Jump to content

Ancient_Flame

Members
  • Δημοσιεύσεις

    681
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Ancient_Flame

  • Ημ. Γέννησης 05/02/1980

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Ancient_Flame's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το έκανα με το note 8. Περίμενα ένα ολόκληρο χρόνο για να κατέβει όσο λες (400 ευρώ). Δεν είναι όπως παλιά που το note 4 όταν κυκλοφόρησε το S6 το βρήκα 500 ευρώ. Δυστυχώς πλέον για μένα δεν αξίζει η αναμονή, γι' αυτό χτύπησα ένα note 9 και τώρα το σαπίζω στην χρήση
  2. Με τον φορτιστή fast charge που δίνει η Samsung 19.90, που τον δοκίμασα χτες, δουλεύει άψογα. Τσεκάρετε το!
  3. Και εγώ κάτοχος gear S3 frontier, huawei watch και gear S. Αξίζει η μετάβαση στο gear s3, μόνο το θέμα της φόρτισης του huawei, αρκεί για να κάνεις την μετάβαση. Δεν μου λείπει τπτ από το Android wear, μπορεί να έχει άπειρες εφαρμογές αλλά το 70% είναι κακό γραμμένες και εντάξει στην τελική ρολόι είναι, αν θέλω να δουλέψω εφαρμογές δουλεύω με το τηλέφωνο. Watchfaces έχει και αυτό άπειρα και πολύ όμορφα. Επίσης το huawei έχει πολύ κακό ηχείο για κλήσεις, καμία σχέση με του gear. Ακόμα και το πρώτο, το gear S, έχει πολύ καλύτερο ηχείο.
  4. Παιδιά θέλω να ρωτήσω το εξής: έχει αλλάξει κάνεις μπαταρία σε NOTE 5? Ξέρουμε καθόλου κόστος; γιατί λογικά σε κάποια φάση όλοι θα το χρειαστούμε αν δεν πάμε σε άλλο τηλέφωνο.
  5. Απίστευτο! Χε χε χε, δεν πειράζει, να ξέρουμε και πότε είναι το ραμαζάνι :p
  6. 920C και από μένα. Δεν μπορείς να καταλάβεις από πουθενά ότι το τηλέφωνο ήταν προορισμένο για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
  7. Αν δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι οι τεχνικοί στον Αβραμίδη που το είδαν και από κοντά, τι να σου πούμε εμείς και από απόσταση κι όλας; Αυτά με τις πλακέτες, δυστυχώς συμβαίνουν στα κινητά, μια στο τόσο. Εμένα μου έχει συμβεί σε 2 συσκευές μου (HTC hd2 και galaxy S3). Έτσι όπως το περιγράφεις, δεν υπάρχει κάτι να κάνεις, προσπάθησε να βρεις φτηνή πλακέτα, 342 δεν αξίζει να δώσεις, καλύτερα να το πάρεις ξανά μεταχειρισμένο και να έχεις και την συσκευή σου για ανταλλακτικά.
  8. Ναι! Αν είναι το lite..ψάξτο να δεις..
  9. Κάνε την από το κινητό, δεν έχεις θέμα.
  10. Χάλασε ο αισθητήρας εγγύτητας. Μου συνέβη πρόσφατα σε note 4. Θέλει ανταλλακτικό δυστυχώς.
  11. Εμένα το θηρίο μου έβγαλε ένα πρόβλημα σοβαρό (τρελάθηκε το touchscreen, πατούσε μόνο του ότι του κατέβαινε) και η Sony Ελλάς μου έδωσε ένα ολοκαίνουριο Z ultra! Έχω 100 συσκευές Samsung και έχουν βγάλει όλες προβλήματα και η Samsung ποτέ δεν μου έκανε αντικατάσταση! Να τα λέμε και αυτά! Μπράβο στην Sony Ελλάς! Να σημειωθεί ότι ανάμεσα στις συσκευές μου υπάρχει και ένα note 4, αλλά και πάλι προτιμώ το θηρίο, το οποίο σημειωτέον, δεν μου έχει κάνει ποτέ redraw τα widgets, ασχέτως ότι έχει 1 gb λιγότερη ram από το note 4, το οποίο μου έχει κάνει άπειρες φορές redraw.
  12. Και πάλι δεν θα έπρεπε να σου πηγαίνει πάνω από 5%. Κάτι συμβαίνει. Σε μένα πάλι με ελληνικό note 4 , δεν είδα κάτι να χειροτερεύει με το update. Το αντίθετο θα έλεγα.
×
×
  • Create New...