Jump to content

Magico

Members
  • Δημοσιεύσεις

    62
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Magico

  • Ημ. Γέννησης 08/07/1985

Magico's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Οι συσκευές είναι που λες μεταχειρησμενες είναι με καινούργιο housing οθόνη και μπαταρία. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μη την πάρω? Περνάω το back up και είμαι έτοιμος. Το λέω με όλη την καλή διάθεση. Δεν είμαι κολλημένος. G2 έχω τώρα και σε γενικές γραμμές δεν έχω παράπονο.
  2. Μην παραπληροφορειτε τον κόσμο δίχως να ξέρετε. Όλες οι συσκευές πλέον πάνε στην infoquest και η Apple στα προϊόντα της δίνει 2 χρόνια εγγύηση. Ναι ανακατασκευή θα σου δώσει αλλά είναι σαν καινούργιο.
  3. Παρακαλώ. Εγώ του έχω κάνει και μια άλλη ρύθμιση που μου αρέσει πολύ που κάνει το background blur. [ATTACH]48290[/ATTACH]
  4. Πηγαίνεις στο themes-recent apps window και τικάρεις το Enable ram bar.
  5. Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα G2 - 32GB που είναι για την Σιγκαπούρη (D802). Μπορείτε να ποστάρετε ένα link να κατεβάσω την ελληνική rom η δεν μπαίνει επειδή είναι 32άρι?
  6. Στην CloudyStock 2.0 μου έφαγε ένα βαρύ κόλλημα καθώς είχα συνδεδεμένο το bluetooth με το αυτοκίνητο και άκουγα μουσική και παράλληλα ήρθε εισερχόμενη κλήση. Εκεί τα είδε όλα το κινητό και έφαγε γερό σκάλωμα.
  7. Καλησπέρα παιδιά, τον κωδικό προέλευσης του κινητού μόνο από το κουτί μπορούμε να τον δούμε?
  8. Καλησπέρα παιδιά. Να κάνω μια ερώτηση. Το βράδυ όταν τραβάω με φλας τις βγάζει κίτρινες. Έτσι είναι η έχει κάποιο πρόβλημα ή συσκευή μου?
  9. Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα θέμα ότι όταν σερφαρω με οποιοδήποτε browser όταν κάνω back δεν κάνει. Φορτώνει πάλι την σελίδα στο άρθρο που διάβαζα. Το κάνει και σε εσάς?
  10. Πάντως παιδιά όσο και αν έχω προσπαθήσει δεν έχω καταφέρει να κάνω screen share την οθόνη του S3 σε μία LG 42LM760S. Υποστηρίζει Wifi Direct αλλά δεν γίνεται τίποτα.
  11. Καλησπέρα παιδιά, σίγουρα θα έχει απαντηθεί αλλά μου είναι δύσκολο να διαβάσω όλες τις σελίδες του topic. Υπάρχει τρόπος να αλλάζει η γλώσσα όταν πληκτρολογούμε όπως άλλαζε στο iPhone από την υδρόγειο και όχι από την space bar? Να επισημάνω ότι χρησιμοποιώ το Swiftkey 3 πληκτρολόγιο και στις ρυθμίσεις του δεν έχει κάτι τέτοιο.
  12. Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα. Χρόνια χρήστης iPhone έκανα την αλλαγή και σήμερα αγόρασα ένα λευκό S3. Το ερώτημα μου είναι πως θα το κάνω root από Apple υπολογιστή χωρίς Windows. Έχω κατεβάσει το heimdall και το kies αλλά δεν ξέρω ποιο αρχείο πρέπει να περάσω για να το κάνω root.
  13. Oxi, δεν είναι αυτό.Thanks anyway..Κι εγώ με τις πληροφορίες που έδωσα ψάχνω ψίλους στα άχυρα..
  14. Καλησπέρα παιδία. Ψάχνω ένα lounge κομμάτι που παίζει στον Nitro, το έπαιξε και το μεσημέρι αν άκουγε κάποιος. Γυναικεία φωνη,χαλαρωτικό. Κάπου πρέπει να λέει Let me....κάτι τέτοιο.
  15. Thanks marvin για ακομα μια φορα..Μου βγάζει εκεί που μου είπες μια version 1.20 αυτη ειναι η τελευταία?
×
×
  • Create New...