Jump to content

aleman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    361
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by aleman

  1. aleman

    Nova VoLTE/VoWiFi

    πως κάνεις ενεργοποίηση; έχω το s20 ultra αλλά παίρνω άκυρο κατά την αποστολή sms
  2. Όλα είναι μέτρο σύγκρισης. Σαν πρώην κάτοχος S7 edge θα το συγκρίνω με το S7 και μάλιστα με τον ίδιο ήχο. Αν η ένταση είναι 50-60 χαμηλότερη όταν ο ήχος ορίζεται σαν SMS notification, τότε NAI είναι πρόβλημα. Γενικά S8 - S9 δεν έχει δώσει προσοχή στο software η Samsung. :(
  3. Βασικά κάνουμε συζήτηση και δεν τσακωνόμαστε. Σε προηγούμενο post σου αναφέρεις "Branded cosmote και κατεβαίνει τώρα ota η BRF8. Λέει ότι δίνει βελτιωμένο volte & vowifi και ότι θα είναι διαθέσιμα και στις 2 σιμ" Αυτά που αναφέρεις είναι για την G965FXXU1ΒΡΕ5 και όχι για την G965FXXU1BRF8. Αν είναι EUR (Ελλάδα) - Cosmote -Vofafone - UK - GERMANY κτλ, δεν διαφέρει ο αριθμός κατασκευής. Το CSC δεν είναι ο αριθμός κατασκευής. Έβαλα και το επίσημο link για να δεις τους αριθμούς κατασκευής. Αν δοκιμάσεις να βάλεις αντί Ελληνικά (πάνω δεξιά) άλλη γλώσσα, παραμένουν ίδιες οι διαφορές ανάλογος με τον αριθμό κατασκευής. Το CSC είναι sales code. Τέλος , αν θες πήγαινε στο menu Ενημέρωση Λογισμικού και πατα την τελευταία επιλογή Πληροφορίες τελευταίας ενημέρωσης. Αν έχεις κάτι διαφορετικό από αυτό που έβαλα παραπάνω κάντο ένα SS και βάλτο να το δούμε.
  4. Αριθμός κατασκευής : G965FXXU1BRF8Έκδοση Android : Oreo(Android 8.0.0)Ημερομηνία κυκλοφορίας : 2018-07-05 · Προστέθηκε μια νέα λειτουργία στην εφαρμογή Hey Google · Η σταθερότητα της εφαρμογής Συσκευή βελτιώθηκε. · Η ασφάλεια της συσκευής σας βελτιώθηκε. · Προστέθηκε ο ΓΚΠΔ. (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων) Αριθμός κατασκευής : G965FXXU1BRE5Έκδοση Android : Oreo(Android 8.0.0)Ημερομηνία κυκλοφορίας : 2018-06-01Επίπεδο επιδιόρθωσης ασφαλείας : 2018-05-01 · Βελτιωμένη Απόδοση - VoLTE, VoWIFI · Η διπλή υπηρεσία VoLTE/VoWIFI είναι διαθέσιμη και για τις δύο κάρτες SIM που βρίσκονται στις δύο υποδοχές καρτών SIM. ( ※ Η υπηρεσία παρέχεται μόνο σε συσκευές με δύο κάρτες SIM και μπορεί να περιορίζεται ανάλογα με τον πάροχο υπηρεσιών κάθε κάρτας SIM. ) · Η ασφάλεια της συσκευής σας βελτιώθηκε. link : http://doc.samsungmobile.com/SM-G965F/EUR/doc.html
  5. Καλησπέρα παιδιά, Γιατί δεν βλέπω να κάνει κανένας παράπονο για χαμηλή ένταση στις ειδοποιήσεις , τελικά υπάρχει πρόβλημα ή είναι πρόβλημα της συσκευής μου ? Αν μπω και κάνω αναπαραγωγή από το player ένα αρχείο ειδοποίησης παίζει αρκετά δυνατά. Αν το ορίσω σαν ήχο ειδοποίησης και λάβω ένα sms - email κτλ , με full το volume είναι 60+% χαμηλότερη η ένταση :confused:
  6. Καλημέρα, Έκανα μετάβαση από S7 edge σε S9 + πριν μερικές μέρες. Τα + : Οθόνη. Ταχύτητα. Iris Scanning. Καλύτερο figherprint. Stereo speakers. Τα - : Μπαταρία. Θέση του figherprint. Xαμηλό επίπεδο έντασης ringtones - notification .(Τελείως κουλό. Στο music player να είναι αρκετά δυνατός ο ήχος , και όταν δέχεσαι κλήσεις και sms να είναι 60% low) :blink:
  7. Παιδιά το Android M είχα διαβάσει ότι θα κάνει αυτό backup εφαρμογές μαζί με τα data τις κάθε εφαρμογής ( όπως στο iphone ). Υποστηρίζει κάτι τέτοιο ?:worry:
  8. Το να θέλει update ( που ακόμα δεν έχει πάρει ) το application , το σκέφτηκε κανεις? :blink:
  9. Όταν λέω κολωνό , είμαι πίσω ακριβώς από τα Κτελ
  10. Πειραιά - Κολωνό είναι οι περιοχές που μετακινούμε καθημερινά. Στον κηφισό που είναι και η vodafone ( στο γήπεδο volley του Ολυμπιακού ) έχει και 4G+ me max speed 180+ Mbps
  11. Προσωπικά δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα εγώ. Είμαι και εγώ κάτοχος του edge Plus και έρχομαι από το note 4 exynos. Και εγώ με Red 1 είμαι και σε speedtest έχω φτάσει τα 150 / 44 Mbps.
×
×
  • Create New...