παω να μπω σε καποιο αρθρο μου τα εμφανιζει ολα στο χρωμα του background π.χ. Κιτρινα στο in.gr. Μου το κάνει και με τον stock και με τον boat browser, είτε σε desktop ειτε σε mobile mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sirlas Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Βάλε Opera Browser. Για εμένα απο τους καλύτερους :) Παράθεση Galaxy S3, Galaxy S6 Edge, Google Nexus 10, Galaxy Note 3, Galaxy Note 7, Galaxy S7 Edge, iPhone 7 Plus, Galaxy S8, Galaxy S9 Plus, Galaxy S10e, Galaxy Note 10 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ri3per Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Παιδια εγω πηρα εναν ανταπτορα απο micro usb - usb. Με το που το συνδεω, " usb connector connected" αλλα με το που συνδεω φλασακι δεν διαβαζει τιποτα. Τι παιζει μ αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Μπορω με καποιο τροπο , οταν βγαζω φωτο με το S3 να φαινεται στην φωτο η ημερομηνια που τραβηχτηκε? Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 αν ειναι σε ntfs λογικα δεν θα στο διαβασει. Εγω εβαλα αυτην την εφαρμογη και διαβαζει τελεια σε ntfs https://play.google.com/store/apps/details?id=com.paragon.mounter&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5wYXJhZ29uLm1vdW50ZXIiXQ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts