monster1971 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 ευχαριστω φιλε. Παντως διαβαζοντας τα περι νοτε5, το 2αρι πιστεύω οτι δεν ειναι να τι δώσει κανείς. Πληρες και απροβληματιστο τηλεφωνο. Με το ραδιοφωνο του, την καρτα μνημης και την αποσπωμενη μπαταρια,πολυ καλη καμερα και γενικως πληρες. Την λολυ να περναμε μονο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 ευχαριστω φιλε. Παντως διαβαζοντας τα περι νοτε5, το 2αρι πιστεύω οτι δεν ειναι να τι δώσει κανείς. Πληρες και απροβληματιστο τηλεφωνο. Με το ραδιοφωνο του, την καρτα μνημης και την αποσπωμενη μπαταρια,πολυ καλη καμερα και γενικως πληρες. Την λολυ να περναμε μονο..... +εκπληκτική αυτονομία & πολύ πολύ μεγάλη υποστήριξη από την κοινότητα. Αν και η τεχνολογία έχει προχωρήσει, η συσκευή στέκεται αξιοπρεπέστατα ακόμα και σήμερα, αν δεν μου είχε σπάσει η οθόνη παίζει να το χα ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Με το καινούργιο update που βγήκε, επιτέλους έστρωσε το bt! :) Και αν κρίνω από την στιγμή που βγήκε μάλλον η lollipop θα μείνει όνειρο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 (edited) Για δώσε λεπτομέριες.... Έχω γαλλικό μαμά και βγήκε update το οποίο διορθώνει αισθητά την εμβέλεια το bt. Επιτέλους μπορώ να απομακρυνθώ λίγο από το τηλ.. :p Edited August 9, 2015 by JoeBar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Σε εμενα δοξα το θεο ολα λειτουργουν ρολοι. Και στο μπλε δοντι δεν υπαρχει θεμα. Μπορω να πω οτι συγκριτικα με το αλφα5 που εδωσα για το Ν2 γιατι ηθελα ποιο μεγαλη οθονη για ίντερνετ ,το Α5 υπερτερουσε μονο στην αναλυση της φωτο. Σε ολα τα αλλα, ηχειο, μπαταρια κ. α. το νοτελι είναι ποιο προσεγμενο ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Έχω γαλλικό μαμά και βγήκε update το οποίο διορθώνει αισθητά την εμβέλεια το bt. Επιτέλους μπορώ να απομακρυνθώ λίγο από το τηλ.. :p Εγώ με ελληνική (voda) και εδώ και αρκετούς μήνες με Dr Ketan δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το bt. Μάλλον ήταν κάποιος συνδυασμός sw/hw. Είχα το κινητό μέσα στο σπίτι και μιλούσα στο μπαλκόνι. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Το αποκλείεις με μια έστω μικρή πτώση κάτι να στράβωσε στο Bluetooth; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Εγώ Δηλαδή Έχω άλλο note2? Γιατί και με dr.ketan και με οποια άλλη ρομ Έχω δοκιμάσει την καλη εμβέλεια που ειχα με τις 4.1.2 & 4.3 Δεν την ξαναείδα... Η εμβέλεια δεν αλλάζει με καμία ρομ. Είναι θέμα του hardware. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Εγώ Δηλαδή Έχω άλλο note2? Γιατί και με dr.ketan και με οποια άλλη ρομ Έχω δοκιμάσει την καλη εμβέλεια που ειχα με τις 4.1.2 & 4.3 Δεν την ξαναείδα... Και εγω παντως με dr και με οποιαδηποτε αλλη ρομ δεν ειχα κανενα θεμα με την εμβελεια ρου bt. Τωρα ειμαι με eclipse v2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Η εμβέλεια δεν αλλάζει με καμία ρομ. Είναι θέμα του hardware. και Γιατί με μέχρι και την 4.3 ήμουν μια χαρά ? Έχασα την Καλή εμβέλεια από την 4.4.2 και μετά.... Και εμένα ακριβώς το ίδιο. Από την 4.4.2 και μετά το bt χάλασε. Πάντως τώρα τα πράγματα είναι αισθητά καλύτερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 (edited) :!: Eνημέρωση :!: Τα μυνήματα που αφορούσαν τροποποιήσεις του note 2 μεταφέρθηκαν στο κατάλληλο θέμα. Προσπαθήστε να μή βγαίνετε off topic για να κρατάμε τα θέματα καθαρά. Edited August 17, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostdmd Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Παιδια καλησπερα Εδω και μερικες μερες η μπαταρια του νοτε μου κανει κατι τρελα. Καποιες φορες ενω εχει ~7% μπαταρια, μου λεει ειναι πληρως φορτισμενο, να αποσυδεσω το φορτιστη. Επισης κατω απο 40% την καταπίνει, ενω πανω απο 40 ειναι μια χαρα. Πριν κολλησε και ενω ειχε 36%, το ανοιξα και ελεγε 0%. Μηπως ξερετε τι παιζει? Λετε απλα να χρειαζομαι καινουρια μπαταρια? :( Προσπαθησα να κανω battery calibration αλλα δεν εβγαλα ακρη απο τους οδηγους στο ιντερνετ Να σημειωσω ειμαι με ελληνικη στοκ 4.4.2, χωρις root, δεν εχω συμπληρωσει 2 χρονια και η μπαταρια ειναι φαινομενικα σαν καινούρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1125 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Παιδια καλησπερα Εδω και μερικες μερες η μπαταρια του νοτε μου κανει κατι τρελα. Καποιες φορες ενω εχει ~7% μπαταρια, μου λεει ειναι πληρως φορτισμενο, να αποσυδεσω το φορτιστη. Επισης κατω απο 40% την καταπίνει, ενω πανω απο 40 ειναι μια χαρα. Πριν κολλησε και ενω ειχε 36%, το ανοιξα και ελεγε 0%. Μηπως ξερετε τι παιζει? Λετε απλα να χρειαζομαι καινουρια μπαταρια? :( Προσπαθησα να κανω battery calibration αλλα δεν εβγαλα ακρη απο τους οδηγους στο ιντερνετ Να σημειωσω ειμαι με ελληνικη στοκ 4.4.2, χωρις root, δεν εχω συμπληρωσει 2 χρονια και η μπαταρια ειναι φαινομενικα σαν καινούρια. λογικα πας για μπαταρια.κατι τετοια τρελα εκανε και το δικο μου στον 1.5 χρονο αλλα ειχε φουσκωσει κιολας.18 ευρω εχει στη σμαρτεκ στο χαιδαρι γνησια αν πας τελικα για καινουρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorbeast Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Μπαταρία θες φίλε μου. ΜΟΝΟ από την Smartec να την πάρεις, γιατί με την τιμή που αναφέρει ο nikos1125, θα πάρεις εγγυημένα γνήσια μπαταρία και θα σε ξαναεντυπωσιάσει με το πόσο θηρίο είναι σε μπαταρία το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostdmd Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Μας αφησε χρονους η μπαταρια δηλαδη. Δυστυχως μενω Χανια/Πατρα. Μηπως γνωριζετε εαν μπορω καπου να βρω γνησια, εκτος απο ebay/amazon? Σας ευχαριστω πολυ και τους 2! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 (edited) Μας αφησε χρονους η μπαταρια δηλαδη. Δυστυχως μενω Χανια/Πατρα. Μηπως γνωριζετε εαν μπορω καπου να βρω γνησια, εκτος απο ebay/amazon? Σας ευχαριστω πολυ και τους 2! Ελα φιλε εδω http://www.skroutz.gr/s/3225525/Samsung-EB595675LU.html ολες γνησιες ειναι και ξεκινανε απο 10ε. Στην τηλ.επικοινωνια που θα εχεις θα του πεις να γραφει η μπαταρια επανω ημερομηνια του 2014(βλεπε φωτο ειναι κατω στην βαση της μπαταριας η ημερομηνια).Εαν εχει παλιοτερη παρε απο τον επομενο στην καταταξη που εχει το skroutz. http://d.scdn.gr/images/sku_main_images/003225/3225525/17749220-9286.jpg Edited August 21, 2015 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostdmd Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Ελα φιλε εδω http://www.skroutz.gr/s/3225525/Samsung-EB595675LU.html ολες γνησιες ειναι και ξεκινανε απο 10ε. Στην τηλ.επικοινωνια που θα εχεις θα του πεις να γραφει η μπαταρια επανω ημερομηνια του 2014(βλεπε φωτο ειναι κατω στην βαση της μπαταριας η ημερομηνια).Εαν εχει παλιοτερη παρε απο τον επομενο στην καταταξη που εχει το skroutz. http://d.scdn.gr/images/sku_main_images/003225/3225525/17749220-9286.jpg Σε ευχαριστω παρα πολυ!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SGI Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 καλημερα παιδια,εχω ενα note 2 το οποιο δεν εχω πειράξει καθολου ουτε ροοτ ουτε τπτ, μου έκλεισε σημερα απο μπαταρια,άδειασε τελείως κ οταν τοφορτισα μου εβγαλε κατω αριστερα μια ένδειξη "ασφαλής λειτουργία" κ ολες τις εφαρμογές που εχω κατεβασει δεβ τις εμφανιζει!!!επίσης πανω αριστερα ενα εικονίδιο που λεει ασφαλης λειτουργια ενεργη κ να πατησω εκει να κανει επανεκκίνηση για να ερθουν ολες η εφαρμογες το εκανα αλλα δεν επανήλθε? γιατι εγινε αυτο κ τι πρεπει να κανω για να επανέρθει το κιν σε κανονική λειτουργία??? Παράθεση http://ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΟΥ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SGI Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 παιδια ειναι λιγο επείγον,αν γνωρίζει καποιος κατι ας με βοηθήσει παρακαλω! να πω επίσης οτι το κατω κουμπί της έντασης δεν λειτουργεί,μονο το πανω χωρις λογο σταμάτησε να λειτουργεί,το εχω αρκετο καιρο το κιν. Παράθεση http://ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΟΥ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Το ποστ μου δεν θα σε βοηθησει αλλα θα σου δωσει ελπιδα στο οτι επανερχεται στην πρωτερη κατασταση του,αλλα δεν θυμαμαι καθολου τον τροπο και θα πρεπει να το ψαξεις γιατι το δικο μου ουτε με φλασαρισμα αλλης ρομ δεν το ξεπερναγε,ειχα τρελαθει αλλα θα το βρεις σιγουρα τι χρειαζεται να κανεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SGI Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 μακαρι να επανέλθει με καποιο τροπο? εσυ τι λυση που την βρηκες εδω στο σιτε?αν ειναι να με βοηθησεις να βρω το θεμα? κ εσυ νοτε 2 εχεις? Παράθεση http://ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΟΥ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 μακαρι να επανέλθει με καποιο τροπο? εσυ τι λυση που την βρηκες εδω στο σιτε?αν ειναι να με βοηθησεις να βρω το θεμα? κ εσυ νοτε 2 εχεις? Δυστυχως δεν θυμαμαι καθολου τι ειχα κανει και που το βρηκα,ξερω δεν βοηθαω καθολου,αλλα ειχα ψαξει θυμαμαι και εδω και σε ξενες σελιδες! Note 2 εχω και υπαρχει λυση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 To google δεν το έχετε ακουστά; :rolleyes: https://www.google.gr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=note%202%20safe%20mode%20remove Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 To google δεν το έχετε ακουστά; :rolleyes: https://www.google.gr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=note%202%20safe%20mode%20remove Πιστεψε με οτι ειχα φαει απιστευτο χρονο για να βρω την λυση και με το google it! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Πιστεψε με οτι ειχα φαει απιστευτο χρονο για να βρω την λυση και με το google it! Και τι έγινε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts