Jump to content

jntaras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    195
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jntaras

  • Ημ. Γέννησης Ιούλιος 4

jntaras's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Λοιπόν σχετικά με την αναβάθμιση.Δεν παρατηρώ το παραμικρό λαγκ στη λειτουργίαμ δειχνει υποδειγματικό, η μπαταρία τσιμπάει λίγο παραπάνω αλλά όχι τρομερά πράγματα και αυτο που παρατήρησα και μου έκανε εντύπωση είναι η ταχύτητα που συνδέεται σε wifi καθώς και η εναλλαγή απο δεδομένα σε wifi...μιλαμε αστραπιαία μετά την αναβάθμιση,ηταν που ήταν γρήγορη αλλα τώρα...! :)
  2. Ναι απο τις ρυθμίσεις κανονικά, οχι hicare! Θα σας πω σε λιγες μερες να έχω πλήρη εικονα. Σε πρώτη φαση μου φαίνεται πιο γρήγορο αλλα και αυτο θα το δω.
  3. Μολις λαμβανω την nougat σε unbranded ελληνικό!
  4. Κάτι ίσως βρήκα,για δείτε https://forum.xda-developers.com/p9/help/p9-emui-4-1-data-management-package-t3376746 EDIT: Εδώ καλύτερα https://forum.xda-developers.com/ascend-p7/help/emui-3-0-data-traffic-management-issue-t3007780 Στο πρώτο λινκ πάντως ένας έχει screenshot με start date
  5. Καλημέρα!Η ανανέωση των mb μου έρχεται 24 του μηνός και πάιρνω 800 mb.Θέλω να συγχρονίσω την εφαρμογή του κινητού έτσι(ανανέωση 24 του μηνός) αλλα μου τα δεχεται μόνο σαν μηνιαία mb με αποτέλεσμα εχθές που είχα 800 η εφαρμογή μου εκλείσε τα δεδομένα γιατι είχαν τελειώσει στον δικό της μετρητή...για πείτε ιδέες
  6. Συμφωνώ απόλυτα, θα τσιμπήσω και ε΄γω ενα τρίποδο να εκμεταλλευτώ τα 30sec...
  7. Ωχ!Και τόσο καιρο γκρίνιαζα για την απουσία OIS... εντάξει μου κάνει και DIS ,δουλίτσα να γίνεται :lol:
  8. Καλημέρα!Πολύ ευχαριστημένος απο το κινητό,με έχει εντυπωσιάσει η μπαταρία του ιδιαίτερα(1 μήνα το έχω). Με το s6 edge επεφτα τα πρωτα 10% απο τις 7.30 μεχρι τις 11 το πρωι με λίγο browsing και messenger, με το P9 νομίζω οτι θα φτάνω τις 2 μέρες σε λίγο που θα σταματήσω να το επεξεργάζομαι και να το στρώνω. Η κάμερά του σε συνθήκες ημέρας και καλού φωτισμου μπορεί να φτάσει την dslr μου σε απόδοση, στα σκοτάδια μέτρια πράγματα,σαφώς το samsung υπερτερεί. Μόλις σήμερα παρέλαβα και τη ringke fusion θηκη την οποία πήρα για τις προστασίες στην usb και τα ακουστικά,μου αρέσει αρκετά και φαίνεται και το τηλέφωνο σε αντίθεση με την spigen rugged armor που έχω επίσης,η οποία είναι επίσης πανέμορφη, το βαραίνει κάπως αλλά νιώθω ότι σε μία πτώση θα το προστατέψει καλύτερα. Αυτά προς το παρόν:)
  9. Καλορίζικο!Τη nougat θα την πάρει το κινητο?Γενικά τι παίζει με τα updates στα huawei?τα παίρνουν γρήγορα?
  10. Με εφτιαξες!!Ευχαριστώ πολύ!
  11. Xιλιοστος τριακοσιοστος εβδομηκοστος δευτερος!!:lol:
  12. Ε αν είναι έτσι όλα μετρημένα είναι το ίδιο...δε νομίζω σε ολα να έχει μέση και σε αυτό τη μέγιστη.
×
×
  • Create New...