Jump to content

azzazel

Members
  • Δημοσιεύσεις

    414
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by azzazel

  1. Καλημέρα στην ομάδα. Συνάδελφός μου έχει το redmi 4 prime. Όταν έσκασε το παραμύθι για το κλείδωμα κινέζικων συσκευών εφόσον έχουν global ROM, έκανα το γνωστό verify και είδα πως είναι κινέζικη συσκευή με global ROM. Ερώτηση ... Εχθές εμφάνισε την αναβάθμιση σε 10. Την κάνει ή όχι? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  2. Καλή τύχη σε όλους Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  3. Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα πρόβλημα με το τάμπλετ του γιου μίξη. Έχει μια βδομάδα που το τάμπλετ αρνείται να συνδεθεί με το router μου. Μου βγάζει ένα αστέρι δίπλα στο σήμα του wifi κι ένα ελληνικό θαυμαστικό πάνω στον "διακόπτη". Βάζω κωδικό εκ νέου, δείχνει να συνδέεται για ένα δευτερόλεπτο και μετά πετάει πάλι αστέρι δίπλα στο σήμα του wifi και θαυμαστικό πάνω στον διακόπτη. Έχω router της cosmote. Το ίδιο router έχει και ο πατέρας αλλά εκεί δεν έχω κανένα θέμα. Υ.Γ. Δεν μπορώ να ξέρω αν έχει πειράξει τίποτα ο μικρός μου. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  4. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους.
  5. Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα την βοήθεια σας. Εχθές εγκατέστησα το παιχνίδι "the rats". Κατά έναν περίεργο λόγο, το παιχνίδι κολλάει απίστευτα και πάει καρέ καρέ. Στο Samsung note 2 που το είχα, δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στην ταχύτητά του. Καμία ιδέα?
  6. Τελικά ο ορισμός αυτόματης ηχογράφησης για συγκεκριμένους αριθμούς γίνεται μέσω της εφαρμογής "επαφές".
  7. Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα πέρασα την εξής ελληνική Rom xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V7.2.5.0 Και αντιμετωπίζω το εξής θέμα: Πλέον δεν μπορώ να ορίσω να ξεκινά αυτόματα η ηχογράφηση σε δύο συγκεκριμένους αριθμούς. Με την προηγούμενη Rom Δεν είχα κανένα θέμα.
  8. Δεν μου το εμφανίζει. Έχω 7.3.2 global stable Στην καρτέλα hardware έχω μόνο 1. Screen 2. Phone idle 3. Blue tooth
  9. Πως γίνεται να δω πόση ώρα μίλησα συνολικά σου την στιγμή που έβγαλα τον φορτιστή? Υπάρχει μετρητής όπως αυτός για το screen on time?
  10. Η παραγγελία έγινε από vickmall στις 17 Μαΐου στα 218 ευρώ με θήκη και ζελατίνα nillkin (περιμένω από e bay κι άλλες θήκες κι ένα tempered glass) Η συσκευή έφτασε στο τοπικό κατάστημα ΕΛΤΑ στις 3 Ιουνίου μέσω sg post. Ερχόμενος από Samsung note 2 το μέγεθος δεν με απασχόλησε. Για την ακρίβεια είναι σχετικά πιο μαζεμένο.
×
×
  • Create New...