Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το έκανα ανοίγει το google search αλλά δεν βλέπω πουθενα το google now, πάει να ανοιξει μια σελίδα με το σήμα της google και μετα με πεταει στο google search αργει πολύ

Δοκίμασε να βάλεις την γλώσσα στα αγγλικά, αν δεν στο εμφανίσει πάλι.κάνε εκκαθάριση δεδομένων στο Google search και δοκίμασε πάλι

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δοκίμασε να βάλεις την γλώσσα στα αγγλικά, αν δεν στο εμφανίσει πάλι.κάνε εκκαθάριση δεδομένων στο Google search και δοκίμασε πάλι

Να σαι καλά φίλε μου έγραψες ....Σε ευχαριστώ

Να σαι καλά φίλε μου έγραψες ....Σε ευχαριστώ

Πως το βρήκες? Με την γλώσσα στα αγγλικά η με την εκκαθάριση δεδομένων?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πως το βρήκες? Με την γλώσσα στα αγγλικά η με την εκκαθάριση δεδομένων?

Βάζεις Αγγλική γλώσσα.

Αλλά άμα επιστρέψεις στα ελληνικά, σε εγκαταλείπει και το google now :)

Ευτυχης κατοχος S3 πρωην oneX...τι να πω,κατενθουσιασμενος,δεν περιμενα τοσο μεγαλη διαφορα με το hox,πραγματικα.

Μια ερωτηση ρε παιδες,γιατι μου διαβαζει στη διαχειριση εργασιων μονο 833 mb Ram?

Ευτυχης κατοχος S3 πρωην oneX...τι να πω,κατενθουσιασμενος,δεν περιμενα τοσο μεγαλη διαφορα με το hox,πραγματικα.

Μια ερωτηση ρε παιδες,γιατι μου διαβαζει στη διαχειριση εργασιων μονο 833 mb Ram?

Με 1g ram,τετοια νουμερα θα βλεπεις ελευθερα διαθεσιμα

Και στο δικό μου μόνο 833mb ram δείχνει;;;;

Σε ολους.Λογικα το υπολοιπο το δεσμευει το λειτουργικο

Σε ολους.Λογικα το υπολοιπο το δεσμευει το λειτουργικο

Mαλιστα,προφανως ειναι αυτο που λετε,δεσμευεται απο το λειτουργικο,καπου διαβασα οτι πριν τη jb ειχαμε 813mb.Ευχαριστω!

Mαλιστα,προφανως ειναι αυτο που λετε,δεσμευεται απο το λειτουργικο,καπου διαβασα οτι πριν τη jb ειχαμε 813mb.Ευχαριστω!

778 είχε στην αρχή

Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα θέμα ότι όταν σερφαρω με οποιοδήποτε browser όταν κάνω back δεν κάνει. Φορτώνει πάλι την σελίδα στο άρθρο που διάβαζα. Το κάνει και σε εσάς?

Ενα πολυ πολυ εκνευριστικο που μου κανει με jelly bean στον στοκ browser εμενα τωρα ειναι οτι οταν βαλω στο google η στη γραμμη διευθυνσεων το δαχτυλο μου στο τελος της λεξης/φρασης που εχει γραμμενη,αφενος μου παει το δεικτη αυτοματα πιο πισω(τον μετακινει μια θεση πιο μεσα) και δε μου εμφανιζει πληκτρολογιο. ποτε για να επεξεργαστω τα τελευταια γραμματα πρεπει να βρισκω αλλο τροπο να τα μαρκαρω.

Καλημερα..Γνωριζει καποιος αν γινεται οταν το κινητο ειναι κλειδωμενο να μην κατεβενει το Notification Center??
KeepWalking

Καλημερα..Γνωριζει καποιος αν γινεται οταν το κινητο ειναι κλειδωμενο να μην κατεβενει το Notification Center??

Χωρίς root δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο...

Νομίζω γίνεται αν βάλεις pin ή pattern lock .

Samsung galaxy s21+

Ενα πολυ πολυ εκνευριστικο που μου κανει με jelly bean στον στοκ browser εμενα τωρα ειναι οτι οταν βαλω στο google η στη γραμμη διευθυνσεων το δαχτυλο μου στο τελος της λεξης/φρασης που εχει γραμμενη,αφενος μου παει το δεικτη αυτοματα πιο πισω(τον μετακινει μια θεση πιο μεσα) και δε μου εμφανιζει πληκτρολογιο. ποτε για να επεξεργαστω τα τελευταια γραμματα πρεπει να βρισκω αλλο τροπο να τα μαρκαρω.

Χρησιμοποίησε άλλον broswer .....υπάρχουν κάποιοι που είναι πολύ καλύτεροι από τον stock .

Samsung galaxy s21+

Νομίζω γίνεται αν βάλεις pin ή pattern lock .

Σωστός και για τις δύο περιπτώσεις!

Παιδιά ,δεν μπόρεσα να βρω στο forum post που να αναφέρει παρόμοιο πρόβλημα με αυτό που αντιμετωπίζω. :(

Έκανα enable την επιλογή στο Wifi χρονοδιακόπτης wifi από τις 01:00 μέχρι 08:00. Στις 01:00 όντως έγινε disable το wifi. Το πρωί όμως μετά τις 8:00 το wifi ήταν disable .Τι κάνω λάθος ?

“Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol:

Σε site (οπως π.χ. σημερα στο in.gr) που έχουν καποια διαφήμιση/template στο background μολις παω να μπω σε καποιο αρθρο μου τα εμφανιζει ολα στο χρωμα του background π.χ. Κιτρινα στο in.gr.

Μου το κάνει και με τον stock και με τον boat browser, είτε σε desktop ειτε σε mobile mode.

Βάλε Opera Browser. Για εμένα απο τους καλύτερους :)
Galaxy S3, Galaxy S6 Edge, Google Nexus 10, Galaxy Note 3, Galaxy Note 7, Galaxy S7 Edge, iPhone 7 Plus, Galaxy S8, Galaxy S9 Plus, Galaxy S10e, Galaxy Note 10 Plus

Παιδια εγω πηρα εναν ανταπτορα απο micro usb - usb. Με το που το συνδεω, " usb connector connected" αλλα με το που συνδεω φλασακι δεν διαβαζει τιποτα. Τι παιζει μ αυτο;

Μπορω με καποιο τροπο , οταν βγαζω φωτο με το S3 να φαινεται στην φωτο η ημερομηνια που τραβηχτηκε?
Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6

αν ειναι σε ntfs λογικα δεν θα στο διαβασει.

Εγω εβαλα αυτην την εφαρμογη και διαβαζει τελεια σε ntfs

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.paragon.mounter&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5wYXJhZ29uLm1vdW50ZXIiXQ..