Jump to content

vision72

Members
  • Δημοσιεύσεις

    658
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

vision72's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

11

Φήμη

  1. Το καλύτερο κινητό. Μην είστε άπληστοι. Για μια φωτεινότητα... κλάιν. Τα όρια του καθενός φωτεινότητας της οθόνης, διαφέρουν έτσι κι αλλιώς. το firmware και αυτό και το προηγούμενο τα σπάει. Βάλτε το άφοβα.
  2. Η αυτόματη φωτεινότητα ποτέ δεν ήταν καλή, φαντάζομαι φταίει το threshold που ρυθμίζουν στο λογισμικό. Επίσης η μέγιστη φωτεινότητα δεν έχει αλλάξει, θα τολμούσα να πω πως ίσως έχει γίνει και καλύτερη αν το βάζεις στις μεγάλες σκάλες ως το μαξ. Αλλάζει λογαριθμικά απ' τα 3/4 και πάνω, δηλαδή κάτω απ' τον ήλιο στο μαξ βλέπεις άνετα. Ουσιαστικά μέσα σε κλειστό χώρο το έχω στο 70% της μπάρας. Δεν έχει νόημα για μένα να έχουν τόσες σκάλες στο κάτω μέρος της μπάρας. Απ' το 70 έως το 100 είναι πολύ δυνατό.
  3. φίλε αν δεν βγάζεις άκρη, που μάλλον δεν θα βγάλεις μόνος σου ζήτα βοήθεια εδώ: http://www.synigoroskatanaloti.gr αρκεί να έχεις όλες τις αποδείξεις.
  4. thank you, ναι δούλεψε, είμαι ποια όπως ήμουν, με μαύρη οθόνη. Δεν έχει νόημα πιστεύω να είναι ανοιχτή συνέχεια.
  5. Για μένα η αυτόματη φωτεινότητα δεν είναι θέμα, δεν έβαζα ποτέ αυτόματη. Στο κάτω κάτω με 2 κινήσεις αλλάζει ευκολότατα. Σταθερή είναι η έκδοση αλλά το προβληματάκι βρίσκεται στη μπαταρία καθώς την τρώει πιο γρήγορα. Αυτή η οθόνη στο κλείδωμα πως γίνεται να μείνει μαύρη εντελώς; Τώρα είναι μονίμως ανοιχτές πληροφορίες ώρας, ημερομηνίας, μπαταρίας και τα εικονίδια των εφαρμογών που τρέχουν. Κι αυτό παίζει το ρόλο του πιστεύω στη μπαταρία. Μαύρη οθόνη δεν έχω καταλάβει πως μπορώ να έχω, όπως στην προηγούμενη έκδοση δλδ.
  6. την έβαλα... θα δείξει. Σαν να τρώει παραπάνω μπαταρία. Η ώρα στην κλειδωμένη οθόνη πως διάολο φεύγει και τα υπόλοιπα που φαίνονται. Το εικονίδιο για το πορτοφόλι δεν κλείνει
  7. τι έγινε τελικά με το κινητό; ενημέρωσέ μας
  8. που τους στέλνουμε μειλ στο team που ασχολείται με τα updates στην realme;
  9. μου απεγκατέστησε ένα πρόγραμμα αφότου τελείωσε η ενημέρωση και δεν με αφήνει να το εγκαταστήσω πάλι... μπορεί να δει ένας με την c08 αν μπορεί να το εγκαταστήσει από play store και να μου πει; είναι το "TMS tasks"
  10. σούπερ. και ανά 3μηνο να κάνει μια χαρά... σφαίρα το κινητό. όποιος πήρε άλλο... στο χαντάκι, αυτός έχασε!
  11. για τα+ για το αστραπιαίο αποτύπωμα: για μπροστινό είναι επαρκές, γιατί μερικές φορές θέλει και 2η και 3η φορά, είχα κινητό του '16 με πίσω αποτύπωμα ακόμα πιο ακαριαίο. για τα- μπορώ να γράψω έτσι όπως λες χωρίς να κουνιέται, άγγιγμα θέλει όχι δυνατό πάτημα. Ίσως εννοείς σε landscape αν το τοποθετείς γιατί εκεί ναι, κουνιέται. bloat δεν θυμάμαι να είχε, είναι σχεδόν καθαρό το σύστημα αν όχι τελείως. η έλλειψη αντάπτορα ναι, θα μπορούσε να έχει γιατί το κόστος είναι αμελητέο. εγώ είχα διαθέσιμο από άλλο κινητό.
  12. πέραν της χωρητικότητας του κινητού (κυρίως σε όσους αρέσκονται να τραβούν ατελείωτα βίντεο στη μέγιστη ανάλυση) δεν βλέπω γιατί να δώσει κανείς παραπάνω χρήματα. Αν είχε OIS το κινητό, θα μιλάγαμε για καμεροκινητό, αλλά δεν είναι. Όταν αρχίζει και τρεμοπαίζει το χέρι, πόση ώρα να τραβήξεις. Τα 8 Gb μνήμης είναι υπέραρκετά και επίσης γίνονται περισσότερα (+3) γιατί τραβάει άλλα 3 Gb (default τιμή που αλλάζει) απ' το δίσκο, αν χρειαστεί.
  13. όλα σφαίρα, με όλες τις εκδόσεις, εδώ και λίγο καιρό με την 06 το πιο σοβαρό είναι που έφτιαξαν οι πρασινίλες στο youtube
  14. Λοιπόν νομίζω η ανάλυση φταίει. Άλλαξα όλα τα βίντεο σε καλύτερη ανάλυση απ' το κουμπί του youtube και δεν το κάνει πλέον.
  15. Ε μικρό το κακό
×
×
  • Create New...