Jump to content

akiss_

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    871
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About akiss_

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

akiss_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Περνα τη οπως σου λεει ο φιλος.Δεν υπαρχει προβλημα δεν χανεις εγγυηση γιατι ειναι official.
  2. Και για ποιο λογο δεν βαζεις μιας αλλης χωρας ;
  3. Ο κόσμος γνωρίζει από ικανότητες κινητών .Το θέμα είναι αυτοί που δεν γνωρίζουν δίνουν μεγάλη σημασία στην εμφάνιση .Και από αυτούς δεν θα κερδίσει κανέναν . Και όταν το συγκρίνουν με άλλα είναι πολύ πιο άσχημο και θα κοιτάξουν κάτι άλλο που είναι πολύ πιο μαζεμενο . Στην αγορά αυτοί που θα το πάρουν επειδη είναι google είναι μικρός ο αριθμός σε ευρεία κλίμακα.
  4. Μεγάλη ανοησία ή εμφάνιση .Θα συρρικνωθουν οι πωλήσεις .Παίζει πάντα σημαντικο ρόλο.Πιστευω ότι οι πιστοί που θα ακολουθήσουν θα είναι αυτοί που θα θέλουν να το πειράζουν να βάζουν custom roms κτλ.γιάτι ή google σου δίνει το δικαίωμα να είσαι root χωρίς να χάνεις την εγγύηση.
  5. Την συσκευη μπορει να την παρει ο καθενας που διαθετει βασικες γνωσεις να την ανοιξει και να κανει ενα 'custom' hardware.Με ενα ομαδικα καλα στημενο σχεδιασμενο κολπο να δισφημησει οτι θελει.Με ενα ομαδικο στησιμο στο net αρχιζει να δειχνει οτι εικονες θελει οπως τις θελει . Οτι και να γινει μια σωστη εταιρια ειναι υποχρεωση της να τα παρει πισω και να βρει αλλες δικλειδες ασφαλειας
  6. Δεν προκειται ποτε να ανακοινωθει ο προγματικος λογος.Θα υπαρξει ανακοινωση καλα κατασκευασμενη να στεκει οπως πρεπει. Ακομα και μια εταιρια τετοιου μεγεθους πιασει τον τυπο που εκανε το σαμποταζ με τις μπαταριες δεν προκειται να το ανακοινωσει και θα πει κατι αλλο καλο πιασαρικο. Οταν εξηγω οτι η σαμσουνγκ κινει την παγκοσμια οικονομικη ρουλετα και εχει γονατισει τους παντες κανοντας πολλους εχθρους τοτε μερικοι με λενε σαμσουνακια χαχαχα ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι φωτια εδω γραφουν οτι πεφτουν αεροπλανα πολυκατοικιες αμαξια οτι κινδυνευει το σοι τους οτι βγαινουν για καφε και κανουν ελεγχο πριν κατσουν στα διπλανα τραπεζια κτλ.Εχω λιωσει και εχω παθει κραμπα στα γελια....Φαντασου απο τις ανταγωνιστριες εταιριες τι πεινα επεσε...οταν ερχονται τα νουμερα πωλησεων των συσκευων...
  7. Δηλαδη βρε φορουμιτη εχεις μιλησει με οποιον εχεις μιλησει και το προβλημα ποιο ειναι τελικα; Δεν το παιρνουν πισω ; Τους λες να το στειλεις εαν βαριεσαι να πας και δεν το δεχονται ; Για πες με δυο λογια απλα.
  8. Σορρυ βρε αγορι μου(εγω μαζι σου ειμαι) τι δεν καταλαβαινεις απο αυτα που εγραψα? Απο την στιγμη που εχεις ενημερωθει που εχεις παρει τηλεφωνο στο επισημο σερβις για την ολη κατασταση που εχει κανει διαλογο μεσο mail η τηλεφωνικα και εχεις διαβασει -δεις-ακουσες τις απαντησεις στον διαλογο σου δεν καταλαβαινεις οτι γινεται αμεση μεταβιβαση στον κατασκευαστη το ολο θεμα σου αλλα η ευθυνη το να το επιστρεψεις ειναι δικη σου?ΕΧΕΙΣ ερθει σε επαφη. Η ευθυνη του πωλητη μεταβιβαζεται γιατι εισαι σε επαφη με την πηγη .Δεν σε ψαχνουν .Σε βρηκαν-τους βρηκες ενημερωθηκες μιλησες.Ολο το αρθρο το φορουμ που μου δειχνεις αυτο εννοει . Εσυ εχεις αντιληφθει Οτι αρνειται η σαμσουνγκ να το παρει πισω; Οχι.Δεν λες οτι εχεις μιλησει με το επισημο σερβις του κατασκευαστη(σαμσουνγκ) ? ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν υπαρχουν στην συγκεκριμενη περιπτωση ταλαιπωριες γιατι καλυφθηκαν αμεσα με την ανακοινωση ανακλησης.Υπαρχει μονο -ανυπακοη του καταναλωτη και η ταλαιπωρια ειναι δικη του .Γιατι σου λεει οτι εγω αναλαμβανω να το παρω πισω εγω στο πουλησα και σου επιστεφω το αντιτιμο. Ειμαι επισημος στα χαρτια δεν πουλησα στα κρυφα με επισημες ανακοινωσεις και ψαχνεις να με βρεις. Δεν ισχυει στο δικαστηριο ο ορος ταλαιπωρια οταν ενημερωθει ο δικαστης απο τον δικηγορο οτι ο καταναλωτης εχει ερθει σε επαφη και αναλαμβανει το ολο ζητημα ο κατασκευαστης με θετικα αποτελεσματα(στο παιρνω πισω και σε πληρωνω)
  9. Ο πωλητης με απλα λαικα παιρνει απο τα χερια του κατασκευαστη το προιον και το πουλαει .Δεν μπορει να φερει ποτε ευθυνη για τιποτα.Υπαρχει παντα συμφωνια οτι πχ.εγω σαν πωλητης εαν το προιον σου κυριε κατασκευαστη εχει θεματακι εισαι εσυ για ολα αυτα τα ζητηματα και εγω απλα δεν υπαρχω.Απο την στιγμη που ο κατασκευαστης εχει ενημερωσει ενα πελατη να επιστρεψει πισω το προιον και ο πελατης εχει ενημερωθει ειναι καλυμμενος ο κατασκευαστης .Τοτε ο καταναλωτης ειναι υπευθυνος για οτι του συμβει.Εαν κραταει με το ετσι θελω ενα τεχνολογικο προιον με επισημη ανακληση ειναι πληρη υπευθυνος ο καταναλωτης. Σαυτη την περιπτωση στο δικαστηριο δικαιωνεται παλι ο κατασκευαστης. Δεν θα κερδισει ουτε ηθικες - ψυχολογικες βλαβες και οτι αλλο του λενε οι δικηγοροι για να του παρουν του καταναλωτη τα φραγκα και δικαστικα εξοδα γιατι στο τελος ο κατασκευαστης εχει παντα την δικαιολογια οτι εκανα επισημη παγκοσμια ανακληση επιστροφης. Το εαν καποιος ενα τεχνολογικο προιον το αγαπαει η δεν μπορει να το αποχωριστει η ειναι ψυχικα συνδεδεμενος η χαρις σαυτο γνωρισε τον ερωτα της ζωης του δεν αφορα το δικαστηριο απο την στιγμη που υπαρχει αιτια και αποτελεσμα. Αιτια σου εστειλα μηνυμα επιστροφης (κατασκευαστης)αποτελεσμα δεν με αφορα(τον κατασκευαστη) αναλαμβανεις τις ευθυνες σου (καταναλωτης)
  10. Δεν μπορει να αποτελεσει τιποτε απο αυτα που γραφεις ως μελανα οπως λες διοτι απο την στιγμη που τα σμαρτ ειχαν οθονες με χρωματα βγαζαν φωτο και βιντεο δουλευαν καλυτερα στα χερια ενος χρηστη ολα αυτα τα προσφερε μια εταιρια και λεγετε Samsung .Ολες οι αλλες ερχονται δευτερες με υποδεεστερα hardware και software αλλες κλεινουν απολυουν κοσμο κτλ.Δεν υπαρχει καμια εταιρια ανταγωνιστικη σε υλοποιηση αρα τι εχει γραψει η ιστορια ; Ειναι καλυτερα να την διαβαζουμε για να μην μενουμε ανιστορητοι. Και οσο για το ζητημα που λες οτι ο κατασκευαστης το παιρνει μεσα απο τα χερια φιλε μου τα Note 2 Note 3 Note 4 Note 5 S6 και S6 edge S7 και S7 edge ειναι εργαλεια που απλα δεν τα βγαζει και δεν τα ανταγωνιζεται κανεις με αποτελεσμα ενας κατοχος με επιλογη Samsung-phone τα εχει και τα απολαμβανει οποτε θελει περιμενοντας το επομενο γιατι απλα ειναι κορυφαια εργαλεια.Οπως βλεπεις επιλογες υψηλου επιπεδου και ποικιλιας 'πολλες'
  11. Μην κανετε το αστειο και κρατατε μια συσκευη η οποια εχει θεμα με το τσιπ της φορτισης.Αλλωστε δεν χρειαζετε να απογοητευεται κανεις γιατι συντομα θα εχουμε καλα νεα με τις μελλοντικες ναυαρχιδες και εκπληξεις εκρηκτικες και μη απο την μαμα σαμμυ και τοτε θα κλαψουν μανες και μανουλες :p
  12. Μια απο τις πιο σωστες αποψεις που γραφτηκαν ποτε . Και να συμπληρωσω λαικιζοντας: To Android εχει εντελως διαφορετικη εξελιξη ταχυρυθμη και σε λιγα χρονια θα εχει προχωρησει παρα πολυ... Οσο για το Iphone θα παραμεινει στους πιστους πατριωτες του Jobs μια και δεν προκειται να αλλαξει ουτε τα icon των εφαρμογων .Για πολυ πατριωτες λεμε . . . :lol:
  13. Δεν βαζει πενακι στην κατηγορια S γιατι απευθυνεται στο ευρυ καταναλωτικο κοινο . Μπορει ανετα να σε γιατρεψει βγαζοντας πχ μια συσκευη με αλλο ονομα και υποστηριξη πενας . :p
  14. Adversus Μιλαμε για κολοσσο που πουλαει απο βιδες μεχρι οτι μπορει να φανταστει το μυαλο μας .Δεν πουλαει ενα - δυο -τρια προιοντα και οταν δεν παει καλα ενα απο αυτα να τα βαψουν μαυρα .
  15. Καποιοι δεν θελετε να καταλαβετε και ειναι λογικο μεχρι ενος σημειου. ΔΕΝ εχουν τετοιους συναισθηματισμους που γραφετε βρε φορουμιτες οι κορεατες . Νομιζετε οτι τωρα καθονται στα γραφεια και κλαινε γιατι εγινε οτι εγινε με το Note 7 ;Οι κορεατες δεν ειναι μεσογειακος λαος να καθονται και να γκρινιαζουν και να χτυπιουνται για μια ανακληση η οτι αλλο τελος παντων θα γινει με το Note .Αυτοι αυριο το πρωι εχουν βαλει μπρος για αλλο σχεδιο αντιμετωπισης του προιοντος.Μια εν των ημερων θα δειτε αναρτημενο μια αναβαθμiση η ενα καινουργιο Note χωρις να ασχολουνται συναισθηματικα με οτι εγινε . Εχουν εντελως διαφορετικη φιλοσοφια αντιμετωπισης σε σχεση με οσα γραφετε εδω .:rolleyes:
×
×
  • Create New...